Vietcong Fist Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Annál a résznél mit kell csinálni amikor egy templom alatti földalatti komplexumban kell megölni az összes vietet, miután kimegyek az LZ-hez a helikopterek nem szállnak le hanem köröznek a fejem felett? Az összes feladat teljesítve csak egy nincs az amikor valamilyen hírszerzési infot kell valahonnan szerezni. Ezt a feladatot, hogy kell megcsinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sadun Tryst
oké 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Köszi Zsotee
Köszi!
Hogy én milyen hülye vagyok,hát a crackfix-et nem tettem rá...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát nemtom mirõl beszéltek, de az alapjátéknál volt ilyen, rossz volt a crack, ha lyól emléxem, de hamar kijött a javított törés.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Csatlakozom,én sem tudom az ellenséget likvidálni.Már a tutorial-ban gyanus volt,hogy amikor a fetékgolyokal lövöldöznek egymásra semmit nem értem el,de aztán élesben sem történik semmi.6-7 tuti találat sem ér semmit normal fokozaton...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dud [OBI]
No meglátjuk. Teszteljük a témát... Ha jutunk valamire fogok szólni.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Robogo
Hello © zsotee kösz a címet!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Sadun Tryst
ja, és kb. összesen sztem 30-40 folyamatos Vietcong játékos van. szal szerintem igen. pl. a Cat szokott jáccani Vietcong-gal (legalábbis én 2-3szor jáccottam vele)

Sadun Tryst
szerintem nincs, mert nagy vas kell neki viszonylag, és nem valami jó a netkódja a gammának... de reméljük 1 pacth majd kijavít mindent elöbb utóbb...
lassan nekem is jobb gépem lesz, és akkor multiban is megpróbálkozok megint a játékkal, és akkor biztosan látogatnám a szerveretek! 😊

Dud [OBI]
És Magyar Vietcong klán van? Van aki ezzel komolyabban foglalkozik? Mert szeretném felvenni velük a kapcsolatot. Kérdés az, hogy csak Magyarok meg tudnak -e tölteni egy szervert...

G. Joe
Nagyon király game volt az elsö 😊
Jókat öltünk a szervereteken.
A Coop mod félelmetesen állat volt 😊
Azota sem tudta semmi megkozeliteni azt a feelinget.

Nem bánnám, ha ismét érdemes lenne Vietcongozni.

http://deathfellows.hu/

Dud [OBI]
Erre nincs válasz?

Dud [OBI]
Jó válasz!

insp
Gyakorolj

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

http://spacetarget.com/games/pc_vietcong.shtml
itt megtalálod at 1.6-hoz a cracket.
Remélem segítettem.

Csak halkan, mert ez illegális...

Dud [OBI]
Hi All!
Próbált már valaki dedikált szervert csinálni rá? Mennyiben javították a netkódot? Mert a régebben az OBI csinált rá szervert de csak egy ideig futott, mert az idegeinkre ment hogy megevett egy komplett vasat és 20 fõ esetén már kegyetlen lagok voltak... 😞 Magam részérõl nagyon csipázom a gámát, de nem tudom érdemes -e foglalkozni újra vele (coop powaaa! 😄).
A másik meg, nem tudom mekkora a scene de ha gondoljátok indíthatunk ide egy szervert.
Uccsó kérdés. Van olyan klán aki komolyabban foglalkozik ezzel a játékkal? Gondolok itt arra, hogy CB -n nyomja valaki?
(bocs ha olyat kérdeztem, ami már volt)

Robogo
Hello mindenki!

Letöltöttem a Vietcong alapjátékot és a Viatcong Fist alphát.Feltelepitettem és utána letöltöttem egy patch-et hozza a v1.60-at fölinstalálom a patchet és elakarom inditani a Vietcong Fist Alphát és ezt írja ki:Wrong disc inserted.Ez szerintem azt jelenti hogy crackalni kell csak az a baj hogy nincs hozzá meg a crack file mert ha akarom crackelni a Vietcong vagy a Vietcond Fist Alpha crackével akkor nem lehet elinditani a játékot.Szerintem kell hozzá a v1.60 patch Crack exe-je!!Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni vagy hogy lehet megcsinálni hogy induljon a játék a v1.60 patch-el?!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Hali!Letöltöttem a játékot minden fasza csak QUICK Fightba+ Single player modban nem tudom megölni a kongokat!Tudna valaki segíteni?
várhatok én itt bárkitõl bármit..
no mindegy..problem...megoldva...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

sziasztok..)Ami kiegészítõ van...nem jó hozzá a tõrés..((a 220.160 kb mértetû tõrés tutkó hogy nem jó!Ha valakinek volna vagy tud..kérem help

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Tibre
ennyire nehéz visszaolvasni?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

csak annyi?

grebber
Amit le lehet tölteni 2cd-s First Alpha-t az tartalmazza az alapjátékot?

Next PC upgrade: 2022

Punker
nem volt kérdés hogy kipróbálm e, csak nem tudtam melyiket töltsem le.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zoli80
BIZTOS HOGY MEGY ÉS EZT PROBÉLD KI HA TETSZET A SIMA.

Punker
nekem sajna cenzúrázott verzió van azzal megy valakinek? vagy várjak a Haze-re?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tibre
scorpion mashine pistol powa 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Nekem is az van akkor tehát megy faszán ennek örülök... Csak haladna má a letöltés...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ricsi1
megy alapgame nélkül?mert ha igen!!!!!
megy Geforce4 mx 440 8*-os kártyán

zoli80
uncensoredre raktam fel minden gond nélkul.

Punker
neked melyik Vietcong van meg a cenzurázott vagy a sima?

zoli80
én nyomom és nagyon bejön,szerintem sokkal nehezebb,izgalmasabb a simánál tehát érdemes kiprobálni.

Nekem simán lejön a 2-es cd

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Punker
na nyomja már valaki?

Serpa
szólj nekik.

hát nemtom nekem azóta sem müxik a 2.cd letöltikézése...ide sem fizetek be többet az fix

\"Life is around you and in you.\"

zoli80
sziasztok!lenne egy kérdésem,végig kell nyomni ujra a simát aztán köv. a kieg.?

Serpa
Fairlight rosszul írta a nevét.

Fist Alpha helyett First Alpha -t írt.

ibrik
Ez érdekes, amit tegnap írtál, de a HDC-n mai dátummal van kilinkelve. És a második CD-je is lejött...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

bazza

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Végre megjelent!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Szingli..
HDC-re szarúl van fellõve!A második cd-t nem lehet leszedni

\"Life is around you and in you.\"

Forrest Tomee
Elvileg lesznek benne új map(ok).

Punker
melyik?

Punker
melyik?

WCO-ról tölthetõ!!

Csak halkan, mert ez illegális...

Nem is olyan rossz ez a H&D2 Demo...
multiban is lesznek új dolgok?