61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Így van!

Hege, ahogy tegnap este is mondtam, nehogy az legyen mint a lengyelek ellen az elmúlt fordulóban. Hajtsák meg a csajok, legalább legyen megint 8 közte!
    Jó lenne, ha a Fradi is kicsit jobban odatenné magát!
    A müzliseknek iszonyú nehéz dolguk lesz, Sugár Timin nagyon sok fog múlni!
  • Isthy
    Ha azzal a csapattal játszottunk volna mint idegenben, akkor sztem 5-6 gólos sima győzelem lehetett volna. De ugye ha nem játszik...
  • SZT
    Ma HAJRÁ FRADI....HAJRÁ GYŐR...HAJRÁ CORNEXI!!!
  • SZT
    És mi lett volna a Dánokkal, ha a D.ferr spiccen van!!
    Szét szedték volna őket!!!!!
  • SZT
    igen
  • SZT
    Az a gond, hogy csak DVD-re, vagy valamilyen trükkel az interneten tudnám eljuttatni, mert a kártya csak mpeg formátumban rögzít!
    A fájl mérete 3gb, de rajta van a parlamenti fogadás is!
    A segítséget köszönöm, mégis Te vagy a szaki!

DVD-re írás nem gond!
  • Isthy
    Ezt gondolom a szar végeredmény közlésükre írtad.
  • SZT
    Ennyit a Telesportról!
  • Breki33
    Akkor ha vállalod, hogy elküldöd egy CD-n szívesen venném
  • Breki33
    Köszi megkaptam.
  • Hege eto
    A remek az erős túlzás:(((( Erős közepes volt a játékunk.
  • Stanley Connor
    Hát ahogy olvasom a dolgokat, összefoglalom röviden: az ETO mostanában remek formáját mutatja, a Dunaferr hihetetlen, a Fradi borzasztó.
    És a tököm televan hogy nemhogy nem tudok meccsre menni, ma sem meg holnap sem (éljen a hóesés), de még a Dunaferr meccséről is lemaradtam mert Liverpool meccset nézem közben. Az utolsó 10 percet láttam, hát az hihetetlen volt! Ja, és PÁLINGER!!!!
  • Isthy
    A meccsről:

Sajnos nagyon sokat hibáztak a csajok, látszott rajtuk a betegség és a kihagyás nyoma, főleg Bokin aki a meccs alatt is lázas volt. Nagyon hiányoztak a góljai. De még így is meg lehetett volna, csak sajnos nem volt szerencsénk több kapufánál is, meg ugye a végén a kedves sporik nem adták meg a hetest Melinda ellen. A dán csaj több mint fél méterrel belül védekezve szabálytalankodott, többször visszanéztük videón.
    Gin fantasztikus volt szokás szerint, 50%-al védett, hatalmas szerepe volt benne, hogy nem alakult rosszabbul a meccs. Viszont a csajok előtt azért le a kalappal, ismét megmutatták mekkora csapat és mekkora küzdők!!!
    Bea sérülése a legrosszabbkor jött, pont amikor feltámadtunk és egy 5-1-es sorozattal fordítottunk. Nagyon hiányzott utána mind támadásban és mind védekezésben, kaptunk is rögtön 10 perc alatt 8 gólt. Szerencsére utána ismét rendbe jött valamennyire a védekezés. Azért az nem semmi, hogy az utsó 9 percben a dánok nem dobtak gólt és -5 -ről egyenlítettünk. Most megmutattuk, hogy ilyen iszonyú szar körülmények között is képesek vagyunk a véghajrában egyenlíteni és majdnem fordítani egy dán csapat ellen!
    Még egyszer: Hatalmas Gratula Csajok!
    Úgy fest Bea sérülése talán mégsem olyan vészes, talán csak 3 hét kihagyás.
  • Isthy
    A Győr 33-25-re nyert!
  • SZT
    FTC-Artas 40-33

Győr-Vaag 30-25
  • Laffite
    nem gondoltam volna, hogy az uccsó 8 percben vissza tudunk jönni, le a kalappal! bár sokat nem ér ez a döntetlen, de legalább a lányok tartása megmaradt, és ez sokat jelenthet a későbbi játékukhoz
  • SZT
    Szerintem érdemes megnézni, egy ezersebből vérző csapat 25-25-öt csinál az Ikast ellen minden elismerésem, csak az a támadójáték!!
    Egy kis szerencse, és győznek. De ha ez így megy tovább tényleg nem tud a csapat kiállni.

