Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néztem a junior válogatott Kisvárda elleni meccsét és győzelmét (28-26). Nem lesz ez rossz csapat, vannak jó átlövők mindkét oldalon és elég gyors is a csapat, plusz volt kapusteljesítmény is. A győri eb-n simán éremesélyesnek tűnnek (nyilván ők az aranyat szeretnék hazai pályán az elődök nyomdokait követve).
DUNAFERR FOREVER!!!
A tegnapi vereségükkel jól bekavartak a Fradinak. Ebben a csoportban így most még bármi lehet, akár 4 db 6 pontos csapat is. Szinte biztos vagyok benne, hogy a Fradi ellen brutálisan fognak menni és ez nem jó az addigra szerdán még Siófokon tovább fáradó játékosoknak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jó kis eredmény, alakul Djukics jövője is <#ravasz1>#ravasz1>
Ha már Djukics, a szegediek elég jól helytálltak a PSG ellen.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.11.04. 19:26:41
Ha már Djukics, a szegediek elég jól helytálltak a PSG ellen.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.11.04. 19:26:41
DUNAFERR FOREVER!!!
A vége 26-31! Nayg lebőgés a bukarestieknek, ha kikapnak nálunk is akkor még a továbbjutás is veszélybe kerülnek (utolsó meccs a Bietigheimmal Bukarestben, akiknek szintén lényeges lesz a meccs!).
Élvezem a bukaresti CSM-Vipers meccset, bár a félidei eredmény (11-16!) nem jó nekünk, de a balkániak kínlódását mindig élvezet nézni!
Tegnap láttam a Krim-Podravka meccset, egyik sem jobb a Bietigheimnél, sőt! Az ETO és a CSM mögött el lehet kapni a harmadik helyett, de szerencsével és jó játékkal akár a másodikat is! S a másik ágon a Rosztov kivételével nincsenek verhetetlen csapatok.
A Fradinak megint izgalmas lett a szünet után, de a végjáték megint jól sikerült nekik. Kovacsics nagyot játszott és mellette Háfra is sokat tett, főleg az első félidőben. Úgy fest ezzel elvileg minimum 4 pontot visznek tovább, ami sokat jelenthet a középdöntőben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont ez legalább jó meccs volt, küzdöttek végig és jól is játszottak. A végére viszont elfáradtak, de valóban munka még bőven van.
Ahogy olvasom a veszprémiek tegnap újabb vereséget szenvedtek, ráadásul hazai pályán. Van ott dolog bőven, amin változtatni kell. Kezdve a vezetésen és folytatva a játékos kereten.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez egyelőre tényleg így tűnik.
Azért mi egész jól bírtuk ellenük, mert 11-14-es félidő után csak 24-28-ra kaptunk ki. Nem azért lett ennyi a vége, mert a végén a fiatalok játszottak a győrieknél. Végig szoros volt a meccs a szünet után is, 3-4 gól volt közte végig a 2. félidőben, így ők nem kerülhettek pályára. Idén eddig ellenünk játszották a messze legszorosabb meccsüket.
Azért mi egész jól bírtuk ellenük, mert 11-14-es félidő után csak 24-28-ra kaptunk ki. Nem azért lett ennyi a vége, mert a végén a fiatalok játszottak a győrieknél. Végig szoros volt a meccs a szünet után is, 3-4 gól volt közte végig a 2. félidőben, így ők nem kerülhettek pályára. Idén eddig ellenünk játszották a messze legszorosabb meccsüket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na ez történt ma Győrben is az Érd ellen! A 2 gólos előny 13-ra nőtt (40-127). Úgy látszik ez az ETO új taktikája, olyan iramot diktálnak az első félidőben, hogy a másodikra kifulladnak. Ez látszik a bajnokságban és a BL-ben is.
A váciak a szünet után szinte feladták a meccset, így nem volt nehéz dolga a Fradinak.
DUNAFERR FOREVER!!!
21 gólos FTC győzelem ma a Vác ellen!
28-as keret a női vb-re
Ebben még benne van 5 junior világbajnok is. Sztem a 16-os keretben már csak egy marad (Háfra) vagy max. még egy (Faluvégi). Tomori megint mit keres benne...
