2373
Final Fantasy XII
-
#212 A Grandia 3 Square-Enixes dolog lett :P Amúgy inkább a Grandia II-t vedd alapul, az 1 az tényleg gyenge volt. Viszont ha nem játszottál a 2-vel akkor ajánlom szerezd be mert nagyon jó kis játék. A 3. rész pedig inkább arra fog hasonlítani.
Amúgy igen még mindig március 1. Nem fogják tovább tolni mert japánban már nagyon régen kint van! Ja és aki eljátszogat japán nyelven is a gamekkal annak mindenképp ajánlom a Rogue Galaxyt! -
#211 most gondolkodok rajta hogy újra beszerzem a 9-et mert mindenki azt mondja hogy naon jó csak az eleje béna(én ott abba is hagytam)
nekem nagyon tetszett a 8-is a kártyázós részt nagyon jó ötletnek találtam:) meg a két nagy sziget haven és hell itt rendesen lehetett fejlődni:) meg 8-ban már a gf-eket is lehetett fejleszteni:) azis jó volt benn
sztem zerezd be mindenkép mert nagyon jó.. igazi FF hangulat karakterek is nagyon eltaláltak.. bár a 7-et nem döntheti meg semelyik:) talán majd a 7-2 én bízom benne, hogy lesz ilyen is:DD -
#210 milo... FF7-100%, FF8at nem nyomtam, de meglesz hamarosan! ; nekem FF9 is tetszett, ill. az volt elsö amit nyomtam; a képi vilag mese, de max.amit kis szürke tud(tényleg nagyon szép, és folyamatosan egyre szebb a vége felé; de a gém elég nyalas; rosszat nem irok rola, mivel ez az elsö FF amit nyomtam, és ez csinalt kedvet a 7hez; de tény h. a 7 sokkal jobb... - a 9 sztorija (voltak poenok-ez egy pozitivum), nahszoval sztori picit koppija a 9nek, 9ben is kiderül h. 2 karakter-t ugy csinaltak (mint Vincentet pl.7ben); meg nem meteor-tol kellett tojni, hanem a genya Kuja (aki ugy nezett ki mint 1 rossz buzi..) 2 bolygot akart összeütköztetni..szoval khm... Hmmm...hmmm...9ik rész körül kedvenc japanjaim picit kifogytak ötletekböl.. :-D
jah, és érezhetöen könnyebb volt a 9 mint a 7!!! (sokkal több random b.-t le kell nyomni 7ben + nem ereztem tul neheznek főmonstereket 9ben...)
sztem nalam egy 85% az FF9-nek, te ertekelesed szerint... karik közül Vivi-t szerettem 1edül, a jofej kis varazslot + Kupokat birom...
nem szidom, jo gém volt...mondjuk light-osabb a cselekmeny mint 7ben; a 7ben sokkal több midnen törtenik+9ben karik belsö lelkivilagaval foglalkoznak inkabb; moralizalnak; elbizonytalanodnak, legtöbbször meg nyalaskodnak... :-/ (+lassan indul be cselekmeny 9ben; 1.cd-ig sötetben tapogatozas van (főgonosz is csak késöbb jelenik meg...); 2. cd közepetöl indulnak be picit dolgok)
8 milyen? sci-fi környezet teccik, SCI-FI manias vagyok! -
#209 hát ha már értékelni kéne akkor nálam FF7-100% FF8-90% FF9-?(nem toltam végig nekem nem jött be a képi világa így nem is tom értékelni;) FF10-85% FF10-2-50%(az egy rakás sz*r és hatalmas nagy csalódás) -
#208 Még midíg március? Vagy megint eltoltzák? [ezt nem is mondta] -
#207 a PS1-es Grandiat neztem anno, de nem tetszett nagyon... -
#206 aham...Oké, köszi infot...Még FFVII-ezek, most nyirtam ki hüle HOJO-t, 3X kinyirt; a 3adik nekifutasra is epphogy kinyirtam, 1 tagom volt még életben; Cloud, ö is 200 HP-val, és sikerült bevinnem 1 uccso nagy tamadast, oszt kééész! :-D Most Weaponöket gyilkolok; oszt majd jön a nagy fight+elötte kraterben rohangalas Sephihez...Vki tudja, h. hol lehet venni gémben X-potion-t+erösebb cuccokat(esetleg uj fegyver?-mondjuk azokat mar csak specko modon talalok, vasarlassal nem sztem...) Csomom píííz van, mielött megyek nagy fight-ra; be kell vasarolnom minden jo+hasznos cuccbol...
