164
lamer topic
  • CSOCSO
    én bleugrottam a 100as szögbe mi a gödörbe (!!!!) volt... 5-6 éves lehettem..bőgtem mint atom
  • K.András
    Fiatal voltam és volt egy Srác akit ugy hivtak Méhész Dávid.
    Minden megtörtént azzal a szerencsétlennel ami csak megtörténhet egy emberrel.
    1.Volt egy épitkezés a környéken,és ugye mi mint gyerekek mindig ott logtunk,a hülyegyerek belelép egy deszkábol kiállo 100-as szögbe!!!És irdatlan modon üvöltözve elkezd ugrálni aminek eredménye képpen a másik lábát is sikerült átszurni!!! :)))
    1.A lépcsöházban amibel laktunk azzal szorakozott egy haverjával hogy háztartási benzint locsolgatták ki,persze gyujtogatás céljábol :) barát probálja a gyujtoval meggyujtani ami elöször nem sikerült neki ,na majd ö:
    föléhajol a kiöntött anyagnak és megprobálja begyujtani ami sikerült is csak a göz ugy az arcába csapott hogy leégett a fél haja ráadásul még a füle is megégett!!!
    Szoval én ezt a gyereket soha nem felejtem el,kiváncsi lennék mi lehet ma vele, de az is lehet hogy már nem is él :DDDD
  • RelakSfromhome
  • CSOCSO
    full részegen öntögettük a tűzre a haverral azt a löttyöt ami ilyenre van..mármint faszén begyujtásához..de hiába.. mer semmi... miután kifogyott akkor jöttünk rá hogy a kurva fagyállót öntögettük...
  • The Garrett
    wow :D
  • cSuwwi
    200 méterről ha nem is, de legalább 20! :)
  • cSuwwi
    Egy kis hullámpalát rá kb. 10x10cm-eseket. A tábortűzre. Aztán 200 méterről ámulj. Közelebbről ne, mert esetleg felnyársal egy-két paladarab. :)
  • Evil
    dobjal ra palatetot, garantalt sikere lesz!
  • The Garrett
    ehhe erről jutott eszembe 1 tüzeskedős story is...
    Ezév nyarán 1 hetet haverokkal töltöttünk nyékládházán. Se szülők se semmi, szal tényleg önfeledte szórakozhattunk.
    Egyik este kitaláltuk hogy szalonnát sütünk. Szépen megcsináltuk a tűzhelyet, ittunk ahogy azt illik,aztán eljöttt a szalonna ideje. A tűz viszont az istennek sem akart meggyulladni. TEttünk rá papírt az aljára, szórtunk rá faszenet.. Hatás semmi. Na bementem a garázsba és találtam 1 flakon motoroljat, vagy kenőanyag vagy mivolt, nem értek hozzá... Mondtam próbáljuk ki ezzel Rálocsoltunk vagy 2 decit. kb félméteres lángok csaptak fel hirtelen. havernak belelógott a hosszu haja és a végét kicsit megkapta a tűz :)))))
  • CSOCSO
    :) ezt ki kell próbááálnooom:)))))))))))
  • The Garrett
    erre mondaná kedves ismerősöm hogy :
    CIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAA :)
  • The Garrett
    WÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HUÁ!!!!!!!
  • Braveheart
    Hát velünk nem is olyan régen történt(nyár elején), hogy osztálykiránduláson hajnali 3kor, mikor már midnenki aludt, én és 2 haverom még kint voltunk a tábortűznél. Dumáltunk, szórakoztunk, egyszóval jól éreztük magunkat, amikor a szép tábortűz hatására ránkjött a pirománia :) A gond akkor kezdődött, amikor én egy 2.5 literes szénsavas-üdítőflakont dombtam rá a tűzre, amiben kb 1-2 deci kóla lehetett.... A hatás KIROBBANÓ volt, annyira, hogy szinte az EGÉSZ tábor felkelt, a parázs röpködött össze-vissza, de akkorát szólt, hogy egy ideig csak lestünk magunk elé, annyira meglepődtünk :))) Mint kiderült utólag, az egyik haverom jól felrázta a flakont, mielőtt rádobtam a tűzre :)))
  • CSOCSO
    átkopiztam a régi üzieimet:) van min csámcsogni:)
  • CSOCSO
    Hát elég fura volt a reggelem..nem is tudom hogyan meséljem..szal reggel 9 kor... felriadtam de ugy mint soha!!!!
