247
Szal...
  • Alien!
    szal szerencsém volt,mer csak egy bulldogot kellett elfognom,és megkaptam a képességet....nem kellett előről kezdenem...még mindíg tartom azt,hogy az egyik legszebb játék ps2-ön!
  • Sephi
    A nagy fenet jaccok en ejszaka meg egyszer ezzel a jatekkal. Iment jot ram a infarktus vazzeg. Most jarok abba az eletkozott hazba es minden perben elal a lelegzetem hogy bazz mikre nem kepesek ezek. Eszmeletlen jo a jatek.
  • Sephi
    Uuhh az gaaaz...

Szal akkor tuti el kell kapnod :)
  • Jinchuu
    Pont ott tart most Alien! és pont az a probléma, hogy nincs meg neki ez a képessége. :D
  • Sephi
    De szerintem meg kell legyen az a kepesseg mert a banyas resznel a vizeses utan annelkul a kepesseg nelkul nem tudsz majd tovabmenni.

Astral kepessege kell legyen hogy elcsabitson egy olyat majd...
  • Jinchuu
    Így van, szépen menj utána majd kapd el! :D
  • Sephi
    Meg kell varni amig elalszik! Ugy maradj mellete hogy soha ne vegyen eszre es akkor mindig elore fog menni a csorika majd vegul elalszik. Akkor kell nekivagni a korongot es majd szijelonni.

Egyebkent most jottem ki a banyabol es valami elhagyatott kampingben vagyok es lementem valami alagutba!

Erosen ajanlom a soretes puskat a lanczfureszesek ellen! 4 loves es meg is oli!
  • Alien!
    az szopás.....mer egyet sem kaptam el...mivel hiába lövöm,meg dobom az aknát,nem használ...
  • Jinchuu
    Ekkora már meg kell, hogy legyen a másik képesség is, persze csak akkor ha elfogtad az összes eddigi ilyen repülő kutya szellemet!
  • Alien!
    akkor lehet,hogy gondom lesz...mer nekem a csajnál csak az egyik képesség választható...a melák...esküszöm,hogy nem láttam másik lehetőséget....de majd este megnézem...
  • Jinchuu
    Akkor még nem jutottál el a suliba, ugye?
    Ha jól emlékszem, ott használni kell a csaj egyik képességét, mégpedig a sárga körben lévő-t (jobbrol a másodikat) és erre megilyed a szellem és feljebb megy 1 emeletet neked is utána kell menni a csajjal és bekapcsolni a ventillátort vagy mit mire a kis szörnyike így kikerült a ketrecből és majd szépen kinyitja az ajtót neked.
  • Rince
    Egyre inkább érik bennem, hogy beszerzem...
  • Alien!
    egy barlangban...függeszkedve kell a víz fölött átmenni...majd a csajjal kell mászkálni,és egy "bulldog" van bezárva egy lógó ketrecbe....
  • Jinchuu
    Hol akadtál el?
    Amúgy ez a game tényleg állat, nagyon szép grafikája van és a hangulat is nagyon ott van, bár néha kicsit nehéz, mármint még nem haltam meg egyszer sem, de pl. az én életem is 30-60 között mozgott a szellemvárosban, és most az iskola épületében is kb. annyi. Tehát én most a suliban járok, ahol el kell kapni azokat a dobálózó szellemeket. Hááát nem egyszerű, sőt kifejezetten nehéz őket megölni, de majdcsak találok valami taktikát ellenük is. :D
  • Sephi
    Ha' gondoltam de kicsit lezer energia nelkul maradtam amikor ket rohadt lancfureszes nekem rontott :)))

Tenyleg ultra fasza az amikor first person modba mesz holt FPS fiiling csak az zavar hogy ha 1st personba vagyok nem igazan tudok mozogni csak kicsit balra meg jobra!
  • Alien!
    egyébként a shotgun távoli lövésekre nem jó...lévén,hogy a sörétek szétszóródnak....erre is figyeltek...:)
  • Alien!
    télleg eltalálták az irányítást...nekem a távcsöves puska effekt jött be nagyon...ahogy homályosodik zoomoláskor...a lánfűrészeseket sima lézerfegyverrel irtottam,de az akna náluk nem működik...a temetős pálya hangulata az ambientes zenével teljesedik ki,amit nagyon eltaláltak mellé....
  • Sephi
    Az meg hozzateheto hogy egyfeszt 5 es 20 kozott ingadozik az eletem. Rajottem pl hogy a granatal fel lehet szedni a meszebre helyezkedo kek / sarga gomboket ha ugysen dobod.

