11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Sadun Tryst
    Amerika megint sztem...
  • MagyaR
    Attól függ hol fog játszódni
  • Sadun Tryst
    azér annyira nem... :)
  • MagyaR
    Jah. Keveredne a világháborúkkal. 1942:) és akkor az lenne a mellékcíme a jateknak, hogy mafia-battlefield :))
  • Sadun Tryst
    LOL
    ja, meg nem pisztollyal kergetnek minket, hanem karddal, síppal, meg gumibottal!

ja, és nem lenne rossz még az 1960-as évek is! M16, M1 Carabine, M1 Garand, Remington, stb... :)
    no meg az 1965-ös Ford Mustang! mekkora feelingje lenne! :)
  • Sadun Tryst
    Tommy igazából csak a nőkkel és a barátok megölésével problémázott. Mondta, hogy Ö nem gondolkodott azon, hogy kit öl meg. Csak megöli. Az igazi probléma neki a folyamatos stressz volt.
    A 2.vh-s 5let pedig nem lenne rossz. Csak én annyival módosítanám, hogy a katona aki megmenekült, az tulajdonképpen úgy kerül be a "bandába", hogy megöl 1 másik családba tartozó maffiozót, aki rátámad, mert nem tetszett a srácnak a mi pofánk (mert látszik rajtunk, hogy németek vagyunk). Ezt látják a másik család beliek, és beszervezik. Mivel se lakása, se semmije. Elfogadja. És már úszunk is az árral...
  • Vlala #289
    Nah, 5letek már vannak, írjuk meg a Mafia 3-at!
    Sadun Tryst: Miért, tök poén lenne, jönne utánunk a lovasrendőr, mert 5nél többel mentünk ... A lovaskocsi nem olyan rossz ötlet, csak a Force Feedbackes gyeplőt nem adták még ki hozzá. A Mafia története végén Tommy kap néhány évet, aztán új személyazonossággal kiengedik. Ha ragaszkodnak a főszereplőhöz, ide lehetne beszúrni még egy csavart a sztoriba.
    A 3-ban pedig Sarah és Tommy kislányát (vagy annak a kisfiát) alakítjuk majd, aki bosszút áll a Családon az apjáért, mi?
  • Csaba
    Ja. A 2. vh. után kéne játszódjon: Egy német katonatiszt lenne a főszereplő, aki először bújkál az igazságszolgáltatás elől (hiszen háborús bűnös), majd nagy nehezen (a játékban a szökést is nekünk kellene kivitelezni) átszökik kicsit elmaszkírozva Amerikába, ahol egy ideig nem leli a helyét, majd ugyanúgy véletlenül, mint Tommy az első részben, belebotlik az egyik maffiózóba, aki "hálából" beépíti a családba. A végén meg rájönnének, ki is valójában, és utánaerednének, és nagy menekülés lenne, közben a Dont is magára haragítaná. Valami ilyesmi nem lenne rossz szerintem.:-)
    Ja, még annyit, hogy ez a főhős is ugyanolyan lelkiismeretfurdalással gyilkolászná az embereket, mint Tommy, és a háborúban is csak parancsra tett mindent, legszívesebben elszököt volna, de nem lehetett, mert a nácik kinyírták volna. Ez azért lenne fontos, hogy ugyanúgy, mint Tommy-val, könnyen azonosulni tudjon a játékos vele. Mert nem egy vérengző gyilkos lenne, hanem csak a sors áldozata.:-)
  • Sadun Tryst
    10-es évek? gőzmeghajtás, valami eszméletlen ratyi kivitelezés (nincs keménytető), és komoly átlag 30 és 40km/h sebesség! amit úgy 8 vagy 15 lóerővel érnek el... vagy netán lovaskocsikkal akarsz rodeózni? :D
    én nekem 1 Paulie és Sam kalandjai is megtennék Tommy előtti időben, úgy 5 évvel. 25-tól felfelé egész jó kocsik voltak.
    a játék vége meg elég poénos lenne úgy, hogy meglövik Sam-et és Paulie-val menekülünk autóval, felburulunk majd találkozunk Tommy-val. azaz a Mafia kezdetével lenne vége a Mafia 2-nek! :) bár ez is csak 1 5let.
    sztem a játék 1945-től fog játszódni, a 2. vh után...
  • Vlala #286
    A régi főhőst nehéz lenne új sztoriba tenni, abból a csapatból nem sokan maradtak életben. én is el tudom képzelni, hogy visszamennek kicsit, és Salieri-ről lesz szó. Don Pepone, Morello, Frank, stb. A '10-es évek autói is érdekelnének!
  • Sadun Tryst
    én biztosan emlékeztetni fogom az embereket, hogy lesz Mafia 2! :)
    de azért nem lenne roszz, ha pár alapinfot elnyomnának. kor, helyszín, föhös régi-e vagy sem... én ennyivel is nagyon beérném a játék megjelenéséig! :)
  • M@TriX
    annál nagyobbat pukkan. ;)
    Mikor elfelejtjük... PUFFBAOAMMM
  • Sadun Tryst
    tök szar, hogy a bejelentés óta semmi hír nincs a játékról... :(
  • zaki
    nincs bocsánat

