11769
-
#133 DAvid' flashet hogy lehet nicknek regisztrációnál berakni? (nem vagyok amatőr) -
#132 Mondjuk felfogadna egy pancser taxisofőrt aki elárulja villamos székbe küldi st igy egésze el lehetne jutni a mafia 567 ig is ,,,,,, amugy az a történet valoban nem lenne rossz amit írtál csak az ember sok játékban már uralkodni vágyik és nem ugrálni mindíg mindenkinek.. de mondjuk a jatekok ijenek és nem kérdezni kiritikázni hanem elfogadni kell -
#131 Szerintem különben Tommy gyereke(i) apjuk példájából tanulva nagy ívben elkerülik a maffiát... -
#130 És ha átvenné az irányítást mit csinálna? Menne tovább a régiben, ellenséges mafiákat ölni stb? -
#129 Mafi2 alcím: Saliero99 vs Tomo99 a la locsi
EZ amúgy egy valóban jo történet lenne, vagy mondjuk Tomo nak van egy fia az az apja halála után elolvassa annak jegyzeteit majd felkutatja salierit ezzel párhuzamosan sali kiszabadul ujra maffiákodik majd öszetalálkoznak tomo boy alakit a változatosság kedvéért ismét tominak hívnak(gta vc .. Maffia) majd együtt elkávézgatnak tom sírja fölött majd sali átadja acsávónak a maffiaságot és meghal itt lépünk be a történetbe és most mi vagyunk a kemény csávók, a kirájak, parancsolgathatunk ugráltathatjuk az embereinket stb stb -
#128 Ezért mondtam, hogy "lehet meghal" és utána majd a fia átveszi az irányítást... -
#127 De ha tudtok mondjatok jobb történetet, ami összeköti az első Mafiát a másodikkal és mégis eltér a két rész, nem ragaszkodik hozzá annyira. Mert szerintem ha mondjuk a Tommy lányával vagy unokájával folytatódna az elég rossz lenne, lineáris történések, a Mafia 4-ben meg majd 2039-ben leszámolnak Salieri mesterségesen életben tartott testével :P -
#126 hahaha én még mindíg ezen röhögök, de a 60 as években szalieri is már egy 99 éves örög ürge akinek még üdvözleteket küldeni is nehezére esik -
#125 Nem teljesen így értettem, úgy gondoltam, hogy mondjuk lenne egy új Mafia, de emellett Salieri nem felejti el azt, aki beköpte és vissza akar vágni. Zajlanak az események és egy szép napon felfedsezik hol van és egy "mellékküldetésként" lepuffantják... -
#124 Mivsoda befejezés lenne A Lefűrészeltcsövű stukker repeszei kilocsantják egy locsolgató papóka vírét.. Haha -
#123 Hát nem is tudom...
Nem lesz egy nagy "főellenség", hisz locsolás közben lőjük le. Bár lehet, hogy az egyik "poén" feladat ez lesz. -
#122 Szerintem lehet vmi olyasmiról fog szólni, hogy Salieri egyik emberével kell lennünk, aki megúszta a börtönt, összefog még egy párral, aki megúszta a börtönt és kiszabadítja Salierit(kb 1944-ben), Salieri pedig bosszút akar! Aztán majd belekeverednek egy-két dologba, lehet Salieri meghal, a 20 éves fia viszi tovább az üzletet és aztán 60-70-es években nekünk kell megölni a Tommy-t, akire addigra rátalálunk egy másik városban :) -
#121 az első Mafia is olyan ász volt, hogy a kettőnél félek, hogy elrontják :(
A Driver 3-nál azért ez a lehetőség nem áll fent, mert a második rész szerintem gagyi volt, és utána 3 király autós akciójáték után (GTA 3, Vice City, Mafia) ez már csak überállat lehet :) -
#120 Na jól van! Elég lesz! Most már elegem van a sok várakozásból!
Újra elő az első Mafia! -
TneX #119 Mindkét kérdésre a válasz: NEM! :))) -
#118 naaaaa, mi az, hogy senki sem ír? nem szégyellitek magatokat -
#117 átvitt értelemben gondoltam természetesen :) -
#116 Azért nem hiszem. Az mégiscsak a Mafia. :D -
#115 juhé! már van ilyen is! :)
azt hiszem a Mafia 1 topic akkor ezennel RIP... :) -
#114 De lesznek róla infok. :-) -
#113 Jaja :(( -
#112 Akkor lehet nyugodtan folytatni még fél évig az offtopicot, mert hamarabb tuti nem jön ki a játék :( -
#111 Jaja, majd ha a Mafia 2 megjelent akkor ok lesz :) Driv3r topik azért süllyedt le, mert nem offolt senki benne :)) -
#110 nam baj az, legalább fent marad a topic :) -
#109 Ez már kicsit offtopic nem? Csak hogy kicsit kötekedjek -
#108 Hát igen. Ilyenkor jönnek igazán a durva hallucinációk! :D -
#107 Az 166 óra ébrenlét -
#106 Töritanárom azt mondta, hogy egyszer amikor készült a vizsgájára, egy héten át csak 2 órát aludt. Háát... -
#105 Hát a reggel 10-től másnap éjfélig az simán van 38 óra, nem? :)) -
#104 ja, erről és is hallottam, meg olvastam is róla, egy blogban, amikor ébrenléti verseny volt. A győztes asszem 72 órával nyert. :) Nem kell nekünk LSD meg a többi szar drog, csak nem kell lefeküdni. Olcsóbb, biztos hatás :)) -
#103 -
#102 48,vagy több órányi folyamatos ébrenlét után már képes az ember a halucinálni..ezt egyszer kipróbálom,ha lesz időm -
#101 Hoppá-hoppá! :D -
#100 ja, és 100 -
#99 nekem is kb így szokott lenni: reggel 10-től, másnap éjfélig, nekem a 4-5 óra körül van a holtpont, de ha azon túl vagyok, akár hajnalig is fent tudok lenni :) de inlább éjfél, 10 óra között lépek aludni, aztán alszom egy jó nagyot :) -
#98 Az volt a vicc, hogy nem éreztem magam fáradtnak, csak inkább lefeküdtem, mert egyre több minden néztem el a fáradtság miatt... Tegnapelőtt reggel 9-től tegnap este 11-ig az 38óra, nem? :) Csak egy kis teszt, hogy meddig bírok ébren lenni, de bírtam volna tovább is... ;)) -
#96 Gyökerek :)) Én meg. 18 óránál sosem vagyok fent többet. :) -
#95 38 óra? nekem is be szokott néha csúszni egy 34-36 órás ébrenlét :) -
#94 jobb is :) -
#93 Wazz, ilyen sem volt még, hogy lefelejtettem a szmájlikat. Én is viccnek szántam, csak a szmájlik lemaradtak... Kicsit fáradt vagyok már 38 óra ébrenlét után, na meek alukálni :)