Vietcong Fist Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utánna elmész robbantasz egy rádiót és csak utánna hívod a többieket, mert ha veled vannak a bambákat kiszúrják és vége a küldetésnek.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Pilótát kéne kiszabadítani, hídon átmegyünk, vietkong leöl, kicsit megyünk tovább és a pilóta meghal.
Próbáltam már gyorsan lerohanni õket, lassan odalopózni, de mindig megölik a pilótát. Help Please!

A vége felé tartok!Úgy kezdõdik az elsõ része a pályának hogy jönnek minden honnan nagyon sokan vannak,a cél valamiféle ágyút kell megsemmisiteni!a második résznél..elindulunk..látom is pár pillanatra az ágyúkat,de már irja s Mission Failed!Ha én kuszok nem jó ha a pointman megy az sem jó!Mit kell ezen a pályán ez nem kerek nekem!Valki segitsen!!!
A vége felé tartok!Úgy kezdõdik az elsõ része a pályának hogy jönnek minden honnan nagyon sokan vannak,a cél valamiféle ágyút kell megsemmisiteni!a második résznél..elindulunk..látom is pár pillanatra az ágyúkat,de már irja s Mission Failed!Ha én kuszok nem jó ha a pointman megy az sem jó!Mit kell ezen a pályán ez nem kerek nekem!Valki segitsen!!!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
nagyon helyes,örülök,hogy foglalkoztok a témával

kéne egy kis segitség! fel szeretném instalálni elindul kiirja hogy válasszak nyelvet kiválasztom és utána ezt irja ki installer was unable find previous installation of the vietcong. it is not possible to install vietcong fist alpha. ha valaki tudd segitsen. köszi
A kérdésem az lenne hogy feltelepítem a Vietcongot utánna a patchet utánna a First Alpha-t és annak külön ikon lesz vagy hogy müködik ez?
Next PC upgrade: 2022
Akkor most hogyen megyek tovább...?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A masina AMD 1600+,ATI 9600,256 RAM.Kevés lenne neki valami ennyire?
Azért sem értem mert a alapjátékot ezen a gépen még GF mx 440-es videokártyával nyomtam végig,különösebb gond nélkül.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.