11769
-
MagyaR #255 Na csak végigvittem a jatekot. Na mind1. Szerintem valami leszármazottaddal kell majd menni. Szntem kapcsolódni fog ehhez a törénethez. Habár nem biztos -
#254 Ja meg a Star Wars Battlefront + Republic Commando -
#253 Mééééééééért!!!!??? -
#252 Addigra még a Duke Nukem Forever is megjelenhet! -
#251 ha ez igaz, akkor nem is kell. az több, mint 1,5 év. addig még talán a half-life 2 is megjelenik, meg az összes nagy játék. san andreas is addigra már tuti lesz, talán gta 4 is -
#250 :) na igen addig én is találok magamnak mást(remélem:))) -
#249 én szépen csillapítgatom majd az étvágymat: Transport Giant - Májusban; Driv3r - júniusban; Rome: Total War - szeptemberben; GTA San Andreas - valszeg 2005 május... -
#248 nem semmi!
Basszus jó sokat kell még várni.... én még a GTA:San Andreast várom nagyon de az is jó sok idő, amig kijön:(((( -
#247 igen, a szereplőket bizonyos motion capture-rel csinálták. Beöltöztettek pár pacákot és a mozdulataikat bevitték a számítógépbe! -
#246 Meg a szereplők is nagyon ott voltak. Szinte "éltek". Persze ez köszönhető a remek hangoknak. Iszonyatosan ott van!!!!!! -
#245 Jaja, a történet nagyon nagy volt!!!! iszonyú realisztikus, hihető stb. -
#244 én nem használtam végigjátszást. De mondom egyszerüen elvoltam varázsolva, fantasztikus a történet. Szerintem nehéz lesz ennél jobbat összehozni, de bizom a srácokban:) -
#243 Hát ja!! Én sajna végigjáccással nyomtam végig, mer nem tuttam mekcsinálni, de majd most megpróbálom anélkül! Az első rész végigjáccással is 1 hét volt! -
#242 jaja tuti:( -
#241 Akkor sztem infók is sokkal később fognak jönni, esetleg képek stb... -
#240 na igen, így viszont valószinüsithető, hogy ugyanolyan szuper lesz, mint az első rész. Én főleg a történetre leszek kiváncsi, mert az első részé az vmi fantasztikus. A végén pedig.... le esett az állam....:) -
#239 Neeem, miért?? Miért olyan sokára??? Most akarom !!! :(((
Nem baj, legalább szuper grafikája lesz és hipertörténet 600 küldetéssel... -
#238 http://www.computerandvideogames.com
írd be a search-be ezen az oldalon, hogy mafia 2 és ott kiadja majd. PC, Xbox és PS2 megjelenési időpont 2005 December 16:(((((
Amúgy semmi egyéb hír nincs róla, a PC-s résznél annyi van csak, hogy megerősitették, hogy lesz. -
#237 MI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Honnan van ez az info?!?!?!?!?!?! -
#236 Tragikus :( -
#235 2005 Dec 16-án jön ki elvileg. Hát az még kicsit odébb van:(((
-
#234 -
#233 tudom, nekem is kilötték mindig... :P -
#232 1.2-es ptach segít, mert ott lehet nehézséget állítani! :) -
#231 Sadun Tryst>
Azaz a küldetés
Mint írtam pont ennél a pontnál mondta be a 120 Gb vinyóm az unalmast, s buktam el 100 Gb fontos és ritka anyagot (film és game még annyira nem vollt gáz, de a személyes cuccok, save-k, iratok, stb. már igaen :((
na mind1 majd ha egyszer lesz olyan hangulatom, hogy újra végigszopjam (főleg a versenyes részt :)) -
#230 az kurvajo kuldetes, a vihar nagyon allat, az autosuldozesnel nekem szerencsem volt, valahogy sikerult ugy hatastalanitanom az utannam jovo egyik autot,hogy keresztbe fordult es eltorlaszolta az utat, onnantol mar nem probalkozott senki :) -
#229 Ha kilövik meg elszenveded magad a finishig,, ennyi! -
#228 azaz mikor el kell lopni 1 rakomány kalandai Whisky-t! az nem nehéz küldi, csak néha be lehet szívni akkor ha kilövik a kereked, de ez szerencsefüggö...
onnan már nem sok kell a játék végéhez! :) -
#227 Akkor olvasd el az #1-et. -
Beagie #226 nem tudom de én még ígérgetést sem nagyon láttam -
#225 Lassan megjelenhetne már egy pár kép erről a játékról...
Mittudomén, Work in Progress képek, vagy valami. Legalább keltsék az emberben azt a benyomást, hogy csinálnak is valamit, nem csak ígérgetnek... -
#224 akkor az a lényeg, hogy ott hagytam abba kb. 1 éve mikor 1938-ban járunk, s az a missió, hogy a kikötőtöl (ahol kinyírtuk az egyik maffia alvezért korábban) követni kell egy teherautót a raktárig, megvárni míg felveszi az árút és utánna lenyúlni az autót (ha jól emlékszem :)) -
#223 mert én nem mondtam meg a 100 egynéhányadik kommentben?! :D -
#222 "A gtaba nekem az nem tetszik, h ott te egyedül csinálsz mindent még, olyan küldiket is amik igaziból lehetetlenek lennének! Itt meg azé nem csak egyedül!"
És ez az a dolog, amiért a Mafia annyira élethű!! Különben én már megmondtam mi lesz a folytatás a #122-ben :) -
MagyaR #221 Jó de akkor kivel leszel a 2-be?
vki mással az bizti!
És az mikor fog majd korban játszódni? kb. 1960tól kezdődik majd és lehet, h közbe több személlyel is mész majd!
De a mai korban a maffia kb. olyan, mint a gtaban a maffiózók! Najó azé nem:D de fegyverekből többlesz kocsikból jobbak és több aztán? Repülő csónak nem leszen?
habá ezekre még senki se tudja a készítőkön kívül a választ.
De mit csinálsz 1930-1932 között? a 3 és negyedik küldi közöt??
A gtaba nekem az nem tetszik, h ott te egyedül csinálsz mindent még, olyan küldiket is amik igaziból lehetetlenek lennének! Itt meg azé nem csak egyedül! -
#220 hát akkor én nem tudom, hogy mit láttam a végén... ott elég rendesen befigyel a mellkasunkban vagy 10 golyó. és elég szépen beterítjük a kertet vérrel... -
MagyaR #219 ez vicces.
énis elolvastam a szövegét de én megértettem egyből.
Mi nem érthető ezen?
az új maffia egy teljesen más történet lesz??? szntem hülyeség, hogy meghalsz a jatek végén -
#218 eddig nem... :)
ja meg mikor elöször láttam öt írni, az SG-s logo miatt azt hittem moderátor! :D de ezután a komment után erösen megingott bennem ez a feltevés... :) -
#217 Hát nem tom szerintem ezek nem minősülnek jó folytatásnak. Az nem lehet hogy mielött meghaltál volna csináltatok még egy gyereket Sarahval és akkor a kis útod venné át a papa szerepét??? Addig meg elmész Morelló útódjához küldetésekért vagy nem tom... -
#216 Nem hallottál még gerger legendás írásmódjáról?