2373
Final Fantasy XII
-
Ronin1350 #132 Magna Carta. katt -
#131 Ahah, csak azért kérdeztem, hogy esetleg... talán... volna még egy belőle?
Nekem sajna csak a VIII van meg PC-n, de be akarom gyűjteni VII-től IX-ig konzolon. -
#130 Jagi, az FFVII-et originalnyomom, a ps1 verziot...A PC-et nem ismerem, nem tudom miben különbözik..ill. allitolag a pc-port nem lett yoaln jo mint original... -
maruzst24 #129 Játszott valaki a Final Fantasy 11-el online?
Tapasztalatok?Jó? -
#128 Banyapapa, köcönöm a kimeritö infokat; köci minden infot... vazze; áááh...erre még alszom egyet,ha egyaltalan nekiallok! Tudom h. kell fogni chocobo-t; a Midgar Zolom-os résznél az elejen atrohantam gyorsan egy kis choco-val(akkor 300HP-vel nem ereztem magam eleg erösnek, h. feltekerjem a fara a Zolomot, mint Sephiroth... :-D), de ugye utana barlangba be; és el kellett engedni...ott ugy volt, h. tapolni kellett choco-t greennel(2kellett neki), ha elfogy kajaja, akkor otthagy+tilos megütni, akkor elrohan.. Köszi Master-es infot, nem tudtam h. duplazodik, az fura volt, h. (aszittem hüle vagyok), h. nem veszek, és bekerül 1-2uj...valoszinü megprobalom, a verseny anno egesz jol ment; ott vegulis ki kell várni a verseny veget, oszt sprint, legalabbis ugy csinaltam...
jo hetveget, sziasztok! -
#127 UJ morph-ot pölö ugy kaphacc,ha a az alap morph magicet MASTER szintre felviszed,akkor automata kapsz egy ujat ami nullán áll:P
Ez igaz minden magic/summon varázslatra.
Chocobo tenyisztishez kell a chcobo lure matéria ( jo ha master szinten van),bérled ki azt a istálott,mind a 6 helyét 10ezer asszem per hely:o
Északon lakik a chocobo sage,vegyél töle sylkis greens jopár darabot (ha megvan a W-ITEM azzal tudod sokszorisitani majd szal veszel 1-2 és abbol tucc 99 is bármikor duplikálni,ha w-item nyista akkor sok guba kell oda:P).
itt egy térkép ez sokat segit majd
Nu,elöször fogni kell 1 "Great female" chocobo-t mideel környékén (hogy male vagy female a madárka majd a farmon ahova tennéd a köjök mondja,meg azt is hogy good/gret vagy egyéb minösitésü a madár,ha nem jo elkell engedni és másikat fogni),ott tucc madarat fogni ahhol lábnyomok vannak a földön,(chocobo lure materia legyen fennt)és ott rohangálj,jön harc ellent lekell verni ha van,de chocobot nem(asszem greens-t is kell dobni neki)ha minden jo akkor megkapod a madarat majd,és ha jok az emlékezeteim elkell kldeni a farmra( vagy a repcsire is felmenne? hm nemtom igy sajn:i rég vott mán:P)
Utána gold saucer délkeleti részén fogj el 1 "GOOD" minösitésü MALE madárkát.
Ha minden franko,ezeket etesd tele sylkis greens-el (állitolag 90 elég egy madárba de én tömtem öket mint a libát:),és irány a chocobo verseny,felkell öket tornázni minimum A class-ra de a legjobb ha eltod érni a S minösitést a versenyeken.
Ha ezis megvan (nem lesz eccerü,de van egy trükköcske oda,hogy verseny alatt a stamina jobb lejen nyomkodni kell,vagy nyomva tartani? a R1-R2-L1-L2 gombokat), kell a pároztatásukhoz carobs nuts (késöbb az arany chocoboz zeio nut,térkép irja is).
Carob nuts,ott fennt egy "Vlakorados" nevü ellentöl lehet lopni,3 kellene összvisz majd.
Ez is okés,jöhet a kamaty,de elötte mentés legyen (minden pároztatás elött mentés legyen,mert ez véletlenszerü lesz,mármint hogy zöld chocobo lesz vagy kék,plussz male vagy female).
A farmon a srácnál lehet breeding-et kérni,és adod a carobs nuts-ot,és ha jo,akkor lön zöld chocobo (megjegyezni ám hogy male vagy female,mert késöbb a kék choco az ellentetje kell legyen, nix ungabunga fiu-fiu közt vagy csaj-csaj közt:P).
Ha zöld megvan,mehecc aztis versenyeztetni,az is S legyen és ugyanugy kajáltasd tele sylkis greens-el.
