2373
Final Fantasy XII
  • Sephi
    Nekem is.
  • Gábor
    Engem az zavar a star ocean-ben is, hogy rohangálni kell, mint hülyegyerek az udvaron, és néha odaverni egyet.
    Az ff7-ben és 8-ban felállt ugye a két stáb, és onnan osztotta az áldást. Magyarán nekem a rögzített állású ATB jön be, nem a szabad mozgású.
  • Neme.
    Mit értesz real-time harc alatt? Ugye van a turn-based harc, ahol amíg nem nyomsz semmit, áll az óra, nem történik semmi. Van az ATB rendszer (FF6/7/8/etc), ahol a karakterek sebességétől függ a támadás gyakorisága, és ha nem nyomsz semmit, akkor is telik az idő, és támad az ellenfél. Valamint van az akció, ahol minél gyorsabban nyomogatod a támadás gombot, annál jobb.
    Sztem az ATB rendszert teljesen helytálló real-time-nak nevezni. Az FFXII-ben is valami hasonló harcrendszer lesz, de MMORPG alapokra fog épülni, vagyis a karakterek automatikusan támadnak, amikor az AT csíkjuk betelik, kivéve, ha valami más cselekvést adsz meg a menüből. Legalábbis ezt olvastam, Sephi, javíts ki, ha rosszul gondolom. Ez egyébként annyival jobb az MMORPG-knél, hogy nincs szerver, nincs sávszélesség korlát, így sokkal több mindent tudnak beletenni, és sokkal változatosabbá tudják tenni a harcot.
  • Gábor
    Ha a tales of symhonia nem tetszik neked, megbeszélhetjük,hogy átveszem :)
  • Gábor
    Érdekes, hogy a műfajban úttörő volt az FF7, ha kimegy a divatból, még akkoris jól eladható egy hasonló rendszerrel megáldott játék.
    Van a cégnek egy olyan pedigréje a piacon, hogy el tudja adni a játékait divatmajmolás nélkül is.
  • Sephi
    Jo de miert nem tudnak egy szokasos stilusu FF-et kiadni... minek kell nmindig megvaltoztatni mindent?
  • Ersiman
    És miért tenné? A Square is a haszonra hajt, az pedig pont a divatból jön. Minnél több az eladás, annál jobb, elég egyszerű képlet...
  • Sephi
    A Star Ocean harcrendszeret en mar ruhelem. Azert sem nagyon jaccom pl a Tales Of Syphoniat mert ahogy lattam az is olyasmi..
  • mila69en
    csak az baj, hogy a square se a régi már, de ha annyira folytatni akarják a hülyeségüket, akkor meg igazán csinálhatnának egy FFVII-2-t ááá te atya világ újra azt a filinget... nem is nagyon merek bele gondolni
  • Gábor
    Reméljük, hogy a Square kilábal ebből a gödörből, amit divatnak hívnak, és visszatér a gyökerekhez.
  • mila69en
    VII? áá az csak egy álom marad
  • Gábor
    Nekem a Star Ocean is sok volt az újításból harc terén! A VII és VIII harcrendszerére vágyom.
  • Sephi
    Nyugi mar. A megszokott FF harc van csak nem hogy balra allunk harman es jobboldalt all a ket szorny hanem free ride :D
  • Gábor
    Csak ne lenne ez a real-time harc erőltetve...
  • Neme.
    Ahh, szuper, szóval Hitoshi Sakimoto zenéivel feltehetőleg egész más hangulata lesz, mint az eddigi FF-eknek. Figyelembe véve, hogy a FFT, Vagrant Story, Dragon Quarter zenéi milyen kellemesek voltak, a XII is biztos legalább olyan jó lesz.
  • Sephi
    Lathatoak es ki lehet oket kerulni de en nem akartam mert nagyon elvezetes ez a fajta harc.

Hitoshi Sakimoto lesz a zeneszerzo es a jatek Theme Song-jat Nobuo Uematsu szal na...
  • Neme.
    Ez azt is jelenti, hogy az ellenfelek láthatóak és kikerülhetőek, ugye? Jó lesz ez a játék. Tudjuk már, hogy kik csinálják a zenéjét?
  • Sephi
    Ez man tenyleg izlesek es pofonok.

Barbie baba!!!!
  • Luiprima
    Véleményünk nem egyezik de van ilyen.Nálam a VII után az X következik tetszésileg és az X-2 az utolsó. Kinek a pap kinek a papné :)
  • Gábor
    Szvsz az FFX-2 nagyon jó volt, jobban élveztem, mint a sima FFX-et....
    Viszont a IX botrányos volt meglátásom szerint.
  • Luiprima
    Ok Köszi csak már itt lenne :)
  • mila69en
    "FFXII Szerintem nagyon jo lesz."

hát remélem igazad lesz
  • Sephi
    FFVII Etalon
    FFXIII Szerelmi tortenet kicsit tan nehez
    FFIX Gyonyoru mese
    FFX Eletem egyik legszebb jateka es legelvezetesebb is
    FFX2 Eletem legnagyobb csalodasa.
    FFXI Gyonyoru bar egy ido utan unalmas volt.
    FFXII Szerintem nagyon jo lesz.

