Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyakorlatilag is jó a dvd író megnéztem a papírjait...

Isthy
A Halas TV a helyi csapat minden meccsét leadja felvételrõl és szerencsére itt nálunk (Kiskõrös) simán fogható! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valóban nem brillírozott a csapat, de küzdöttek a végén és sikerült nekik, némi szerencsével.

Igen, egyre nehezebb a helyzetetek emiatt is.

Még annyit a tudósításomhoz, hogy Zsiga Gyula sem szólt egy szót sem a játékvezetésrõl és a riporter sem. Gyula (kezében egy videokazettával) nagyon elkeseredett volt és azt mondta, hogy miért veri a sors õket, hogy megint nem sikerült nekik.
"Végig uraltuk a meccset, de a végén nem volt szerencsénk illetve az utsó 2 percet elkapkodtuk. Siettettük a támadást és elkapkodott lövés illetve a jobb szélrõl akartunk gólt lõni, ahonnan az egész meccsen nem ment."

DUNAFERR FOREVER!!!

Mázlisták! Nálunk ilyen nincs, hogy a helyi tv egy jó kis meccset adna... :(

Elvileg igen, gyakorlatban nem tudom, mert eddig 8gigást nem probáltam még írni.

Jah, ha tudtam volna hogy adják a meccset felvetetem:))) (bár nem értem azt a sok ember aki látni akarta mert "mekkora küzdelem lehetett", én biztos volna benne, hogy rém gyenge volt a csapat....)
Most Kocsik volt a legjobb a Halasnál, tavaly Valovics. Õ is vissza akar jönni? :)))))

Rohadtul félek már a rájátszástól (meg a vasárnaptól is), ha még egy sérülés lesz, végünk...

Isthy
A Nero és a DVD meghajtó támogatja a dual layeres írást?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem a "tudósításom" megadta a megerõsítést neked is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor, hogy teljesen megnyugodjál, megint Fradi meccs tudósító leszek ( Halas TV most adta le a meccset).

Az elsõ félidõben 10-10-ig a 20. percig fej-fej mellett haladt a két csapat. Azután 13-10-re elment a Halas, (Zizi bejött) de visszazárkózott a Fradi 14-13-ra. Ezután 17-16-ig maradt az 1-2 gólos halasi vezetés, majd két hiba után elmentek 19-16-ra és ez maradt a félidõ. Uhrakova dícsérhetõ leginkább és Sopi (4-4 gól), semmi kapusteljesítmény (Pastrovics). Másik oldalon Kocsik villogott.
Szünetben bejött Harisova. Annak ellenére hogy õ hetest és ziccereket fogott a Halas elment 24-19-re a 40. percre (igaz emberelõnyben voltak két gól erejéig). Sok hiba támadásban, eladott labdák, rossz lövések és Vörös Heni jól védett.
25-19-nél Hangya le és Zizi góljaival 25-22 lett 45. percre, majd Sopi ziccert hibázott, nem ment neki a 2. félidõben. Harisova visszaesett ("kígyótérrõl" kapott gól), elrontott támadások és 27-22 lett a Halasnak a 48. percre.
Majd 28-24 és az 52. percben András idõt kért. Az idõkérés használt mert 5 perccel a vége elõtt már 28-28 lett, jobb védekezés, szerzett labdák és leindításos gólok. Meg is jött Fradi tábor hangja. Itt Zsiga Gyula kért idõt, volt is oka rá. 2 és féllel a vége elõtt 31-29 lett a Halasnak. Elrontott Fradi támadás, majd 2 percnél támadhattak a halasiak a 3 gólért de lépéshiba, majd 1:12-nél hetes a Fraddinak és 31-30. Ziccert véd Harisova 30 mp-cel a vége elõtt bal szélrõl és ellentámadás, Zizit lerántják 7 mp-cel a vége elõtt, így kettõs hátrányba kerül a Halas. Kettõs hátrányban Era balszélrõl ejt, gól és vége.

