Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ráadásul ha választani kellene,hogy a kettõ közül melyiknek nézel utána az interneten,szerintem még az is a lottószámokra szavazna,aki nem szereti a kézit.Még ha egy barátságos meccs lett volna,akkor azt mondom oké,de ez!Nem találok szavakat!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ilyet még én sem láttam, de kb ennyit ér az egész RTL csoport, itthon legalább is. De ha jól tudom mostanában nem kell nekik meccseket közvetíteni.
Értem én, lottó sorsolás, de várják meg a meccs végét. Ha meg nem lehet akkor úgy idõzítsék a meccs idõpontját, hogy ritkán elõforduló hosszú meccsek is bele férjenek a mûsor idõbe.
Ilyent még én sem láttam, de remélem növeli az RTL hírnevét!
Jó a három gól, ami tkp. 4-et ér a kevés (22) szlovén gól miatt. De ennyi hibát (belemenést, ziccert) nem szabad elkövetni a visszavágón.
becsülettel bevallom, nekem nem tetszik ahogy a csapat játszik. Semmi dinamizmus, semmiféle kidolgozott figura, mindent a szerencsére/véletlenre bíznak. Nagy formahanyatlása támadásban pedig eléggé elszomoritó.
Maximus4
A lottósorsolás nem maradhat el!Én még ilyet nem láttam!Szétb.sz az ideg!Mekkora egy szar ez a retek klub!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Isthy
A félidõben 16-15-re vezetünk a szlovénok ellen.

A meccs eleje jó volt, a második fele már kevésbé. A védekezésünkre is ugyanez mondható el, nagyon visszaesett negyedóra után. Sajnos elöl sikerült HAT (!!!) ordító ziccert kihagyni, egyiket sem szélrõl, hanem középrõl, 2-esbõl illetve lerohanásból... Ez az egyik fõ oka, hogy nem vezetünk magabiztosan. A másik meg a leromlott védekezés...
Remélem a szünet után összekapja magát a csapat és biztosan nyernek legalább itthon. Sajnos ezt már nem tudom nézni, lehet ez jó ómen lesz a fiúknak <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valóban eléggé "elhanyagolt" volt ez a mostani felkészülés. Bár én már hozzászoktam hogy az MKSZ-nél a férfi és a nõi szakág között komoly súlyozásbeli különbségek vannak. Nem a nõi vonal javára...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mint írtam, lett volna lehetõségem ezt a felkészülést "élõben" megtekinteni, de aztán idõhiány miatt kimaradt a bónusz program. 😞
Az viszont csak nekem tûnik fel, hogy az elõzõ alkalommal meglepõen nagy nyilvánosságot kapott a válogatott ténykedése, a mostani összetartáshoz képest?
Még akkor is, ha nem volt más a cél, mint egy csapat-összekovácsoló "kirándulás".
Na de mindez csak apró észrevétel, nyilván a felelõsség a szakvezetésé. A köv. nagyobb eseményen elért jó helyezés minden ilyet felülírhat...<#vigyor0>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Több dologban egyetértek vele (a szélsõ kérdésben és a fiatalok többet játszatásának hiányában). Viszont az az elvárása, hogy sima kettõs gyõzelemmel kell továbbmennie a csapatnak, véleményem szerint nagyon erõs... A szlovénok fürgék-gyorsak, a játékstílusuk sosem feküdt nekünk. Még ha hiányoznak is kulcsjátékosaik - sztem csak kettõ ilyen a várhatóan 4 hiányzó közül - akkor is komoly ellenfelek lesznek és meg fogunk szenvedni ellenük a továbbjutással.

Magyaoroszág - Szlovénia
Férfi VB selejtezõ 1. mérkõzés - Veszprém
2014.06.08. 14:30 RTL Klub

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azzal nekem sincs bajom, hogy szót emelnek, de már elõre 1 éves jv-i eltiltásokról harsogni elég megmosolyogtató...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A nõi válogatott edzõtáborról

Ezek szerint hasznosan teltek a napok. Amirõl korábban itt is értekeztünk az most tisztázódott, a következõ találkozás augusztus elején lesz. Vajon milyen munkára gondol ekkor NA az alapozás kellõs közepén?

DUNAFERR FOREVER!!!

Valahol igazad lehet, viszont egész másutt kellene elkezdeni. Például mûködtetni kellene a diplomáciát, (nem a borítékra gondolok) nem csak pofázni és tenni a szépet hanem végre dolgozni is. Persze ehhez az egész MKSZ vezetését picsán kéne rúgni.
kaloz174
Nyilván igazad van, a dolog gyakorlati részét illetõen.
Azért én nem bánom, hogy bedobtak egy kavicsot az állóvízbe. Mert tényleg botrányos, ami van. (Egyébként nem csak nk. szinten, hanem a magyar bajnokságban is, bíráskodás terén. <#boxer>)

kaloz174
Vass Sanyi figyelemre méltó véleménye, meglátásai. A ffi válogatott esélyeirõl és témákról.

