61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#57024 A Viborg ellen is csinálták már ezt a győriek és a dánok nem is nagyon tudtak mit kezdeni vele. -
#57023 Anno az #56975-ös hozzászólásban szóba került a dolog A kézilabda szinte biztosan nem lesz a programban, de az utolsó mondatba mégis sikerült belekeverniük... -
#57022 Egy vicc, hogy a mai világban 1 nap alatt nem tudnak felkerülni a meccs-statok a hivatalos oldalra... -
#57021 Ha igazán újat szeretnének, már válogatott szinten, ahhoz Vincze Melindát kellene behívnia NA-nak. Ennek azonban nyoma sincs, sajnos. Pedig ő megérdemelné, mivel egész szezonban, egész évben jó teljesítményt nyújt.
(Éppen tegnap megint láttam, hogy már az ETO is átvette a szisztémát, vagyis 5+1-et védekeztek a tegnapi kupameccsen.) -
#57020 Közvetve érintett a kézilabda is:
Új sportcsatorna indulása várható. -
#57019 Görbicz Anita is bekerült a válogatott stábjába. A válogatott pedig új védekezéssel lepné meg Európát a kontinenstornán.
November 29-én Ausztria, december 4-én pedig Franciaország ellen lép pályára a magyar női kézilabda-válogatott, amely december 7-én már Európa-bajnoki csoportmérkőzést játszik Győrben. Németh András szövetségi kapitány a stábjában számít Görbicz Anitára az Eb alatt, Tomori Zsuzsa sokat vár a csapat teljesen új, agresszív védekezésétől.
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20141104-uj-vedekezesevel-lepne-meg-europat-a-noi-kezivalogatott.html -
#57018 +1 MK eredmény:
Budaörs KC - Kecskeméti NKSE 29-29 (14-13)
A kecskemétiek jutottak tovább, mint vendégcsapat. Még anno a sorsolásnál Csabával azon poénkodtunk, hogy mellettünk ők is továbbjutnak és a 4 közé jutásért velük játszunk majd. Az első két jóslat teljesült, a harmadik még várat magára
Bár az MK-ban nekünk az utóbbi években nem szokott szerencsénk lenni, tehát a Fradi vagy az ETO jön majd...
A további nyolcaddöntőkben:
November 8. 18:00: FTC Rail Cargo Hungaria-Mosonmagyaróvár
November 9. 18:00: Fehérvár KC-Érd
November 12. 18:00: Haladás-Szeged
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.11.06. 10:23:57 -
#57017 + 1 MK eredmény:
Pénzügyőr SE - DVSC-TVP-Aquaticum 15-45 (4-30) -
#57016 NŐI KÉZILABDA NB1
FTC Rail Cargo Hungaria – Érd 27:18 (13:7)
Fehérvár KC - Szeged KKSE 38-25 (20-11)
SEHA LIGA
MKB-MVM Veszprém – HC Meshkov Brest 31:26 (16:11)
FÉRFI KÉZILABDA NB1
MOL-Pick Szeged – Csurgói KK 31:23 (11-12)
MAGYAR KUPA, női
Vasas SC – MTK-Budapest 25:41 (10:23)
EUbility Group - Békéscsabai Előre NKSE – Dunaújvárosi KKA 24:26 (11:15)
Siófok KC-Galerius Fürdő – Győri Audi ETO KC 27:40 (10:19)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.11.05. 22:52:57 -
#57015 A szűkített keret árul el majd többet NA igazi szándékairól. -
#57014 Kapcsolódó hír:
Törölték ...Zágráb-Metallurg. -
#57013 Bő keret az EB-re. -
#57012 Ellenünk csak a BL kiesés után készültek, ez lett a legfontosabb nekik, ahogy Zsuzsi is hangsúlyozta. Jól megoldották, mi meg sajnos igen haloványan muzsikáltunk.
Mai tv-s menü:
MKB-MVM Veszprém - Meshkov Brest
SEHA Liga 8. forduló - Veszprém
2014.11.05. 18:00 - DigiSport2
FTC-Rail Cargo Hungaria - Érd
Női NB I 9. forduló - Budapest
2014.11.05. 19:00 Duna World -
#57011 Azért ez nem akármilyen kép:
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.11.04. 23:25:12 -
#57010 Szerintem egész nyáron inkább ellenünk készültek, hogy nehogy megint blama legyen.
Mondjuk inkább a BL-re kellett volna.
-
#57009 "Kopognom kellett az ajtón"
Interjú Kiss Szilárddal a 10 évvel ezelőtti EB kapcsán. Az idegenlégiósokkal kapcsolatos véleményével nagyon is egyetértek. -
#57008 Még úgy is továbbjuthatnak. Persze lépéshátrányban vannak a nagy arányú metzi vereségükkel. Akár lehet simán hármas holtverseny ebben a csoportban a 2-4. helyen.
Tomori interjú
Azért az elég érdekes, hogy egész nyáron szinte csak a lipcsei meccsekre készültek és ez lett belőle. Persze amint láttuk, 2-3 "butaság" vastagon benne volt ebben a kiesésben. Talán erre több figyelmet kellett volna fordítaniuk. A KEK-ben is lesz feladat komolyabb csapatokkal, ott kiderül tanultak-e a történtekből.