András a meccs után:
"Nagyon gyengén játszottunk egy pillanatig sem éreztem, hogy továbbjuthatunk. Sok sérülés sújt minket, nem tud a csapat együtt készülni és így nagyon nehéz. Végig a Halas irányított nem ment a csapatnak és nem láttam, hogy egyáltalán a lányok akarják-e a továbbjutást. Az utolsó 10 percben kezdtem azt gondolni, hogy talán mégis. Akkor jobban ment már és szerencsénk is volt. A Halas ellen nem megy nekünk mostanában, nem fekszik nekünk a játékuk, most is jól felkészüktek belõlünk és jól is játszottak. A végén a szerencse mellénk pártolt."

A játékvezetés sztem egyáltalán nem volt befolyásoló tényezõ, sztem nem fújtak a végén sem a Halas ellen. Amit András mondott, azt megerõsíthetem, az alkalmi beálló, Kósa Anikó valóban hátralépegetve kõkeményen "farmunkázott", szinte végig a meccsen. Igaz, egy szélsõnek igencsak nehéz lehetett ezt a posztot megoldani, ahová Zsanett láza miatt került. Összességében asszem egyetértek András megállapításaival, valóban alig volt kapusteljesítmény (Harisovának voltak jó pillanatai) és rengeteget hibáztak támadásban (eladott labdák, belemenések, rossz passzok és megoldások, elkapkodott lövések). Uhrakova egyértelmúem dícsérhetõ, Sopi az elsõ félidõben jó volt, a másodikban nem ment neki. Zizinek voltak tényleg jó pillanatai, de sok hibája is, a 20. perctõl szinte végig õ irányított Kamper helyett.

DUNAFERR FOREVER!!!

nero
és pontosan azt írja ki, hogy"
SAjnos az összeállításunkat nem lehet felírni erre a cd fajtára. Helyezzünk be egy megfelelõ típust....
Szükséges lemez: DVD+R/RW; DVD-R/RW
Amit én használnék:DVD+R DL

és nem engedi megírni, én tudok "túlírni" is...?!
De én csak szakbarbár vagyok, fogalmam sincs róla, de szeretnék segíteni!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az idõjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Milyen íróval?

off
help! 8gigát szeretnék felírni 8 gigás dvdre neroval viszont azt írja ki rá hogy nem megfelelõ. keresek másik írót vagy a dvd-k rosszak?
Bocsi
on

SomogyiG
Köszi! Bíztam a mi kis "bírónõnkben". <#smile>

Off
Kiegészíteném az aláírásodat:
Ésszel él az ember - mondja a kannibál.
On

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Ez bizony így van, nem nagyon látni õket idegenbeli meccseken.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ehhez nincs mit hozzáfûznöm, legfeljebb annyit, hogy az "ilyenek" nem valók sportesemény közelébe sem. Inkább máshová...

DUNAFERR FOREVER!!!

lopás: jogtalan eltulajdonítás
rablás: jogtalan eltulajdonítás + erõszak!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az idõjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
És nem kell azzal jönni, hogy foci-kézilabda, mert Fradi csak egy van.

Ez igaz, én nem is erre utaltam, hanem arra, hogy a kéziszurkolókhoz egyre több fociszurkoló csatlakozik, akik magukkal hozzák "örökségüket" a focipályáról, s nem a kéziszurkolóktól veszik át a normát. :(
A másik észrevételem meg az, hogy ha a lopás a tulajdonos jelenlétében és akarata ellenére történik, akkor az rablás, aminek a btk megitélése egy fokkal magasabb!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

A Fradi-Loki ellentét egyértelmû, ismert, errõl azért mi is tehetünk. És nem kell azzal jönni, hogy foci-kézilabda, mert Fradi csak egy van. De míg nálunk mégsem kell félnie Loki szurkolónak, nekünk ott igen...
Ebben egy durvát látok, hogy tudják kik voltak (úgy értem a klub), mégsem tesznek ellene. Mert az egy dolog, hogy mellettünk kiabálnak-mutogatnak, ami nekünk rém kellemetlen, de érthetõ, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni. De ez a verekedés/lopás már sokkal durvább...
Amúgy szerintem nálunk nem lesz gond, a rendõrség készül, mi kevesen leszünk a focimeccs miatt. (értsd. szinte minden vendégszurkolóra jut egy rendõr, ami akárhogy nézem megnyugtató:)))

