1022
Valaki segítsen!
-
#61 Szerintem tudnia kell. Van valami tv out topic, nézd meg ott. -
Styrex #60 Sziasztok! Van egy Geforce2 Ti 64MB -os videókártyám. Az lenne a kérdésem: szerintetek ennek a kártyának tudnia kellene azt a lehetőséget, hogy pl. TVTol-al filmet küdök a TV-re a monitoron meg dolgozom? Tudom, hogy van ilyen lehetőség mert a TVTool-on a View fülön látom a klón mezőket de csak szürkén, tehát kiválasztani nem lehet. Ugyanez a helyzet a Windows képernyőbeállításoknál is, alapból nem látja a TV-t pedig be van dugva a kártyába és tudom is használni, de csak úgy, hogy a képet küldöm a TV-re a monitor pedig elsötétül, készenléti módba kerül. Kérdésem, hogy ez a kártya hibája-e vagy nem? -
#59 És hány fok szokott lenni? -
#58 Azon sehogy!
Nekem lehet látni! Az eredeti DRIVER-el! -
#57 Ha ha ... -
#56 Egy külső hőszenzort szerelsz a hűtés és a hűtőborda közé... :) -
#55 Nekem FX 5600 van, akkor mivel tudnám megnézni? -
Borg #54 Csak az arra alkalmas kártyákon.
Nvidia FX-ek, és a RADEON-ok bizonyos példányain, és ezeknél is maga a driver. -
#53 Hi! Van valami progi ami kijelzi a videókártya hőmérsékletét? -
#52 ok kiprobálom -
#50 Valószínűleg nem müxik valamiért jól együtt a kártya a monitorral, próbáld ki a monitort máshol, ha ott is előjön a hiba, akkor vidd vissza gariba! -
#48 Milyen képfrissítési frekvenciákkal próbáltad? -
#47 Érdekes, mindenesetre próbáld ki egy másik monitorral is, mert lehet, hogy nem szeretik egymást a videokártyával. -
#45 De el van csúszva a kép de pont nem tudom beállítani a csík miatt de a csík nem teljesen középen van kicsit jobbra. Egy régi Samsung Syncmaster 15gli a teljes neve.De az a komoly hogy ha kikötöm a tv-re akkor tökéletes!! nincs elcsúszva. -
#44 nem a típusra reagáltam csak arra,hogy ez lehet hardverhiba is! enyém sapphire... -
#43 Mindez egy ASUS kártyán??? -
#42 winben az én kártyám is tökéletes,ott ahol neked csíkos,ott nekem föggőleges pontsorok teljes képernyőben! nekem,memóriahiba okozza,kb 4 hónapja stagnál a dolog.ez legyen a legnagyobb baja! -
#41 Fekete csík??? Az meg hogyan? nem balra vagy jobbra van elcsúszva a kép? Mert ha nem, akkor valami más gond van, vagy monitor, vagy VGA, középen normál esetben nem szokott fekete csík lenni. Milyen monitorról is beszélünk? -
#40 BÚÉK!!!!!! Lenne egy problémám!Vettem egy ASUS radeon 9600XT na amikor a procit meg a ramokat vizsgálja a gép, akkor az egész kép el van csúszva ja meg akkor is amikor a Windows XP boot-ol!És aki tud segíteni az ne írja azt hogy állítsam be a monitort mert a kép közepén egy fekete csík van és amiatt nem tudom beállítani Segítsetek mit tegyek???? egyébként jó a kártya mindenkinek ajálom 8) -
Jarlaxle #39 Még nincs meg, de majd letöltöm. -
#38 Figyu, neked így mennyi a 3dmark03 pontod? -
Jarlaxle #37 Akármelyik 9600xtvel jól jársz! -
jani1191 #36 Köszke
Valószíű hogy Connect3D-t veszek. Sapphire-t nem is nagyon találtam meg drágább vagy asus de ez is 60e szóval maradok akkor Connect3D-nél. 2.8n ramok vannak rajta. -
