11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • toMpEr
  • báttyó02
    Kiváncsi leszek hogy milyen lesz a második rész,mert az első rész volt az egyetlen olyan játék aminek "érdekelt a sztorilya",mert mindig úgy futottam neki a köv. küldetésnek,hogy kiváncsi voltam,hogy mi fog történni.
    úgyhogy sok sikert a 2. résznek!!
  • Taranov
    Ami már zavaróan gyor és a pálya is szar :)
  • Hentes Bill #412
    ha száguldozni akartok ott az nfs underground :P
  • Sephi
    Pontosan ezzel volt nekem is bajom! Alig vartam mar jojjon ut mereven lefele hogy erjem el a 80 km/h :)))))))
  • toMpEr
    teny, hogy hangulatban es storyban nagyon eros volt, csak en neha megorultem a lassu kocsiktol :)
  • Lacc
    Ehh, hát ennek nem örülök :( Úgy tudom a konzolos változat csak halvány árnyéka a pc-snek, ami mesteri volt egyszerűen.
  • toMpEr
    gamespot-on is irtak rola, de ott se tudtak eldontani, hogy igaz-e a hir, csak azert valoszinusitik, mert az 1. resz se hozta azokat az eladasi statisztikakat(legalabbis konzolon nem) amit vartak volna tole
  • Taranov
    Sajnos a játékoknál több a rosszmájú terjesztés, mint az igaz hír, szóval én inkább nem is hiszek senkinek, csak a hivatalos weboldalnak.
  • Sadun Tryst
    mivel nem volt hivatalos bejelentés se, ezrté várjuk még ki a végét. lehet, h csak valami rosszmájú terjesztés ez csak... legalábbis remélem...
  • Prince007
  • Taranov
    #296-os post is hasonló volt április 1-én :))
  • Hentes Bill #403
  • Bandew
    Basszus! Most ez komoly?
  • Johnyy
    Mert????
  • toMpEr
    gyk.: leallitottak a mafia 2 fejleszteset es nem is tervezik a kozeljoben a folytatasat
  • Johnyy
    Okos dolog!
  • toMpEr
    nem tul jo hir
  • Sadun Tryst
    mind1. nem cáfolta se a fejlesztő, se a kiadó hírt. csak mosolyogtak ha erre kérdeztek. ebből viszont messzemenő következtetéseket lehet levonni... :) azaz készül a Mafia 2. és akkor fogják bejelenteni, mikor minden nagy már kijött, h legyen 1 olyan gém, amire felfigyel mindenki! :)
  • zaki
    rosszul tudod :)
  • Sadun Tryst
    de. úgytudom, h az hivatalos volt...
  • zaki
    bejelentés? az lehet, hogy volt, cak nem hivatalos
  • Sadun Tryst
    bejelentés már volt. csak info nincs + megjelenés!
  • Bandew
    Már. Szóbeli...
  • zaki
    jaja... te már, vagy még? :)
  • Bandew
    Na mi az? Te is fent vagy? :-D
  • zaki
    jöhetne már a hivatalos bejelentés + némi info
  • Sadun Tryst
    :D
  • Vlala #387
    Szerintem vesszetek össze.
  • Sadun Tryst
    értem én! de a srác akkor is kretén! ezzel arra akartam rávilágítani! :)
  • Bandew
    Csak vicc vót!

Engem senki nem ért meg!

BRÜHÜHÜHÜÜÜÜ....
  • Sadun Tryst
    vazze, azért itt még nem tartunk! ez olyan mintha azt kezdeném ecsetelgetni a RtCW topikban (mikor még nem jelent meg se az, sem a MOHAA), hogy mi van a MOHAA-val... mert hát mind a 2 Q3 motoros... :D
  • 12346
    simán zsír lesz. ha meg a jelen korban vagy a közelmúltban játszódna, akkor tuti többen nyomnák. sztem sokan ezért nem is eröltették, mert nincsenek benne minden féle csili-vili csoda autók, meg a korszak se jön be kifejezetten egy átlagos 14-20 közötti gémernek. nincs divat rap, sarkon tömörülő rossz arcú személyiségzavaros csoportosulás meg ilyenek:)
  • Bandew
    De ugyanaz az engine hajtja! :-D
  • Sadun Tryst
    és a Max Payne 3 hogy jön ide? max payne-ről, max payne topikban kéne kérdezni...
  • sankóka
    SZIASZTOK! ÖRÖMMEL OLVASOM HOGY KÉSZÜL A MAFFIA 2 DE ESTELEG TUDTOK VALAMIT HOGY A MAX PAYNE 3 KÉSZÜL E?
  • PAYNE
    jajj de szép is lenne ha elkészülne a folytatás!
    emlékszem hány napot töltöttem mafiázással! de én inkább azt szeretném ha maradna az 1930as évek mert hát akkor volt a nagy mafia banzáj!
  • zaki
    thx Takezoo :)
  • Takezó
    :D semmiség
  • Taranov
    Köszi, örök hála