1022
Valaki segítsen!
-
#101 Ez nem a te kártyád...
Ez egy 5800as, ahogy gondoltam...
Oppika bazz...
Azt nézd még meg hogy a ramoknak téglalap vagy kocka a formájuk? -
#100 Most néztem, az enyémen nincs ilyen. ???
Mire lenne jó? -
#99 Erre gondolsz?
-
#98 Ott a jobb felső sarokban!
Azt rá sem dugtad a tápra??? -
#97 Kicsit szar lett a kép! Ott van a tetején egy gyári AMD ventillátor (Athlon XP 2000+ hoz való).
Szerintetek jobb lenne ha távolabb tenném?
Vagy ha odatenném a procihűtő bordát is? :)
-
#96 Milyen plusz tápcsati? Amúgy kevés is a hűtés!
Nem tudom mennyin megy, nem nyúltam hozzá, a gyárin megy. Hol tudom megnézni? -
#95 OK.Az én kártyámon a borda süt, ha hozzányúlok bazze!Akarok venni rá zalman-t, de nem fér el a chipset hűtőjétől! :( -
#94 Agyaéggg!!!!
Plussz tápcsati egy 5600-on!!!!!
Jézusom!
Ráadásul ekkora hűtés mi a szarnak rá?
Mennyin megy a karsz?
Gondolom nem a referencia órajelen... -
#93 Amúgy az utóbbi időben ezis melegszik, úgyhogy tettem rá egy procihűtőt a tetejére. -
#92 Nagyobb a borda (összehasonlítottam, lemértem) és más a felfogatása!!! -
#91 Ez ugyan az mint a abit ti4200 vagy az fx 5200 gyári hűtője, csak a tetejére van csavarozva egy lemez!Miért lenne nehéz hűtőt találni rá? -
#90 Nem, ez az én Abit Siluro FX 5600-osom. Szép, nem? -
#89 Pl: Pillanatragasztóval, vagy akár drótozva! -
#88 ????
Mi van?
Mi az a "MÓKOLTAN" ???? -
#87 Ugyan miért?
Nem értelek...
Amúgy ez 5800as? -
#86 Elég nehéz volna hozzá való hűtőt találni!
-
#85 Jó persze, mókoltan akárhogy felteheted! -
#84 Szóval GeForce-nál nem nagy szám hűtőt cserélni, az is jó ha találsz rá egy régi CPU hűtőt ami passzentos és azt fölragasztod! Ha azon elszállna a venti, azt lehet külön is cserélni! És ezek elég nagy vasak szoktak lenni, így még húzni is lehet a kártyát elég szépen! -
#83 Viszont ha az is tönkre megy, max vésővel szeded le...:( -
#82 ?
Ha más a rögzítés helye azzal mi a gáz?
Az nv kártyáinak az az előníe azért megvan, hogy van fém borítása a gpu-nak, így a mag nem sérül pl ha hűtőcserénél!
Szal 4 csepp pillanatragasztó a 4 sarkába, majd mehet rá hűtő... -
#81 Nem tudom hogy hogy van a zalman hűtőkenél, de nekem hoztak kétféle hűtőt, direkt ti4200-hőz, rá is volt írva. Teljesen más volt a rögzítés helye. Csak ezzel lehet a gond másnál is, hogy nem ugyanolyan a borda mérete és formálya.
Az én kártyámat kérlek a kedves boltos kicsit megsütötte és kicseréltette, kaptam helyette egy FX 5600-ot.
Na akkor ha itt tartunk légyszíves keress nekem egy FX 5600-ra való hűtőt,azt megnézném ha találnál! -
#80 nm=nem
venne=venni
bromság=baromság -
#79 Nem, kérlek nem minden márkájú kártyához való más-más hűtés bazz!
Szerinted pl a Zalman heatipe hűtőit is legyártják minden márkához???
Ezt nem tudtad?
TE kidobtad a tiéd???
Megvan még a régi rossz hűtős gef4 -esed???
Megveszem!
Na?
Amúgy lehet hogy nm fog rámenni, de ha megnézi a boltban és rámegy akkor van egy szuper karesz!
