Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Norvégia
Dánia
Románia
Ukrajna
Nem lesz egyszerû az elõdöntõbe jutás. Lehet megint magyar-román Debrecenben, mint 10 éve. Jó kis hangulat volt, sztem ismét az lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
A csoportunk:
Magyarország
Spanyolország
Oroszország
Lengyelország
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Na kíváncsi leszek én arra a "független" TF-re, nem tudom milyen állapotban van, de remek úton halad a szétverése.
Budapesti csúcsklub, ez jó vicc, hány év alatt sikerült a jelenleg szintre jutnia a Veszprémnek, Szegednek, Gyõrnek 8-10 ja...
Az új TF miatti várható törvénymódosítások
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy meg Kornél külföldre "üldözésében" anno igencsak tevékenyen részt vett...
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze ne legyenek illúzióink, most is lesz majd benne változtatás az MKSZ részérõl, ahogy az elmúlt szezonban is történt.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem maradhatna már végleg csak a TF-nél???<#confused>#confused><#rolleyes>#rolleyes>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Itt van egy hír viszont a ffi szakágról, amiben elsõ ránézésre vannak újdonságok is.
<#vigyor0>#vigyor0><#kacsint>#kacsint>
A következõ szezon bajnnoki kiírásáról
DUNAFERR FOREVER!!!
Igazából felfoghatnánk úgy is, hogy most kaptunk 2 plusz évet a csapaépítésre, így lesz 6 év a 2020-as olimpiáig összehozni egy új csapatot. A riói olimpia után úgyis ez a feladat következett volna, mert a nagy korosztályt nem lehetett volna tovább nyúzni. Akiktõl kell, azoktól köszönjünk el és jöjjenek a fiatalabbak és dolgoztassák, versenyeztessék õket. Persze nem egybõl eredménykényszert rakva a nyakukba, mert abból jó nem sülne ki. Ezt kellene csinálni, de az MKSZ-t ismerve ezt sztem most el is felejthetem...
Ahogy olvasom a "prof" ismét hozta a formáját a nyilatkozatában. Mindennel baj volt, minden és mindenki hibás, csak õ nem. Hányszor olvashattuk már ezt...
Azért én megjegyeznék két dolgot:
1. Miért kellett ezt a kiugrálásos nyitottabb védekezést alkalmazni a piszok gyorslábú szlovénok ellen végig a szünet után? Úgy verték meg a mieinket ahogy akarták és lõtték a gólokat sorban. A szlovénoknak nem volt számottevõ potenciált képviselõ lövõjük kintrõl és ráadásul gyors mozgásúak, a zártabb hatosfal emiatt célravezetõbb lett volna. Mocsai végig hagyta így szenvedni a csapatot a 2. félidõben.
2. A szlovénok a 2. félidõben 8-9 m-en védekeztek, szépen a szaggatottnál, az egész csapat. Mi meg ott erõlködtünk elõttük... A szélsõink is elõttük futkároztak még tovább rontva a helyzetet. Ahelyett, hogy lementek volna a sarokba és onnan próbáltak volna mögéjük befutni, kényszerítve õket a változtatásra. Ezt sem sikerült elõszednie a kispadnak.
Megint láthattuk a meccselési problémát...
DUNAFERR FOREVER!!!
remélhetõleg ezt a csapatot n s kinlódását nem kell többet látnom, a mesterrel együtt. Új csapatot kell építeni, a mostaniból csak hirmondónak megtartva párat. Ez van.
A szünet után 8 perc alatt eladtuk a 3 gólos elõnyt, 7 gólt kapva ezen idõ alatt, gyalázatos védekezéssel. Ezután folyamatosan döntetlen körül állt az eredmény egészen az 53. percig. A végjátékban kritikán aluli volt amit mûvelt a csapat. Emberelõnyben sikerült összehozni egy 0-3-at és ezzel el is ment a továbbjutás.
A szünet után a védekezés nem létezett (19 gólt lõttek a szlovénok) és elöl is teljesen leállt a játék, 10 gólt sikerült kiszenvedni. Mondjuk ezzel a dinamikátlan, elképzelést nélkülözõ "sétálással" nem is csoda.
Sikerült elbukni, a 4 alapemberét nélkülözõ szlovénok ellen. Lenne min elgondolkodni sokaknak, hogy van tennivaló bõven.
DUNAFERR FOREVER!!!
