11769
-
Takezó #335 jah, már én is naggggyon várom :) -
Gelli #334 LoL
-
#333 Köszönöm. Reményt adtál. -
#332 e3 után biztosan lesz valami... :)
1. screenshotok, talán 1 videó is... :) -
#331 Ecsém, semmi hír! -
#330 szerintem okosabban teszed ha inkább a neted figyeled a hírek miatt, az osztálytársakkal meg legfeljebb beszélgetsz a hírekröl... :) -
#329 "osztálytársakat" na -
#328 szeretem a túlinformált osztály társakat:DD -
#327 -
#326 üsd meg a mocskot helyettem is -
#325 Ja és köszi:) -
#324 Jóvanna. Osztálytársam mondta, annak meg nem tudom ki:) Csak meg akartam kérdezni, igaz-e. Tehát nem:) -
#323 még screetshot sincs róla, de 2 CD-s magyarosítás már készül... gratz hozzá... -
#322 :D -
#321 looooool -
Beagie #320 bővebben: nem mostanában fog kijönni, nem 8 CD lesz és nem 2 a magyarosítás.
a többi stimmel -
#319 :DD honnan szedsz te ilyeneket?? grat, hogy megetted:) -
Beagie #318 nem -
#317 Sziasztok!
Igaz az a hir, hogy nemsokára kijön és 8 CD lesz és 2 CD a magyarositás hozzá???
(több mint 1 dvd?) -
#316 -
#315 tényleg elnézted! :D -
#314 -
Beagie #313 ja bocs elnéztem a játék nevét itt -
#312 :D
van benne vmi... :) -
#311 mer april elseje -
#310 és ez most, hogy jön ide? :) -
#309 Ma meg van örülve jó pár ember (pl.:Apróhírdetések...) -
#308 lehetne, de itt tényleg nincs! :)
mondjuk a Fallout 3-at szinte nem merik megcsinálni! :D pedig játékosok milliói(?) várják a föhös-orientált folytatást! szerény személyem is!
és ebben 1et is értek a fejlesztökkel! ha nem tudnak jót, akkor semmilyet ne alkossanak a F3 helyzetében... -
#307 Ez üzlet, itt nincs szó olyanról, hogy csalódás :)
Ha sok Mafia fan van és van kiadó is, aki üzletet lát a játékban, akkor hülyék lennének nem megcsinálni, hisz itt az ő zsebükbe is millió dollárok folynak, hisz ha egy játékból mondjuk csak 10 milliót adnak el, az is megszorozva az árával, mondjuk 10 ezer Ft. Az sem rossz pénz már, és annak csak egy kis részét kapja a fejlesztő, de így is nagy üzlet -
#306 szerintem is áprilisi tréfa volt, mert ha úgy vesszük az ok elég ratyi. nem akarjuk, hogy csalódjanak a Mafia fanok... ha azt mondom, hogy nem ugyan az a fejlesztö cég csinálná oké... de nem, ugyan az. szal reméljük a legjobbakat! :) -
#305 azt, hogy leállították a Mafia 2 fejlesztését... -
#304 jaja, szerintem is az volt:) -
#303 Remélem,hogy csak az :) -
#302 Szerintem ez csak ápr. elsejei tréfa volt, bár lehet, hogy rosszul gondolom :) -
#301 hmmm most nem azért de ezen a www.tothegame.com-on nincs is ilyen hír, én legalábbis nem találtam.
szóval akkor mégiscsak lesz:) -
#300 április elseje van :) -
#299 ugye ez csak egy április elsejei tréfa??:(( -
#298 ez mit is jelent magyarul? -
#297 neeeeeeeeeeeeeeee:(((((((((((((((((((((((((((((((((( -
Beagie #296
bad news ! :((((
Gathering of Developers today announced it has decided to stop production on Mafia 2 Here's the short & official word: "We do not want to disappoint the many fans of Mafia 1, says Daniel Vavra, programmer of Illusion Softworks, "and hope everyone can understand how committed we are to delivering the best quality gaming experience that we possibly can."
Sad day for all action/adventure games fans... Feel like sharing your feelings? Leave a comment on our board.
www.tothegame.com
b@ssza meg:((((