Isthy
Megy ám puffogtatás...
Várjuk meg, hogy a gittegylet majd mit hoz ki belõle. Nekem nincsenek elvárásaim, ismerjük õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Az európai kézilabda szövetség hivatalból vizsgálja a Veszprém-Barcelona meccs bíróit, akiket akár egy évre is eltilthatnak!

Fonyó Károly, az MKB-MVM Veszprém klubelnöke a hétfõi vezetõségi ülés után elmondta, hogy az európai szövetség is vizsgálja a fehérorosz játékvezetõk ténykedését. "Úgy döntöttünk, hogy megindítjuk a jogi eljárást, de tõlünk függetlenül az EHF már maga is elindította, õk is érezték az anomáliákat, amiket tegnap már szóvá tettünk, és per pillanat nagyon úgy néz ki, hogy legalább egyéves eltiltást kap a két játékvezetõ."

A klubelnök hozzátette, nem véletlen, hogy a húszezres közönség is - amelynek nagy része német volt - hatalmas füttyszóval adott hangot nemtetszésének a mérkõzés után.

Mint ismeretes, a Veszprém a negyedik helyen végzett a férfi Bajnokok Ligája négyes döntõjében, miután szombaton a Kieltõl, vasárnap pedig a Barcelonától szenvedett vereséget.

http://sport365.hu/kezilabda,europai-kezilabda,kezilabda-egy-evre-eltilthatjak-a-veszprem-ellen-csalo-birokat-video,71872
Breki33

Breki33
Hivatalos: Sterbik 4 évre a Vardaré

Sterbik Árpád 4 éves szerzõdést kötött a Vardarral, jelentette be a klub a hivatalos honlapján. Sterbik az El Mundo Deportivonak tett nyilatkozatában elmondta, hogy nem gazdasági okok miatt hagyja el Spanyolországot.

http://www.hetmeteres.com/2014/06/03/hivatalos-sterbik-4-evre-a-vardare/
Na mert ti aztán a helyzet magaslatán voltatok, lejtett a pálya de nem ezen múlt.
Nekem ez amolyan magyarázzuk a bizonyítványt, mint az oviban. Mirõl beszél az Veszprém, azt gondolták Kölnben nekik fognak fújni..., meg kéne tán fordulni azon a bizonyos lovon. Talán mûködtetni kellene a sport diplomáciát mind klub mind MKSZ szinten is nem ilyenkor pofázni.
Breki33
Csak remélni lehet, hogy ez Zeitz, Lékai és a szlovén szélsõ érkezésével változni fog.
Isthy
Ami nálam nagyon hiányzott a veszprémieknél az a szélsõjáték. Az egész Final Fourban szinte értékelhetetlen a teljesítményük. Ugaldenak volt egy jó félideje (a Kiel elleni elsõ) és ennyi. A jobbszél mintha nem is létezett volna... Sem felállt fal ellen nem használják õket, sem lerohanásból nem képesek õket indítani. Hogy ennyit tudnak vagy nincs rájuk kidolgozva semmi azt nem tudom, de ez így tarthatatlan, ha a csúcsra akarnak jutni.
Tökéletes példa a Flensburg, hogy miként kell a szélsõket foglalkoztatni. Igazából egyetlen komolyabb átlövõvel (Glandorf) és alig valamit mutató beállós játékkal, tkp. a szélsõikkel és a kapussal nyerték meg a BL trófeát. (Ugye emlékszünk még a nõi BL FF-re, hogy ott is a szélsõk mennyit tettek hozzá az ETO eredményességéhez). Jó lenne már felébredni Mo-on és észrevenni, hogy szélsõk is vannak ám a játékban...

DUNAFERR FOREVER!!!

