Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

félidõben 13-6, háát...
[HUN]FaTaL
1 góllal vezet a szünetben a Veszprém.

http://goo.gl/gd6Zi5

Isthy
Nézem én is közben, a szlovénok elég haloványak.

DUNAFERR FOREVER!!!

A Bud viszont 8-3-ra vezet a 20-ik percben.
Isthy
27-33 a vége a Fradinak <#eljen>

A szünet után megmutatták, hogy mekkora a különbség a 2 csapat között és sima lett a végére.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
56. perc és 24-31, most tett közé 10-et a szünet után a Fradi <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
31-24

látom kipukkadtak a norvégok!
látom, annak ellenére hogy sikerült 3 hetest elrontaniuk!
Isthy
A 2. félidõ közepére a Fradi elkezdett játszani rendesen, mert már õk vezetnek 23-20-ra a 46. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A végén a norvégok már az idõnél is gyorsabbak, 0 mp alatt lõnek gólt, úgy hogy közben Tomori lövi fölé a 7 m-est... <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

hát ez a 12-15 nem éppen dicsérendõ teljesitmény!
Isthy
Sosem árt, ki tudja mire lehet még szükség <#wink>

Védekezés és kapusteljesítmény nem nagyon van, 18 perc alatt 10 kapott gól...

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszi, akkor tanulok norvégül!-😊
Isthy
Én az eredményt követem itt

DUNAFERR FOREVER!!!

a fradi meccset tudja nézni valaki?
Isthy
Karim és Raouf Gasmi (FRA), de a látvány és a neveik alapján bevándorlók. Elég gyatrán adták elõ, fõleg a szünet után.

DUNAFERR FOREVER!!!

honnan voltak a sipmesterek?
Isthy
Savehof - Vardar 27-27 (15-15)

A 2. félidõ elejét is 3-0-al kezdték a svédek és a félidõ közepén 23-29-re is vezettek. De megint jött egy rossz 5 percük és kiegyenlítettek a macedónok. Mondjuk ebben a 2 spori is tevõleges szerepet játszott... (5 m-rõl 2 lábbal a földön állva is lõhettek gólt a macedónok). Azután 5 perccel a vége elõtt vezettek 2 góllal, de eladtak 2 labdát is és 1 perc alatt kiegyenlített a Vardar (az egyenlítõ góljuknál Joka a pasz elõtt kb. 5-6-ot lépett, ismét a sporik). A végjátékban maradt a döntetlen.
Egyébként 20-18-as svéd vezetésnél érdekes dolog zajlott le. A svédek 7-est kaptak és kiállítottak egy macedónt. A 7-est belõtték és a szkopjeiek mentek közepet kezdeni. Ekkor a sporik kimentek a zsûriasztalhoz vagy fél percig ott dumáltak és a végén újralövették a büntetõt (amit már egyszer gólként megadtak) amit a svédek másodszorra kihagytak. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ez mégis mi volt...
A svédek edzõje jogosan volt elégedetlen a sporikkal, bizony a Vardar ezt az 1 pontot megköszönheti nekik is.
Nem rossz ez a svéd csapat, elég gyors lábúak és a kapusuk is jó (aki rövidnadrágban véd). Már anno a Fradi ellen is megmutatták, hogy nem szabad lebecsülni õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Állítólag ITT lehet majd, legalább szövegesen követni a Fradi találkozóját.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Savehof - Vardar 15-15 a félidõben

A svédek jól játszottak az elsõ 20 percben és simán vezettek (3-0, 6-2, 9-6, 12-8). Azután 5 perc alatt felzárkóztak a macedónok 13-12-re, mert kimaradtak a svéd helyzetek. A szünetre ki is egyenlítettek a vendégek, jó kis második félidõre van kilátás, ha a svédek bírják.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pick Szeged - Nantes 28-27 (18-13)

A Picknek sikerült elbaltáznia a záró 10 percet, így a sima gyõzelem helyett szoros eredmény született. Már az elején ellépett a Pick és a szünetig simán hozta a meccset (3-0, 8-3 majd végig maradt a minimum 5 gólos elõny. A szünet után 24-18-ig ment is hasonlóan tovább minden, azután a végén a koncentrációval sok baj lett, így a franciák nagyon közel értek a záró sípszóra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem akarják látni minden bizonnyal.

