2373
Final Fantasy XII
  • Sephi
    Nekem Sephirot leveresenel volt Cloud Cid es Red. Cid Mime materiaja hihetettlen :D
  • Banyapapa
    Pedig jo kari,és asszem ö az egyetlen (igaz a ultimate fegyverével)de a morpholáshoz megüti a maximumot is -9999-.
    Limitekre nem emléxem már.
  • dinomano
    aham; okka...vele ussenem voltam; remelem nem baj, h. nem lett felfejlesztve... Nem voltam Yuffie-val még a gémben; szoval azt sem tudom mit tud; tul jo karik Cid-Barett-Cloud-Vincent; yuffie már nem fért be kedvenc tagok közé... :-D
  • Banyapapa
    Hja,Leviathan van ottan,igaz a bunyo ott 1-az-1ben megy majd,szal pakolj fel minden jot Yuffiera.
  • dinomano
    FFXII pack télleg allat...
  • Jagi

Ki se nyitnám... (annyira szép)
  • dinomano
    én nemtom, mééég nem tartok ott... de nyomom, ha hazaertem... eddig melo..koran keltem nagyon,majd elalszom..KV!!!
  • Sephi
    Ott van Leviathan nemde? :D
    Faxom vagy 7x vittem vegig de mar majdnem semmire nem emlekezem :P
  • dinomano
    uh, yuffie meglett anno, jo régen nyomtam ezt a stage-et, csak napokban eszembe jutott; h. hoppá, az a rész kimaradt; ill. nem mentem fel Yuffie-val pagodaba.....vmikor napokban jutott eszembe ez a helyszin, és mar 3.disc elejen vagyok, remelem még vissza tudok menni... :-D
  • Banyapapa
    gondolom a pagodara gondolsz.
    Oda maj Yuffie-val kell felmenni,és harcolni (uj summon,plusz a végsö limitje is ott van Yuffienak).
    Szal megkkell keresni a kis tolvajt elöször.
  • dinomano
    halli... 1 kérdésem lenne, még mindig FFVII... Juffie alküldetesenel Wutai-ban, mikor ellopja materiakat; a nagy toronyba nem lehet bemenni, nem enged be őr; és mindig visszafordul karakterünk...hogy lehet bejutni, ill. mit talalni ott?
    D.
  • Neme.
    “PlayStation 2” FINAL FANTASY XII Pack

• dinomano
    nagyjabol en is az angol nyelvü géééémekböl köszönhetem a nyelvtudasom... :-D
  • Sephi
    En alapbol onnan koszonhetem.
  • bebop
    ha ezt olvasta volna egy magyar tanár lehet elgondolkodott volna hogy jó pályát választot e :)
    Amugy az én csekély ámbár eddig még elegendőnek bizonyult angol tudásomat részben a játékoknak köszönhetem :)
    Ezekből is lehet tanulni :)
  • Sephi
    Ez erdekes mondat volt :DDDD
  • dinomano
    vmennyire tudok angolul; gondom nagyon nem volt eddig azzal a keves rpg-gémmel amivel jatszottam; arra emlekszem, h. FF9töl nagyon megijedtem mikor kis kupo elmelsete mit hogy kell csin.; megijedtem sok okossagtol, aszittem durvanehez lesz gém+egy csomo dologra kell majd figyelni; nem tünt fel h. kis kupo opcionalis lehetösegeket magyaraz... :-D Nah; anno Xenog.-vel jatszottam fél orat; ahhanyos kis gém; elsö szörnyfight-ot is lenyomtam egy mirelttcsirke szerü izééébigyula ellen; vmi combosystemes gém; nyomkodni kööö különbözö gombokat, oszt vmi rendszer szerint combo-z... picit fura volt; h. züüürhajokkal + robotokkal teli az intor, erre kikerekedik vmi középkori táj az elején; de majd bizti összeall a sztori...amugy sztorit mindenhuuu dicsertek... :-D
    na pá, du. még irok...
    D.
  • Jagi
    Akkor jó haverom lesz a szótár és mire végzek vele középfokon (legalább) vágni fogom :D
  • Sephi
    Komoly.
  • Jagi
    Ej vazz...
  • Sephi
    Ha nem tudol alap szinten akkor meg fogol halni. En vaze aki alitolag diplomas vaok angolbol nem fogtam fel mirol szol a jatek :D
  • Jagi
    Meg lehet állítani? :D
    Az inglis meg valamennyire... na mindegy majd megmondom, hogy boldogulok vele.
  • Sephi
    Hat nem baszki. Az a jatek valami hihetettlen hosszu. Emlekszem az elejen kb 2 oras film kozben volt 20 perc akcio. :D

