Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mert pl. miért nem kaphatott Vincze Meli az elõzõ meccsen lehetõséget?? Igaz, azon a meccsen nem csak õt, hanem másokat is indokolt lett volna felküldeni, és akkor esetleg a válogatott nem egy béna kacsára hasonlított volna...
Mondjuk Kovacsics nevezését az is indokolhatja, hogy Görbe térdével van valami gond. (állítólag semmi lényeges, de Szegedre vitték vizsgálatra) Edzést is kihagyott. Kovacsics pedig irányítóban is szóba jöhet.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Németország - Angola 29-21
Franciaország - Japán 27-19
A németeknek kb. 15 percig voltak problémáik, azután simán hozták. A franciák nagyot szenvedtek 45 percig a japánokkal (16-17), de azután elfáradtak az ázsiaiak és a vége sima lett.
DUNAFERR FOREVER!!!
izgik lesznek 😄 argentín paraguay wint várok 😄
Németország - Angola 17:30
Lengyelország - Románia 20:15
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én teljesen megbékélek amúgy a maival, ha ezúttal az elõdöntõben fújnak majd jól nekünk az ikrek <#vigyor3>#vigyor3>
Bár nyilván pl. Zácsik helyett nem lõhettek át a franciák sem...
Másfelõl meg a leülõs meccsek sem szoktak mindig bejönni, a brazilok pedig még könnyebben elkaphatóak, mint nagyobb favoritok. Szóval csak utólag leszünk okosak. Én mondjuk személy szerint inkább a nyolcba jutást éreztem reálisan elérhetõnek, mint a négy közé jutást, tömény ez a mezõny, a legtöbb csapatnak pedig még valódi szövetségi kapitánya is van.
Ami a játékvezetõket illeti, nem ez volt az ikrek legjobb meccse. Mondjuk Móni vonalai közül az elsõt annak láttam,a másodikat nem, de mindkét esetben lemaradtam a visszajátszásról, szóval nem tudom. Bulath esetében csak azt tudom elképzelni, hogy nagyon felkészültek NB I-es meccsekbõl, így a sokszoros Jászai Mari-díj befolyásolhatta õket. A beállós körül - és Althaustól - meg többnyire engedték a kemény játékot, és ez nem nekünk kedvezett. Zizi góljánál közbesípoltak, az nem hiszem, hogy direkt volt, afrikai megoldás lett volna utána mégis megadni a gólt. Megoldás: nem kell a lövõmozdulatot megelõzõen sípolni, nem verseny ez, az elefántcsontpartiak reakcióidejét úgyis felül múlják, bármi van.
Összességében nem nekünk kedveztek a franciák hibái és a felfogásuk, de a kihagyott ziccereken és a kapitányunkon sokkal-sokkal több múlott. A kapott gyors gólok (még mindig meg tudnak minket zavarni gyors középkezdéssel) sem tetszenek, ezeket ezen a szinten ki kell nõni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha jobban ismerik egymást a játékosok, na és a szakvezetõk a csapatukat, akkor ez a meccs meglett volna.
A játékvezetõk minimum 2 gólt elvettek tõlünk. Egyébként sem bûntették elég határozottan a német durvaságokat. Tehát ezen a téren sem volt megint szerencsénk.
Ez van, kár érte. Bár voltak jó teljesítmények, sokan nagyon hullámzóan, sõt, kifejezetten gyengén ( Zácsik!) játszottak. Talán védekezésben is kellett volna váltani, pl. Görbe helyett Zizit, legalább szakaszosan. Szekeres helyett pedig Triscsukkal is megpróbálkoztam volna. (Õ pl. nem jött volna zavarba támadásnál sem.)
Feladtuk magunknak a leckét.
#55131: Akkor tavaly hogy sikerült, ha esélyünk sincs? 😄 Persze a mostani körülmények között ez kb. lehetetlen.
http://goo.gl/gd6Zi5
A 2 francia ma nagyon nem volt a barátunk, de ugye a ziccereket sorozatban nem õk rontották el...
DUNAFERR FOREVER!!!
De vezethetnénk így is sokkal többel. Meli 2 tiszta lerohanás ziccert rontott el, Móninál meg 2 gólt nem adtak meg, mert lenn volt a lába...
Plusz Jánosunknak megköszönhetjük a végét... Idõt kellett volna kérnie 20 mp-el a vége elõtt. Pihenhettek volna a csajok és megbeszélhették volna, hogy csak a legvégén lövik el és nem betologatják a beállónak a bizonytalanba. Emiatt 3-4 gól helyett lett csak 2 gólos az elõny.
DUNAFERR FOREVER!!!
Aztán, hogy õk "mit hoznak", meglátjuk nemsokára. Abban biztos vagyok, hogy a fogadóirodák már nem nekünk adják a nagyobb esélyt...