247
Szal...
-
#33 szal szerencsém volt,mer csak egy bulldogot kellett elfognom,és megkaptam a képességet....nem kellett előről kezdenem...még mindíg tartom azt,hogy az egyik legszebb játék ps2-ön! -
#32 A nagy fenet jaccok en ejszaka meg egyszer ezzel a jatekkal. Iment jot ram a infarktus vazzeg. Most jarok abba az eletkozott hazba es minden perben elal a lelegzetem hogy bazz mikre nem kepesek ezek. Eszmeletlen jo a jatek. -
#31 Uuhh az gaaaz...
Szal akkor tuti el kell kapnod :) -
Jinchuu #30 Pont ott tart most Alien! és pont az a probléma, hogy nincs meg neki ez a képessége. :D -
#29 De szerintem meg kell legyen az a kepesseg mert a banyas resznel a vizeses utan annelkul a kepesseg nelkul nem tudsz majd tovabmenni.
Astral kepessege kell legyen hogy elcsabitson egy olyat majd... -
Jinchuu #28 Így van, szépen menj utána majd kapd el! :D -
#27 Meg kell varni amig elalszik! Ugy maradj mellete hogy soha ne vegyen eszre es akkor mindig elore fog menni a csorika majd vegul elalszik. Akkor kell nekivagni a korongot es majd szijelonni.
Egyebkent most jottem ki a banyabol es valami elhagyatott kampingben vagyok es lementem valami alagutba!
Erosen ajanlom a soretes puskat a lanczfureszesek ellen! 4 loves es meg is oli! -
#26 az szopás.....mer egyet sem kaptam el...mivel hiába lövöm,meg dobom az aknát,nem használ... -
Jinchuu #25 Ekkora már meg kell, hogy legyen a másik képesség is, persze csak akkor ha elfogtad az összes eddigi ilyen repülő kutya szellemet! -
#24 akkor lehet,hogy gondom lesz...mer nekem a csajnál csak az egyik képesség választható...a melák...esküszöm,hogy nem láttam másik lehetőséget....de majd este megnézem... -
Jinchuu #23 Akkor még nem jutottál el a suliba, ugye?
Ha jól emlékszem, ott használni kell a csaj egyik képességét, mégpedig a sárga körben lévő-t (jobbrol a másodikat) és erre megilyed a szellem és feljebb megy 1 emeletet neked is utána kell menni a csajjal és bekapcsolni a ventillátort vagy mit mire a kis szörnyike így kikerült a ketrecből és majd szépen kinyitja az ajtót neked. -
Rince #22 Egyre inkább érik bennem, hogy beszerzem... -
#21 egy barlangban...függeszkedve kell a víz fölött átmenni...majd a csajjal kell mászkálni,és egy "bulldog" van bezárva egy lógó ketrecbe.... -
Jinchuu #20 Hol akadtál el?
Amúgy ez a game tényleg állat, nagyon szép grafikája van és a hangulat is nagyon ott van, bár néha kicsit nehéz, mármint még nem haltam meg egyszer sem, de pl. az én életem is 30-60 között mozgott a szellemvárosban, és most az iskola épületében is kb. annyi. Tehát én most a suliban járok, ahol el kell kapni azokat a dobálózó szellemeket. Hááát nem egyszerű, sőt kifejezetten nehéz őket megölni, de majdcsak találok valami taktikát ellenük is. :D -
#19 Ha' gondoltam de kicsit lezer energia nelkul maradtam amikor ket rohadt lancfureszes nekem rontott :)))
Tenyleg ultra fasza az amikor first person modba mesz holt FPS fiiling csak az zavar hogy ha 1st personba vagyok nem igazan tudok mozogni csak kicsit balra meg jobra! -
#18 egyébként a shotgun távoli lövésekre nem jó...lévén,hogy a sörétek szétszóródnak....erre is figyeltek...:) -
#17 télleg eltalálták az irányítást...nekem a távcsöves puska effekt jött be nagyon...ahogy homályosodik zoomoláskor...a lánfűrészeseket sima lézerfegyverrel irtottam,de az akna náluk nem működik...a temetős pálya hangulata az ambientes zenével teljesedik ki,amit nagyon eltaláltak mellé.... -
#16 Az meg hozzateheto hogy egyfeszt 5 es 20 kozott ingadozik az eletem. Rajottem pl hogy a granatal fel lehet szedni a meszebre helyezkedo kek / sarga gomboket ha ugysen dobod.