épülhet az új vállogatott<#vigyor2>#vigyor2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Hullámzó meccsen, 3 gólos elõny az elõny a szünetben. Jó kezdés (5. p. 4-1), után 5 perc alatt visszajöttek a szlovénok. A következõ 10 perc a miénk volt (10-6), de azután megint felzárkóztak az elõnyeiket kihasználva a szlovénok. A végjáték megint nekünk sikerült jobban, elöl sikerült gólokat szerezni.
DUNAFERR FOREVER!!!
A szerbek otthon 8 gólos elõnyt szereztek a múlt héten a csehek ellen, azután tegnap 12-vel kaptak ki és kiestek.
Az osztrákok 2 gólos elõnnyel utaztak Norvégiába és döntetlent tudtak elérni, így õk jutottak ki Katarba.
A németek 1 gólos vereség után fogadták a lengyeleket, de hiába vezettek többször is, a végjátékot elrontották és újra 1 góllal kikaptak, így a lengyelek mennek a vb-re.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szlovénia - Magyarország
Férfi VB selejtezõ 2. mérkõzés - Velenje
2014.06.15. 18:00 Sport1
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk a stílus, amiben véd, elég "statikus". A lényeg, persze, hogy milyen eredményes lesz. Szikorának azért ez nagy kihívás. Legalábbis én így gondolom. Remélem, elõnyére válik, már csak a válogatott miatt is.
Lassan megoldódik a Fradi kapuskérdése is. Mondjuk én Grubisicsot jobbnak tartom, de majd kiderül, hogy rám cáfol-e Tomasevics.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elég tanácstalan vagyok, ami a fél keretet illeti, de vannak jó képességû játékosaik. Erõsebb, rutinosabb keretnek tûnik, mint amilyen az egri volt, pl.
DUNAFERR FOREVER!!!
A nõi bajnok Bera Bera pedig úgy döntött, nekik túl drága mulatság a BL és nem tervezik az ottani indulásukat. Sztem lesz még néhány ilyen döntést hozó csapat.
DUNAFERR FOREVER!!!
Megszûnik a Valladolid <#schmoll2>#schmoll2>
Ijesztõ a trend...
Legalább reklám adót fizethetnek.
Gondolom a fél ország öngylkos lett volna ha elmarad a lottósorsolás.Kapják be.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyetemista hallgató vagyok, és egy beadandómhoz lenne szükségem minél több kitöltésre két kérdõív esetében, akinek van kedve, töltse ki, sokat segítene, illetve a kérdõíveket ha megosztanátok bárhol, annak is nagyon örülnék! 😊
A kettõ közül az egyiket elég megcsinálni, mert a két teszt második fele hasonló😊
Az elsõben divatfotókat kell pontozni:
https://docs.google.com/forms/d/17PsLNdlgNtsjRao9wIyU2H_5p1kkiwXU9iHMIYEjfn8/viewform
A másodikban pedig tájképeket:
https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj98ThIAfIaroaoU6kw/viewform
Jó szórakozást és köszönöm! 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Ide illene a klasszikus: "Mondjam vagy mutassam...?!?" Nagyjából erre számítottam tõlük, nem kellett csalatkoznom.
DUNAFERR FOREVER!!!
A választ is hasonló hangnemûnek várom...
Dirk Gerkens és Kolosi Péter részére
Tisztelt Címzettek!
A Magyar Kézilabda Szövetség és a teljes magyar kézilabdás társadalom megdöbbenéssel tapasztalta, hogy 2014. június 8-án a Magyarország-Szlovénia férfi kézilabda világbajnoki selejtezõ mérkõzés utolsó percében, a rendes játékidõ letelte elõtt az RTL Klub megszakította a közvetítést, így a szurkolók nem értesülhettek a találkozó végeredményérõl.
Az RTL Klub közvetítés-megszakítását felháborítónak tartjuk, és valamennyi nézõ és szurkoló nevében magyarázatot kérünk az esetre. Mivel a közvetítés megszakítását követõen mindössze egy perccel a találkozó véget ért, nem tartjuk elfogadhatónak, hogy a Hatoslottó-sorsolás miatt megszakadt a közvetítés.
Válaszukat várva,
üdvözlettel,
Vetési Iván
elnök
Magyar Kézilabda Szövetség
Mondjuk nem õ döntött, ez nyilvánvaló. De õt legalább bántja a kialakult helyzet.
Kíváncsi leszek az MKSZ-nek lesz-e valami hozzáfûzni valója ehhez. Mondjuk komoly reményeket nem táplálok irányukban, de hátha.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!