persze, hogy nyomtuk vele, én 4 vagy 5 freeride extreme küldetésen kívül mindent megcsináltam
  • Slayerboy
    Jóvan elnéztem...
    de gondolom, ha a 2. részről beszéltek, akkor az elsővel is játszottatok...tehát qrva mind1.
  • Matthewpamer
    remélem olyan lesz mint az 1.
  • zaki
    ezt miért nem a mafia topicban kérdezed meg?
  • Slayerboy
    Ti megcsináltátok a Freeride Extremet?
    Én akárhogy is próbálom,mindig unalmas... :(
  • Alien
    ahogy látom, titeket is főleg a történet foglalkoztat, hogy milyen lesz:) Én is így vagyok vele, nagyon nagyon kiváncsi vagyok, hogy az első rész szuper sztorija után mit hoznak össze. Szerintem hatalmas kihívás, mert ilyen kaliberűt összehozni megint, nem kis falat:) Ha Tommyt nem olyan idősen lőtték volna le, hanem még fiatal korában, akkor azt mondom, lehetett volna az, amit itt mondott már vki, hogy túléli a gyilkosságot, de így sajna vele biztos nem leszünk:( Borzasztó kiváncsi vagyok, hogy mi lesz, előre megyünk-e kicsit az időben, netán valami előzményt láthatunk??? ejj , bár lenne már vmi kis információ, hogy tudjuk, mi az ábra:)
  • Pill
    Az lenne a komoly ha Ralphie-val kellene lenni a 2-bem.
    Autószerelő műhelyünk lenne meg minden, és ebből élnénk. :)
    Vagy Vinchenzo-val (ha nem kapták el)Igazi kövér pacákkal kellene gyilkolásznunk. :)

Komolyra fordítva a szót én el tudnám képzelni, hogy SALIERI-t alakítsuk. Vagyis a fölemelkedését a hatalomra jutásáig. (Az egész MAFIA-ban nem volt róla szó,hogy hogy lett Ő a góré.( Mekkora lenne? Mindt a Kereszapa2-ben !
    El lehetne képzelni ahogy még fiatalon, 20-30 évesen megkapja az első megbízásokat és pl Vinchenzóval együtt balhéznak. Fölveszi Ralphie-t és kiépíti a birodalmát.
    Na milyen?
  • ATS: Peelova
    én valami hetvenes évekbeli folytatást várnék leginkább, de sztoriilag nem tom hogy lehetne megoldani, vagy inkább úgy kéne csinálni, hogy kiválasztani valamelyik főhőst és annak az előéletét kéne bemutatni valami faszándi sztorival. abban csak az lenne a gáz, hogy ha visszamegyünk még 10-20 évet vagy nem is lennének autók vagy pedig gyökkettővel üldöznék egymást. úgyhogy hajrá hetvenes évek és unoka:) vagy mennyenek biciklin, az már volt akkor is. én akarok lenni a nagykerekűvel:)
  • zaki
    na ilyet ne is mondj :)
  • sz4bee
    De az is lehet hogy törlik a játékot.
  • Sadun Tryst
    ez viszont lehet! :)
    vagy az sem lenne rossz, hogy ha az új lakhelyén megismerkedett volna 1 fiatal sráccal, akit kihúzott a bajból és fiaként szeretett. és mikor az ifjú titán megtudta, hogy Tommy meghalt, jön a vadászat és a beépülés... ;)
  • MagyaR
    Lehet, hogy az ük ük ük unokájával kell menni:D salieri ük ük déd unokája ellen. Hogy azér legyen egykis korkülönbség
  • DePreSsZYo
    De legalább ebből tudjuk hogy szentelnek rá időt és jó játlkot adnak ki! Alig várom :)
  • Bandew
    Igen még a játék idejében, de lehet, hogy később született egy fia is. :-)
  • Sadun Tryst
    ;)
  • zaki
    ja jó :)
  • Sadun Tryst
    meguntam a régieket, jót meg nem tok, így hagyom a p*csába, jó ez így nekem... :)
  • zaki
    logo-d?
  • Sadun Tryst
    nincs fia, csak lánya, tomb raiderezni meg nincs kedven a 60-as években... :P
  • zaki
    pont ezt akartam mondani :PPP
  • Bandew
    A picsába, tényleg!
    Jó, akkor a fia áll bosszút az apján!
  • Sadun Tryst
    60 éves fószerral valahogy nekem nem nagyon van kedvem tépni... futnék 100 métert aztán 1 órás pihenö mert kifulladt a föhös!
  • Bandew
    Tommy túléli a gyilkosságot, csatlakozik egy konkurens bandához, majd magas pozicíóba dolgozva magát, bosszút áll.
  • Sadun Tryst
    reméljük azért nem... :)
  • Slayerboy
    Szerintem továbbra is Tommal fogunk menni...
    Lehet, hogy hasonlítani fog majd a Wolfeinsteinhez? Cript... :DD
  • Sadun Tryst
    én azt se bánnám ha a 2000-ben játszódna a Mafia 2, csak akkor ne amerikában, mert a bazi nagy kocka-amerikai autókkal a faszom is kivan... jobb lenne akkor ha európa lenne. mondjuk London (bár akkor a napot sem látnánk, csak esöfelhöket), Párizs (sok beszédhibás) vagy pedig Amszerdam... :) de ahogy elnézem a lehetöségeket télleg 1920-as 30-as évek amerikájának kell lennie a folytatásban is... :) (ha meg jelen, akkor meg Alfákkal, Fordokkal és Nissanokkal kell repeszteni, nem pedig kibaszott Buick-al...)
  • Davidka
    Semmi sem biztos. Továbbra is azt tartom, hogy ha leszármazottal kéne lenni, akkor vagy nővel lennénk, vagy nagyon a jelen felé közeledve... Sztem meg kéne hagyni a '30as évek hangulatát (szesztilalom stb...)