Meg mindig le vagyok nyugozve a fegyver hasznalattol. Jobban meg se tudtak vouna oldani!!! -
#15 De igazad van bazze! Eljutottam a temetoben es aszitem leesik a pofam! Eskuszom! En meg ilyen csodalatos grafikat nem lattam! Ember! Amikor eljutottam a kis hidhoz es lattam azt a hazat ami korul van fogva koddel en aszitem lefodelek! Es Tim Burton mesebe talatam magamat hirtelen es eskuszom vagy negyed oran at setaltam a haz korul hogy jobban megnezem milyen gyonyoru es misztikus.
Egyetlen baja enneka jateknak hogy nehol tul nonotonna valik a termeszet de van egy ket olyan utos hely hogy jaj. Pl a Szellem varos tok monoton volt...
Egyet aruja' el nekem. Azokat a kibaszot lancfureszes szellemeket te hgoy olod meg a legkonnyeben?
Es most nem ertek megint valamit. Szal az a lezer puska erosebb mint a pisztolyom vagy a shot-gun? En mind azzal lovom azokat a szellem katonakat akikel nem lehet a granatal elkapni. Jelenleg talatam dinamitot de majd holnap folytatom tovabb :)
Bake ez a jatek rullaaaaaah!!! -
#14 nalátod...montam,hogy megéri...:) egyébként az árnyék megoldás sztem egy kicsit trükkös,mer néha láccik néha nem...szal nem igazi realtime,de jól működik....mondjuk a szellemek megvalósitása döbbenetesre sikerült,néha meg is fexik tőle a vas...:) nembaj sephi majd a második pálya a ködös-párás napfény meghozza a hangulatot,meg a ködös erdő...:)))))) egyébiránt én elakadtam benne.... -
#13 Szal a jatek az 4.4gigat foglal a DVD-en. Gyonyoruek a karakterek es az effektek elkepesztoek. Az a fegyver kezeleset elkepesztoen eltalatak vazz! Rohadt jo! Csak egy dolog zavar. Igaz meg az elejen vagyok de annyira nincsenek kidolgova a palyak meg. Ahol jartam alig akadt egy szek vagy egy szekreny. Igaz a puska lampa efekt kurva jo :)
Na megyek jaccom tovabb. Kicsit eltartott mig rajottem hogy kell hasznali a kis disket de kurva jo baaazz :))) -
#11 Nemtom, a Max1 gyjó volt (PC-n), de ez a kettő már halálra untatott és valahogy elmaradt nálam szépen lassan... -
Ramza #10 "nem más platformról átportolt okádék(lsd Max Payne 2)"
-
#9 Talán inkább a silent hill-hez áll közelebb,csak a szellemes témából kifolyólag nem olyan "szado-mazo" horror...Szellemeket kell gyűjtögetni egy kis szerkezettel,meg különböző fegyverekkel...Kicsit féltem a szellemes témától,hogy majd nem fog annyira lekötni,de szerencsére jó nagyot tévedtem....SZal nagyon jó kis gamma...nem más platformról átportolt okádék(lsd Max Payne 2) hanem saját sony fejlesztésű gamma...meg is láccik rajta.
-
#8 De senki nem irna ma' le hogy milyen astilus mit kell csinalni hogy kell lonni es mennyire ijeszto :) -
#7 én a magam részéról óriási rajongója vagyok a gammának...talán az audio-vizuális hatások miatt....viszont elakadtam benne nem is kicsit.... -
#6 Fejtsed ma' ki bovebben pls! -
#5 NEm fogja verni eggyis sorozatoot se.
Jo grafika meg minden.. de a lágyabb...
Majd meglátkátok -
#4 Szal? -
#3 Pusztuja el -
#2 Mivel alig vab par konzolos topik ( ) ezert ugy hataroztam nyitok meg egyet. Nos ez a jatek alitolag veri az eddigi oszes RE es a SH fiilinget. Aszontak hogy kurvara brutal es eszmeletlen milyen felelmetes a jatekmenet. Hetfon ki is probalom :) -
#1 1.!
Szal?