Ha nem megy rá, akkor meg 1000ft ért lehet venne régi AMD hűtőt, és azt föltenni rá!
Még jobban is járna...
DE kidobni csak ezért nagy bromság lenne... -
#78 Már ne is haragudj, de minden márkájú kártyához más-más hűtő való, írtam hogy nekem is beszart a ti4200-n, és hoztak direkt ti4200-re való hűtőt, de köze nem volt hozzá. Ehhez meg az van írva, hogy geforce4-hez való, biztos hogy nem lesz jó hozzá! -
#77 Amúgy a depot nézzd inkább!
http://www.depo.hu/?page_number=6&id=13757&lid=1&csid=50 -
#76 http://www.varazspalca.hu
http://www.computergalaxy.hu
Kb 4000-4500HUF bruttó az ára... -
PszihoApu #75 70 venes kérdésre tudsz válaszolni?
-
PszihoApu #74 még nem nem tudtam beszerezni
-
#73 Rátetted a TT-s hűtést?
Ha nagyon melegszik, annyira, hogy fagy akkor vszínű szarul tetted fel... -
sniper #72 Abit BE6-II? Akkor kapcsold ki az UDMA raintegralt vezerlot. -
PszihoApu #71 Abit Siluro GeForce 4 Ti 4200 csak nekem melegszik nagyon vagy acsak az ujfajta hütés szar rajta és ez gyárilag ilyen és másnál is nagyon melegedett??????
Mert már idegesít -
PszihoApu #70 tudtok magyar oldalt ahol megnézhetném a Thermatake hütőket?
-
#69 Van rá hűtés, hogyne lenne, Thermatake gyárt hozzájuk, azzal még húzni is lehet! -
PszihoApu #68 és tudnál ajánlani valamilyet?
-
Pill #67 OKé. nem vagyok hülye. Meg tudom állapítani a beragadt bill hangját. Különben is ez nem a hanszóróból hanem a gépből jön.
Demiért? ÉS mitől ?ááááááááá -
#66 Hát, véletlenül nem a billengyűzeted puffere telt be?
A havernál is ez volt anno, ha 3 gombot egyszerre megnyomott játék közben csippant egyett...
Más tippem nincs, valószínű nem ez a gáz, de próbáld ki, ha egyszerre lenyomsz 3-4 bill.-t, akkor sípol-e... -
Pill #65 Hali. nem tudom hova foeduljak ezzel a problémával.
Az a helyzet hogy nemrég elkezdett sípolnia gép ha indenzíven játszottam. Ez nem folyamats sípolás hanem csak kis "bleep" -ek kb fél percenként.
Gondoltam biztos a BIOS-ban elállítottam a Proci alarm-ját. De megnéztem és nem. Sőt ha kikapcolom az proci alarm-ját akokr is csinálja.
Akkor már tudtam hogy a Videókártya a felelős. De hogy miért? GF3Ti200 245/485 órajelekkel. Semmilyen program nincs fönn, a tuningot is az Nvidia driverrel csináltam. Akokr meg miért sípol? Tény hogy meleg a kártya, de semilyen grafikai hibát nem csinál és le se fagy. Szóva nem zavar hogy meleg. DE a SÍPOLÁS igen. Miért sípolhat?
PLs help. -
#64 Na szép, sorra mennek tönkre a Ti4200-k. Az enyém is meghalt még tavaly (1,5 hónapos volt), meg most a héten hallottam 3 embertől, hogy nekik is tönkrement a hűtés (és ebből kifolyólag lehet a kártya is).
Konkrétan hozzá való hűtést nem találsz szerintem.
Vegyél rá vízhűtést, vagy egy brutál nagy bordát. -
PszihoApu #63 sziasztok lenne 1 problémám Abit Siluro GeForce 4 Ti 4200 es használok de nagyon melegszik milyen hűtést érdemes rá venni ?
És 1 magam le tudom cserélni, nem kell hozzá különleges alkatrész?
-
#62 Nem tudja, GF2-esek közül csak az MX, és GF4-es kártyáktól újabb kártyák tudnak eltérő képet adni a két kimeneten. GF2Ti csak ugyanazt a képet tudja kitolni TV-re, mint a monitorra.