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.10.26. 17:35:16
Ebben még benne van 5 junior világbajnok is. Sztem a 16-os keretben már csak egy marad (Háfra) vagy max. még egy (Faluvégi). Tomori megint mit keres benne...
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.10.26. 17:35:16
DUNAFERR FOREVER!!!
A győriek ma rendesen beárazták a siófoki csapatot. Ha a hajrában nem segítenek be a sporik és a fiatalok nem hibáznak annyit akkor 12-15 lett volna közte Siófokon. Így sikerült éppen bekerülni 10 gól alá.
DUNAFERR FOREVER!!!
Fociban már akkor lefújja a bíró ha egy csapat 6 főre apad!
Ez egy elégé amatőr (másodosztályú) meccs volt, még amatőrebb játékvezetőkkel s edzőnővel!
Ez egy elégé amatőr (másodosztályú) meccs volt, még amatőrebb játékvezetőkkel s edzőnővel!
Utazásunk lesz elég messzire, de azért Spanyolország kellemesebb mint Oroszország <#wink>#wink>
A Bera Bera nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, meglátjuk. Itthon lesz az első meccs. Az érdiek itthon kezdenek a norvég Storhamarral, a siófikiak pedig utaznak Togliattiba a Ladahoz.
A Bera Bera nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, meglátjuk. Itthon lesz az első meccs. Az érdiek itthon kezdenek a norvég Storhamarral, a siófikiak pedig utaznak Togliattiba a Ladahoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez tényleg érdekes hogy egyátalán engedi a szabályzat az egy mezőny játékost gyakorlatilag 1+1 -et. Gyakorlatilag értelmét veszti az egész. Az meg hogy 6 ellen sikerült gól lőni, és nem is átlövést...
EHF kupa kalapbeosztások:
POT 1
DHK Banik Most (CZE)
Herning-Ikast Handbold (DEN)
Team Esbjerg (DEN)
Mecalia Atletico Guardes (ESP)
Super Amara Bera Bera (ESP)
ÉRD HC (HUN)
MKS Perla Lublin (POL)
SCM Craiova (ROU)
Handball Club Lada (RUS)
Zvezda Zvenigorod (RUS)
ZORK Jagodina (SR😎
H 65 Höörs HK (SWE)
POT 2
Nykøbing Falster Håndbold – NFH (DEN)
Viborg HK (DEN)
E.S Besancon Feminin (FRA)
Paris 92 (FRA)
Borussia Dortmund (GER)
TusSies Metzingen (GER)
Dunaújvárosi Kohász KA (HUN)
Siófok KC Hungary (HUN)
Storhamar Handball Elite (NOR)
SCM Ramnicu Valcea (ROU)
Sports Club Magura Cisnadie (ROU)
Kuban (RUS)
Amilyen szerencsénk van vagy az érdieket kapjuk - ahogyan már nmegtörtént nemrég - vagy mehetünk valamelyik orosz csapathoz a "pénztakarékosság" jegyében.
POT 1
DHK Banik Most (CZE)
Herning-Ikast Handbold (DEN)
Team Esbjerg (DEN)
Mecalia Atletico Guardes (ESP)
Super Amara Bera Bera (ESP)
ÉRD HC (HUN)
MKS Perla Lublin (POL)
SCM Craiova (ROU)
Handball Club Lada (RUS)
Zvezda Zvenigorod (RUS)
ZORK Jagodina (SR😎
H 65 Höörs HK (SWE)
POT 2
Nykøbing Falster Håndbold – NFH (DEN)
Viborg HK (DEN)
E.S Besancon Feminin (FRA)
Paris 92 (FRA)
Borussia Dortmund (GER)
TusSies Metzingen (GER)
Dunaújvárosi Kohász KA (HUN)
Siófok KC Hungary (HUN)
Storhamar Handball Elite (NOR)
SCM Ramnicu Valcea (ROU)
Sports Club Magura Cisnadie (ROU)
Kuban (RUS)
Amilyen szerencsénk van vagy az érdieket kapjuk - ahogyan már nmegtörtént nemrég - vagy mehetünk valamelyik orosz csapathoz a "pénztakarékosság" jegyében.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez a nem semmi
Érdemes megnézni a cikk végén a videót. Ilyet, hogy csak egyetlen mezőnyjátékos van a pályán az egyik csapatban még soha nem láttam. Hármas emberhátrányt már többször láttam, annál többest még nem, de ez... <#wow1>#wow1> Az pedig, hogy miután lejár az első kiállítás és ketten lesznek, majd utána 2 a 6 ellen gólt lőnek egészen szürreális.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.10.22. 10:43:06
Érdemes megnézni a cikk végén a videót. Ilyet, hogy csak egyetlen mezőnyjátékos van a pályán az egyik csapatban még soha nem láttam. Hármas emberhátrányt már többször láttam, annál többest még nem, de ez... <#wow1>#wow1> Az pedig, hogy miután lejár az első kiállítás és ketten lesznek, majd utána 2 a 6 ellen gólt lőnek egészen szürreális.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2018.10.22. 10:43:06
DUNAFERR FOREVER!!!