A BOHUS BEÁNAK jobbulást kívánok!!!
  • Isthy
    Akkor küldöm!
  • Breki33
    Ha olyan lesz, hogy érdemes megnézni érdekelne.

Rámegy egy CD-re?
  • Breki33
    perszeperszepersze
  • SZT
    Én rögzítem a meccset, van tunerkártya a gépben, ha kell valahogy elküldöm!
  • Isthy
    Breki!
    Akkor a meccs végén küldjek sms-t az eredménnyel?
  • Stanley Connor
    Minden meccset felveszek amit közvetít a TV (Breki!), illetve majdnem - de mivel ezt nem látom egyértelmű.
    De sajnos úgy néz ki nem megyek szombaton, tiszta jég és hó minden út, 200km az meg 200km.
  • Breki33
    nekem meg pont most krepált be a videóm

rögzíti valaki?
  • Isthy
    Nocsak! Lesz nálad kisTV a Fradi Csarnokban?

Vagy ilyen fotelszurkoló lettél? :))))
  • Stanley Connor
    Na aztán figyellek ám! Halljam a hangod, TV közvetítés:)))))))
  • Isthy
    Rajtam nem fog múlni és remélem a többi szurkolón sem!
  • SZT
    Remélem a többi csapatnál rendben vannak a dolgok!!
  • SZT
    Na ilyenkor csak egy gyógyszer van RED ALERT!!
  • Isthy
    Nem tudom még mi lesz, sztem megpróbálnak mindenképpen játszani, de ugye az edzéskiesés miatt a fizkai állóképességük gyenge lesz. Ettől kezdve pedig ugye bárhogy is akarnak, a fizikum korlátait nem lesz egyszerű legyőzni...
  • SZT
    Én már csak abban bízom, hogy ami sz**ul kezdődik az jól végződik!!!

• SZT
    Bokiék tudnak játszani holnap, vagy reménytelen?
  • Isthy
    Csak annyit tudok mondani: nem tom mi lesz ilyen körülmények között, de HAJRÁ CSAJOK!!!
  • Isthy
    Nagyon nagy szükség lesz rá, hogy Ő kiváló legyen, főleg a mai újabb "csodás" hírek fényében.
  • SZT
    Németh elmondta, hogy komoly fiatalítás lesz a válogatottnál, főleg az 1977-es és ennél fiatalabb korosztályra számít. Munkatársnak Zsiga Gyulát m.edzőnek, Bába Mihályt gyúrónak, és a Kökét kapcsolattartónak a szöv.-el, doki a Tálai András. Beszéltek az Erával, és a Dettivel mind a ketten reménykednek, és N.A. elég pozitívan beszélt róluk. A VB-elött a szöv. egy nagy tornát szervez. Célkítűzés a pekingi olimpia. Számít Mocsai Lajos szakértelmére is!
    Kb ennyi.

• SZT
    A Klub Rádióban most Németh A.-al beszlgetnek, a Csisztúék!
  • Stanley Connor
    Olvastam imoTtól a DKn, hátha valaki azt nem nézi bemásolom ide:
    "Mai hírek a csapatról. Boki lázas beteg, ma már nem is edzett. Bohus Bea és Balogh Barbara szintén beteg, de edz, csakúgy mint a Kindl Gabi, aki ma délelőttre betegedett le. De így is nyerünk, de hamar el kell húzni, mert nem fogjuk bírni fizikailag..."

Lassan már ki sem tudtok állni...
  • Hege eto
    Nekem is ajánlgatta:)))))) De vasból volt az ütő nyele minden pergetés után ki kellett egyenesíteni:))))))Egy ütemre átvettem, de visszaadtam.
  • Hege eto
    Gini megoldja:)))))))))
  • Stanley Connor
    Ja, találkoztam már vele párszor. Először az arénában a magyar-francián, lent állt néhány szurkoló (voltunk vagy 6-8 ember a "bközép") odamentünk. Dunaferres dobja volt, ajánlgatta hogy doboljunk már mert ő nem tud. Mi meg pláne. Sztem akkor kezdte a pályafutását.
    Azóta ő már szinte az egyik legnagyobb fanatikus, én meg megmaradtam divatszurkolónak:))))))