Az hízelgő, hogy minket rakott a "hármas" elejére, remélem igaza lesz -
primavis #57007 na igen, mert ha kikapnak Lublinban nem jutnak tovább! -
#57006 A lengyelek 35-31-re verték otthon a franciákat. 45 percig szoros, kiélezett csata folyt a pályán. Azután 5 perc alatt 4 gólt közé tettek a lubliniak. Mint kiderült ez volt a döntő szakasz, mert a záró 10 percben ezt az előnyt meg tudták tartani a végére is.
Bizony, most nagyon úgy tűnik, itt a románok is meg fognak szenvedni. -
#57005 A szövetség oldaláról:
Váratlanul fölényes siker Kijevben.
Nem is csoda, már nem 2 napot, talán a dupláját is tudtak együtt készülni.
(Amúgy a mai nap nekem sem erről szólt...Egy meccset sem láttam, még eszembe sem jutottak.)
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2014.11.02. 18:49:59 -
#57004 -
#57003 Ukrajna - Magyarország 20-33 (9-15)
Úgy látom a fiúk nagyon simán nyertek idegenben, ez egy szép eredmény. Ha valaki nézte, esetleg írhatna róla részleteket. -
#57002 Viborg HK - Győri Audi ETO 25-30 (13-17)
A meccs első részében még nem volt igazán jó a védekezés, ennek ellenére is az ETO vezetett. Azután 5+1-el nem tudtak érdemben mit kezdeni a dánok és a szünetre 4 gólos előnnyel mehettek a győriek. Mindezt úgy, hogy a félidőben a győri kapusok mindössze 5 védést tudtak összehozni, míg a másik oldalon ennek dupláját.
A szünet után Herr Orsi elkapta a fonalat, a védekezés is rendben volt és a félidő közepére 9 gólos lett az előny (16-25). Itt jött egy 5 perces hullámvölgy, amikor kihagytunk 5 ziccert, a dánok meg dobtak közben 4 gólt. Ezután azonban stabilizálódott a helyzet és a végére is megmaradt ez az 5 gólos különbség.
Az ETO igazából biztosan, szinte végig uralva a meccset, begyűjtötte a nagyon fontos 2 pontot idegenben.
-
félidő
Görbe dobott kettő 7es gólt -
#57000 Ha jól értelmeztem a leírtakat, NA a norvég és a román válogatott játékosok miatt ment ki. De ha már ott járt, akkor megnézte őt is, hátha tud vele kezdeni valamit. Ahogy lentebb is írtam, én már nem erőltetném, de meglátjuk ő mit gondol. -
#56999 Nem is mondta itt senki, hogy a Fradi FF esélyes, arról beszélgettünk, hogy a BL negyeddöntőt viszont simán elérhették volna. Egy hangyányit jobban nézett volna ki az idény, mint így... -
#56998 Győr - Viborg meccset itt tudjátok nézni. -
primavis #56997 Háát Szűcs Gabi is jól beszél románul, igaz ő nagyváradi -:)) No de kiváncsi vagyok, hogy mennyire tetszett a játéka Németh Andrásnak, aki a helyszinen kukkolta őt meg a norvégeket. -
primavis #56996 Herrem nyilatkozott egy újságnak, hogy nem érzi jól magát NB-án (bár a barátja/férje(?) is ott kézilabdázik s nem akar egy évnél többet maradni. Erre fel jön Buceschi, hogy senki sem tartóztatja! -
primavis #56995 Én az vagyok, de már többször leírtam, hogy a jelenlegi keretet nem érzem kompetitivnek a FF-ba kerülésre. Ahhoz két sor kellene, nekik meg jó ha egy van. -
#56994 Ha ennyi esze van a klubvezetésnek, hogy nincs senki aki legalább fordítson nekik, akkor meg is érdemlik.
Erről jut eszembe, tegnap közelről hallottam Penát beszélni egészen jól magyarul.
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2014.11.01. 17:20:22 -
#56993 Nézem mi történik a BL "A" csoportjában...
A Hypo kap egy 20 gólos verést Lipcsében, majd a Dinamo otthon kikap a Krimtől. Ha finoman fogalmaznék azt mondanám, ez egy érdekes csoport, érdekes eredményekkel. De jó, hogy nem vagyok Fradi szurkoló... -
primavis #56992 hiányzanmi fopgnak az ösztönös megvillanásai, de kevésbé az eladott labdái. Kovacsics megmutathatja, hogy mennyire jó, pláne, hogy Szepesi visszatértével már nem kell balszélsőt játszania. -
primavis #56991 Én még abban sem vagyok biztos, hogy akár a lengyeleket is megtudják verni Lublinban. Az egész román sajtó és kézilabdát kedvelő közönség azon dühöng, hogy az idegenek szót sem értenek az edző román utasitásaiból, s csak bámulnak rá vagy egymásra mint borjú az új kapura! -
#56990 A 2-3. hely a Metz és köztük dől majd el. Azzal, hogy 10 góllal kikaptak a franciáktól idegenben, a pontegyenlőségnél egymás elleniben hátrányba kerültek. Tehát vagy több pontot szereznek vagy 10 gólnál többel kell majd nyerniük otthon.
Mondjuk annak fényében, hogy már jó román szokás szerint a Final Fourról beszéltek... -
#56989 Lunde és Görbe hiányával nőttek az esélyeik, de még mindig az ETO-ra szavazok, mondjuk 60-40 arányban. -
primavis #56988 A vége: 23-24! Ezzel a NB kb. 3.lesz a D csoportban. -
primavis #56987 köszi, de nem jön be. -
#56986 itt
én arabot nézem -
primavis #56985 hol?