55
PDA-t sulinetre
  • KnightRider

Sziasztok!

Most vettem a PDA-mat és még eléggé láma vagyok a kezelését illetően. Windows Mobile 5 van rajta és sehogysem sikerül Bluetoothon összepárosítanom a Nokia 3650-esemmel. Ha tudtok, légyszi, adjatok tanácsot!
  • asysoft
    PDA-k mindig oprendszerrel szoktak jönni, külön nem is lehet rá telepíteni (illetve nem hagyományos értelemben; csak az adott típushoz kiadott verziót telepítheted fel). Ha a kalibrációs képernyőn nem jutsz túl, próbálj meg egy hard resetet (általában: reset közben tartsd nyomva a bekapcsológombot), ha úgy sem jó, vidd vissza.
  • Falconer
    Oprendszer az mindenre kell. Olyat ne vegyél, amihez nem adnak.
  • Farkas Péter
    Sziaszto!
    Sürgös lenne!!!!
    az lenne a kérdésem hogy vettem egy HP RZ1710-es PDA-t, és nincs rajta semmi csak a képernyőbeállítás jon be semmi más. Mi lehet vele? oprendszer kell rá? Ha igen honnan tudok letölteni hozzá?
    Azért lenne sűrgős mert ahol vettem csak ez van már,és nem is lesz 1 napom van rá, mert akkor még visszaadják a pénzt.
  • bmw528
    Sziasztok
    Segítséget kérek, nagyon új vagyok a pda-ban.
    Van egy itthoni hálózatom, 3 gép abból egy laptop az vezeték nélkül csatlakozik, van mindegyiken net. A pda-val viszont nem tudok csatlakozni, pedig megtalálja a routert. Nincs bekapcsolva a wep. Próbálok csatlakozni, azt írja ki hogy available.
    A wifi is be van kapcsolva. Tudja valaki hogy mit nem állítottam be a kapcsolathoz? Ja T-online adsl-m van, és az Asus636, windows mobile 2005 oprendszer
    Előre is köszi
  • Gerisone
    nekem van egy toshiba pocket pc e335 ösöm! milyen program kell hozzá h áttuggyak rakni rá dolgokat? windózos és USB-n kötöttem össze
  • Borg
    A Qtec ha jóltom MS Outlookot tud kezelni, mert pocket windowsos nem?
    A nokiák nem tudnak ebbe szinkronizálni? furcsállnám.
  • Takezó
    hi!

az lenne a problémám, hogy egy Nokia 6220-as névjegyzékét lementve át kéne konvertálnom úgy, hogy egy Qtek MDA2 olvassa teljesen helyeesen, ötlet? ^^
  • ThePartyFace
    De a reptéri váróban nincs netkáffé!
  • Laalee
    tuti olcsobb egy natcafe :D mint gprs roaminggal netezni 320*240 ben
  • ThePartyFace
    Lenne egy kerdesem...
    A story a kovetkezo: decemberben utazom Bangkogba, meg egyeb fincsi helyekre. Eleg sok unalmas oram lesz. Lehetseges kulfoldon is pda-val netezni? Milyen itthoni mobilszolgaltatot ajanlotok? Mennyibe kerulne 1 ora szorfoles kulfoldon? Van erre kuldon csomagjuk a szolgaltatoknak?
    Koszi a valaszokat!
  • mikike
    van eladó Palm m515-öm
    30róka
    http://eladoo.freeweb.hu/
  • Taranov
    Hát nézd meg a sulinet árlistát és nézz utána a gyártók honlapján az adatoknak, ha sulinettel akarsz venni, akkor nincs gond, mert nem nagy a választék :)
  • Trade
    De nézegetem a compaq 5450 gépet is vagy egy 1320(azt hiszem)mert ahoz adnak complett gps egységet is(de az csak 266 mhz-s a procija)
  • Trade
    Szeretnék venni sulinetre egy jó kis palmtop-ot.Régebben láttam olyan Pda-t hogy hp jordania mi lettvelük mert a neten nemtalálok róliuk infot.A hp honlapjáról meg felszívódott.Azért akartam olyat mert azzal gyorsanis lehet gépelni nem úgy mint az érintőképernyősökkel