Elvileg,minden chocobot majd ugyanigy kell eljárni,etetés-verseny-és utána pároztatás.
Kéket most nemistom hogy kel,lehet az alap elfogottakat kell mégeccer pároztatni,és addig mig kék madárka (és a zöldel ellentétes nemü) jön ki.
Utána a kéket és a zöldet addig pároztatni mig fekete DE FEMALE! chocobo nem jön elö.
Gold madárhoz,kell a feka female,és fogni kell egy wonderfull minösitésü MALE dögöt,de itt a pároztatáshoz más nut kell.
(térkép jelzi),azon a kis szigeten a Goblinoktol kapsz ( vagy lehet elkell lopni tölük majd),na kell 1 db olyan.
ÉS azzal kell a feka és a wonderfull madarakat kis poronty létrehozzására sarkalni.
ÉS ha ezis jo, megkapod az arany chocobot!!
Je irány a térkép,jobb felsö sarka,tied a legjobb summon a gameban,grat.
Asszem jol irtam,csak a kék chocobo létrehozzásában nem vaok tutko,de mire oda eljucc talán eszembe jut:o
De mégeccer,minden párzás elött menncs fontos. -
#126 Te min játszod a VII-et?
Ja HP látó cucc - sensoros motyó nincs a VII-en? -
#125 Chocobokat hogy tudok tenyeszteni? még nincs is chocobo-m, nem foglalkoztam velük ill. nem gyüjtöttem be egyet sem, assetom h. lehet...
Sok mindent nem veseztem ki a gémben, amiröl volt halvany sejtesem; de eleg sok dolog kimaradt...1-2alküldit megcsinaltam; pl. mikor Juffie-t ujra elrabolja a kövérperverz; stb.-stb...
...Nincs olyan cucc; amivel latod ellenfelek hatralevő HP-jat? :-/
Megprobalom majd(jövö het elejen gémezek leghamarabb...)atpakolni morph materiat... :-) az a baj, h. sak egy van...hol tudok még venni, ki tudja?köszi helpet!
D. -
#124 nu gamefqason ezeket találtam a szörnyekröl:
Podler HP:6000 (speed source)
Bad Rap:HP 9000 (luck source)
Serpent: HP 14000 (mind source)
Unknown:HP 11000 (power source)
Unknown2:HP 13000 (guard source)
Unknown3:HP 15000 (magic source)
A morph hogy jo lejjen érdemes probálkozni másnál,hátha nagyobbat üt.
Fekete chocobot meg ki kell tenyészteni,ami nem 2 perc lesz:P
Ja,ha a 2es cd-n vagy (ha jol emléxem ott jön ez be),és midgar alatt egy alagutban vagy,elöccör csak lefele menj mig véget nem ér,ott 1 egen hasznos cucc lesz a W-Item,csak utána fel,asszem ezt a cuccot csak akkor és ott lehet felszedni.
Chocobot meg azért érdemes kitenyészteni,mert van 1 hely ahova csak azzal tucc elmenni,és ott a legjobb summon varázslat is,egy barlangban. -
#123 Áh...Vazze, tegnap 1X sikerült a dolog! :-D Meg megtalaltam a korabbi cuccokat is, strengh, magic speed; parat összeszedtem; és beadagoltam a csapattagoknak... 1X sikerült tegnap a tengeralattjaroban a gyilok; de cloud (neki adtam morph-ot) csak kb.250et sebez...a gáz az, h. nem tudom, h. mennyi energie-jük van genyaknak; igy egyszer sikerült csak a legyilok morph-al, akkor 2d-bn pörgött egyik karakter... Van vmi cucc, amivel latom genyak energiajat? Mert akkor esetleg ugy taktikazom(felteve ha még viszamehetek pl. tengeralattjaroba...), h. a fight vége morph legyen (Most tovabbvittem gémet; Midgarban vagyok a tamadas utan(megcsinaltam a csövezetekekben csuszkalast)...fekete chocobo-t hol tudok szerezni? Tudom még mas helyszinen is tapolni karaktereket? Istenigazabol lecartam chocobo-kat, nem tartok egyet sem; az elejen nagyon rohanva vittem a gémet; igy sztem csomo dologrol már lemaradtam...)
Jo a gém+mély a jatekmenet, teccik...
köszönöm a sok help-et! -
#122 A stat amit irtam a karakterek statisztikája,pl:Strength -ezt a power sources nevü cuccal lehet ha jol emléxem 1el emelni.
És igen,nyugodtan leeht bárkivel gyengiteni az ellent,de morph-al nyird ki,akkor nem eltünik hanem elkezd "forogni",és kapod a cuccot.