SomogyiG
Még rágódtam rajta egy darabig, mert nem akartam a elhirtelenkedni. Amit elmondtál, arra nincs és nem is lehet magyarázat. Ha jól tudom, benneteket "csak" a szineltérés miatt támadtak, de bennünket Fradistákat gyûlölnek is. Attól tartok, a mi vendégszereplésünk sem lesz "problémamentes". Mióta elindult a szekerük, azóta eszméletlenül felhigult a "szurkoló"állományuk. Emiatt rengeteg, a focista hagyományokhoz és stilushoz szokott nézõjük járkál ki a meccseikre, akiknek éppúgy nincs fogalmuk a kézilabdáról, mint ahogy a fociról se. A mottójuk: sokan vagyunk, ezért nyugodtan balhézhatunk. Ezek csak otthon tevékenykednek, ezért rendkívül bátrak, viszont a visszavágás már nem õket fogja érni, hanem azokat, akik esetleg semmit sem tehetnek az egészrõl.
Sajnos az is jellemzõ, amit Stanley belinkelt: elbagatellizálni, s utána felháborodni roszzhírkeltés miatt...

Hege eto
Erre mit mondjak? Ajándékba? Vicc az egész meg a rendõrök is.

Sötétbõl világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

András válaszára gondoltam ill. értettem!

A kiskunhalasi hozzászólónak? Nem láttam a meccset, de nem hiszem el (fõleg András válasza után) Szeretem az ilyeneket, a tény az, hogy mindig mindenki hibáztatja a bírókat. Kivétel nélkül.

Hege!
Ezt olvastátok?

Nagyon sok igaszság van a szavaiban!

:((
Ehhez nem lehet mit hozzá fûzni! Szerintem ez szégyen mind a Debrecennek mind a kézilabdának. Csak azokat a tisztességes szurkolókat sajnálom, aki majd más meccsre kísérik a csapatott, mert hogy ezen állatok miatt is õk fognak kapni...

SomogyiG
Szervusztok!

Ajajjjj V-Man, ha ezt az én drágalátos moderátorm látná/tudná (mármint hogy mi is ismerjük a nagy titkot.....!?)

Isthy! Én is olvastam a Kiskunhalas szimpatizáns hozzászólását. Egész nap azon rágódtam, milyen szemét dolog ez, ha igaz, mégha nekünk is kedvezõ. Aztán olvastam ezt is, azóta megnyugodtam.

Mse! Olvastam, csak már olyan késõn(korán), hogy mindegy lett volna, akkor válaszolok-e, vagy most.

Breki! Nagyon szivesen. Ha van rá igény, a jövõben sem lesz akadálya.

Breki33
én a képjavításról beszéltem
VMan
opera böngészõvel nem kell tanulni semmit, csak kijelölöd és copy :)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Breki egyszer megígérte, hogy kitanít bennünket, de még nem került rá sor, ezért aztán maradtunk - legalábbis én - tudatlanok, de nem gond! <#vigyor2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
lehet bárhonnan, csak megfelelõ böngészõ kell hozzá :D

tessék egy példa:

Az NBI-ben két hátramaradt találkozót játszottak szerdán. A 17. forduló mérkõzésén a Dunaferr gyõzte le a Spartacust, a 18. forduló meccsén pedig a Gyõr szerezte meg a két pontot a DVSC otthonában.

kaloz174
A fórumról lehet, úgy tûnik.:)

Breki33
tudom már olvastam

hogy másoltad ki?
kaloz174
Íme:
"siti bea 2006-03-02 08:36:09

Kedves MINDENKI!

Próbálom röviden megfogalmazni azt, amirõl órákig
tudnánk beszélgetni.. Elõször is hálával és
köszönettel tartozom nektek minden egyes jó
szóért, biztatásért, szeretetért ami kitûnik
soraitokból! Nem is gondoltam, hogy ennyien
szíveteken viselitek a történteket. Igazatok van,
tényleg nem így képzeli az ember a pályája végét,
de ez egy olyan sérülés, amibõl akkor sem könnyû
felépülni, ha fiatal vagy és még nagy célok
hajtanak elõre. Hiszek a sorsban, ez nem volt
véletlen, vmi más célja van velem az életnek.
Eddig úgy érzem megtettem a magamét, ezután majd
máshol kell bizonyítanom. A pálya mellett maradok,
segítek egy kicsit a szakmában, lesznek technikai
jellegû feladataim stb.. A kézilabda az életem, a
szerelem örökre szól:-) Úgyhogy találkozunk még,
ez egészen biztos! Még egyszer mindenkinek
köszönet és a legjobbakat kívánom Nektek "

nem is kézi, hosszú is, de ha már szó volt róla (bocs!)

