11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Bandew
    THX!
  • Takezó
    szorri a hibákért :S
  • Takezó
    14:45 Az Illusion Softwork keményen dolgozik az 1930-as évek gensztertörténetének folytatásán
    Örömmel tudósíthatjuk, hogy a nemrég megjelent klasszikus, II. Világháborús, csapat-alapú lövöldözős () játék, a Hidden & Dangerous 2 készítői, az Illusion Softworks már dolgozik a 30-as évek akció-kaland gengszterjátékának, a Mafiának a folytatásán. Igaz, ez nem olyan meglepő, mintha levágott lófejet találtunk volna a párnánk alatt, de azért csodálatos hír. A Mafia 2 készítésének híréhez első kézből jutottunk – az Illusion Softwork szóvívője arra a kérdésre, hogy a bűnözők történetének folytatásával kapcsolatban szolgálna-e némi hírrel válaszolta, hogy: „Igen, dolgozunk rajta”. Sajnos a Mafia 2-ről részletes információkat a kiadó nem közölt. Valószínánek tűnik, hogy az Illusion Softwork nem változtat a játék eredeti stílusán, hangulatán és egy kitalált, 1930-as városban kell majd gengszterkednünk, azonban mi örülnénk egy kicsit korban hozzán közelebb lévő játéknak. Talán egy a Goodfellakat, vagy a Sopranokat bemutató játék újabb izgalmakat hozhatna. Se a játék kiadási dátuma, se a platformok nem ismertek, habár valószínűsíthetően PC-re, Xbox-ra és PS2-re fog megjelenni. Felvettük a Mafia Gathering nevű kiadójával is a kapcsolatot és megpróbáltunk további információkat is kicsikarni, de hajthatatlanok voltak. Mint mindig, ha valamit megtudunk, Te leszel az első, akinek továbbadjuk!
  • Taranov
    thx
  • Takezó
    nah most van időm, sazl mingyá küldö
  • Taranov
    Köszi köszi köszi köszi köszi köszi :)
  • Takezó
    ha ma melóhelyen lesz időm, megteszem neked :)
  • Taranov
    Fordítsa le valaki, lécci lécci lécci lécci
  • Bandew
    :-D
  • Takezó
    sokkal inkább kéne egy 50-60-as évekbeli Magyarországon jáccódó :DDD
  • Takezó
    király, de az előző is a 30-as években jáccódott, nem?
  • Bandew
    Ezt találtam, de nincs kedvem lefordítani. :-D

"llusion Softworks is hard at work on a sequel to its 1930s-era gangster epic 14:45 Illusion Softworks, responsible for the recent, classy World War II squad-based shooter Hidden & Dangerous 2, has already begun work on a sequel to its 1930s gangster action-adventure Mafia, we can exclusively reveal. Not exactly as shocking as discovering a severed horse's head under your bed sheets, but fantastic news nevertheless. Confirmation that Mafia 2 is underway came direct from the horse's mouth - sorry, it's horse day today - a spokesperson for Illusion revealing to us: "Yes, we're working on it", when questioned on what was happening in regard to a sequel to its crime epic. Unfortunately, as far as Mafia 2 details are concerned, the developer is keeping lips firmly sealed. Although it would be natural to assume that Illusion will stick pretty close to the original in terms of setting and style, concentrating on gangster frolics in a fictional city in the 1930s, we'd love to see a sequel that's a little more contemporary. A videogame paying homage to Goodfellas perhaps, or The Sopranos, would be a real treat. No release date for Mafia 2 yet, and no platforms confirmed, although we expect it will appear on PC, Xbox and PS2. We contacted Mafia publisher Gathering to try and squeeze out further info, but it declined to comment in any way whatsoever on the sequel. As ever, you'll be the first to know as soon as we hear more."
  • Taranov
    Szerintem össze-vissza szedte össze ezeket az infókat különféle megbízhatatlan site-okról/újságokból.
    Mint pl. a GameStar. Bár a Gamestar féléknél sokkal nagyobb kacsákat lehet találni a angol nyelvű site-okon vagy pl. az SG-n. (lásd: MS Windows Longhorn rendszerkövetelmények)
  • Slayerboy
    Én is kíváncsi lennék...
  • Takezó
    hol hallottad mindezt??? :)
  • Slayerboy
    Nagy kamu.
  • Takezó
    jah, nem lenne rossz :D
  • Beagie
    esetleg a hír forrását megjelölnéd?
  • Serpa
    június közepén, egy zárt sajtótájékoztató keretében mutatják be.
  • zaki
    Taranov: hát, én nem is várom a játékot, mert ki tudja, hogy mikor kapjuk kézhez.
  • zaki
    nem arra gondolok, mert tudom, hogy nem viszik ki, majd utána mutatják be, remélem minnél előbb. sry az offért
  • Taranov
    Hát kb. a Driver 3-mal is így volt. Mondjuk ahhoz képest, hogy 2003 elejére ígérték a Driver 2 2000. novemberi megjelenése után, elég sokat késett. Szóval lehet, hogy le is mondok a Mafia 2-re való várakozásról.
  • Serpa
    ha az E3ra gondolsz, tudtommal nem viszik ki oda a San Andreast -t.
  • zaki
    azért teljesen már a helyzet a san andreas-sal, mert van már hivatalos megjenelési dátum, igaz ps2-re lesz csak (egyelőre), és nemsokára zúdulnak majd az infok a játékról, de amint mondtam mafia -ről semmi hír nincs, csak az, hogy készítik :(
  • Taranov
    Thx. PC-re is kijön gondolom, ha már eddig minden GTA kijött.
  • Davidka
    de van, ps-re jön a gta san andreas még most ősszel.
  • Taranov
    Igen, ha semmi hír róla, akkor azt hiszem erre várhatunk. Manapság igyekezhetnének kicsit jobban a játékokkal, mert a következő GTA-ról sincs hír, igaz?
  • zaki
    hát, volt egy hír, miszerint már készítik. ennyi. többet nem mondtak el róla. én kétlem, hogy még 2004-ben kijönne, bár mikor megnyílt a topic nem ezt mondtam, arra számítottam, hogy jönnek az infok, de amint mondtam, semmi
  • Taranov
    Egyáltalán lesz Mafia 2 vagy nem? És ha igen, akkor még 2004-ben? Vagy egyáltalán megerősítették, hogy lesz?
  • Beagie
    bár még nem láttam Take2 E3 listát, szvsz nem lesz ebből semmi :(
  • M@TriX
    Meg az első rész még ma is megállja a helyét, nagyot kellene alkotni, hogy übereljék, lehet úgy érzik még nem képesek rá...
  • zaki
    kár, hogy nem mutatják be az e3-on a játékot (lehet, hogy nincs is mit)
  • Takezó
    ;)
  • Sadun Tryst
    :D
  • Bandew
    Legalább a címét tudjuk. :-)
  • zaki
    baze, jöhetne vmi hír a játékról :(
  • Sadun Tryst
    hát legalább... de szerintem lesz az 2 is... :(
  • Takezó
    :) de az még 1 év legalább :(