11769
-
#174 A magyarországi fizetésekbő? Tudod mikor! Én elég jól keresek, mégis kevés. Nem fogom a pénzem több 1000 Ft-os játékokra költeni, amíg be tudom szerezni őket...(Én nem a netről szerzem, hanem egy boltba kopizzák olcsóé... -
#173 Egyetértek. Mindenkinek meg kéne venni. -
#172 semmi hír nincs a játékról? kiderült, hogy már készítik, de azóta semmi... se 1 kép, se 1 kis info, semmi... -
#171 Az lenne a jó haa köv. rész története folytatná az előzőét -
#170 Te aztán vérprofi vagy! lol! -
#169 Gondolom te születésed pillanatában tudtad, mi az a DC++. -
#168 Lámer.
DC++ (DC++) fájlcserélő program.
Egyébként a bolt polcáról kell leszedni a játékokat. -
yidam #167 Már tényleg utolsó kérdés, most nagyon hülyének fogsz nézni és nem alaptalanul. Az mi és hol van?:) -
#166 direct connect -
yidam #165 Mi az a dc? -
#164 dc-ről pl. -
yidam #163 Hali!
Tudna nekem valaki segíteni?
Honnan tudom leszedni a játékot? -
#162 hmmm, ő bajuk :) -
#161 Mivel en Pc-en vegig vittem mar ezert tudom hogy nagyabol milyen de havernek kellet es megvette. Beraktuk es aszitem elhanyom magam :) tipikus Ps2 monotonozas 1000-el!!! -
#160 igen? :) láttad? -
#159 Hehh Ps2-re kijott a Mafia elso resze a napokban. Valami remes a grafikaja baszus :))) -
#158 Ja jó lesz az 1 is jó volt! -
#157 Minimum ( ha jó játékot akarunk) -
#156 Csak az a szar, hogy még 2 év a megjelenésig...szerinem... -
#155 -
#154 Jaja :) -
#153 jah, ezt mondtam én is még vmikor a Mafia topicban... az nem lenne rossz... fasza kis Mustangokkal nyomhatnánk! :) -
#152 Én annak örülnék, hogyha ez is a múltban játszódna, és nem lenne az se gond, ha Lost Heaven-ben, csak mondjuk a 60-as években. -
#150 Up! vki nem tud róla híreket vagy képeket? -
#149 1 fake van a Mafia topicban... :) -
#148 Mikor jön a game?Vannak valahol képek? -
#147 :D -
#146 Na ez a baj, ezt nem tudom. Tudtam, de elfelejtettem :) -
#145 az melyik? -
#144 áh, értem, hát ez kellemetlen. Én nem tudtam továbbjutni sajnos a 18. vagy melyik misszión, így a végét nem láttam meg -
#143 de a végén a gyengeségi (embersége) miatt, megakarta ölni Paulie-val együtt, amiből Paulie előbb, majd Tommy a utóbb sikerült is.
a nőt elengedte a Hotel/Bordélyházból
Frank a repülőtéren
pénzlopás Paulie-val a Don tudta nélkül
nagyjából ezek az okok -
#142 De miért? Hisz ő adott neki munkát. -
#141 ühüm, hát arra végződött! Elárult mindent a rendőrnek, vagyis inkább arról szólt a játék, hogyan köpi be! -
#140 Salierit beköpte Tommy? -
#139 Azaz LOL és kész -
#138 És Migouell megöli a feleségemet nekem meg csak dől a lé.
Tommy ott rontotta el hogy kirabolta a bankot mivel hogyha
salinak bejött volna a gyémántosdi ellenségek nélkül ö lett volna a majdani világ leggazdagabb mafiája csak persze ellenség nélkül nincs küldetés így lett vége a történetnek ami abszolutkirályra sikeredett
Ennek a játéknak valóban ott van a hangulata ahol kell
és ha a 2. részben is tartani akarják a fejlesztők de ugyanakkor korszerűsíteni is meg ujj kiráj törivel megáldni
akkor oda kell ülni a monitor elé és este lefekvéskor a sztorin meg mindenen kell törni a diót.. Jó éjszakát fiúk
"Imádom" holnap suli :( -
#137 LOL -
#136 Az tuti, hogy nem fogsz uralkodni a játékban, hisz akkor mi értelme van? Egész nap csak a bársonyfotelben kell ülni?
7.Küldetés:
Allj fel a bársonyszékből, és gyújts rá. Majd kérd meg Migouellt, hogy ölje meg a feleséged.
Hát ez nem lenne túl izgi. A lényeg, hogy téged ugráltassanak, tehát TE csináld a küldiket. -
#135 THanks -
#134 Ahol bejelentkezel, ott rámész arra, hogy Beállítások és ott Nick kép, készítes egy 120*20-as képet és berakod