Meg mindig le vagyok nyugozve a fegyver hasznalattol. Jobban meg se tudtak vouna oldani!!!
  • Sephi
    De igazad van bazze! Eljutottam a temetoben es aszitem leesik a pofam! Eskuszom! En meg ilyen csodalatos grafikat nem lattam! Ember! Amikor eljutottam a kis hidhoz es lattam azt a hazat ami korul van fogva koddel en aszitem lefodelek! Es Tim Burton mesebe talatam magamat hirtelen es eskuszom vagy negyed oran at setaltam a haz korul hogy jobban megnezem milyen gyonyoru es misztikus.

Egyetlen baja enneka jateknak hogy nehol tul nonotonna valik a termeszet de van egy ket olyan utos hely hogy jaj. Pl a Szellem varos tok monoton volt...

Egyet aruja' el nekem. Azokat a kibaszot lancfureszes szellemeket te hgoy olod meg a legkonnyeben?

Es most nem ertek megint valamit. Szal az a lezer puska erosebb mint a pisztolyom vagy a shot-gun? En mind azzal lovom azokat a szellem katonakat akikel nem lehet a granatal elkapni. Jelenleg talatam dinamitot de majd holnap folytatom tovabb :)

Bake ez a jatek rullaaaaaah!!!
  • Alien!
    nalátod...montam,hogy megéri...:) egyébként az árnyék megoldás sztem egy kicsit trükkös,mer néha láccik néha nem...szal nem igazi realtime,de jól működik....mondjuk a szellemek megvalósitása döbbenetesre sikerült,néha meg is fexik tőle a vas...:) nembaj sephi majd a második pálya a ködös-párás napfény meghozza a hangulatot,meg a ködös erdő...:)))))) egyébiránt én elakadtam benne....
  • Sephi
    Szal a jatek az 4.4gigat foglal a DVD-en. Gyonyoruek a karakterek es az effektek elkepesztoek. Az a fegyver kezeleset elkepesztoen eltalatak vazz! Rohadt jo! Csak egy dolog zavar. Igaz meg az elejen vagyok de annyira nincsenek kidolgova a palyak meg. Ahol jartam alig akadt egy szek vagy egy szekreny. Igaz a puska lampa efekt kurva jo :)

Na megyek jaccom tovabb. Kicsit eltartott mig rajottem hogy kell hasznali a kis disket de kurva jo baaazz :)))
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, a Max1 gyjó volt (PC-n), de ez a kettő már halálra untatott és valahogy elmaradt nálam szépen lassan...
  • Ramza
    "nem más platformról átportolt okádék(lsd Max Payne 2)"

• Alien!
    Talán inkább a silent hill-hez áll közelebb,csak a szellemes témából kifolyólag nem olyan "szado-mazo" horror...Szellemeket kell gyűjtögetni egy kis szerkezettel,meg különböző fegyverekkel...Kicsit féltem a szellemes témától,hogy majd nem fog annyira lekötni,de szerencsére jó nagyot tévedtem....SZal nagyon jó kis gamma...nem más platformról átportolt okádék(lsd Max Payne 2) hanem saját sony fejlesztésű gamma...meg is láccik rajta.

• Sephi
    De senki nem irna ma' le hogy milyen astilus mit kell csinalni hogy kell lonni es mennyire ijeszto :)
  • Alien!
    én a magam részéról óriási rajongója vagyok a gammának...talán az audio-vizuális hatások miatt....viszont elakadtam benne nem is kicsit....
  • Sephi
    Fejtsed ma' ki bovebben pls!
  • bastard187
    NEm fogja verni eggyis sorozatoot se.
    Jo grafika meg minden.. de a lágyabb...
    Majd meglátkátok
  • traXion
    Szal?
  • Sephi
    Pusztuja el
  • Sephi
    Mivel alig vab par konzolos topik ( ) ezert ugy hataroztam nyitok meg egyet. Nos ez a jatek alitolag veri az eddigi oszes RE es a SH fiilinget. Aszontak hogy kurvara brutal es eszmeletlen milyen felelmetes a jatekmenet. Hetfon ki is probalom :)
  • traXion
    1.!
    Szal?