2373
Final Fantasy XII
-
#252 Nem is egyszer :D -
#251 Demo alapjan mas lett. Szabadabb mozgas es full 3D a kornyezet. Szerintem erdekes lesz. Sokba nem valtozott azert. -
#250 areist is felélesztették..... -
#249 elég limonádé az a demo,olyan semmilyen.
Zene is harmatgyenge -
#248 Nyomattad a demoval? -
#247 sephi... Jah, mindig sokat dolgoznak FF-ekkel, bizti jo lesz... harcrendszer milyen? Én csak régiekkel nyomtam (FFVII, FF9...) -
#246 Hat ha olyan lesz mint a demo akkor rulzni fog. Naon sokat dolgoztak rajta szal remelem nem csalodom jol. -
#245 Augusztus még messze van... :-/ Nem mintha tudnek vele jatszani... :-D ill. :-/ ill. :-( -
#244 Akkor olyan augusztus körül. És én azt hittem, hogy a március az EU-s megjelenés meg hogy japánben már játszanak vele! : ( -
#243 ... Hmm...vegulis eszmeletlen angy eszmecserek vannak a VII-röl, annak ellenere, h. ez a XII topicja; nahmindegy... :-D
Jah, IGN-en ma frissitettek; Dirge of Cerberus tartalommal (PS2.IGN.COM); sasoljatok meeeg! :-) Éljen Vincent! :-D Demot most töltöttem le, majd megwatching haver ps2-öjén; szépnek néz ki a gém...Még itt van melohelyen, majd USB-n viszem haza... jo ez a tropusi sziget, nagggyonbirom! :-) -
#242 elméletileg márciusban jön ki japánban.
Hogy EU-ban mikor azt nem tom.
Mondjuk én addig a DEMO-t nyomom.
Nagyon Király -
#241 Sőt...olyat is leközöltek ami elméletileg benne se volt :D Emlékszek írták,hogy kapták a hivatalos visszajelzést,hogy a tengeralattjárós résznél a kutyás ajtónál nem lehet bemenni. Na ők bementek :D -
#240 Mikor jon mar a 12? -
#239 na b*sz ezt ne is tudtam:D mondjuk nekem felse tűnt soha ha tifanak nem volt meg valamilye^^ nem szeressem karakterét nem is volt soha a csapatban:DD -
#238 az Tifa uccso limitjét adja meg,ha jol jáccod el.
"X, Square, Triangle, R1 + Triangle,
R1 + Square, X, Square, Triangle, R1 + X, O, X, Square, X" -
#237 ja amúgy meg lol hogy szanaszét offoltuk ezt a topicot:DDD -
#236 amúgy most eszembe jutott emlékszem vólt egy ház asszem areis háza dem nem bizta volt ott egy zongora és ha jól játszottad el a dallamot akkor kidobott egy pénzt na erre nem tudtam rájönni, hogy mire való ezt tudja valaki?;) -
#235 Robin..haha... 576konzolbol egy peldanyom sincs, régiek meg aztan végkép nem..nagyjabol a netes walkthrough-okkal el lehet lenni; de azokban nincs benn minden; ill. valtozo, h. mit ir le készitő, mit nem... -
Ronin1350 #234 Annak idején az 576 konzol mindent leközölt, ami csak lehetséges a játékban. -
#233 skazi sok sikert... :-) kezdd el, megéri, kibeb*cottdurvajo ez a gáááma! :-D
Banyapapa, köszönöm szepen megegyszer tudodmit; ma megjött; nemsokara kiproba cd-ket..gémezni nemt duok vele, scak megsasolom elejüket, most nem gém; itt bnő, oszt szünet... :-D Áldom a neved, köci még1X! :-) jah, térképre emlexem, visszakeresem topic-ban, oszt lementem cuccokat, anno nem mentettem le terkepet amit adtal, azt hittem annyira nem lényeg chocozas oszt nem foglalkoztam vele...nah, off; holnap delelött leszek leghamarabb...pá!
-
#232 leirtam multkor a tájegységet,mit-honnan szeddjél, meg ott 1 térkép (azon jelölve is vannak a good-gret-stb madarak), female/male-re figyelj csak oda. -
#231 persze hogy nem mindegy:)) már olyan rég játszottam hogy nem emlékszem..