A szerdai MiZo Pécs – Telekomas Vilnius meccs után elterjedt, hogy a MiZo Pécs játékvezetõi mûhiba miatt megóvta a mérkõzést. Ezzel szemben a valóság az, hogy a hazai csapat kapitánya, Iványi Dalma aláírta a jegyzõkönyv azon rubrikáját, amelyet a csapatkapitánynak alá kell írnia óvás esetén. Ettõl kezdve a MiZo Pécsnek 3 napja van arra, hogy befizesse az ilyenkor elõírt 3000 euros díjat, amellyel hivatalosan is megóvja a negyeddöntõ harmadik meccsét. Mi miatt protestál a pécsi csapat? Húsz másodperccel a vége elõtt Albena Branzova hárompontos kosara után, 59-59-nél a litván edzõ idõt kért, és ezután a labdát nem a félpályáról hozták játékba a játékvezetõk, hanem a Vilnius alapvonaláról jött a bedobás. A 2005/2006-ra érvényes szabálymódosítás pedig arról szól, hogy az utolsó két percen belül történõ idõkérés esetén a labdát a félpályáról kell játékba hozni. Hogy ez miért érintette hátrányosan csapatunkat? Az idõkérést követõen arra készítette Rátgéber László az övéit, hogy ketten õrizzék Douglast, hogy ne juthasson hozzá a játékszer, az elsõ passzt kõkeményen megtámadva szerezzenek labdát, ha ez nem sikerül, akkor hamar faultolják a labdabirtoklót. (Nyilván abban bízott a szakvezetõ, hogy nem megy be mindkét büntetõ, és a saját kezébe veszi a sorsát a MiZo az utolsó másodpercekre.) Ezzel álltak fel a mieink a saját térfelükre, annak tudatában, hogy az oldalvonalról jönnek a litvánok. Ehelyett az alapvonalukról hozták játékba a labdát a baltiak, és a taktika alapvetõen meg is hiúsult, Douglas akadálytalanul kapta a naracsszínû bõrgolyót, aztán jött a fault ellene, 17 mp-vel a vége elõtt, amelybõl a döntõ büntetõket dobhatta. A MiZo vezetõ edzõje jelezte a játékvezetõknek és a komisszárnak a mûhibát, de azt felelte neki a lengyel játékvezetõ, hogy nincs igaza… A meccset átélve, azt kell mondani, a Vilnius a parketten abszolút nem érdemtelenül gyõzött, ám az is tény, hogy az eredményt döntõen befolyásoló tévedés volt az egyébként jól bíráskodó sípmesterektõl ez a játékhelyzet. Az elkövetkezõ három nap alatt mérlegeli a klub vezetése, hogy milyen esélyei lennének az esetleges protestálásnak, és ezután dönt arról, hogy hivatalosan is megóvja-e MiZo Pécs – Telekomas Vilnius összecsapást. A további fejleményekrõl természetesen honlapunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat. Forrás: www.mizopecsbasketball.hu

igen, úgy igen, hogy úgy állsz fel, labdacsapda stb, de ha máshonnan jön a labda mint ahonnan számítasz rá, akkor elég nehéz, megnéztem a meccset felvételrõl, nagyon jól látszott, hogy Rátgéber mutatja a csajoknak, hogy középrõl van a bedobás, ennek megfelelõen állítja fel õket...a labda viszont alapról jött, a pécsiek késõn reagáltak rá, volt is szabad ember, kosár...
Más kérdés, hogy az ellentámadásból Dalma majdnem egyenlített, talán kicsit korán dobta el...

Breki33
ezt tudom de sztem 12 másodpercet ki lehet védekezni szabályosan

bavállalás de meg lehetett volna kockáztatni
Menjél nyugodtan, nem mennek sehova.

