11769
-
Tony128 #8767 De akk megtudtad csinálni azt a küldit? Mer én próbáltam azt is h nem abba a kocsiba szállok hanem egyet feltörök, meg a garázsomból is próbáltam de nem műkszik:S -
#8766 ha nem lenne tiszta bug, látszódnának konzol nélkül is a térképen a pontok, ha megtudnád ütni a gyalogost, ha a rendőrök nem lennének bugosak, és ha a nem korhű autók is megjelennének a garázsban, nem csak szellemként. -
Csokis #8765 Utána letöltöd a Freeroam mod-ot és szórakozol! -
Csokis #8764 Bővítettem a letölthető rar file-t egy money.lua script-el, hogy legyen egy kis pénz is. Bár, így már nem sok értelme van, de azért na. -
#8763 nemtom de kicsit még bugzik ez a free ride....
mind1 én jót álltam magamért xD
-
kobi14 #8762 -
claas tommy #8761 csak 15???
azért köszi
és utána mit lehet csinálni?XD -
Csokis #8760 15 -
Csokis #8759 Kell hozzá a LUA console. Másoljuk a 3 file-t a Mafia2/pc mappába, majd a "mafia2.exe"-t nevezzük át "Mafia2.exe"-re, végül indítsuk el a játékot az m2dev.exe-vel. Játékban az F12-vel hívhatjuk elő a konzolt. Ide lehet írni a LUA scripteket. -
claas tommy #8758 hány fejezet(chapter) van? -
Nickel77 #8757 A konzolt hogyan lehet elö varázsolni? -
Csokis #8756 Gyorsan csináltam 4 lua script-et, hogy könnyebb legyen. Letöltés! Mind a 4 file-t másoljátok a Mafia2\pc mappába. Amikor behívtátok a konzolt, akkor amelyik sciptre szükségetek van, aszerint írjátok be a következőt.
allshop.lua - Összes shop látható lesz a térképen
allweapons.lua - Meg lesz az összes fegyver
dispolice.lua - Kikapcsolja a rendőröket (Disable AI)
godmode.lua - Sérthetetlenség
Ha az összes fegyver kell, akkor a konzolba ezt írjátok:
#execlua allweapons.lua
Ha a sérthetelenség kell, akkor pedig ezt:
#execlua godmode.lua
-
#8755 jóféle
-
Danryu82 #8754 Sziasztok
Nálatok ha kiléptek a játékból, nem sötétül el véletlenül egy kicsit a Windows? Nálam igen. Ez miért van? -
Danryu82 #8753 Köszi már megcsináltam!:) -
Csokis #8752 Freeroam Mod! -
ropi88 #8751 köszi -
spy803 #8750 Az elején, mikor a mamától sétálunk át Joehoz, az út szélén pöröl egy házaspár. A férj nem tudja megcsinálni az autót, a nő meg kiabál vele, hogy semmire kellő. Amikor a csóka megunja a nejét és elmegy, javítsuk meg a kocsit, a nő megköszöni és Steamen is kapunk valami kitüntetést.
#8749 Igen megy. -
ropi88 #8749 csáó!
win 7 64biten megy a játék? -
Rudi50 #8748 Nekem is ugyanez a bajom a 7.-ik jelenet után az autóbaszállásnál gyakran kidob, néha nem de így elég gáz. -
#8747 Jéé megy az sg xD -
#8746 Akkor nem csak nekem ugrott be a Remény rabjai :D
Volt pár hasonló helyzet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor megáll a busz és besétálnak, a kamera meg mutatja kívülről az egész börtönt... már csak a film zenéje hiányzott volna, meg Freeman :D Vagy a zuhanyzós rész... -
claas tommy #8745 meg van XD bocsesz -
claas tommy #8744 kill3r most valamit épitkezéses épületen vagyunk és megöltem az ösz csávot full üres és nem tudom mit kel csinálni segitenél vagy valaki más? -
#8743 Nem azt mondja a játék hogy Joe, hanem hogy Joe's -
brasco84 #8742 joe lakásába kell menni, és az ágyat "használni", nem joeval találkozni :) -
Majestic01 #8741 Hát ez vmi kurva jó game. Az első rész persze jobb volt, de ez is nagyon fasza. Most vagyok a börtönbe, és esküszöm annyira élethű, ahogy bent álltam a rács mögött és néztem kifele, mintha tényleg ott lennék. A börtönt szerintem a Remény rabjai c. filmből csinálták. Na de ki is léptem, mert nem akarom gyorsan végigvinni a game-et. :) Jó játékot mindenkinek. -
claas tommy #8740 ohh kösz -
#8739 B betü -
claas tommy #8738 hol a zuzda?:/ -
#8737 Értem. És arra mennyi esély van, hogy jön egy DLC ami free roam, mármint szabadbarangolást tesz lehetővé? Leginkább a történet befejezése után lenne jó... -
#8736 1. részben volt sem lehetett barangolni kampány módban -
JackMeadow #8735 körülményesebb -
Danryu82 #8734 Elakadtam, el kell időre adni pár gáztöltő állomást amiért pénzt is kapok, és már kész a misszió azt írja ki. Joehoz kell visszatérni és jelzi a piros karika, de egyszerűen nem találom Joe-t. Van 2 bérházféle és ott jelzi, hogy oda kell menni, de sehol Joe. Kérlek titeket segítsetek!!! -
#8733 Üdv!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a játék egész folyamán lesz egy konkrét küldetésünk, és csak az alatt tudunk barangolni a városban?
Nem tudom hogy az első részben is ilyen volt-e, rég játszottam végig, de annyira kötötnek érzem magam... -
barmi #8732 -
#8731 Tudnál mutatni egy képet???
Köszi! -
claas tommy #8730 kösz -
#8729 vagy éppen lezuzol 3 autot a zuzdába xD -
JackMeadow #8728 kirabolsz 3 fegyverboltot és mész joe hoz