eza 2 tuti hogy kell vizi(vizes tályról) meg hegyi(hegyes vidék)
de mondom csocso farmon elmodják mi kell és honnan én anno mikor játszottam még az angol tudásom is a béka feneke alatt volt de azért 3 nap alatt össze tudtam hozni mert azért annyit megértettem vizi meg hegyi aztán próbálgattam azt volt olyan mikor csináltam ilyen zőld csocsot:)) meg kéket:DD meg asszem azse mindeggy hogy milyen kaját adsz neki
húúú vazze most olyan kedvet kaptam hozzá asszem elkezdem megint a gámát:DDD -
#230 milo..jah, nem mind1, hol szedem össze öket? azt hittem, mind1melyik "tájegységen"...ha nem kell verseny; az nekem külön öröm, inkabb tömöm öket kajaval... tudja vki, mit hol tudok összeszedni(choco-okat?)? -
#229 arany csocsot nem nehéz kifejleszteni csak mán nem emlékszem pontosan mi is volt:DDDD kell hegyi meg tavi az tuti be kell fogni őket aztán csocso farmon pároztatni nem kell őket versenyeztetni amúgy csocso farmon leírják hogy pontosan mit is kell tenni -
#228 ugye nem mature rating-es, amit nem irsz le? :-) Jah, az eleje akkor ugyanaz, mint a vasuti kocsikazas+seta? Mi volt még, mesélj? :-) KOTR tamadas, materia kezd erdekelni...Küldd el a Gold Chocobo-t ZIP-ben; kell...hogy betöltöm a ps-re; beirom a forraskodot...(vagy egyszerübb csibéket venni+"feltapolni" öket?) Sokat kell versenyeztetni? KOTR-ra rahajtok... akkor ugy latszik még pár hét, amig eljutok a kraterbe... Nah, mind1...ráérek; nem sietek sehova... :-D
Köcci tippeket!
D. (megproba Vinc-el bejutni lagunába, hatha megy siman tengeralattjaroval is; ha nem, akkor fekete choco-t is proba csin. ... -
#227 a randi ugyanugy megy mint eredetiben,csak yuffie-t vitte cloud sétára a gold saucerbe.
És a végén vele megy azon a vasututazáson,többit csakazértse irom le:P
KOTRban télleg josok "jedi"van,ütnekis vagy 70ezret ha nem többet,de ahhoz aztis felkell fejleszteni.
Azse 2 perc mert nekikell a legtöbb pont majd hogy MASTER szintü lejeen,de de megéri a nyügöt szerintem. -
#226 randizas kimaradt; max. annyi volt h. utanaolvastam; az nem tetszett, h. eleg sok opcionak stimmelni kellett+elejen el kellett dönteni; h. kivel akarcc randi, ahogy neztem + megfelelö valaszokat kellett megadni... Nagy melonak tünt, elnezve a listat... :-/ Allitolag(volt olyan pletyi...) h. Cloudot lehet randiztatni Barett-el.. Erröl tudtok vmit? (az Adventben ugy nezett ki Cloud mint 1 homi; lehet h. nem veletlen? :-) csak alibinek van a Tifa! :-D)
Versenyeztetes; chocobo-neveles..hmmm..megprobalom...Choco billy-nel kell karamot venni? Vagy van a Highwind-en is 1 karámszerüseg?ha jol emlexem... :-D kéne a KOTR summon magic... Knights of the old republic magic jo lehet...sok jedi van benn? :-DDDDDDD
milyen votl a randi? Miböl allt nagyjabol? csak dumaltak? :-) ird le pls; kivancsi vagyok, de csak emiatt nem kezdem ujra...
D. -
#225 ja most látom:P chocobocskát nem 1 nap megcsinálni,kell oda mani meg soksok versenyeztetés,de sztm nagyon megéri,föleg a kotr summon miatt,azzal alázás van egyböl minden szinten:)
Bár el lehet rohanni minden mellet ebben a játékban de szerintem pont eben nem érdemes,én ujrakezdeni a többféle randik miatt,hehe (igaz éncsak yuffie-val randiztattam cloud-ot),bár olyan nagy jutalom nincsen ez miatt, csak jopofa dolog. -
#224 az a kréter ha jol emléxem 4 helyszinböl áll szal nem nehézkes,de ott van a cloudnak olyan fegyverre amivel 3szoros exp-t kap a csaták után (márha nincs már fullon),meg van ott egy summon is,meg más egyéb ha jol emléxem a slash-all materia is.
Bugenhagenhez csak akkor érdemes menni master materiaért ha minden megvan,hiányosért nem lehet master summont csinálni:P
Ja a final attack materiat,ha jol emléxem a battle arenaban lehet pontokért venni majd,folyamatosan kell harcolni odabennt egy választott emberrel,és a arena helyszinét elne hagyd mert ugrik a meglévö pont.