Jarlaxle #35 Jó márka de a sapphire jobb. Vegyél sapphiret!!! -
jani1191 #33 Akkor a Connect3D jó márka? -
#32 Ha mindenképpen olcsót akarsz venni, akkor vegyél egy Radeon 9000 64M-es kártyát. Sokkal jobb ennél, és talán csak egy kicsit drágább. -
#31 Már írtam, hogy állítsd be a monitorodat. Minden felbontáshoz és frekvenciához más pozícionálás kell a régebbi monitoroknak, simán állítsd be, majd mentsd el, és kész. Ennyi! -
#30 Egyáltalán nem túl olcsó, és MX440-est manapság már nem szabad venni!!! GF2-es Chip van rajta, vagyis DX8-at sem tud, így eléggé elavult. Inkább használtan egy GF3, vagy egy rendes GF4Ti4200-at lenneérdemes venni! -
#27 Szerintem is memória, próbálj meg rakni rá valami alubordát, pl.: régi pentiumos hűtő, vagy hasonló... -
#26 Ha a képzavar után még megy valameddig akkor memória melegedés/hiba, ha azonnal fagy akkor Gpu. Mint írtad az első a valószínűbb. -
#25 üdv mindenkinek
Kaptam ingyen egy Butterfly(noname) Geforce mx200 64MB-os videokártyát. Namármost ezt beraktam egy régi Via apollo alaplapba egy K6-2 550Mhz proci és 128MB ram kiséretében rendszerembe. Megyeget is elég jól, de huzamosabb használat közben a monitor képe van amikor teljesen,van amikor csak egy kicsit "összezavarodik", majd ebben a pillanatban le is fagy. A videokártyára gyanakszom, mert haverom gépében is ilyet művelt. Szerintetek ezt most a videochipnek vagy a vidomemóriának a melegedése okozza?
Nagyon kaki hűtés volt szegényen(ragasztva volt rá, semmi szilikonpaszta), így raktam rá egy picivel nagyobb rézbevonatú bordát, szépen megkentem szilikonpasztával, majd a sarkoknál rögzítettem egy kis(egy csepp) pillanatragasztóval.Így biztos ott is marad működés közben is. Hát ezután is előfordult ue. a jelenség.
A kártya 150/150-nel megy a gyári értéken, nincs hajtva.
Most mi a francot csináljak? Tegyek rá nagyobb hűtőbordát,
vagy dobjam ki a kukába? Szerintetek?
THX -
jani1191 #24 Van 9600xt 49ért XPC-nél.
Connect3D mennyire jó? -
Jarlaxle #23 Nézd meg ezt www.xpc.hu Én itt vettem egy sapphire kártyát. De itt nem csak sima 9600xt(500/600) adnak hanem ilyet 500/650. Nem nagy különbség de azért ez is valami. 54 rugoért viheted. -
#22 Állítsd be a monitorodat... -
jani1191 #21 Találtam rendelésre és postai utánvétel is van.
http://www.cindy.hu/backup/termek.php?cPath=16&products_id=760
nézzétek meg van róla néhány infó is igaz ez nem asus -
jani1191 #18 Külömben hol lehet kapni 9600XT-t néztem sokhelyen de sehol nincs főleg nem 50e körül -
#16 4x1 versus 4x2
és még az órajel sem nagyobb. hogy lenne má gyorsabb? -
#15 cseberbőlk-vederbe...
:)
-
Borg #14 Ajánlom figyelmedbe:
9600XT jobb vétel, és az is kb ebben az árban van, újonnan. Mert ha jol sejtem akkor a chaintechet használtad veszed (k.andras...;) -
#12 Persze, hogy kiprobáltam a kártyát.
"Nem vettem észre semmi különbséget."
Na látod, erről beszéltem. Nem azt mondom, hogy rossz kártya, csak annyit nem ér sztem, de ez persze egyéni vélemény. ;)
Azért jó ha neked jó. az a lényeg. ;)