A szurkolóikban kellene tudatosítaniuk, hogy ébredjenek már rá a valóságra, ne éljenek a tavalyi álomvilágban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valszeg megint így lesz.
Ráadásul, ha az érdieknek kellett volna játszaniuk a KEK-ben, akkor a bajnoki ellenük az utolsó fordulóban - ami akár a 3. helyrõl is dönthet - pont egybe esett volna a KEK meccseikkel (ugye eredetileg március 8-ra van kiírva a bajnoki). Variálniuk kellett volna és 2 komoly KEK meccs közepette, lehet lett volna némi esélyünk. Így ez a könnyebbség számunkra elszállt.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszi! <#worship>

Isthy
A nõi KEK és EHF kupa mérkõzések fordulóinak dátumai:

Negyeddöntõk: március 1-2. és 8-9.
Elõdöntõk: április 5-6. és 12-13.
Döntõk: május 3-4. és 10-11.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Segítsen, aki jobban képben van, kérem szépen!
Mikor lesz a köv. forduló az EHF-kupában?

kaloz174
Na ja. Az elõzõ alkalommal is mi voltunk az a csapat, akik ellen már mindenképpen bizonyítani kellett...

kaloz174
Amit az elsõ mondatodban írtál, azt nem látják a váci drukkerek?
Másrészt Nikcevic egészen jól megszórta magát az utóbbi bajnokikon. (Nem ellenünk.) Szóval van igazságod, de én mégis azt látom, hogy a túlzott (különbözõ helyeken meg is jelenõ) elvárásokat nem tudja a váci csapat kezelni.

Krisztát én az eligazolása óta egyedül a Podravka ellen láttam jól játszani, ott még elég jól védekezett is. Azóta jobb meccsein azt látom, hogy esetleg lõ sok gólt, ami a ziccereinek 50-60%-ának értékesítését jelenti. De nem látom elégszer, továbbá a mi esetünkben még ez is elõrelépés lenne (de nincs garancia rá, hogy BL-szinten nem egyértelmûen elsõ számú játékosként akár ugyanerre képes lenne), ráadásul kevés a jó balszélsõ a mezõnyben. Ezzel együtt nem benne gondolkoznék, sõt nem is értem, ha elõkerül, mint kívánságlistás.
Isthy
Nem ártana ha ez kitartana még az idén náluk. Talán lehetne esélyünk valami még csodásabbra <#wink> Bár itthon azért nagyon erõs a lobbijuk, így nem hiszem, hogy megengednék nekünk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igazából a váciaknak elég nehéz a helyzetük, hiszen szinte átlövõ nélkül kell játszaniuk ebben az idényben. Piszok nehéz így kézilabdázni, behatárolja a lehetõségeiket és könnyíti az ellenfél hátsó alakzatának a dolgát. Drávai ezen segíthetne valamicskét, de hogy miért nem volt pályán az lehet egy jó kérdés. Talán még nincs összeszokva a csapattal. Hámori teljesítménye viszont egy kellemes színfolt volt a mai meccsen és szimpatikusan is nyilatkozott a meccs után.
Herr Anita valóban rég nem látott formában játszott ma, ez is nehezítette a hazaiak dolgát. Plusz a lebetegedett Fülöp hiánya is érvágás volt nekik.

Zó!
Ami a Fradiba egyesek által visszavárt Szádvárit illeti, háááát... Kevés váci meccset láttam, de egyiken sem tündökölt, a mait meg inkább hagyjuk is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez tényleg lehetne egy elég komoly teszt, hogy mit engednek meg a házaspárnak Érden. Mondjuk én azt gondolom, hogy annyi mindent intéztek õk a csapatnak egyéb téren, hogy SZE simán maradni fog. Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy legalább képes lesz-e megnyilvánulni az õ "sara" ügyében. Mintha az oda kerülõ játékosok leépülnének a kezei között...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Érden valami nagyon nem kerek, szakmailag. Ezen a sok pénz sem segít...