    és valami eszméletlen hangot hallottam!!!!olyat mikor akkor hallottam mikor repültünk kanárira....REPÜLŐ TURBINÁT HALLOTTAM!!! felugrottam az ablakba és az eget kémleltem... 100% osan meg voltam győződve hogy ez repülő...de nem jött sehol sem..pedig ez a hang itt volt KURVA KÖZEL!!!!!
    nem jött a hang...a szivem kalapált azért.. nem féltem..inkább izgultam...
    aztán megláttam hogy valami auto áll nem messze és onnan jön a hang.. de ami igy hirtelen lepörgött az agyamban..Huhh bazze!!!! igazi repcsi turbina hang.. megvolt a feeling hogy ide zuhan a házra a repülő!!!!kimegyek a szobábol rá 3mp re anyámék állnak az ablakban.. anyám kurvára megijedt...FULLOSAN ő is meg volt győződve hogy perülő és itt van mindjárt..ő már többször repült...
    mondta hogy a gondolat is tök szar hogy egy ilyen helyzetben nem ugy van ahogy a filmekben hogy jaj a gyerekeim és rohan hozzánk hogy összebujjon velünk pedig mondta hogy kurva rég volt ilyen HALÁLFélelme.. szerencsére én nem féltem.. megdöglök megdöglök..de legalább láthattam ahogy csapodik:))de nem csapodott...SZERENCSÉRE... ennyi a mai sztorim...azért para volt ..hiszen ott volt a tudat hogy REPÜLŐ!!! ITT VAN!!!és ez tényleg iylen feeling volt..leírhatatlan
  • CSOCSO
    nem tudtam egy szémnak a címét ( Hermes House Band - Can't Take My Eyes Out Of You) radio 1 en nyomatják, de radio 1 odlalon nincs kiirva hogy hol lehet őket elérni..nem tudtam mit csinálni,.. mondom magamban akkor felhívom jáksot.. felhívom mondom neki szevasz, tudom nem itt kéne megkérdeznem de mi ennek a számnak a címe és elkezdtem dúdolni.. aszondja, ja ja tudja melyik de a cimét nem tudja, erre aszondja várj egy kicsit és a háttérben nemtom kinek elkezdte dudolni de ő se tudta mi a szám címe, erre megszolal: akor aki tudja a szám címét az segítsen és telefonáljon be, köszönöm helo szia...
    full ledermedtem..nem vágtam mivan, kihez szolt? mIVAN? köszöntem neki..annyi még kijött...aztán leesett..ez rádioba ment..én meg itt dudolgatom a kurvaszép hangommal a zenét.. LOL
  • CSOCSO
    volt egy érdekes történetem... elmentünk a romai strandra...aztán bemásztam a vízbe.. usztam két hoszt majd elövettem a mobilomat a zsebemből Nokia 8210 est...
    ÉS MÜXIK!!!!!!!!:)mármint miután kiszáradt:)
  • CSOCSO
    szilveszterkor állunk valamelyik hidnál ami a kökinél van..várjuk a bust..kibaszom az utra a petárdát rá megy egy skoda octávia...
    erre lekanyarodik , megfurodul oda hajt a szembe lévőkhöz majd hozzán hajtott.. kiszáll lekezd kiabálni hogy ki dobta meg az autot.. és nem láttam az ebert csak a fejét mivel elöttem állt egy haver...
    szal azonnal mondtam: nem dobtuk meg na csá...aztán nagynehezen elment,,,azután kérdezte hoyg a haverom hogy nem szartam e be..mondom: miért? mire midnenki rámordít: MERT PISZTOLY VOLT A KEZÉBEN!!!!!!!
  • CSOCSO
    velem olyan történt a multkor hogy fekdtem az ágyban..és hallottam valami igazi nagyon nagy tüdejű ember mély szuszogását..a lélegzetem elállt hisz full olyan volt mint egy horrorfilm!!!nem kicsit paráztam hiszen ajto szinte csukva a szobámban senki sehol és tuti innen jött a hang..bentről..nemtudtam mi a szar lehetett..erre mit látok..odatipeg az ágyhoz a macskám..de bazz ez egy 1 éves cica sincs...egy pici kis pamacs...hoyg lenne ennek ilyen igazi sátá szuszogása...aztán azt hittem megtámadta az ördög..a a karomat az arcom elé szegeztem nehoyg megtámadjon..erre a barom ugrik egy kurva agyot és nekem futott..hülye vagy gecc? gondoltam magamban..tényleg beparáztam hoyg megtámad:) de a hülye csak játszani akart...azóta sem tudom hogy lehetett a macskának akkor szuszógásai..és nem csak egy..hanem agy 3szor szuszogott...midnegy...
    aztán volt egy ilyen is:
    Ülök ( szinte fexem ) a fotelben háttal z erkély ajtónak...