D. -
#205 Hát mivel én fan vagyok nekem ezért volt hatalmas csalódás az FFX-2 és ha visszaolvastok nem én vagyok az egyetlen. Természetesen eltudom képzelni,hogy valakinek nagyon nagyon tetszett :) Amúgy FFXII-ig play Grandia3 :) Nem sokára itt van! :P -
SlickAdam #204 Gyerekek! Rossz FF nem létezik és nem is fog születni. Mindegyik jó, és mindegyik tetszik, de ha már mindenképp értékelni szeretnék akkor nálam az FFX 100%, az FFX-2 meg mondjuk... 95%. -
#203 Szerintem az X nagyszerű lett.Az X-2 se nevezhető rossznak de a X-hez képest alámúlta magát.Talán azért mert kevés újat nyújt -
#202 az X-2böl lattam reszeket, nincs ps2-öm, nem is lesz 1 darabig még, sztem; ugyhogy csak erdeklödtem, nehogy összevesszetek! :-D -
Gábor #201 Ellent mondanék, nekem spec nagyon tetszett a X-2!
Inkább azt javasolnám, hogy nézze meg, játszon vele és döntsön belátása szerint :) -
#200 Sima X mindenképpen...én nagyon szeretem az FF sorozatot de az X-2 számomra nem tartozik közéjük. Ha jót akarsz szvsz elkerülöd a francba. -
#199 aham... Nem emlexem mar, h. az Xvolt-e, vagy az X-2, de asszem csak X... Melyik jobb amugy?D. -
#198 Annyi a Platinum. -
#197 Hmmm...hmm...anno Tusco-ban(tesco ) lattam FFX-et vmi 6-7e-ért; egecc jo ááááár! -
#196 17 rongy! Vazz ez komoly. -
#195 ittvan a válasz. Hulyééén fogalmazok :D -
#194 De! Bevásároltatok a haverral és így nincs csom.ktsg, se posta ktsg! :D -
#193 Csak érdekesség képpen raktam be ezt a szöveget(most találtam)Lehet hogy már néhányan olvastátok de aki nem az most megteheti
Itt találtam: http://novisad.ultraweb.hu/
A világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai társasága jelentős visszalépést szenvedett el a mod chipek elleni nemzetközi harcában, amikor egy ausztrál bíróság a gyártó ellen hozott ítéletet.
Egy ausztrál bíró pénteken azt a döntést hozta, hogy az eredeti PlayStation játékkonzolhoz készített mod chipek a helyi törvények szerint nem sértik a Sony jogait. Az ausztrál törvények az efféle esetekre vonatkozóan egyébként nagymértékben hasonlítnak az amerikai Digital Millennium Copyright Act (DCMA) törvényre, amely szigorú büntetést helyez kilátásba a másolásvédelmi technológiák kijátszásával, hatástalanításával kapcsolatban.
A döntés egy héttel azután született, hogy egy kanadai PlayStation 2 mod chip kereskedő másfél év felfüggesztett börtönbüntetést, valamint 17 ezer dolláros pénzbírságot kapott a chipek, illetve illegálisan másolt játékok terjesztéséért.
A mod chipek olyan, játékkonzolokba forrasztható illegális megoldások, amelyek hatástalanítják a konzolok másolásvédelmét, lehetővé téve ezzel a másolt lemezek használatát. A Microsoft Xbox esetében a mod chip saját készítésű szoftverek, mint például MP3 lejátszók használatát is lehetővé teszi a konzolon.
