11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • MagyaR
    Na csak végigvittem a jatekot. Na mind1. Szerintem valami leszármazottaddal kell majd menni. Szntem kapcsolódni fog ehhez a törénethez. Habár nem biztos
  • Police88
    Ja meg a Star Wars Battlefront + Republic Commando
  • Police88
    Mééééééééért!!!!???
  • Bandew
    Addigra még a Duke Nukem Forever is megjelenhet!
  • zaki
    ha ez igaz, akkor nem is kell. az több, mint 1,5 év. addig még talán a half-life 2 is megjelenik, meg az összes nagy játék. san andreas is addigra már tuti lesz, talán gta 4 is
  • Alien
    :) na igen addig én is találok magamnak mást(remélem:)))
  • Davidka
    én szépen csillapítgatom majd az étvágymat: Transport Giant - Májusban; Driv3r - júniusban; Rome: Total War - szeptemberben; GTA San Andreas - valszeg 2005 május...
  • Alien
    nem semmi!

Basszus jó sokat kell még várni.... én még a GTA:San Andreast várom nagyon de az is jó sok idő, amig kijön:((((
  • Davidka
    igen, a szereplőket bizonyos motion capture-rel csinálták. Beöltöztettek pár pacákot és a mozdulataikat bevitték a számítógépbe!
  • Alien
    Meg a szereplők is nagyon ott voltak. Szinte "éltek". Persze ez köszönhető a remek hangoknak. Iszonyatosan ott van!!!!!!
  • Davidka
    Jaja, a történet nagyon nagy volt!!!! iszonyú realisztikus, hihető stb.
  • Alien
    én nem használtam végigjátszást. De mondom egyszerüen elvoltam varázsolva, fantasztikus a történet. Szerintem nehéz lesz ennél jobbat összehozni, de bizom a srácokban:)
  • Davidka
    Hát ja!! Én sajna végigjáccással nyomtam végig, mer nem tuttam mekcsinálni, de majd most megpróbálom anélkül! Az első rész végigjáccással is 1 hét volt!
  • Alien
    jaja tuti:(
  • Davidka
    Akkor sztem infók is sokkal később fognak jönni, esetleg képek stb...
  • Alien
    na igen, így viszont valószinüsithető, hogy ugyanolyan szuper lesz, mint az első rész. Én főleg a történetre leszek kiváncsi, mert az első részé az vmi fantasztikus. A végén pedig.... le esett az állam....:)
  • Davidka
    Neeem, miért?? Miért olyan sokára??? Most akarom !!! :(((
    Nem baj, legalább szuper grafikája lesz és hipertörténet 600 küldetéssel...
  • Alien
    http://www.computerandvideogames.com

írd be a search-be ezen az oldalon, hogy mafia 2 és ott kiadja majd. PC, Xbox és PS2 megjelenési időpont 2005 December 16:(((((

Amúgy semmi egyéb hír nincs róla, a PC-s résznél annyi van csak, hogy megerősitették, hogy lesz.
  • Davidka
    MI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
    Honnan van ez az info?!?!?!?!?!?!
  • Taranov
    Tragikus :(
  • Alien
    2005 Dec 16-án jön ki elvileg. Hát az még kicsit odébb van:(((

• Sadun Tryst
  • Sadun Tryst
    tudom, nekem is kilötték mindig... :P
  • Sadun Tryst
    1.2-es ptach segít, mert ott lehet nehézséget állítani! :)
  • Valen
    Sadun Tryst>

Azaz a küldetés

Mint írtam pont ennél a pontnál mondta be a 120 Gb vinyóm az unalmast, s buktam el 100 Gb fontos és ritka anyagot (film és game még annyira nem vollt gáz, de a személyes cuccok, save-k, iratok, stb. már igaen :((

na mind1 majd ha egyszer lesz olyan hangulatom, hogy újra végigszopjam (főleg a versenyes részt :))
  • toMpEr
    az kurvajo kuldetes, a vihar nagyon allat, az autosuldozesnel nekem szerencsem volt, valahogy sikerult ugy hatastalanitanom az utannam jovo egyik autot,hogy keresztbe fordult es eltorlaszolta az utat, onnantol mar nem probalkozott senki :)
  • Johnyy
    Ha kilövik meg elszenveded magad a finishig,, ennyi!
  • Sadun Tryst
    azaz mikor el kell lopni 1 rakomány kalandai Whisky-t! az nem nehéz küldi, csak néha be lehet szívni akkor ha kilövik a kereked, de ez szerencsefüggö...
    onnan már nem sok kell a játék végéhez! :)
  • Bandew
    Akkor olvasd el az #1-et.
  • Beagie
    nem tudom de én még ígérgetést sem nagyon láttam
  • cSuwwi
    Lassan megjelenhetne már egy pár kép erről a játékról...

Mittudomén, Work in Progress képek, vagy valami. Legalább keltsék az emberben azt a benyomást, hogy csinálnak is valamit, nem csak ígérgetnek...
  • Valen
    akkor az a lényeg, hogy ott hagytam abba kb. 1 éve mikor 1938-ban járunk, s az a missió, hogy a kikötőtöl (ahol kinyírtuk az egyik maffia alvezért korábban) követni kell egy teherautót a raktárig, megvárni míg felveszi az árút és utánna lenyúlni az autót (ha jól emlékszem :))
  • Sadun Tryst
    mert én nem mondtam meg a 100 egynéhányadik kommentben?! :D
  • Davidka
    "A gtaba nekem az nem tetszik, h ott te egyedül csinálsz mindent még, olyan küldiket is amik igaziból lehetetlenek lennének! Itt meg azé nem csak egyedül!"

És ez az a dolog, amiért a Mafia annyira élethű!! Különben én már megmondtam mi lesz a folytatás a #122-ben :)
  • MagyaR
    Jó de akkor kivel leszel a 2-be?

vki mással az bizti!

És az mikor fog majd korban játszódni? kb. 1960tól kezdődik majd és lehet, h közbe több személlyel is mész majd!

De a mai korban a maffia kb. olyan, mint a gtaban a maffiózók! Najó azé nem:D de fegyverekből többlesz kocsikból jobbak és több aztán? Repülő csónak nem leszen?

habá ezekre még senki se tudja a készítőkön kívül a választ.

De mit csinálsz 1930-1932 között? a 3 és negyedik küldi közöt??

A gtaba nekem az nem tetszik, h ott te egyedül csinálsz mindent még, olyan küldiket is amik igaziból lehetetlenek lennének! Itt meg azé nem csak egyedül!
  • Sadun Tryst
    hát akkor én nem tudom, hogy mit láttam a végén... ott elég rendesen befigyel a mellkasunkban vagy 10 golyó. és elég szépen beterítjük a kertet vérrel...
  • MagyaR
    ez vicces.

énis elolvastam a szövegét de én megértettem egyből.
    Mi nem érthető ezen?

az új maffia egy teljesen más történet lesz??? szntem hülyeség, hogy meghalsz a jatek végén
  • Sadun Tryst
    eddig nem... :)

ja meg mikor elöször láttam öt írni, az SG-s logo miatt azt hittem moderátor! :D de ezután a komment után erösen megingott bennem ez a feltevés... :)
  • Peppuu
    Hát nem tom szerintem ezek nem minősülnek jó folytatásnak. Az nem lehet hogy mielött meghaltál volna csináltatok még egy gyereket Sarahval és akkor a kis útod venné át a papa szerepét??? Addig meg elmész Morelló útódjához küldetésekért vagy nem tom...
  • Bandew
    Nem hallottál még gerger legendás írásmódjáról?