11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • claas tommy
    a 14-es fejezetnél a kikőtőbe megölök mindenkit meg találom a lovét és utána mit kel csinálni?
  • kill3r21
    Nem sikerül maradunk a linknél, nézzétek meg akimeg tudja tegye be :)
    Hatalmas Bug! Véleményeket várom :)
  • tommygear
    megvan már
  • nyuny01 #8724
    no comment
  • tommygear
    hohoó ez a katonai cucc melyik dlc-ben van?
  • tommygear
    nem is akarja megközelíteni
  • Gibor
    De viszont nekem tetszik a GTA IV multija, az elszórakoztat :P
  • Zoliz
    Igazad van egy gyenge klón lett a Mafia 2. Csak az a baj, hogy a developer csoportoknak így is megéri, mert sokan megveszik ezeket a középkategóriás vackokat. A marketing az úr, nem a minőség.
  • xxxpaulxxx
    köszönjük emese!
  • jocking
    Találtam Free Ride opciót a játékban.:D Egyszerűen végigviszem, aztán betöltöm a 10. fejezetet és oda megyek, ahova akarok, szarok a küldetésre.:D:D
  • n3whous3
    van már vmi lista vagy valami, hogy mik lesznek a dlc-kben? Am le merem fogadni, hogy free ride is lesz... :D
  • kill3r21
    sorry :$
  • xxxpaulxxx
    :D:D
    Egyébként muszáJ:D Bocs, csak ez mindig szemet szúr:P
  • kill3r21
    muszály beosztani, szal beosztottam nem egyböl lenyomni az egészet, de sikerült akkor bugot felvennem gyerekek , besza behu-tok! teszem fel tubera xD
  • xxxpaulxxx
    Az alap gta 4 storyjától kb én is hánytam... a Episodesnak már sokkal jobb... de még azok sem közelítik meg a mafia 2-jét...
  • Skynet
    Arra azért kíváncsi leszek hány eredeti player fogja vásárolgatni a DLC-ket,amikor szinte egyértelmű hogy a DLC-k tartalma jórészben az alapjátékból szándékosan kihagyott dolgok (pl taxizás,stb)...
  • Balumann
    Mindenkinél, mert csak az xbox360 -as controllert ismeri föl...
  • Skynet
    Az hogy a GTA4-et nem közelíti meg...?
    Sztoriban hugyba alázza...
    Gta 4 freeride-ja szintén nem ér semmit mivel ugratgatáson kívül szinte lófaxt nem lehet csinálni (hja de keresgélni az eldugott szarokat nagy élmény). Gta 4nek pont ugyan az a gyengesége mint ennek a játéknak: Nincs értelme a pénznek.
    Maga a város életszerüsége és a mesterséges inteligencia szintén elveri a gta4-et. Van viszont pár érthetetlen dolog amik nevetségesek..
    -Üres taxik,beülni sem lehet hogy szállítson,hagyján hogy mi nem lehetünk taxisok...
    - Tömegközlekedés teljes hiánya
    -Mentők?
    -Tűzoltók?

Gta 4-et kb fél év alatt vittem végig úgy ellaposodik az egész a sztori felétől,és végig dögunalom is marad,a freeride-jának semmi értelme, a forgalom mesterséges intelligenciája pedig síkhülye,akárcsak a kőrözés...
  • xxxpaulxxx
    Te vagy az én emberem!
    De nem sietted ám el, pedig te aztán már jóval a megjelenés előtt játszhattad:D
  • xxxpaulxxx
    Húbazdmeg... akkor az összes maffia film lop más filmekből... hiszen maffiózók vannak bennük:O Mekkora köcsögök...
    #8691: azt ne mondd, hogy nehéz lerázni a rendőröket:D
  • Tony128
    Sziasztok! A 7. küldinél vagyok a börtönös után,és mikor Joeval be kéne szállnom egy autóba kidob a játék:S mitől lehet, bug vagy vmi más?:O:S
  • kill3r21
    nya most értem a végére, nemtudom sokaknak mi baja a befejezéssel.....
    dehát ilyen világba élünk, sajnos mindenki telhetetlen, tökéleteset meg ugyse csinálnak, pont mint a filmek esetében. mindig van aki lehuzza úgy mint az állat! ÉN nekem 10óra van a mafia2öbe kb, nem unatkoztam szorakoztatott, érdekelt, lekötött.....ennyi :)
  • Skynet
    Rádszólnak amiért egy szaros spoiler tagot nem bírsz használni és egy rakás embernek elrontod a meglepetés élményét,és még én meg akik rádszólnak a szánalmasak?
    Eriggy te a jó k anyádba hülyegyerek...
  • Gibor
    Alreg.