Az ausztrál perben a Sony a Sydney-i Eddy Stevens-t vádolta jogainak megsértésével, aki az első PlayStation játékkonzolhoz árult, illetve szerelt be mod chiepeket. Ronald Sackville bíró szerint a chipek nem szegik meg az ausztrál törvények vonatkozó részeit, mert olyan legális tevékenységet is lehetővé tesznek, mint például a külföldről behozott lemezek lejátszása, illetve a saját célja készített biztonsági másolatok használata
"Semmilyen olyan bizonyíték nincs, ami arra utalna, a gyártó célja a megoldással az volt, hogy csak az Ausztráliában és Európában vásárolt, jogszerű lemezek használatát tegye lehetővé" - áll Sackville határozatában, aki szerint a PlayStation gyakorlatilag nem is tartalmaz másolásvédelmi technológiát, mert bár meggátolja a másolt lemezek lejátszását, magát a másolást nem akadályozza. A bíró egyébként egyetért a Sony-val abban, hogy Stevens törvénysértést követett el az illegálisan másolt játékok árusításával. Ez utóbbi vádpontban később születik ítélet. -
#192 Egy kicsit utánnanéztem az áraknak, mert nem az az ember vagyok aki nap mint nap játékokat vásárol, és pl a ffX-et 5000 Huf-ért már meg lehet venni originál álapotban.
Szal akkor hogy is van ez?
A régi drágább mint az "új"
Vagy ez már olyan mint mondjuk az autóknál ?
van mondjuk egy überfaszasirály brand-new Ford-od, és belegondolsz hogy milyen fasza lehetett a régi Ford T modellel jönni menni annó. Erre kitalálod hogy veszel egyet ami igen nehézkes meg a szegény országunk éves költségvetésének a fele!!!
Szal lehet hogy a régi játékok is erre a sorsra jutnak ?
Reméljük nem! -
#191 Szerintem ha létezik is üzlete akkor se negyon mész vele semmire mivel sajna nálunk nem hiszem hogy boltot nyitottak volna.
Mondjuk nem lenne rossz. -
Gábor #190 Adtam egy linket GAMESEEK ONLINE STORE
Ezen mit nem értesz? :) -
#189 Többek között írni :D -
#188 Sokmindent nem tudok ma... :)
Szal, azt akartam kérdetni, hogy nekik létezik -e üzletül (mint az 576-nak). -
Gábor #187 Milyen pack? -
Gábor #186 Nem kellene neked egy NAGYON erős kávét innod? Vhogy nem tudsz ma olvasni! :P -
#185 megneztem IGN-en FFXI online kritikajat, jot irnak rola; de online jatszhato csak píízííí; szoloban max. level 10-ig jutsz/+japan szerverek vannak csak, allitolag a teszter is max-in feltapolt emberekkel talalkozott; nem volt pleasure, h. nem tudott kivel "epitkezni"+alapban csapatmunka a lenyeg... Hmmm... A screen-ek ahhanyosak... :-D -
#184 ehhh...visszaolvastam elözö topicokat...tudod mennyit kellett scrollozni? :-D Pontosan melyik FF régi réééécek vannak a packban? :-O -
#183 THX! Ennek nincs nem internetes boltja? -
Gábor #182 Én megtanultam írni, te tanulj meg olvasni :P -
#181 melyik FF 8kilo HUF? Ehhh...2. disc végén vagyok FFVII-ben; ma este talan eljutok 3-ashoz...ehhh...nyomom... :-D -
#180 Ték piccs! :D -
Gábor #179 Khm 8k huf Angliából, ff8....gameseek.co.uk -
#178 Jagi; ugy latszik régi gémeken is keresni akarnak... Mondjuk az FF sorozat az, amit sohasem fogsz megkapni(egyelöre ugy nez ki)"ezt vedd meg!" tescocsomagban...
nah, melo vissza...jah, egy szakközepben vagyok ktáros... bujtam vissza nezni tsajokat... -
#177 : DDDD Értem a lényeget. -
#176 na ezt jól elirtam
Szal nem csodálkozok! -
#175 nem csodálzokok rajta! -
#174 Mintha egy full új gammát vennék. Picikét visszavette a lelkesedésem... -
#173 most neztem crystal chronicles-t, ahhanyos kis gééémnek néz ki, kár h. csak DC...amugy ez is szép mint allat... :-D