kaloz174
Gratulálok a fehérvári csapatnak. <#taps> Jól idõzítették a visszavágóra a formájukat. Jól pörögtek, és nem pörögtek túl. Ez eredményes volt.
A váciak viszont egyszerûen nem tudtak mit kezdeni az elvárással, egyszerûen begörcsöltek.
Nem irigylem a csapatukat, már a Loki elleni döntetlen után is elképesztõ támadásban részesítették õket saját drukkereik, akik mintha kicsit túlzott elvárással lennének a csapat felé.
(Gondolom az elõzõ szezonok felsõ házas eredményeinek hatására.)
Mondjuk azt nem értem, hogy egyrészt a Fehérvárban miért nem játszott a spanyol idegenlégiós irányító, másrészt a hazaiaknál Drávai Gyöngyi.
Megjegyezném, hogy pl. Herr Anitát évek óta nem láttam ilyen bátran és eredményesen játszani. Azt hiszem, erre a hazai csapat sem készült.

[HUN]FaTaL
Szabó Edina.

Ez durva. Talán ez egy nagy tesz, hogy Szabó Edina meddig maradhat eredmények nélkül edzõ Érden. Én nem vagyok annyira ellene, mint sokan mások, és a türelem híve vagyok, de ez... szóval visszakanyarodhatunk a hozzászólásom elejére.

Még jó, hogy ezt a meccset nem adták, a Vác-FKC pedig szórakoztatónak és érdekesnek bizonyult. A hetesek alapján mondjuk néha azt hittem, hogy a Fradi játszik.
Isthy
Buxtehuder SV - Érd 31-22 (16-12) <#conf><#merges2>

Idegenben lõtt góllal a németek jutottak tovább... Ugyanazt eljátszották az érdiek, mint tavaly a Metz ellen. Csak akkor egy viszonylag nevesebb ellenfél ellen, most egy amatõr csapat ellen sikerült...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Vác- FKC 25-24 (13-12)

Nagyon hullámzó elsõ félidõt követõen 1 gólos elõnnyel ment a szünetre a Vác. A 2. félidõben végig szoros és kiegyenlített volt a játék, amibõl a fehérváriak jöttek ki jobban a továbbjutást illetõen.
A váciak kihagytak 5 db 7 m-est, ami valószínûleg a legnagyobb "szelet" a kiesést okozó problémák között.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lám, a németek meg is verték a dánokat 4 gólos félidei hátrányból fordítva, a mérleg nyelve mûködésbe lépett <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Amennyiben van valóságtartalma akkor viszont szégyen gyalázat.
Isthy
Biztos voltam benne, hogy ez a portál jön majd elõ ezzel a dologgal. A másik tippen a Blikk volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

De csak azért, mert nálunk közelebb lehetne Dunaújvároshoz, mint Siófokon <#vigyor3>
Isthy
Tehát már tõlünk el akartad vinni... Szerencséd, hogy csak most derült ki! <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azért ezt talán lehetett volna másképp is szervezni:
Nem lesz magyar kézis KEB búcsúztatásán

Isthyvel értek egyet, a Vardar túlsztárolt csapat, szerintem azon a szinten lesznek a késõbbiekben is, hogy egy BL-gyõzelemre törõ csapatnak nem szabadna komoly gondot okozniuk a Final Fourban. Õk nyilván továbbjutnak, a másik három csapat meg jól elszórakozhat egymással a középdöntõs csoportban.

Szóval ha eddig nem lett volna egyértelmû, én a 2012-es döntõ visszavágóját várom a majdani budapesti utolsó meccsen.
Valójában már azelõtt így tettem, mielõtt Vérten Orsit egyáltalán leigazoltuk volna 😊
Isthy
Látom szemet vetettél az egyik tehetségünkre (balszél), aki sajnos - sztem nagy butaságot csinálva - már eligazolt tõlünk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elvileg igen, de még simán lehet, hogy nem. Én mondjuk a Bud ellen nem gondolom esélyesebbnek õket. Sokan túlértékelik azt a csapatot, láthatjuk, hogy milyen Larvikkal játszottak az elsõ csoportkörben. Én nem érzem õket igazán veszélyesnek az ETO-ra, csak ha nem lesznek jobbak addig a gyõriek, mint most.

DUNAFERR FOREVER!!!

ergo, ha az ETO újra kupát akar nyerni, akkor akár az elõdöntõben, akár a döntõben így is, úgy is meg kell verje a Vardart.