Szoval oda jol kigyurva jo fegyverekkel és föleg RIBBON-al menj,ott kaphatod meg a W-SUMMONt is,amivel dupla summon idézést csinálhacc majd:o -
#223 uh...ez az XOXOXO kombinaico komoly lehet, nagyjabol tudom miröl irsz,d e el kellett olvasnom 3X, h. vmit felfogjak belöle..Basszus; W-Item-em eddig is volt, de nem tudtam h. igy lehet vele türkközni... :-D
Bugenhagen-nel megnezem ezt a summon-master materia dolgot... :-D Ugyis megyek még arrafele; eh-eh! :-D Chocobo fülét sem vakartam meg; gondolom a rohangalo chocobo-ra gondolsz...hmmm...hol is volt? :-) vhol gém közepe tajan; megwatching majd.....arany chocobo-t nagyon nehez kitenyeszteni?(tudom, metodust mar irtad, h. hogy kell... :-D mennyi utanajaras egy arany choco? Jo lenne minel könnyebben agyonvégni Sephi-t+aki még hatravan... :-D )
FINAL ATTACK-et összegyurom PHOENIX-el; bér nem tudom van-e final attack materiam; majd megwatching; kell h. legyen...
A kraterben(északi)tényleg scak egy emntes lesz?(az is vmi mentökristaly formajaban?) (nem szeretem, ha sokaig nem tudok menteni...mindig arra gondolok, h. egy vacak harcnal; 1ora gémidö utan halal eseten csomo statpont, level elveszik..)
ez a w-item trükk ez olyasmi, mint a Drakannal levö hiba-szerüseg? Ott is lehetett potiont duplazni; hogyha kihuztad a potion-t a listadbol; rá a karakterre(csajra), és ha nyomtal mégse-t, akkor megduplazodott; vagy vmi ilyesmi volt... :-D
Hetföig ohne gém; se GT, se FF; hetfön folytatom quest; addig sajna nem erek ra...lesem postat... :-D -
#222 a kráterhez jo a sima fekete madárka is:P
Amugy ha adott szinü magicbol megvan MATER szintre az összes (piros-zöld vagy a sárga),Bugenhagen laborjában azokat be lehet váltan EGY darabra,pl: megvan összes summon MASTER szintre,akkor lesz szép master summon materiad( 1 helyet foglal,és benne az összes summon:P)
Csak ehhez a kráterbe kell menni,arany chocobo is kellene a knight of the round summonhoz is:o (ez a legjobb a játékban,atombrutális, ha ez megvan a többit elis lehet felejteni:D).
Amugy ha jol emléxem vannak titkos materiak még,pl: van valahol egy bolt bennt egy chocoboval,ésha hozzáérsz (asszem X-et nyomva), meg lehet vakarni:P, a füle mögött vakard meg majd,hogy mit ad az sajn nem ugrik be:P
Amugy vannak jo materia combok (persze a cumok lejenek master szinten) ilyen a FINAL ATTACK összekötve fegyverben/páncálban a PHOENIX-el (igy ha kinyirnak a végsö csapásként jön a fönix üt egyet és feléleszt mindenkit heheheee).
a W-ITEM trükk: ad valakinek oda,jön az ö köre a harcaban, nyomj w-itemre ( de lehet sima itemre kell,rég vott mán),és amit soxorozni akarsz akkor a eggyel feletitt ad valakinek (csak azért hogy lásd télleg növekszik a kivánt cuccosod), ezmegvan ugyi van még1 itemre lehetöséged,nyomj a duplikálni kivántra,utána pedig mégse (asszem ez ugy megy hogy X-O-X-O-X-O stbstb).
Igy akármiböl lehet 99,ésha fogy megint ezt megcsinálva lesz 99,csak harc kell hozzá.
Karakterek között váltani a menüben lehet pl: a térképen. -
#221 köszi minden help-et banyapapa + termeszetesen FFt is... :-D Ultimate w. megvan; megszereztem; kinyirtam az egyik weapont...van 1 leirasom, az azt irja; h. be lehet menni a lagunába tengeralattjaroval is, a viz alatt; de nem bizti h. ki tudok majd szallni tengeralattjarobol..egyszer uyganis már voltam ott..Vincentnek csapatban kell lennie(cloud-barret-vincent)a felallasom régota; többiek fegyvere nem erdekel, de lehet h. elmegyek értük(nem tudom kell-e még a gém soran valtani karakterek között)...Yuffie fegyvere is megvan már... hogy tudom legaykni a viz alatti weapont? nagyon erös; siman kinyirt tegnap, 1 sebzese izombol alaz..mondjuk Hojo-val is rendesen küzdöttem; 3X kellett nekimennem mire sikerült, jo nagy köcsi volt a szar stop/sleep/poison vackaival az utolso formajaban; oszt nagy nehezen kimult!
W-Itemmel h. tudok ügyködni?
