11769
-
claas tommy #8727 a 14-es fejezetnél a kikőtőbe megölök mindenkit meg találom a lovét és utána mit kel csinálni? -
#8726 Nem sikerül maradunk a linknél, nézzétek meg akimeg tudja tegye be :)
Hatalmas Bug! Véleményeket várom :) -
#8725 megvan már -
#8724 no comment -
#8723 hohoó ez a katonai cucc melyik dlc-ben van? -
#8722 nem is akarja megközelíteni -
Gibor #8721 De viszont nekem tetszik a GTA IV multija, az elszórakoztat :P -
Zoliz #8720 Igazad van egy gyenge klón lett a Mafia 2. Csak az a baj, hogy a developer csoportoknak így is megéri, mert sokan megveszik ezeket a középkategóriás vackokat. A marketing az úr, nem a minőség. -
xxxpaulxxx #8719 köszönjük emese! -
jocking #8718 Találtam Free Ride opciót a játékban.:D Egyszerűen végigviszem, aztán betöltöm a 10. fejezetet és oda megyek, ahova akarok, szarok a küldetésre.:D:D -
n3whous3 #8717 van már vmi lista vagy valami, hogy mik lesznek a dlc-kben? Am le merem fogadni, hogy free ride is lesz... :D -
#8716 sorry :$ -
xxxpaulxxx #8715 :D:D
Egyébként muszáJ:D Bocs, csak ez mindig szemet szúr:P -
#8714 muszály beosztani, szal beosztottam nem egyböl lenyomni az egészet, de sikerült akkor bugot felvennem gyerekek , besza behu-tok! teszem fel tubera xD -
xxxpaulxxx #8713 Az alap gta 4 storyjától kb én is hánytam... a Episodesnak már sokkal jobb... de még azok sem közelítik meg a mafia 2-jét... -
#8712 Arra azért kíváncsi leszek hány eredeti player fogja vásárolgatni a DLC-ket,amikor szinte egyértelmű hogy a DLC-k tartalma jórészben az alapjátékból szándékosan kihagyott dolgok (pl taxizás,stb)... -
#8711 Mindenkinél, mert csak az xbox360 -as controllert ismeri föl... -
#8710 Az hogy a GTA4-et nem közelíti meg...?
Sztoriban hugyba alázza...
Gta 4 freeride-ja szintén nem ér semmit mivel ugratgatáson kívül szinte lófaxt nem lehet csinálni (hja de keresgélni az eldugott szarokat nagy élmény). Gta 4nek pont ugyan az a gyengesége mint ennek a játéknak: Nincs értelme a pénznek.
Maga a város életszerüsége és a mesterséges inteligencia szintén elveri a gta4-et. Van viszont pár érthetetlen dolog amik nevetségesek..
-Üres taxik,beülni sem lehet hogy szállítson,hagyján hogy mi nem lehetünk taxisok...
- Tömegközlekedés teljes hiánya
-Mentők?
-Tűzoltók?
Gta 4-et kb fél év alatt vittem végig úgy ellaposodik az egész a sztori felétől,és végig dögunalom is marad,a freeride-jának semmi értelme, a forgalom mesterséges intelligenciája pedig síkhülye,akárcsak a kőrözés... -
xxxpaulxxx #8709 Te vagy az én emberem!
De nem sietted ám el, pedig te aztán már jóval a megjelenés előtt játszhattad:D -
xxxpaulxxx #8708 Húbazdmeg... akkor az összes maffia film lop más filmekből... hiszen maffiózók vannak bennük:O Mekkora köcsögök...
#8691: azt ne mondd, hogy nehéz lerázni a rendőröket:D -
Tony128 #8707 Sziasztok! A 7. küldinél vagyok a börtönös után,és mikor Joeval be kéne szállnom egy autóba kidob a játék:S mitől lehet, bug vagy vmi más?:O:S -
#8706 nya most értem a végére, nemtudom sokaknak mi baja a befejezéssel.....
dehát ilyen világba élünk, sajnos mindenki telhetetlen, tökéleteset meg ugyse csinálnak, pont mint a filmek esetében. mindig van aki lehuzza úgy mint az állat! ÉN nekem 10óra van a mafia2öbe kb, nem unatkoztam szorakoztatott, érdekelt, lekötött.....ennyi :) -
#8705 Rádszólnak amiért egy szaros spoiler tagot nem bírsz használni és egy rakás embernek elrontod a meglepetés élményét,és még én meg akik rádszólnak a szánalmasak?