    a macska az ölemben napozik mert kurva jo idő volt, sütött a nap mit a barom..
    elkezdte nézni az erkélyt..azhittem biztosan egy legyet flashel..azokta beindulnak a macska vadászfantáziáji..olyankor ök a macskarambo-k.. :)
    mindegy..én csak néztema macskát.. szisz-egtem neki de semmi...
    leugrott rolam és nézett ki meredten az erkélyre..egy légy tényleg volt kint..be akart jönni...biztos annak meg beindultak a "játszunk fogocskást" fantáziái...
    midnegy..szal látom hoyg nem a legyet nézi hanem valami barna kupacot odakint..kinyitom atz erkélyt had menjen erre már majdnem ott van mikor látom hoyg egy denevér fexik a földön...
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-t sikitottam volna ha jobban megjedtem volna..mondjuk ha még elkezdenek verekedni....
    azonal beindult a " védjük meg a macskát reflexen" mert ha az ott megtámadja a macskát akkor az a macska már nem fog többet napozni az ölemben...
    szal a macskát megragadtam a hátán és bedoptam a szobába...hivom a haveromat mert épp fent volt nálunk..az odamegy elkezdi basztatni a hátát...mig az szépen felnéz nyitott szájjal miben urva éles fogak voltak...mint egy igazi hororr film lett volna..ha láttad a denevérek c. filmet vágod miről beszélek... egy ideig basztatuk a denevért mert kurvára tetszet a fűlfájdító éles csipogása..majd hoztam a lapátot és azon filoztunk hova dobjuk a denevért hoyg ne fájjon neki...egy ideig azon dolgoztunk hogy ne fájjon neki majd szerény mozdulattal, kéz erő rásegítéssel kibasztuk a betonra:))))) koppant a dárga
  • Pyx #24
    mindegyik történet áz :DD
  • Pyx #23
    LOÁL :D
  • CSOCSO
    ha itt tartunk...:
    volt nem mesze innen egy templom..fiatal voltam .. és a templom valahogy nem akart épülni..és volt 2-3 lakóbusz a templom elött... tárvanyitva..belűl ssemmi.. a környékre soha senki nem ment.. mi meg non stop ott csöveztünk.. baromkodtunk... aztán találtunk vagy 40 gyertyát...hát.. elkezdtünk átszani...aztán véletlen felgyujtottuk a kocsi odlalát,, elkezdtük cemenntel dobálni..el is aludt...azán reggelre mikor kelltem fel már mondták a hírekben hogy felgyulladt és leégett a lakóbusz.. ehhe.. 1 hétig nem mertünk az utcára menni:)))))))) de több piro dolog nincs!:)
  • CSOCSO
    LOOL.. ja:)
  • The Garrett
    de így visszaolvasva az egészet az SG fórum piromán állatok gyülekezete ugye ins drága? :D
  • CSOCSO
    LOL:)))))
  • The Garrett
    Mi krumplival dobáltuk az arrajárókat a 7. emeletről kb mikor 11 éves lehettem :))) Nagyon fun volt nézni ahogy elkezdenek szaladni.. Aztán csöngettek és a haver apja jött haza. mint kiderült őt is megdobáltuk
  • CSOCSO
    amugy van már két ilyen topik is de mindegy.. cool pillanat vagy történetek néven....
