Visual Foxpro

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Kérdezz, és ha tudok, felelek. Öt éve nyomom a FoxPro-t, a DOS-os 2.6-tól kezdve a legújabb 8.01-ig. 😊

Magyar doksit én sem tudok a lentebb említett könyvön kívül, de angol nyelven az MSDN-en kívül is elég sok létezik belõle.
Sziasztok!

Itt van a kezemben 1 könyv:

Nádai - Rezessy : Visual Foxpro 6.0 2680Ft

ha elakadok, akkor itt találok útmutatást
Tényleg elég mostoha a magyar könyvanyag, szégyen, pedig szerintem egész jó kis adatbáziskezelõ progik készíthetõek vele

Bye!

Let\'s go Hawks!!!

rushman
Microsoft Visual FoxPro vagy csak simán foxpro, bár elvileg a 3.0 óta a Visual családba tartozik...

Taranov
Ha ez a teljes hivatalos neve, hogy Visual FoxPro, akkor nincs nekem sem, pedig elég sok "E-Bookom" van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

rushman
Na most már nyitok ennek a témának egy topikot, mivel az EGÉSZ nagy Magyarországon nem találok hozzá sem magyar nyelvû könyvet, sem doksit, sem semmilyen leírást. (Egyetlen helyen találtam egy 3.0-ás verzióhoz könyvet, holott már a 8.0 a naprakész)

Teljes elkeseredésemben remélem, hogy rajtam kívül is meg akarja ismerni ezt a rendszert.

← ElőzőOldal 2 / 2