Mit szeretnél karácsonyra????
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Télapó ittas
Dagadt a mája
Fél a cipõje
Bûzlik a szája
Rák, rák végbélrák
Rajta piros anorák
Két szarvas húzta, felborította
Jól megtoszta, jól lehugyozta
Hujj-hujj halihó, be is szart a télapó
Én csak annyit szeretnék kérni, hogy a 3 millió forintos hitelem törlõdjön el.
Köszönöm.
😄
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Igen elvtárs! nem elvtárs! az utolsó mondatok
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ha nincs ingyen kurva, akkor inkább megpróbálok valami ribit felszedni. 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
(a rohadt geci bamupárner persze megkapja a nagysumát amikor a kurva sok ember miután kifeizeti a rezsit alig marad zsetonja!!!)

๏̯͡๏﴿
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Adtam egy tippet. 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amúgy pénteken mikulás sapkában züllöttem olyan 11 körül elõkerült egy fószer akinek már a járásán is látszot hogy nem szomjas, erre közölte velem hogy rühell mert x ezer forintért küldött nekem levelet, de nem kapott semmit...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"