Igy kettö lesz egy csapásra,EXP és ilyenkis okosság is,EXP lehett ugyis többet kapni az átlagnál azokkal a EXP szorzo fegyverekkel (2*-3* EXP)(pl:Cloudnak van ami 3szorost ad a apocalypse nevü,de ahhoz min fekete chocobo kell, cosmo canyon-tol nem messze a hegyen lesz egy kráter ottan van,asszem a ultimate weapon miatt keletkezik,mivel oda pottyanle ha ott veredle:P).
A ribbon,azt a játék végefele lehet szerezni morph-al(ahogy föföföboss felekell menni majd) majd,helyszint igyperpill nemtom,majd berakom a játékot és meglesem:P
Az a ribbon bevéd a rosszindulatu elváltozások ellen pl: miko csuf kisbéka leszel:), különösen hasznos a végén,vagy az arénában mikor Cloud legjobb limit-jét akarod megszerezni,kilehet copatni azt a félkaru gépet:o
JA ui: amit a morph-olásbol kapsz azt a item menüböl kell kikeresni majd és onnan beadagolni valakinek. -
#121 na, banyapapa, ird le akkor please, nekem tudtalannak :-) h. hogyan hasznaljam ezeket a statokat... ha elmagiceltem öket MORPH-al; siman fel lehet venni öket fight-közben, vagy alapban felveszi? MORPH elött gyengiteni kell ellent? Én mindenkit csak legyaktam,amugy kb.56-odik levelnel vagyok mindenkivel...Ribbon nem tudom hol volt, lehet h. csak elejen (tengeralattjaroban nem talalkoztam vele..)..vazze, nem is tudtam, h. vannak benn rejtett tuningolasi lehetösegek; én mindenkit csak agyonvagtam+ power-up cuccokhoz nem is nyultam(MORPH magichez sem..)..Milyen targyakkal lehet statot felturbozni? Kb. 3dolgot hasznalok, az ethert, a phoenix down-t+potion-okat...vazze, nagy stratéga vagyok mondhatom! :-) nem csoda, h. vért izzadva turbozom embereim... Megyek tenger alá, vazz; oszt nyomom! Köszi help-et banyapok! Ma nyomom picit GT2 mellett... -
#120 Igen az ami a vizalatt van.
Yuffie-ra ráraktam a legjobb fegyverét (conformer asszem),és övele morph-oltam(mármint azzal kell kinyirni a ellent) a szörnyeket ott,mással is biztos megy de ö jobb volt.
Átalakulnak különbözö stat növelö tárgyá (power-magic source stbstb), amikkel a karakterek statját egészen 255re fel lehet turbozni:P
Akit majd még érdemes morpholgatni az a kis késsel,és lámpával mászkálo manocska,ha jol emléxem ribbon-t ad,ami egen kellemes dolog -
#119 banyapapa....tengeralattjaroval hol tapoltal? Ahol talalkoznak a karik Rufus-ekkal? Ott en is tapoltam picit... :-) a lentebb nevezett 3 karaktert... Most megyek az ösök kulcsaert,ami kell a repkedö pelenkás öregnek (Bugenhalm vagy hogyhijják... ) :-D Most GT2, majd folytatom FF-et... Most tartok kb. annal a resznel, amiröl irtal...Én ott siman gyaktam ellenfeleket leginkabb fizikai attackokkal, de ha jo a morph akkor kiproba(kezdö rpg-s vagyok, ütök midnenkit! :-D)
D. -
#118 Énse vittem mindenkit fel maxra,csak cloud-cid-yuffie-tifa négyest.
Aztánle a vizalatti tengeralatjároba,és morph-olva az elleneket még a statokat is feljebbtornáztam,föleg cloudnak:o -
#117 Jó is az. Én a 3 szemét nyomtam ki sokáig.
Tegnap visszamentem Yojimbo-ért... vazz ez mekkora táp:
Kb 3. idézés: Egy Behemoth az ellen jön adok neki 500-at és Zanmato! :D
Mondom vaszki ez így zsír lesz... köv. idézés megint 500 és megint Zanmato : DDD
De a harmadik már nem jött be. -
#116 cid-et birjuk, de vincent dark-os, nekem jobban bejön+Yuffie-val alig mentem...az a baj, h. hiaba überfaca mind1ik karakter, nem fogok midnenkit felvinni 80-90levelig; vhogy valasztani kell, és ezek mellett döntöttem... -
#115 Cloud-Cid-Yuffie gyobb:P -
#114 Jagi..FFVII-et jegeltük, 1 masik japan csoda elcsabitott; a GT2; vazze azonnali szerelem, már van 1 sz*r bronze B-jogsim+1 hasznalt Nissan-om! Most piiizgyüjtés van! Vazze, mekkora géééém!!Áh!!! FFVII-ben megvannak Huge Materiak; picit jegelem gémet; sok volt randomfight... :-D Vincent-Cloud-Barret felállás the best!
