1022
Valaki segítsen!
-
CSÉ #181 Szasztok.A haverom most vett egy új gépet és minden játéknál fagy. Már mindenféle beállítással és driverral próbálkoztunk. Rossz lehet a kártya? Abit nf7, amd 2500 barton, connect 3d radeon 9600 -
Vaker #180 Igen, állítgattam a frekiket ide-oda, de nem veszi figyelembe :( -
Vaker #179 Nem emkékszem, hogy adtak volna a monitorhoz cd-t, de majd jobban körülnézek. Eddig nem volt rá szükség az biztos (LG Flatron 795FT Plus). -
Joker Hun #178 Hi a detonátorban lehett a frisitést állitanni. Gondolom edig is igy ment.43.45whql -t használom ti4400 el. -
#177 Próbáld újrainstallálni a monitor registry bejegyzéseit. Kell lennie egy inf file-nak a hozzákapott cd-n erre az esetre. -
#176 hopp ezt későn olvastam, sajnos már nincs meg (ill. épp most készülök postázni valakinek). -
PCanalfabeta #175 sziasztok!
szerintetek lehetseges az hogy utkozik egy MERCURY(VIA chipsetes)alaplap egy Geforce FX 5200(ASUS V9520M)videokartyaval? elore is koszi a velemenyeket!
sziasztok! -
Vaker #174 Lehet, hogy már volt erről szó, de nem találom. Szóval...
Van egy GeForce Ti4600 kártyám, ami eddig remekül működött és most egyik pillanatról a másikra csak 60 Hz-en hajlandó ketyegni a legtöbb 3D alkalmazás alatt. XP Service pack fent van, Detonator 45.23WHQL driverrel. Hozzáteszem eddig hibátlanul mentek a gémek 100 Hz-en. Már újraraktam a drivert, kipróbáltam mindenféle beállítást, de nem akarja az igazságot.
Mi lehet a megoldás? Thx! -
#173 csőtáv mindenkinek!
Csk azt akarom megkérdezni,hogy valakinek van-e Winfast Leadtek 5900 XT-je?
Milyen kártya ez,jó? -
#172 persze. mivel ati-ra most nem áldozok 50+FÁ-t, és ugye itt a FarCry...
:D -
#171 Hát ha a hozzáadott ragasztócsíkkal teszed fel, akkor nyom nélkül le tudod szedni a bordákat bármikor, a paszta esetében viszont nem. -
Robbb #170 Sziasztok!4200-as videokártyámra vettem egy hűtőventit/a régi bedöglött/.Kaptam hozzá memóriabordákat is,amelyhez vannak ilyen kétoldalas ragasztómatricák.A kérdésem az,hogy ezzel ragasszam fel,vagy inkább pasztával,mint a csipszetre a ventit.Köszi a válaszokat! -
#169 most neked kéne, vagy mi? -
#168 thx -
#167 Szvsz vidd vissza, ki kell cserélniük. -
#166 Nemhiszem, hogy köze lenne hozzá a tápnak, 400W-os Azona, és az összes többi alkatrész sértetlen. -
#165 Nem biztos, hogy a táp a bűnös... -
#164 Ha már ott jártok vegyetek értelmes tápot is:P -
#163 persze... nekem nem kell... -
#162 Uhh, havernak raktam ma össze a gépét, ment minden frankón, erre egyik bootolás után (már bejött a win) puff lekapcs. Nem akart újra elindulni, próbálgatom mi nem jó, erre egyszercsak belángol!!! a videokártyán(inno3d fx5900 xt) vmi kis chip . Nabazze...
Szerintetek ha nem a gpu égett meg, csak vmi kis szar csip az oldalán, akkor adnak garit ? -
#161 Nekem van egy felesleges gef4ti réz hűtőm, ha kell írj privátot. -
#160 Nekem az egyik gépemben amiben a GF4 van, G4-VGA Coolmod hűti a VGA-t, szerintem nem kifejezetten hangosabb mint a gyári Intel P4-es hűtő, jól hűt, bár a csomagban lévő RAM-hűtőbordák inkább csak díszítésre valók szerintem. Mondjuk én nem húzom a VGA-t így tuningról nem tudok mit mondani. Amúgy nekem is Abit GF4 Ti4200-as/128MB. -
#159 Ha a memóriára nem teszel plussz hűtést, akkor az még mindíg csak 570ig fogja bírni...
Ha pedig nagyon a húzásra hegyezed ki a dolgot, vegyél egy régi Athlon hűtőt (~1000HUF) és ragaszd föl azt!
Ez kicsit maszek megoldás de eredményes! -
Robbb #158 Sziasztok!Általában olvasgatom a fórumokat és azt látom hogy sorba halnak meg a Gef4 videókárolyok hűtőrendszerei.A végzet az én kis Abit 4200 128M samsung ram-os kütyümet sem kerülhette el.A kérdésem,hogy a később feltüntetett VGA hűtők közül melyiket kellene megvenem hogyha még húzni is szeretném.Első versenyző:Vantec Iceberq 4 PRO 5500rpm 8.6cfm 3300HUF.Második versenyző:Termaltake G4-VGA Coolmod 5500rpm 10.6cfm 2500HUF 29dba/szerintem egy picit hangos/.Amúgy a gyári hűtővel 300/570 volt a record,felette már szemetelt.Ezzel el szeretném érni a 310/600-at.Szerintetek ez lehetséges???A válaszokat előre is köszönöm! -
Balli #157 THX -
#156 http://prohardver.hu/index.php?mod=15&swhat=NV40&show=AND&ssep=%20&sid=
Pár hír a prohardverről... -
#155 Túl sokat nem lehet tudni róluk, mivel még nem jelentek meg.
De itt egy hír például az SG-ről...
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=31307 -
Balli #154 Szia Narancs!
Tudnál adni esetleg egy linket, ahonnan olvasgathatnék az új generációs kártyákról? Érdekelne a téma -
#153 Ja! -
#152 Az durva lesz... -
#151 Igen!
Addigra kijönnek az új generációs kártyák, és a mostani csúcskártyák ára megzuhan...
9800 ára remélhetőleg 40 alá esik majd! -
#150 5700 is 4x1-es, szal nagy kaki az is...
Gef4 4x2-es...
FX-ből csak az 5800 és a fölöttiek 4x2-esek. -
#149 Radeon 9800??? -
#148 Az ABIT Siluro 5700-E most elég olcsó...
De én azt mondom hogy várj őszig, mert addigra talán KIS ráfizetássel 9800ast is kaphatsz, amivel nagyon jól járnál! -
#147 Nekem mondtátok? Biztos hogy nem!
Én nem kértem mást, ezt kaptam, és akkor még örültem is hogy új kártyát kapok, ráadásul "jobbat" :((( -
#146 pedig úgyemléxem már akkor is mondtuk, hogy ne kérj cserébe 5600-ot.. -
#145 A mostani kártyádnál sokkal jobb! -
#144 Nem azt mondom hogy sokkal, de jobb!
De ott is van ám átbaszás, mindíg rá kell iratni a számlára az órajeleket!
Így nem tudnak átbaszni! -
#143 Az 5700 mennyivel jobb? -
#142 Legjobban akkor jársz, ha pont a gari lejárta előtt "megy tönkre" a kártyád, mert addigra 30ért 9600XT vagy 5700 ultrát kapsz! És a vételár értékében kötelesek adni újat!