74
Keverőprogramok
-
#74 a MixVibes 5ös verziója nagyon bevállít -
#73 nem igazán ismerek.. -
#72 Na kkor végülis a kérdés! Ezeken kívül még ki milyen Keverő progit ismer:
MJ Studio, MixVibes, DSS DJ, Traktor, VTT, DJMix Station!
Várom a kedves jelentkezőket!
Ha vki tényleg tud egy yoo progit ami yool is néz ki meg mondjuk nincs bpm számlálója vagy kilehet kapcsolni akkor az is írjon! -
#71 Hobbi szinten akartam nyomni mert nem akarok a egy Discoban majomkodni a sok majomnak! -
#70 köszi -
Phat Smoker #69 ahhoz kell vmi spéci ASIO driver, meg h.kártya mely támogatja -
#68 Amúgy, sok sikert! -
#67 Csak ne éld bele magad h Te leszel a Mo-i 58327dik dídzséj, hanem csak maradjon (1enlőre) hobby s legyen vmi rendes szakmád is! -
#66 Legyen úgy.
Én sem használtam még, s +-8%ig nem is naon hallani a nyafit (hacsak nem rángatja vki a potit). -
#65 Azzal 1et értek h egy DJ ne használjon számlálót. (A FinalScratchtől is undorodom.)
De egy csomó komoly mixeren van BPM-kijelzés.
pl. Denon, Roland, Pioneer (kishazánkban komolynak számít) DJM-600, DJM-500, DJM-300-S, DJM-3000, Tascam X-9 digital..
De megtalálható gagyibb kategóriában is: Omnitronic, Behringer (pl DJX400), Numark, Gemini..
Remélem Vestaxokon sohasem látunk ilyet!
-
#64 Hát igen mégis s legjobb igazi valódi felszerelése keverni! már gyűlik rá a pénz! Remélem jövő nyáron megtudom venni! -
#63 azokon incs BPM számláló! akkor tele lenne a világ DJkel! ott neked kell eltalálni a sebességet meg az ütemet meg mindent -
#62 Na szerintetek ezke közül melyik a legjobb:
MixVibes4, DSS DJ, Traktor Dj Studio!
És egy kérdés a Traktor-hoz!
Az Audio beállításoknál a Device résznél ki kell választanom egy hangkarit és azt teszi be az összes csatornára! Mit tegyek, hogy ne azt az egy kártyát lehessen választani az összes csatornára? szeretném használni a fülhallgatómat ha már megvettem! Előre is kösz ia választ! -
Phat Smoker #61 jah..a hullámképet énse látom :(
az előző verziókkal ellentétben itt nemtom mi a ráknak kell analizálás...na mind1 -
mstummer #60 A master tempo az az a dolog hogy nem kezd el nyávogni a magas ahogy egyre jobban növeled a zene sebességét.
Egyébként nemnagy dolog...nekem van a cd lejátszóimon,de szinte soha nem használom....meg az mk2-es technics lemezjátszón sincs...xal meg lehet lenni nélküle. -
#59 S a BPM-kijelzést ki lehet-e kapcsolni? (Analizálás kéne mert a hullámképet látni akarom..) -
Phat Smoker #58 hmmm..egye fene úgyis jó lesz :))
-
Phat Smoker #57 azt én (auto)sync-nek hívnám, de fene tudja :) -
#56 A mastertempo szerintem az amit beállíthatsz h minden szám ahhoz igazodjon, az egy állandó ütemszám. -
#55 +kábelek 20000 :)
+lemezek! 1000000
(tűben s keverőben kicsit többet költenék..ha tehetném) -
neuro #54 Nem lesz elég, ha átutalom az árát?
Technics lemezjátszó 2x200000
+ 1 keverő 80000
+ 1 fejhallgató 60000
+ 2 tű 2x15000
:) -
Phat Smoker #53 veszel nekem ? meglátod nem utasítom vissza! ja és köszi! :DD -
neuro #52 vagy vegyen két lemezjátszót meg egy keverőt :) -
Phat Smoker #51 hmm..akkor minek hívják amire én gondolok ? :)
és akkor mi a mastertempo ?
a funkciót amire én gondolok mintha így hívnák a bpm studioban is, meg mintha a diszkós cd játszókon is ez a funkció felelne a nyávogásmentes sebességváltozásért, de lehet hogy rosszul tudom! -
#50 SzVSz amire te gondolsz az nem a mastertempo, de lehet h rosszul tudom. S azt amire gondolsz simán tudja a program (most próbáltam ki) a kisebb függőleges fadernél ki kell kapcsolni a 'joint'ot s a nagyobb faderrel lehet is tempót állítani hangszínváltozás nélkül.. -
#49 Engem az idegesít benne, hogy a bpm számlálót nem lehet kikapcsolni, ha meg nem analizálom a számokat akkor nincs hullámkép.
-
Phat Smoker #48 a Traktor Dj Studioval egy nagy gáz van, nincs benne master tempo, anélkül meg kellemetlenül nyávognak a zenék a pitch macerálásakor. nemértem miért nem tudták még beletenni a fejlesztők ezt a funkciót, miközben már lassan úgy néz ki a traktor kezelőfelülete, mint egy repülőgép műszerfala ,-)
egyébiránt master tempo-t még csak a bpm studioban láttam, abban viszont nincsenek klafa filterek, mint a traktorban.
na ennyit erről, bye! :)
-
#47 Vagy vegyen egy turmixgépet.. -
#46 Aki nagyon akar mixelni az használja a TRAKTOR DJ progit hogy ne csak hangszineket nézetek hanem érezétek mi az hogy keverni :() -
#45 Hogyan kell elmenteni a kivágott zenerészletet?Elmenti,de nem mükszik. -
#44 Virtual Dj-t használ valaki? -
#43 A WaveLab/ Cubase párossal lehet naon jókat alkotni.. :) -
#42 jaja :) -
OPM #41 a vegas audiora gondolsz?
offtopic: ok :) -
#40 Sonic Foundry Acid Pro, vagy a SF Vegas :)
Offtopic: Majd egyszer megbulizuk azt a DC-s ügyletet. -
OPM #39 szerintetek melyik a legjobb nem realtime mixelő progi? -
#38 Ez pedig csak gyakorlás kérdése! :) Egyébként a zene kezdőpontjának miért nem lehet az elejét választani?! Mint általában a legtöbb mixnél? -
#37 Gondolj arra h a bpm-en kívűl még a zene kezdőpontját ill az új hangok belépési pontját is be kell állítani (ki kell keresni) na, én ezt átlag több perc alatt csinálom meg (1enlőre), míg pl a Jeff Mills kb 20sec alatt.
De már mind1, megfogadtam h nem nézem a bpm-számlálót. :) -
#36 most töltöm az elöd albumát.. LOL -
kr3k #35 Okay akkor kerdezem az elodot .... hogy alsz aka reason?