Vietcong Fist Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hogy én milyen hülye vagyok,hát a crackfix-et nem tettem rá...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
lassan nekem is jobb gépem lesz, és akkor multiban is megpróbálkozok megint a játékkal, és akkor biztosan látogatnám a szerveretek! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Jókat öltünk a szervereteken.
A Coop mod félelmetesen állat volt 😊
Azota sem tudta semmi megkozeliteni azt a feelinget.
Nem bánnám, ha ismét érdemes lenne Vietcongozni.
http://deathfellows.hu/
itt megtalálod at 1.6-hoz a cracket.
Remélem segítettem.
Csak halkan, mert ez illegális...
Próbált már valaki dedikált szervert csinálni rá? Mennyiben javították a netkódot? Mert a régebben az OBI csinált rá szervert de csak egy ideig futott, mert az idegeinkre ment hogy megevett egy komplett vasat és 20 fõ esetén már kegyetlen lagok voltak... 😞 Magam részérõl nagyon csipázom a gámát, de nem tudom érdemes -e foglalkozni újra vele (coop powaaa! 😄).
A másik meg, nem tudom mekkora a scene de ha gondoljátok indíthatunk ide egy szervert.
Uccsó kérdés. Van olyan klán aki komolyabban foglalkozik ezzel a játékkal? Gondolok itt arra, hogy CB -n nyomja valaki?
(bocs ha olyat kérdeztem, ami már volt)
Letöltöttem a Vietcong alapjátékot és a Viatcong Fist alphát.Feltelepitettem és utána letöltöttem egy patch-et hozza a v1.60-at fölinstalálom a patchet és elakarom inditani a Vietcong Fist Alphát és ezt írja ki:Wrong disc inserted.Ez szerintem azt jelenti hogy crackalni kell csak az a baj hogy nincs hozzá meg a crack file mert ha akarom crackelni a Vietcong vagy a Vietcond Fist Alpha crackével akkor nem lehet elinditani a játékot.Szerintem kell hozzá a v1.60 patch Crack exe-je!!Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni vagy hogy lehet megcsinálni hogy induljon a játék a v1.60 patch-el?!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
no mindegy..problem...megoldva...!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csak haladna má a letöltés...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
\"Life is around you and in you.\"
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"Life is around you and in you.\"

Csak halkan, mert ez illegális...

!!!!!