38
-
#38 up :) -
#37 láétezik még ijen ??? szerintem sose lesz ebbol game ... csak egy nev amit mindenki vart es aztan nem jott ki semmi. Hát ez van. -
#36 Remélem nem fogják megint váltani az enginet a source-ra....ennek a gémnek KI KELL JÖNNIE!!!!! -
#35 UP! :) -
#34 Ez az arc három éve tényleg csúcsnak számított volna...
Ha megjelenik akkor...
-
#33 és UNREAL ismétlem UNREAL enginet használt volna
Óóó, te akkor már a történet kellős közepébe csöppentél. Először úgy volt, hogy megvásárolták a Quake 2 engine-t. De aztán '98 tavasztán kijött az Unreal. Látták, hogy az mennyivel jobb, mint a Quake 2, és erre felbontották a szerződést az id-vel, és licenszelték azt. Azt hiszem a 2000-es ECTS-en meg is mutatták egy videó formájában, hogy mire jutottak. Mindenki el volt ámulva. Aztán kábé egy éve a hivatalos oldalról leszedték ezt a videót, és a hozzá kapcsolódó screenshot-ot mondván, hogy "már nem tükrözik a játék jelenlegi kinézetét"...
Most pedig várunk azokra a screemshot-okra, és moviekra azóta is, ami tükrözi. Szerintem ilyesmi talán az ECTS-en várható. -
#32 Emlékszem, az első PC-m megvétele előtt, '98 tavaszán mennyire örültem neki, hogy olvastam a folytatásról az 576-ban, mert nagyon tetszett anno az első rész haveroknál, akikben volt PC-jük :) -
#31 Már ők is röhögnek rajta -
#30 Duke Nukem hivatalos oldal, hivatalos nyilatkozat:
No, you cannot pre-order the game. If you see some online store saying "We are taking pre-orders", they're just trying to get your money (they usually also make up their own supposed "insider release date info", too). There is no release date set, we are not taking pre-orders for the game. End of story.
Once we begin taking pre-orders, believe us, you'll know about it. :)
The release date of this game is "When it's done". Anything else, and we mean anything else is someone's speculation. There is no date. We don't know any date. If you have a friend who claims they have "inside info", or there's some game news site, or some computer store at the mall who claims they know - they do not. They are making it up. There is no date. Period.
-
Shadow_THH #27 nekem is meg van az a pc-x cd :) 98-05ig hány év is van? :) tovább készül mint a Republic... Tényleg nem értem hogy mit lehet ezen még fejleszteni? Story, hangok, zene? Akkor eddig mit csnáltak? Mert hogy a graf enginen nem sok dolguk volt az biztosss... Egyébként eszméletlenül szarok a képek... Van egy kis PSX vagy DREAMCAST utánérzése a grafesnak, ez a szinvonal már shareware játékban sem lenne elég. Igaz a Doom3 képekből már ügyesen kicopyzták a vért meg a környezet naggyát.
PS: tuti jó lesz a története :D én láttam a dk1-2t is ami király 2D-s kockaember lövöldözős volt, a DK3D az jó game volt a papiremberek sem voltak még akkor gázok, de mindnek az volt a története hogy az ufók lejöttek, malac pofiuk van és néhány mesztelen nő is táncol a bárban. Ez megmagyarázza a sok munkaidőt, hiszen motion capturrel malacokat meg striptiz táncosnők fenekét videózni hosszu és embertpróbáló munka.
Aki hülye és saját zsebböl nyomatja ezt az egészet annak meg ugy kell :) -
#24 az ... de 130 % ban -
#23 LOL -
#22 minki=mindenki -
#21 Ja és a játék fejlesztését saját zsebből finanszírozzák így a kiadó sem szólhat bele hogy "gyerekek most má' aztán jó lenne kiadni" -
#20 A címet én átírnám "Duke Nukem For Never"-re!
Ez már annyira szánalmas hogy.... nem is tudok mit írni rá!!! Ha mindig csiszolját a játékot meg új graf motorokat raknak alá sose készül el mert mindig kijön vmi új! Ha minki így állna hozzá sosem jelenne meg egy játék sem... Vki említette hogy a 98-as PCX-es CD-n rajta van! Most kerestem elő!! Jaja az egy E3-as CD amin a TRAILER!!! Van rajta! Ez már ultralol! Ha ki is adnák akkor is a Doom3 vagy HL2 (de ha így marad a graf bármelyik UT vagy Quake is) állva kenné el! Ahogy a címe is sugallja AZ ÖRÖKKÉ TARTÓ FEJLESZTÉS! inkább játszok a Duke3D-vel :D -
bunny #19 Nagyon kár lesz ezt megjelentetni, és kár írni is róla, szerintem senki nem várja már, túl sokat igérgettek.
HA megjelenik megnézzük, de nem hiszem, hogy lenne ember aki tűkön ülve úgy várná, mint mondjuk egy Doom3 vagy HL2-t. -
#12 Mire ez elkeszul, mar vigan nyomjuk a Doom 6-ot! Nem ertem mit lehet fejleszteni ennyi ideig? A grafika szerintem otvar. A story-t meg csak kiagyaltak mer nem? Szal szerintem is torolni kene, aztan uj neven kiadni valami hasonlot, mint ha csak most kezdenenek bele. Igy ha elkeszul 2005-re nem egnek akkorat, mert csak 1 eves fejlesztessel dobjak ki. -
#11 én imádom duke -ot. de vmi jobb engine -t nyomhatnának rá. mondjuk megvehetnék a doom3om engine jét. :) -
#10 1ébként sztem az lenne a legjobb, ha törölnék a projectet, mert ebből csúfos bukás lesz (már most az) -
#9 bizony, hogy az! épp most installálltam fel újra, nosztalgiázok 1 kicsit :) -
Nyiri #8 Mafia is csuszott sokat, sot ott is volt enginevaltas, megis szvsz meg mindig az egyik legjobb game! -
Nyiri #7 Max Payne 1 :] -
#5 Loller! Mégha csak 2000 óta várnánk rá, akkor nem lenne olyan szörnyű, de ennél sokkal régebb óta várunk. Lol -
#4 talán a dio2ből... -
#2 Mai szemmel már ez a grafika is milyen ótvar, pedig amikor először kijött mindenki elájult. -
Csatti #1 A címe jól mintázza mikor lesz kész. Egyébként majdnem biztos, hogy jó nagy csalódás lesz. Eddig kevés ilyen elhúzodott projectből lett vmirevaló játék.