Lui a FFXII nek a harcrendszere egy amolyan Star Ocean + FF stilusu lesz szal nem kell agodni :D

• mila69en
    upsz ezt nem igy akartam, FF9 az még királyság volt
  • mila69en
    sztem gagyi lesz a FF7 rulz, FF8 még jó volt, FF9 még elment, FF10 tök nagy csalódás(lineáris)de azért sokat jácottam vele, FFX-2 meg nem olyan rég volt szerencsém elkezdeni, jó mélyre el is raktam
  • Luiprima
    A FFX-2-őt is a fél real time harcrendszer harc ölte meg a star oceant szintén úgyhogy én nagyon félek hogy ez nem lesz az igazi. De ne legyen igazam!
  • Sephi
    Tegnap voltam egy bizonyos szerkesztosgben es volt szerencsem kiprobalni a jatekot kemeny 10 percig. Mit ne mondjak nagyon erdekes volt.

Minden ami menu csodalatos , kis arany por esik szerteszejjel , de alitolag ez a final-ba nem lesz. A zene ismeros volt valahonnan de alitlag ez sem final (ugyertem vegleges:D).

A harcrendszer eleg furi. Nem a megszokott FF harcstilusa van hanem minden eloben tortenik , eltunt a osszetoro ablak es miegymas , tehat megyek elore es nem meglepteszeru. A harc Real-Time akar lenni de a command dolgok megmaradtak. Valahogy ez nekem jobbnak tunt mert szabadabb egy kicsit a legkor. Csak sajnos szokasos nyertem zene mar nincs :P

A grafika elbuvolo. Minden full 3D. A atvezetoktol nyalaztam. Valami hihetetlen a arcok mimikaja es miegymas.

Sajnos egy szot sem ertettem mert full japan vala de majdnem elelveztem :D
  • Sephi
    Bake :(
  • CrucifX
    Elméletileg az NTSC is csak jövőre érkezik, talán a JNTSC jelenik meg év végén de erre sincs sok esély.
  • Sephi
    Figyejtek mar. Most megf azt olvasom hogy a USa verzio az mar kint lesz November kozepe fele es csak a Pal kesik... ti mit tudtok rola?
  • Sephi
    Bazz... alitolag csak jovore jon ki februarban...
  • Sephi
    FF7 , FF8 , FF9 , FF10... ezek mind olyanok viszonta FFX2 mar nemaz :(
  • Gábor
    FF7
  • Sephi
    Rulz! En mar alig varom!

Szerintem csinajak meg ugy hogy lineris legyen egy pontig es azutan lehesen valasztani hogy vegig viszem vagy meg megyek kutatni :)
  • CrucifX
    Új képek + infók:

http://www.hcgamer.hu/gamer/?p=24&a_id=10137&author_id=61
  • Jinchuu
    Ettől az új résztől én is sokat várok és az eddig látottak alapján én megnyugodtam, nekem tetszett minden amit eddig láttam. Azért tényleg jó lenne ha nem lenne annyira lineáris, de ha mondjuk hoznák az ff7 minőséget akkor nem lenne gond! :D Amúgy én se nagyon örültem ennek a csúszásnak, igaz ez most inkább a japánoknak szívfájdalom nekünk nem, de mivel így még több idejük van remélem nagyon jól összehozzák a dolgot!!
  • The Hedgehog
    Attól még lehet az jó. Bár én csíptem a VI-VII-IX poénos figuráit és jeleneteit. Csak ne legyen túl lineáris. Ez az én kívánságom...
  • Sephi
    Hya de ezek ugy csinaltak hogy a hatos mondjuk kozepkori volt aztan a hetes neo-postem majd a nyolcas megint neo-postem aztan a kilences kozepkori majd a tizes neo-postem/kozepkori aztan a FFX2 ugyanaz mint a X. Tehat ahogy elnezem a trailerbol a XII is neo-postem lesz ezerrel :(
  • The Hedgehog
    még1x? nemááá! akkor az életem 5%-a az FF7 lenne ha még1x kinyomnám! már Barett is megvolt :D

a IX nekem azért tetszett nagyon mert FFVI-ot idézte, ami sokak mellett nekem is a személyes kedvencem...
  • aabyssx
    "régi hangulatot"

Eddig a 9-en kívül mindíg mást kaptunk, mint amit vártunk...
    ...és végülis, SZVSZ mindegyik tök jóra sikerült. De hát ettől érdekes nem? ;)

Régi hangulat kell? Játszd végig a FF7-et mégegyszer! >:)