A sérülések ismeretében nem vártam volna ezt a magabiztos sikert idegenben! Ha sikerül itthon is megverni a németeket, akkor 4 pont biztos a következő csoportban.
Nagy gratuláció a Fradinak! <#taps>#taps>
Okosan játszva szép és nagyon fontos győzelmet arattak.
A győriek az első félidőben - a sok kiállítás miatt is - még nem tudták közé tenni azt a különbséget amit várni lehetett. A szünet után viszont hengereltek és a várt nagyon sima győzelmet szépen behúzták.
Okosan játszva szép és nagyon fontos győzelmet arattak.
A győriek az első félidőben - a sok kiállítás miatt is - még nem tudták közé tenni azt a különbséget amit várni lehetett. A szünet után viszont hengereltek és a várt nagyon sima győzelmet szépen behúzták.
DUNAFERR FOREVER!!!
A végét láttam a tv-ben, Dettinek volt egy erős mondata. Szerinte ez e csapat fizikailag kész a kettős sorozat terhelésre. Hát nekem ez erős.... Ha jól tudom szerencsés estben, ha következő kör is megvan akkor benne leszünk a csoportkörben, kell ez ennek a csapatnak???
Egyébként Csoknyai nem biztos hogy jól járt, játékosként sikeres volt, szövetésig kapitányként ebben a közegben ahol a szakma baromira senkit nem érdekel.... Bár nem lennék meglepve ha ő is benne lenne a félisteni brigádban...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kedden sorsolnak az EHF kupában, vajon lesz magyar párharc megint? Három csapatunk van és ilyen esetben játszottunk már a Siófokkal és az Érddel is az elmúlt években.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma kinkeservesen nyertek Norvégiában.....Ez azonban jó a Fradinak, mert a Vipers már így három pontot vesztett otthon.
" Nem hiszem, hogy lenne olyan magyar tréner, aki ne tartaná hatalmas megtiszteltetésnek, ha ajánlatot kap a nemzeti együttes dirigálására. Magam is ezt gondolom a felkérésről, amelyben szerepel, hogy a következő időszakban is számítanak rám a keretnél, és erről napokon belül döntenek. A szövetség vezetői azonban előbb a menedzseremmel, Szörnyi Attilával beszélik meg a felkérésem részleteit. Remélem, megállapodnak, és mindenki elégedett lehet."
Komolyan, ezt így? Na ezért is tartunk itt... <#shakehead>#shakehead>
Komolyan, ezt így? Na ezért is tartunk itt... <#shakehead>#shakehead>
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak egy hozzáfűznivalóm van: vajon kihúzza az idény végéig? <#ravasz1>#ravasz1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Meg a magyar szövetségi kapitány is: Csoknyai!
Meg van az új edző: Dragan Djukici!
Valami hasonlóra gondoltam, de azért ekkora KO-t, nem vártam. Lehet talán túl nagy volt a mellény! Mondjuk én az öltözőre kíváncsi lettem volna a meccs után, avagy ma...
A tegnapi produkciójuk a Tatabánya ellen történelmire sikeredett. Azért használtam a produkció szót, mert teljesítménynek nem nevezném. Van itt baj bőven a játékosokkal is, nem csak Vranjes volt mindennek az oka. Davis komoly feladat előtt áll, lesz mit csinálnia a kerettel, hogy tavaszra tudjanak valami érdemit letenni az asztalra.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondhatnánk "Ilyen ez a filmszakma" Bukarestben <#vigyor>#vigyor>
Sztem minden évben lehetne fogadásokat kötni arra, hogy az adott évadban hány edző fordul meg náluk. Az évi 2-3 szinte már természetes náluk, idén is teljesíthetik ezt a "normát" <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
Sztem minden évben lehetne fogadásokat kötni arra, hogy az adott évadban hány edző fordul meg náluk. Az évi 2-3 szinte már természetes náluk, idén is teljesíthetik ezt a "normát" <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Most erősítették meg, hogy repült a svéd! Utód még nincs, a segédedző vezeti a csapatot a norvégok ellen.