No én megkíméltem magam az idegességtõl (elõre éreztem a bírók MKB ellenességét, tekintve nemzetiségüket és elõzetes tevékenységüket)s egyik veszprémi meccset sem néztem, a FF-bõl csak a heteseket, meg a döntõ végét néztem meg. Az MKB-bõl meg hiányolom a tüzet, túlságosan blazírton játszanak és túl sok a hullámvölgy a játékukban. Ez szinte egész tavaszi idényükre jellemzõ volt. Több játékosság, de kevesebb kockáztatás , görcsölés kellene a sikerhez.
Isthy
Egyetértek! Gratulálok a Flensburg csapatának a BL gyõzelemhez! <#taps>

Megint hatalmasat küzdöttek és az elsõ félidõben ismét volt 6 gól a hátrányuk, amit a szünetre 2 gólra szûkítettek. A szünet után kiegyenlítettek, majd átvették a vezetést és 3-4 gólos elõnyre tettek szert. Amibõl a végéig 2 gólt meg is tartottak és megérdemelten nyerték a meccset és a BL-t. A kapuban Andersson hatalmas érdemeket szerzett a csapata sikerében. Megismétlõdött a tavalyi FF, ismét a legesélytelenebbnek tartott csapat nyerte a trófeát. Persze aki 2 nap alatt legyõzi a Barcelonát és a Kielt az maximálisan megérdemli.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
Flensburg megérdemelte gratula

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Breki33
Jogi lépésekre készül a Veszprém kézicsapata

Fonyó Károly, az MKB-MVM Veszprém klubelnöke jogi lépéseket helyezett kilátásba, hogy kivizsgálják a játékvezetõk ténykedését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntõje után.
Fonyó Károly a Barcelonával szemben elveszített bronzmeccset borzalmasnak nevezte, és hozzátette: a 20 ezres közönség is - amelynek nagy része német volt - hatalmas füttyszóval adott hangot nemtetszésének, így bírálva a fehérorosz bírópárost.

"Lehetett volna esélye a csapatnak, de a külsõ körülmények befolyásolták a végeredményt, és nem tudtuk elérni célunkat. Jogi lépéseket teszünk, hogy kivizsgálják a játékvezetõk ténykedését" - hangsúlyozta a klubelnök.

Hozzátette: a kölni négyes döntõ rendkívül jól szervezett esemény, és komoly eredmény, hogy a Veszprém elsõ magyar csapatként eljutott oda. A szombati elõdöntõrõl azt mondta, hogy a Kielnek az elsõ félidõben lejtett a pálya, ám a második játékrészben a Veszprém gyengélkedett, így juthatott a német csapat a fináléba.

http://origo.hu/sport/kezilabda/20140601-jogi-lepesekre-keszul-a-veszprem-kezicsapata.html
Isthy
Vissza lett adva a 10 mp, az óra addig nem ment amíg le nem telt ez az idõ, ez látszott utána az idõkérésnél.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végül a Barcelona behúzta 1 góllal a bronzmeccset. A 2. félidõ elején 4 gólos elõnyben voltak a veszprémiek... De ekkor jött két kihagyott 7 m-es (Ilics és Iváncsik Tamás) plusz mellé 2 kihagyott ziccer (Vilovszki és Iváncsik Gergõ) ezt kihasználva a Barcelona 4 perc alatt egyenlített. Ezután 20-20-nál Nagy Laci 2 perce alatt 2 gólos elõnyre tettek szert a katalánok, amivel a végéig sikerült kihúzniuk. Mondjuk a legvégén a sporik segítsége is kellett nekik.
A mai meccs alapján felvetõdik a kérdés, hogy tegnap Nándi és Jamali miért nem került pályára és az 5+1-es védekezés is miért nem kapott szerepet.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
megy a bunda végén miez? 10sec elcsalva
2belemenés GJ

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kaloz174
Hajrá Veszprém - a bronzmeccsen!
Kicsit viszont visszatérnék a tegnapi naphoz, mely számomra is csalódást okozott. Nem azért, mert kikaptak a srácok, hanem azért, mert volt pár dolog, amit éppúgy a vereség okának tartok, mint a bírói tevékenységet.
Ezek pedig a gyenge, lassú támadójáték, az eladott, feleslegesen elszórt labdák, valamint a spanyol irányító fegyelmezetlensége. (2 esetben is.)

Remélem, ma legalább jobb játékot látunk. Mindent bele!

Ez szerintem várható volt, a döntõbe jutásért szerintem 150% kellett volna, akkor körülbelül lehetett volna kompenzálni a sporikat. Na meg egy nem egy csapatos bajnoksággal, akkor talán a végét is bírjuk.
Isthy
Óriási gratuláció a Flensburgnak! <#taps>

A spanyolok elbaltázták a meccs záró 10 percét. Sikerült 6 gólos elõnyt elherdálniuk a hajrában és a németek 1 mp-el a vége elõtt egyenlítettek (32-32). A hosszabbításban is vezettek a spanyolok 2 góllal, de a németek ismét egyenlítettek, majd a 7 m-es párbajt már õk nyerték.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
MKB-MVM Veszprém - THW Kiel 26-29 (13-13)

