11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • hen-tes
    te ne legyél gyökér !
    néd már meg bazki hány smájlít tettem a végére !!!
    ÖT darabot !
    csak sejtet vmit.
    de ha nem akkor sorry. nem lehet mindenki olyan okos mint én
  • cSuwwi
    Njaj, ne legyél már gyökér. Ennek a képnek nincs semmi köze a játékhoz, csak találtam a neten, és mert azonos a címük, viccből betettem. Az egyhez pedig tudtommal nincs multimod, csak a gtá-khoz van.
  • hen-tes
    az egyhez van multimod ???
    errő én lemarattam..
  • hen-tes
    német lesz ????
    nemááá !
  • cSuwwi
    Kép a mafia 2-ről:

:)))
  • cSuwwi
    a mafia 3-ban már a jövőben játszunk, lesz időzsaru, meg terminátor, stb. :))
  • Taranov
    Akkor ez azt jelenti, hogy most egy másik korszak lesz és ha úgy jön ki a lépés, akkor a Mafia 3-ban meg megint egy új kor? Vagy hogy?
  • hen-tes
    Hardwired-ről való
  • hen-tes
    Mafia 2 bejelentés
    Dixie Flatline, 18:11 - Játék: Nézdahátam - (13 komment)

(C&VG) Ezt már szeretem, zubog a vér ereimben, miközben az új játékbejelentéseket olvasom :). A C&VG megtalálta a bejáratot az Illusion Softworks illúzióvárába és borzalmas, satu szerű mancsaival megszorongatta az egyik fődizájnert. A testben és lelekben is edzett emberből kevés infót, csupán egy megerősítést sikerült kisajtolni mely alapján biztosra vehető, hogy a Mafia 2 munkálatai nagyban folynak.

Ejj, drukkolok a fiúknak. Nagyon hálás témáról van szó, s ha ügyesen csinálják, akkor a 30-as évek gengsztereitől egészen jelenkorig kipróbálhatjuk a Mafia csöppet sem barátságos, ám annál hatékonyabb kelléktárát.

• cSuwwi
    Hát ha tényleges a #74-esben szereplő info, akkor szerintem valami ilyesmi lesz. Bár én jobban örülnék egy csak a 30-es években játszódó Mafiának... mint amilyen ez első rész is volt, csak nagyobb város, több interaktív feladat, olyasmi legyen, mint a gta3 után a vice city, kb. :) Na ezt jól megmondtam. :))
  • Taranov
    Ez azt jelenti, hogy gyík lesz vagy azt, hogy hülyén van megfogalmazva az idézet a 74-es postban? :))
  • hen-tes
    akkor kezdődik 30-ban aztán : "meghalt az öreg" és már 2000-ben vagyunk ??? :)
  • cSuwwi
    Szerintem ahogy alakul a kaland, úgy ugrik az idő. Biztos ez is egy visszaemlékezés lesz. Vagy a Keresztapa feldolgozása játékban, gyerekkorában ez és ez, majd évekkel később ez és ez... ;)
  • Taranov
    Zakit meg lehetne, de nincs itt :)
  • hen-tes
    akkor kérdezz meg vki okosat :)
  • Taranov
    Ezt én sem értem
  • hen-tes
    hát ez az :)
    mit akar ez jelenteni ??
  • Taranov
    Ez mit jelent????? Nem értem. Ugrálunk az időben? Mi van????????
  • hen-tes
    "30-as évek gengsztereitől egészen jelenkorig kipróbálhatjuk a Mafia csöppet sem barátságos, ám annál hatékonyabb kelléktárát"

ez most télleg igy lesz ??????????????
  • Taranov
    Jaja, még 18 év volt a korhatár :))
  • Bandew
    Az tényleg oltári volt. Akkoriban egy úttörő, felháborodást keltő game volt. Csak kár, hogy nem lehetett benne menteni.
  • Taranov
    Szerintem GTA3-nak eléggé GTA hangulata volt. Az első 3d-s GTA szuper :))
    GTA1-gyel meg baromi sokat játszottam. SZuper volt .:))
  • Bandew
    Kövezettek meg, de: GTA2
    De az 1 is nagyon király. Az újak is nagyon tetszettek, de azoknak szvsz egyáltalán nem volt GTA hangulatok.
  • Taranov
    Én nem tudok ilyen szépet írni mint te, nincs kedvem ennyit leírni, de annyit tudok elmondani, hogy a gta 3 és az 1 tetszett legjobban, 1-gyel kurva sokat játszottam, mafia is atom volt :))
  • gumikacsa
    A sok fanatikus...
  • cSuwwi
    De mégis: MIKOR JÖN MÁR? :))
  • cSuwwi
    Én amikor anno átálltam PC-re az első full cd-s játékom az gta 1-volt, még 1998 elején ;) Szóval ha valaki gtafan, akkor az én vagyok ;) A gta 1-el legalább többszáz órát játszottam, nem is tudom hányszor végigvittem, a London-t is. A 2 már nem volt akkora durranás, a 3 ismét sziklákat mozgatott meg, hatalmas volt, a Vice City szintén. A gta-s szerelmemet a Mafia első része majdnem félrelépésre csábított. :) A maffia is állati jó, és most hogy jön a második része, szóhoz sem jutok... ;))
  • zaki
    meghagyom nektek eme örömöt :) úgysem fogok (annyira) játszani a játékkal
  • Carlos
    Akkor csinál neki egyet!!! :)
    Pöttyet mániákus!
  • Taranov
    lol :-DDDDDDD
  • Fefe
    Hát én rá kerestem de nem találtam itt az sg-n
  • zaki
    van már topicja? :)
  • M@TriX
    kamionos, de nagyon kidolgozott gépekkel és területtel. ;)
    Beszállok én is a várakozók sorába. ;)
  • Fefe
    De elég ütös lesz.
  • Fefe
    Kamionos
  • zaki
    ez meg mi? mert én még nem hallottam róla...
  • Carlos
    Miért ne reagálnék!!!
    Hard Truck POWER!!! :)
  • Fefe
    Vice City
  • Fefe
    Azt hittem,hogy már nem is reagálsz rá :D. Az biztos,hogy megint el leszünk halmozva gamekkel
  • Carlos
    Énnekem is megvan min a 4 és a Vice City a legjobb!