  • FREAK
    én egyszer kaptam egyet a pofámra, amikor haverommal tojásokat dobáltunk a 10.-ről

feljött egy elégedetlen polgártárs, és lebaszott egyet :)

aztán hazajött anyám, és meglátta az üres tojástartót, akkor kaptam a következőt :)
  • [HUN]PAStheLoD
    loál :)))

nagy teszkós szatyor.. (jó akkor még nem vót teszko legyen skálás) és vagy 10 Liter víz bele.. persze jól megkötni a száját majd le a 10ikről.. és hamar lehasalni a tetőn :) persze mikor jönnek az arra lakók nem tuggyák mitől esett csak arra az eső :))
    persze ez úgy fun ha épp esik az eső és valaki sétál az esőernyőjével ugye nem lát fel :)
    ha profi a célzás épp mögötte esik le és a háta enyhén elázik :P

na ezt persze nem gyarkorolni mert ha mellédobsz ráeshet valakire és nem nagyon örül neki (mondjam hogy "tapasztalatból tudom" vagy sejtitek? :DD)
  • Loál János #13
    Haverommal suli után állandóan lángoló papírrepülőket dobtunk ki a hetediken lévő lakásuk ablakából. Mondjuk nyár közeledtével ez elég "vicces" volt, mikor alattunk/felettünk már minden ablak tárva-nyitva állt. De szerencsére nem lett gáz (illetve tűz) a dologból. Pedig mi mindent megpróbáltunk! :D
  • Instict
    én lehettem olyan 8 éves kb, és egy 6 éves haverommal csatangoltunk az utcán, meg szánkoztunk. ilyen kertes házas részen laktunk, se autó forgalom nem volt nagy, se gyalogos, tipikus kertvárosi részt képzeljetek el. szal sétálgattunk, és mivel akkoriban nem volt petárda, így csillagszórót loptunk otthonról, azzal sétáltunk, néha meggyújtottunk 1et-1et, és azt dobáltuk a levegőbe, meg tartottuk a kezünkbe, hogy milyen szép. lakott egy csaj az utcánkba, velünk egyidős volt kb, és tudom, hogy nekem marhára tetszett. abba az évbe építettek egy szép 2 szintes házat, alulra ilyen kocsibeállót a ház alá, ami akkor ilyen papírgyűjtőként funkcionált nekik, ajtó nélkül. a ház még nem volt teljesen kész, ők egy kis házba laktak hátul a szüleivel. szal odamentünk, kihívtuk a csajt játszani, de nem jött, mi meg gondoltuk, ha már ott vagyunk, akkor csillagszóró projecteset játszunk. meggyújtottuk őket, majd elindultunk, de a haverom fogta a csillagszóróját, mert már kezdett elaludni, és bedobta a csajnak a kertjébe. utáne mi el, mentünk szánkózni. szerintem egy olyan 1-2 óra múlva megyünk hazafelé, és látjuk, hogy az utcába állnak a tűzoltó autók. emlékszem még kacarásztunk is, hogy milyen mókás, mert erre sosem történek semmi. megyünk tovább, látjuk a házunk elött áll vagy 10 ember. megyünk közelebb, haverom anyja ott reszket, ott van anyám is, meg az utcából a fontoskodó emberek. a lényeg az, hogy ami bebaszott csillagszórót utoljára, kigyújtotta a pincébe levő újságokat, és ennek következtébe a fél ház lángolt. de sikeresen eloltották a tűzet, szerencsére komolyabb kár nem keletkezett, mert csak a papírok égtek el, a háznak a fala meg tiszta fekete volt, de annyi baj legyen. mindenesetre soha nem felejtem el az biztos.
  • Shaman
    Egyébként lehetett volna annyi eszetek!:-))
    Nálunk köztudomású,illetve kiskorunkban mindenki csinálta,hogy megolvasztassz faggyút,vagy gyertyát tök mind1 egy konzervdobozva,hogy megolvadjon,s már forrjon,s akkor bele kellet köpni,vagy önteni egy kis vizet,s akkor hatalmas (több méteres) lángnyelv vágódik ki. Kiskoromban környékünkön mindenki ezzel szórakozott kint szabadtéren.
    Én azt hittem ez köztudomású.....
  • CSOCSO
    :)
  • The Garrett
    LOAL :D
  • CSOCSO
    nagyon kicsi lehettem.. a wc-n mindíg piróztam:)) és volt a wc-n egy kis szemetes ..éés oda dobtam az égő gyufát...erre a szép lassan életre kellt.. hogy eloltsam megporbáltam ráfujni a légfrissítőt:)))))))))))
    háát.. nem vált be a dolog:))) de nem volt belőle semmi különös:) csak meglepődtem ahogy a légfrissítő os lángba kap:)
  • FREAK
    hihi

mi Galynál kipróbáltuk, hogy miért nem szabad tojást tenni a mikróba..... :))))))))))))))))))))))))

• The Garrett
    és miért van wax íze a rántottának :)
  • Cat #5
    ilyen nekem is volt, vagyis hasonló
    kb. 2ik vagy 3ik általánosba járhattam, és az iskolában gyetyát öntöttünk. Volt ilyen kis egykorongos villanytuzhely, abba dobált mindenki gyertyákat (vagy a tanitónő hozott vmit? fog nincs), lényeg hogy nagyon tetszett. Hazamentem, edény elővesz, gyertyák a fürdőszobábol, és be a lábosba, és ráraktam a gáztüzhelyre, hogy megolvadjon, és lehessen öntögetni. Persze meggyulladt, és vagy 50-60 centis lánggal égett :D Megfogtam, rohantam a fürdőszobába vele, csap alá... pff... Anyám kérdezte este hogy mi a lábas alján az a kivakarhatatlan koromfekete izé :)
  • cSuwwi
    Csoda hogy nem hívták a szomszédok a tűzoltókat. Általában szokott lenni egy-két ilyen túlbuzgó nyugdíjas... ;)
  • The Garrett
    képet plz :D