A veszprémiek nem bírták el, hogy mindkét átlövõjük (Nagy és Ilics) távolról betlizett. Erõltették a bejátszásokat, amikbõl a németek több labdát is szereztek és így - meg Palicska védéseibõl is - sok lerohanás gólt lõttek. Plusz a fontos pillanatokban többen, többször is hibáztak így a Kiel ezt kihasználva megnyerte a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ettõl a 2 szlovéntól én erre számítottam, rendszeresen ellenünk fújnak. Most is adtak 2 ajándék gólt a németeknek, egészen hihetetlen ítéletekkel. Sajnos Palicska védéseibõl visszajöttek 3 gól hátrányból a németek a lerohanásaikkal. Kevesebb hiba kell elöl és akkor meglehet a döntõbe jutás.

DUNAFERR FOREVER!!!

ToCsEk
sporik nyomják a kielt nagyon :/

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Kizártnak tartom, hogy van valaki aki ne tudná, de...

MKB-MVM Veszprém - THW Kiel
Férfi BL elõdöntõ - Köln
2014.05.31. 15:15 DigiSport1 (M1)

FC Barcelona - SG Flensburg-Handewitt
Férfi BL elõdöntõ - Köln
2014.05.31. 18:00 DigiSport1

Férfi BL bronzmérkõzés - Köln
2014.06.01. 15:15 DigiSport1

Férfi BL döntõ - Köln
2014.06.01. 18:00 DigiSport1 (reméljük M1 is)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem minden együtt töltött idõre szükség van. Eddig elõszeretettel ment az ostorozás - jogosan - hogy nincs eleget együtt a válogatott keret. Most végre törekvés van rá, hogy jobban összeszokjanak és gyakoroljanak. Talán találtak egy olyan idõpontot ahol még van némi értelme. Késõbb már nincs hely a versenynaptárban, csak a nk-i válogatott héten, ott meg amúgy is együtt lesznek, ahogyan eddig is minden évben. Persze közvetlenül a bajnokság rajtja elõtt nem tûnik a legjobbnak, de korábban még értelmetlenebb lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Csak úgy hirtelen, nem nézve utána a naptárban az idõszak eseményeinek, azt mondom, hogy az augusztus vége nem egy szerencsés idõszak, mert már akkor minden csapat, így a játékosok is, a bajnokságra figyelnek...
Bár lehet, hogy nincs jobb idõszak.
(Temes Berni egyébként, mivel még tart a német bajnokság, csak Bécsben csatlakozik.)

Isthy
Újra együtt

A nõi válogatott keret pedig elkezdte a 1,5 hetet. Az NA interjúból kiderült, hogy egy ugyanilyet szeretne még augusztus végén is csinálni a kerettel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mai tv-s program:

Magyarország - Románia
Férfi felkészülési mérkõzés - Nyíregyháza
2014.05.29. 18:00 SportKlub

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszönöm szépen! <#smile>

Breki33
Itt is Boldog Születésnapot !

Isthy
Szintén francia forrás szerint Tomasevics érkezik a Fradihoz a kapuba. Sztem Grubisics jobb lett volna. Komoly nk-i és BL rutinja van, Tomasevicsnél errõl szó nincs. A szerbiai világversenyeken volt 2-3 jó meccse a válogatottal, de a klubcsapatai középszerûek voltak és folyamatosan váltogatta õket. De úgy fest a Fradi keretébe nem fértek bele az elõbbi igényei, így maradt az utóbbi. Meglátjuk fel tud-e nõni a feladathoz, mert az vár rá rendesen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ahol van "háttér" ott lehet ilyeneket csinálni. Sõt, azt csiripelik a madarak, hogy lesz még 2 további érkezõ is.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Egy hír az érdiek felõl:
francia légiós érkezik

Isthy
Azért vannak akiket nem lepett meg a szegedi ismerõseim közül. Azt mondják, hogy ez már idõszerû volt, komolyabb vezetõ kell a klubnak a további fejlõdéshez.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Lemondott Mezei Richárd

A Pick Szeged ma tartotta szezonzáró összejövetelét Szegeden a Gellért Szabadidõközpontban, ahol búcsúztatták a távozó játékosokat, majd váratlanul Mezei Richárd bejelentette lemondását.

A Pick Kézilabda Zrt. távozó vezérigazgatója megjegyezte, ahogyan a kézilabdát, úgy a vezérigazgatói posztját is a csúcson hagyja el.

A bejelentést nagy megdöbbenés, másodpercekig tartó néma csönd fogadta, közölte a Délmagyarország honlapja.
kaloz174
Elég elkeserítõ történet, a mi szempontunkból. <#schmoll2>
Csapó Kyrának sok sikert.