Jah, éjfélig ügyeltem GT2 mellett..akkor élek igazan, ha a gép elött ülök... asszem klinikai eset vagyok... -
#113 Igen. Itt vége a munkaidőnek otthon pedig kezdődik a konzol ügyelet (hajnalig :) ) -
#112 Nyótól kb.3ig, meg még otthon is... :-D Ill. otthon nem elsz idöm, sajnos FFVII-eznem kell...muszaj! -
#111 Na jah. nyótólnégyigSG? :D -
#110 Vazze, de szar ez a munkakör, mindig SG-forumozni kell... :-D
Joh, sasold meg... a Dirge of Cerberus-ra (Vincent az FFVII-böl, akcijogééém) kivancsi leszek... -
#109 Köszi az infót, megnézem.
És a főfaszinak tényleg nő feje van.
De a többi elmegy : ) -
#108 Jagi...ujabban engem sem zavar annyira; bár az FFIX-ben eleg gázasak voltak a karekterek; a VII-hez kepest pl... a IX-ben a Boy George-lovag(nem tudom eredeti nevet) eleg gazas volt, a kifestett szemekkel; a Zidane sem volt tul ferfias - Kujarol nem is beszelve....Neztem Screenshot-okat XII-böl, a szöke csuli eleg gazas; total lanyfeje van. Tennyap sasoltam Gamespot-ot, lesz vmi uj Final XI; megint vmi spinn-off dolog; kb. van fenn 20 screen...
Nah, du. FFVII megint; megszereztem tennyap uccso HUGE MATERIA-t is... -
#107 Én most a 10-et viszem kb fél éves állás után.
Itt a karaktereket el lehet különíteni.
Tidusnak egy kicsit babaarca van azért tünhet esetleg "nőiesnek".
De a többiek Wakka, Auron, egyértelműek.
És kedvenc ronso-nk sem túl nőies.
Szal itt annyira nem gáz. Az előzőekben inkább.
Mondjuk az animék nagytöbbségében ís úgy van, hogy a nem "szakavatott" szemeknek minden karakter lánynak tűnik. Én már ezt ránézésre tudom, hogy hím-e vagy nőstény-e akar lenni... engem annyira nem zavar.
De néha tényleg gáz. A XII-t meg meglássuk (egyszer tényleg jó lenne) -
#106 szeretem az FF-et, 9et kinyomtam, most tolom 7-est(visszafele haladok mint a rák... :-D)... Naonjo+szép lesz 12 is+tetszik ez a tropusi island style; de design-ilag(nekem 9 is tul csicsas volt, bár kétségkivül technikai csoda+durvaszép volt...) nahszoval design-ilag picit faxomkivan vele; nem kéne eröltetni ezeket a buzi-ficko-karaktereket... :-/ A japanok mind buzik, vagy csak izlestelenek? :-/
Az FFVII-ben az tetszik, h.(mivel régi gém+hardverlimit) nem néznek ki gazasan a karakterek...az Advent C.-ben viszont eleg gázas 1-2karakter; pl. a gonosz is(akiböl uj Sephi lesz) is eleg gáz, olyan segge+alakja van mint1csajnak ...a Cloud is inkabb hasonlit egy megeröszakolt kiscsajra mint1 fickora...
Ne ertsetek felre, nagy FAN vagyok+imadom az FF-eket; de a design éééhhhdekes tud lenni neha(a csaj karakterek nöiesek+jol neznek ki; de a ficko karakterek nöiessege picit gáááz...)... :-/
D: -
#105 Méár csak 2 hónap márciusig... [optimista] -
NormalisEmber #104 de nem és nem -
#103 De!
-
NormalisEmber #102 nem -
#101 Ki fog jönni PC-re is?
-
Gábor #100 Jó lenne, ha legalább a dragon quest beérne nyárra, hogy legyen mivel nyomni! -
#99 2005 ősz/tél a japáni megjelenés, jövő év eleje USA, nem? -
#98 Nos nem csináltál valami jó estét nekem -
#97 Na kijelentette a Square-Enix hogy a mar lassan masfel eve vart jatek , a FFXII , csakis jovo ev Marciusara fog kijonni PS2-on ami ugye kicsit nem jo mert mindeki 2005 osszere szamitott. Szal addig van meg a fracba... -
KaTy #96 grandia III -
Jinchuu #95 Tényleg nagyon jó kis trailer! Szivesen kipróbálom majd! :)
ign-en nézzétek. -
#94 Link? -
KaTy #93 off.
láttátok a Grandia III videót?
csoda.....
on
FFX a legnagyobb! Csak emiatt vettem anno Ps2-őt. (és nem bántam meg:) )