Regisztráció időpontja: 2010. 08. 17.
  • Ironman2
    Itt meg egyenesen ki leszel rúgva!
  • Jamaika king
    kéne a crack oldal ahonnan a kalóz verzuiüt elérhetem mert az off ba leszóltak!!!!!!!!
    még ma lehetőleg!!
    szégyejjétek magatokk!!
  • spy803
    Eredetibe tört DLC-t belehet rakni?
  • wollnerd #8700
    Fenébe! Most jöttem rá, a demós küldi bemaradt a save-k mappájába!
    Hol vannak a mentések?
    Amikor új játékot akartam kezdeni, és láttam The Buzzsaw volt a load game-ban amit demós volt. elindításával kifagyott a game.
    Mi a neve ennek a save fájlnak? kitörlöm mielőtt the buzzsaw küldihez érek.
    Köszi!
  • Prince23
    Egyetértek. pont ma játszogatok ismét azzal.
  • Line
    Én meg lefejezném azzal, hogy még a The saboteur is jóval klaszabb volt...
  • gameplusz
    A többi ruhát meg viselje a játékban az a meleg tervező, akinek eszébe jutottak...
  • barmi

• Gibor
    Aláírom, de szerintem ezt elkapkodták, ha megnézed "majdnem" mindent megkaptunk ami az egybe volt, csak összezsugorítva, azaz történettel egybe a freeride, összezsufolt történet, nagyon hamar történik minden, kevés dolgot csinálunk stb... Jó lett volna ha nem zsúfolják össze így.
  • slider2006
    Sziasztok, nem ismeri fel a játék alogitec kormányomt. Win 7, gyári szoftvere a kormánynak felrakva, többi játéknál nincs gond. A játékban a kontrollerbeállítás szürke. Ötlet vagy valaki másnál is hasonló gond?
  • mafiahq
    Igazából egyet értek az előzőekben leírtakkal, tényleg nagy csalódás az 1-hez képest. Aki játszott az 1-el annak mindenképp csalódás. Kevés a bejárható terület, hiányos az autó választék. Nagyon sok lehetőség kimaradt a játékból, bár idejük lett volna a készítőknek bőven (8év).. Tipikusan az a játék lett ahol a neve adja el a játékot, bár ha lesz harmadik rész ,nem lesz ekkora igénye. És sajnos tény egy GTA IV-hez képest nagyon elmaradott. Maga a játék 6/10, max 7/10 de korántsem méltó h. a Mafia II nevet viselje.
  • gameplusz
    Majd biztos jön DLC-ben 20$-ért The Taxi Driver Man néven...
  • wollnerd #8691
    Féltem kocsit lopni.
  • Jossua
    Emberek ez a játék meg se közeliti a GTA 4-et azt kell h mondjam...
  • FZoleee
    és más kocsit nem tudtál volna lopni? inkább gyalog mentél
  • wollnerd #8688
    Taxizni se lehet?
    Akkor én ezt a dolgot nem értem:

A Mafia első részében már lehetett taxizni, de ott mi voltunk a sofőrök és embereket szállítottunk oda, haova kérték. Azt még nem tudni, hogy ez pontosan megmarad-e a második részben, csak annyi biztos, hogy minket el fognak vinni a taxisofőrök, ha akarjuk!
    Ezt láthatjuk a kép közepén. Vito éppen lusta sétálni és ezért beszáll egy taxiba.
    Ez nem akkor van,amikor talizik az anyjával, hisz nappal van!
    Ha nem lehet taxizni, akkor a képnek és a hozzá írt szövegnek!
    (ezt azért kérdeztem, mert most be kellet törnöm egy hivatalba.
    és nagy bajba jutottam a rendőrséggel, alig tudtam ruhát váltani, 0-ra kifogyott a töltényem és majdnem meghaltam! A kocsimat se találtam!
    Muszáj végig sétálnom a heted városon keresztül a Freddy bárjába!!