Bő 2 órával a beírásom után el is kezdtek szállingózni róla a hírek és már röpködnek is a nevek azóta. Persze hivatalosan még semmi nincs megerősítve.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hajdú 3 hónappal a vb előtt magára hagyta a csapatát, akik utána Vovával világbajnokok lettek. Most meg olyanokat hallani, hogy ismét ő lesz a juniorok szövetségi edzője. Mi van? Most akkor Jánosunk egészségügyileg hirtelen rendbe jött? Már újra való neki a poszt? Na ezt kötve hiszem... De ha ez így lesz, akkor mind a szövetség, mind Jolly Joker Jánosunk elmehet oda, ahová gondolom...
DUNAFERR FOREVER!!!
Még nem dőlt el, de érik.
A bajnokságban kikaptak a Valceatól, most meg a németektől a BL-ben. Lesz új edző? <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Mást játszottak mint egész évben eddig!
Az első félideji felzárkózás Klivinyi hibáinak volt köszönhető. Nagyon nem ment neki a játék, de Hornyák sem csillogott. Átlövés alig volt a Fradi részéről.
A másik németek (Bietingheim) viszont végig vezetve megverték a bukarestieket! (30-28 ) Ez a legkiegyenlítetebb csoport a négy közül!
Grat a Picknek! <#taps>#taps>
A szegediek majdnem másolták a Fradit. Az első félidőben 13-8-ról lett 15-14 a félidő végére. A másodikban meg 27-21-rúl lett 30-28 a végeredmény. Azért a szegedieknek nem volt annyira meredek a végjáték, mert a németek 2 gólnál közelebb sosem voltak.
A szegediek majdnem másolták a Fradit. Az első félidőben 13-8-ról lett 15-14 a félidő végére. A másodikban meg 27-21-rúl lett 30-28 a végeredmény. Azért a szegedieknek nem volt annyira meredek a végjáték, mert a németek 2 gólnál közelebb sosem voltak.
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi simán nyerhette volna a meccset a norvégok ellen, végül éppen hogy 1 gólos győzelem sikeredett. Mindkét félidőben volt egy komoly hullámvölgyük, emiatt lett ilyen szoros az eredmény. Az első félidőben a végjátékban, amikor 17-10 után zsinórban kaptak 4 gólt a szünetig. A másodikban pedig 23-19 után zsinórban 5 kapott gól és így nagyon kellett küzdeniük a végén a győzelemért. Két ilyen mélypont komolyabb csapat ellen végzetes következményekkel fog járni, ezeket valahogyan ki kell majd a jövőben küszöbölniük.
DUNAFERR FOREVER!!!
A tegnap kezdet valóban bizakodásra ad okot, de azért az várjunk még...
Mindkettő legvégén egy-egy Mikler bravúr jelentette a győzelmet és a plusz 1-1 pontot.
Az EHF kupában a nőknél a siófokiak nagyon simán nyertek Vácott és mi is ugyanígy Svájcban. Elmondhatjuk, hogy mindkét párharcban eldőlt a továbbjutás. Azután meg a következő fordulóban majd játszhatnak egymással...
Az EHF kupában a nőknél a siófokiak nagyon simán nyertek Vácott és mi is ugyanígy Svájcban. Elmondhatjuk, hogy mindkét párharcban eldőlt a továbbjutás. Azután meg a következő fordulóban majd játszhatnak egymással...
DUNAFERR FOREVER!!!
Látszik a váltás, Vranjes után két győzelem idegenben, hajtás, jó védekezés. Ma a májusi FF győztes ellen!
Az gondolom itt más sokan sokszor leírtunk, hogy az MKSZ nem biztos hogy tudja hogy mit csinál és mit akar....szerintem ez most is fenn áll.
Megvolt a kötelező marketing duma, a többi majd eldől.