Hege eto
Nem, mert ezeket az eredmény nem érdekli. Ha tegnap kikapunk 5el akkor is nekünk esnek

Sötétbõl világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Duby
Jó az aláírás Mesi <#nyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

majd megszûnik a bartáság, ha a Vidi veri a Lokit :)

Duby
Egypárszor már én is "haza" jöttem ide ilyen kézlegyintések közepette, hogy le vannak akkor ...

A balhéról: Ez méltatlan. <#shakehead> Más sportágakban sem tudom tolerálni az ilyet, a miénkben végképp nem. Ez nem szurkolás, ez nem sport. Amit a legjobban sajnálok, hogy sztem csak mi reagálunk erre úgy, ahogy kell, ebbõl semmiféle - nemhogy büntetés, de még - ügy se nem lesz.
Ezek az elemek azt veszélyeztetik, hogy teljes biztonsággal vitathatom meg akár a mellém jegyet kapó vendég szimpatizánssal meccs közben, vagy a kivonulás után a parkolóban a mellettünk parkoló gyõriekkel, fradistákkal, dánokkal... a végigizgult mérkõzést.
A Mizo-meccsre visszatérve pont azt mondta Rónai Egon, hogy mennyire jó a kapcsolat a litván és a pécsi szurkerek között. Meccs közben persze mindenki szurkol a sajátjának, de biztos nem ölték egymást halomra a meccs után se.

Breki: ez nem egy olyan sport, mint a kézilabda, hogy majd ütközünk, és faltolunk és akkor nem tud dobni. Mivel õ gólt akar dobni, ezt meg kell akadályozni, de ezt csak faltolással lehet, az meg két büntetõ. Akkor inkább fault minél hamarabb, hogy miénk legyen az utolsó szó, és legyen a lehetõ legtöbb idõnk egyenlíteni. Ha hagynák õket játszani, akkor egy az idõ végén szerzett litván kosárra nem tudtak volna válaszolni. A litvánok is így védekeztek végül, de nekik a fault elõtt a steal sikerült sajnos. Rohadt nagy mák...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Már írtam erre az indexre. Mehetsz nyugodtan. Jóbarátok a fehérváriakkal.
Madarat tolláról.........

pont tegnap beszélgettünk a srácokkal, hogy jó lenne elmenni Cori-DVSC meccsre, mert igazából a Debrecent nagyon ritkán látom játszani, tv-s meccsük sincs sok, messze vannak, stb..
Remélem oda nem jönnek ilyen "bunkók"...
Sajnálom a debreceni csapatot, végre négyközött, jó játékosok, jó játék, jó tábor, és pár csõcselék miatt kell szégyenkezniük... :(

VMan
dühítõ errõl olvasni :(
az tény, hogy a debreceni szurkerek a kézis táborok közül legnagyobb hangerõvel szurkolnak, méghozzá nagyon jól, semlegesként élmény hallgatni (eddig kétszer hallottam, egyszer Debrecenben, egyszer Vácon ahol dob nélkül is nagyot alkottak), de most hogy visszatért a jó eredmények hatására a tömeg, megjönnek/visszajönnek a balhék is, ami viszont nagyon nem kellene a kézicsarnokok közelébe.

húúú, hát nem ilyen beszámolóra vágytam <#rinya>
sosem értettem az ilyet, miért jó vkit megverni, elvenni sálát, dobját, kinekm mutogatja büszkén? ki az aki ennek tapsol? <#szomoru1>

Megint nyomolunk!!<#wink><#smile>

Nekem nagyon szimpatikus a Cori döntése, hogy Beát nemengedik el.
Szerintem ez Neki is jólesik, mert egybõl elválalta! Persze ebbõl a Corinak is hasznavan, mert Bea ismertsége biztos segít dolgokat elintézni!
De ez ígyvan jól!!!

Breki33
Na

1. A hangszereknek leáldozott?
2. Kézi és az Olimpia
3. Football Manager 2006
4. Battlefield 2
5. Humoros és aranyos képek
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. A Pc-s játékoknak leáldozott
8. World of Warcraft
9. Haditechnikai Topic