Cosmo Canyonnal a lezuhant Weapon altal okozott krater csak arany choco-val latogathato, azt tudom...most nem allok neki tenyeszteni, ugyhogy az kimarad...
köci help-et, CID+RED fegyvereit is felveszem...
köszi mindent!
D. -
#220 Ha megvan a W-ITEM,akkor azzal lehet harc közben akármiböl 99-et csinálni,ha nincs akkor passz nemtom honnan szerzel sok megaelixirt elixirt stb.
A legjobb fegyverek,erösnek erösek de nem leeht fejleszteni bennük,azok télleg csak a végén jok,cloud-nak ha jol emléxem a ultimate weapont akkor kapod ha a ultimate weapon szörnyet cosmo canyon-ál nyirod ki (plussz lezuhan a szörny,és a helyén egy uj helyszin lesz, ahova csak különleges chocoboval tucc odamenni),vincent legjobb fegyvere,egy vizesés mögött kapod meg,kétszer kell odamenni,meg asszem lucrecia is megjelenik neki (ide is minimum fekete chocobo kell),yuffie conformer nevüjét meg a vizalatti tengeralatjároban találod meg.
CID-nek,menj vissza a rocket townban,és ott egy öregember adja oda,RED XIII meg cosmo canyonba menj vissza,övét bugenhagen adja oda. -
#219 unknown...nem tudom; lehet h. müxik; érdekes felvetés... :-D de akkor is kell irnod vmi boot-részt a dvd-re; h. legalabb a listat behozza, amiböl valaszthatsz(köyvtarak)? :-O Tudom, h. ps-re vannak comlipation cd-k(pl. 3 crash bandicoot 1 cd-n+rippelt 6db. gém összevalogatva haizlag 1 cd-re stb.../bar ezek a gémek is szsratjak kis ps1 fejet/); altalaban müködnek, de ott is kell vmi listakészites+van rá 1 metodus, h. hogy kell csin.; azt tudom... -
#218 Hm amúgy ,hogy ha para a cd esetleg próbáld meg úgy ,hogy a könytárak nevei a DVDn a CD neveknek megfelőlek...elméletileg így is beismeri a gép. -
#217 Csak a rip lemezek szaratják be :P Amúgy full cds gamekkel semmi gond. -
#216 milo..oksa... en is hallottam, h. cd-semmikepp nem tesz jot(marmint a ps1-es cd-k...)...Haver tesz cd-ket is PS2-esébe; de RIP-cd-kkel vigyazni kell, full cd-s gémek nem gázasak sztem, legalabbis nem szaratjak be fejet mint RIP-gémek(ott össze-vissza ugral, ugyi kivagott videok+hangsavok miatt, ugy vettem eszre...)...(régebbi, full cd-s PS2 gémekkel semmi gond:ICO, StreetF3, Midnight C.1) -
#215 hát hamár beszerzem akkor origi lesz(haver pár forintér meghozza) mert ps2-n játszom... habár kivan csippelve a gépem de ff9 cd-s azt meg nem szívesen rakok bele másoltan.. még dvd-t is meg válogatom hogy milyen minőségüt rakjak bele:) -
#214 Milo... Sztem szerezd be, érdemes; tenyleg van benn 1-2 nagyon aranyos verbalis poen+sztori poén+itt is van kartyazas, de itt mar tétre megy+ a kihivod is érdekes...(van benn 1 elvarazsolt kiraly, elöször vmi izé (glog, vagy hogyhijják...)békaszerüség; utána megprobaljatok visszamagic-elni, erre egy békaszerü izémicsoda lesz...) Ö a nagy kartyas, oszt mikor megy kártya-versenyre; majdnem elzavarjak mint ahogy allatokat szokas... :-D LOL volt nagyon!
Aranyos, de helyenkent tenyleg eleg nyál, föleg vége felé... Technikai megvalositas elött le a kalappal; 1-2durvabb magictöl (pedig lattam jopar mai high-end pc-s csili-vili gémet; /jo, nem a grafrol van szo; nem vagyok graf-manias...); nahszoval 1-2magictöl kerestem az allam a földön... :-D
Sztem töltsd le emuparadise.org-rol, én is onnan szedtem le mind a 4disc-et, sima ftp. connect; csak hasznalj file-letöltöt... -
#213 FFIX nekem se jött be annyira. Valahogy mást vártam attól a résztől... Igazából nem volt benne semmi motiváló. Jellegzetes karaktert se igen találtam benne. Minden részben jól kitalált ellenség volt de valahogy itt nem tudtak sztem ráérezni a dologra. Mesének jó, de sztem az FF feeling hiányzott. FFIX nálam kb ott van mint a most megjelent Wild Arms 4 vagy az Atelier Iris: Eternal mana.