Eriggy te a jó k anyádba hülyegyerek... -
Gibor #8704 Alreg.
Regisztráció időpontja: 2010. 08. 17. -
Ironman2 #8703 Itt meg egyenesen ki leszel rúgva! -
Jamaika king #8702 kéne a crack oldal ahonnan a kalóz verzuiüt elérhetem mert az off ba leszóltak!!!!!!!!
még ma lehetőleg!!
szégyejjétek magatokk!! -
spy803 #8701 Eredetibe tört DLC-t belehet rakni? -
#8700 Fenébe! Most jöttem rá, a demós küldi bemaradt a save-k mappájába!
Hol vannak a mentések?
Amikor új játékot akartam kezdeni, és láttam The Buzzsaw volt a load game-ban amit demós volt. elindításával kifagyott a game.
Mi a neve ennek a save fájlnak? kitörlöm mielőtt the buzzsaw küldihez érek.
Köszi! -
#8699 Egyetértek. pont ma játszogatok ismét azzal. -
Line #8698 Én meg lefejezném azzal, hogy még a The saboteur is jóval klaszabb volt... -
#8697 A többi ruhát meg viselje a játékban az a meleg tervező, akinek eszébe jutottak... -
barmi #8696
-
Gibor #8695 Aláírom, de szerintem ezt elkapkodták, ha megnézed "majdnem" mindent megkaptunk ami az egybe volt, csak összezsugorítva, azaz történettel egybe a freeride, összezsufolt történet, nagyon hamar történik minden, kevés dolgot csinálunk stb... Jó lett volna ha nem zsúfolják össze így. -
slider2006 #8694 Sziasztok, nem ismeri fel a játék alogitec kormányomt. Win 7, gyári szoftvere a kormánynak felrakva, többi játéknál nincs gond. A játékban a kontrollerbeállítás szürke. Ötlet vagy valaki másnál is hasonló gond? -
#8693 Igazából egyet értek az előzőekben leírtakkal, tényleg nagy csalódás az 1-hez képest. Aki játszott az 1-el annak mindenképp csalódás. Kevés a bejárható terület, hiányos az autó választék. Nagyon sok lehetőség kimaradt a játékból, bár idejük lett volna a készítőknek bőven (8év).. Tipikusan az a játék lett ahol a neve adja el a játékot, bár ha lesz harmadik rész ,nem lesz ekkora igénye. És sajnos tény egy GTA IV-hez képest nagyon elmaradott. Maga a játék 6/10, max 7/10 de korántsem méltó h. a Mafia II nevet viselje. -
#8692 Majd biztos jön DLC-ben 20$-ért The Taxi Driver Man néven... -
#8691 Féltem kocsit lopni. -
Jossua #8690 Emberek ez a játék meg se közeliti a GTA 4-et azt kell h mondjam... -
#8689 és más kocsit nem tudtál volna lopni? inkább gyalog mentél -
#8688 Taxizni se lehet?
Akkor én ezt a dolgot nem értem:
A Mafia első részében már lehetett taxizni, de ott mi voltunk a sofőrök és embereket szállítottunk oda, haova kérték. Azt még nem tudni, hogy ez pontosan megmarad-e a második részben, csak annyi biztos, hogy minket el fognak vinni a taxisofőrök, ha akarjuk!
Ezt láthatjuk a kép közepén. Vito éppen lusta sétálni és ezért beszáll egy taxiba.
Ez nem akkor van,amikor talizik az anyjával, hisz nappal van!
Ha nem lehet taxizni, akkor a képnek és a hozzá írt szövegnek!
(ezt azért kérdeztem, mert most be kellet törnöm egy hivatalba.
és nagy bajba jutottam a rendőrséggel, alig tudtam ruhát váltani, 0-ra kifogyott a töltényem és majdnem meghaltam! A kocsimat se találtam!
Muszáj végig sétálnom a heted városon keresztül a Freddy bárjába!!