Jah es angol tudas kotelezo.
  • Jagi
    Azt tudom, hogy nagyon "mély" de majd meglátjuk.
    Ha nem jön le a mondanivaló majd a haver átveszi.
  • Sephi
    Xenogears az egyikk legjobb es leghosszab RPG ami Ps1-en letezett persze a FFVII utan. Meleg szivel ajanlom neked hidd el nem foglol csalodni.
  • dinomano
    xenosagat nem simerem, még a ps1-es xenogearsnek sem alltam neki...gondolom van közük egymashoz...ahogy elneztem screenshotokat, igen... Jo gém? Kivancsi vagok xenog.-re, majd tolom vmikor, ha nem lesz mas...
  • bebop
    a harcrendszer egy kicsit furcsa de gyorsan sikerült hozzászokni.
    egy kör van a képernyőn amin vannak a gombok és megfelelő időben kell a megfelőlt gombokat nyomkodni
    persze ez nem olyan bonyolult mint amilyennek hangzik. még az elején vok de itt még csak a O és az X gombokat kellett nyomni primitiv sorrendben teszem azt háromszor a O gombot vagy közészurva egy X-el szal nem nehéz.
    Mangának 100%-osan manga:)
    Aki szereti a mangát mint én is az örül mint majom a farkának aki nem szereti az elő se veszi soha és nem foglalkozik vele.
    Vannak ilyen limit break szerű támadások is. Azokat egy kicsit nehezebb már benyomkodni de az is egy két próbálkozás után megy.
    Szal nem rossz.Graf-ra olyasmi mint az FF X-2, a zene se rossz meg tele van CG videokkal amik még filmszerübbé teszik. Az nyitó video az nagyon állat! nagyon látványos és iszonyatos jó zene megy alatta
  • Sephi
    En totalisan lemondtam a Xenosaga jatekrol. Az elsot nem voltam kepes vegig tolni ezert a masodikat sem fogom mert fogalmam nem lesz mirol szol.
  • Jagi
    Nekem jövőhéten jön a Xenosaga 2-m, de addigra, nem végzek a X-2 vel. Audusztusig biztos le leszek kötve. Ha nincs más akkor Sword of the samurai, Gundam: Federation vs Zeon, meg ami még jön. A GT sorozat, Soul Calibur 2, DBZ Budokai3 ilyenek : D
  • Sephi
    Jah en irtam el. Final Fantasy Tactics es a Final Fantasy Tactics Advance :D
  • dinomano
    milyen gém, pár screenshot-ot lattam csak...menynire manga? :-D
  • bebop
    Hát soká lezs még az augusztus
    de adig is szerencsére van mivel jáccani
    én pl magna cartát nyomom
    a napokban kezdtem hozzá. nem olyan rossz, majdhogynem jó is :)
  • dinomano
    Aham... Jah, FFX+FFX-2 gondoltam... :-D a Tactics-ot + antology-t nem nyomtam... Az antology melyik részeket tartalmazza?(felujitva?) 5-6 vagy 1-2? Volt vmi Chronicles is... vki nyomta ezeket? milyenek? Az FMW-ik jok, ill. van bennük vmi grafikai tuning..gondolom nem up-todate-ek graf terén...(NES-SNES...)
    D.
  • Sephi
    Ezt nem tudnam neked pontosan megmondani. De szerintem nem. Csak a FFT meg a FFA es a FFX meg az FFx2 jaccodott ugyanabban a vilagban eddig.
  • Jagi
    Ne a demo alapján már, várjuk meg míg kijön. aztán gameismertetőoldalak.hu+com. Majd akkor. Mindenesetre szülinapi ajándékként felveszem az augusztusi listára.
  • dinomano
    aham... a X-XI-XII amugy kb. 1 vilagban jatszodik? Vmi lovagokat lattam movie-ban, ill.lovag szerü vmiket; összekombozva szokasos léghajoszerű izékkel...
  • Sephi
    Hat ha azt nezzuk hogy 2004 vegefele mar volt FFXII ingem muvi akkor annyira beta mar nem lehet a demo...
  • dinomano
    banyapapa...ape escape-es vagy? Megvan a ps1-es verzio, aranyos kis gém; de egyaltalan nem könnyü... Bizti jo lesz FFXII; a demoja mennyire beta demo? Még finomitanak gémen? Idejük még lesz rá picit...
    D.
  • Banyapapa
    az igaz,énis vártam :P
    Aztáááááááááán KOPP!

De legalább tom hogy kár rá pénzt kiadni,inkább ha augusztus akkor Ape Escape 3:D
    Asszem akkor ér az ide.
  • Sephi
    Masok gyilkolni tudnanak erte bogaram :D