11769
-
#415 #400 -
#414 Kiváncsi leszek hogy milyen lesz a második rész,mert az első rész volt az egyetlen olyan játék aminek "érdekelt a sztorilya",mert mindig úgy futottam neki a köv. küldetésnek,hogy kiváncsi voltam,hogy mi fog történni.
úgyhogy sok sikert a 2. résznek!! -
#413 Ami már zavaróan gyor és a pálya is szar :) -
#412 ha száguldozni akartok ott az nfs underground :P -
#411 Pontosan ezzel volt nekem is bajom! Alig vartam mar jojjon ut mereven lefele hogy erjem el a 80 km/h :))))))) -
#410 teny, hogy hangulatban es storyban nagyon eros volt, csak en neha megorultem a lassu kocsiktol :) -
#409 Ehh, hát ennek nem örülök :( Úgy tudom a konzolos változat csak halvány árnyéka a pc-snek, ami mesteri volt egyszerűen. -
#408 gamespot-on is irtak rola, de ott se tudtak eldontani, hogy igaz-e a hir, csak azert valoszinusitik, mert az 1. resz se hozta azokat az eladasi statisztikakat(legalabbis konzolon nem) amit vartak volna tole -
#407 Sajnos a játékoknál több a rosszmájú terjesztés, mint az igaz hír, szóval én inkább nem is hiszek senkinek, csak a hivatalos weboldalnak. -
#406 mivel nem volt hivatalos bejelentés se, ezrté várjuk még ki a végét. lehet, h csak valami rosszmájú terjesztés ez csak... legalábbis remélem... -
Prince007 #405 -
#404 #296-os post is hasonló volt április 1-én :)) -
#403 -
#402 Basszus! Most ez komoly? -
#401 Mert???? -
#400 gyk.: leallitottak a mafia 2 fejleszteset es nem is tervezik a kozeljoben a folytatasat -
#399 Okos dolog! -
#398 nem tul jo hir -
#397 mind1. nem cáfolta se a fejlesztő, se a kiadó hírt. csak mosolyogtak ha erre kérdeztek. ebből viszont messzemenő következtetéseket lehet levonni... :) azaz készül a Mafia 2. és akkor fogják bejelenteni, mikor minden nagy már kijött, h legyen 1 olyan gém, amire felfigyel mindenki! :) -
#396 rosszul tudod :) -
#395 de. úgytudom, h az hivatalos volt... -
#394 bejelentés? az lehet, hogy volt, cak nem hivatalos -
#393 bejelentés már volt. csak info nincs + megjelenés! -
#392 Már. Szóbeli... -
#391 jaja... te már, vagy még? :) -
#390 Na mi az? Te is fent vagy? :-D -
#389 jöhetne már a hivatalos bejelentés + némi info -
#388 :D -
Vlala #387 Szerintem vesszetek össze. -
#386 értem én! de a srác akkor is kretén! ezzel arra akartam rávilágítani! :) -
#385 Csak vicc vót!
Engem senki nem ért meg!
BRÜHÜHÜHÜÜÜÜ....
-
#384 vazze, azért itt még nem tartunk! ez olyan mintha azt kezdeném ecsetelgetni a RtCW topikban (mikor még nem jelent meg se az, sem a MOHAA), hogy mi van a MOHAA-val... mert hát mind a 2 Q3 motoros... :D -
#383 simán zsír lesz. ha meg a jelen korban vagy a közelmúltban játszódna, akkor tuti többen nyomnák. sztem sokan ezért nem is eröltették, mert nincsenek benne minden féle csili-vili csoda autók, meg a korszak se jön be kifejezetten egy átlagos 14-20 közötti gémernek. nincs divat rap, sarkon tömörülő rossz arcú személyiségzavaros csoportosulás meg ilyenek:) -
#382 De ugyanaz az engine hajtja! :-D -
#381 és a Max Payne 3 hogy jön ide? max payne-ről, max payne topikban kéne kérdezni... -
sankóka #380 SZIASZTOK! ÖRÖMMEL OLVASOM HOGY KÉSZÜL A MAFFIA 2 DE ESTELEG TUDTOK VALAMIT HOGY A MAX PAYNE 3 KÉSZÜL E? -
#379 jajj de szép is lenne ha elkészülne a folytatás!
emlékszem hány napot töltöttem mafiázással! de én inkább azt szeretném ha maradna az 1930as évek mert hát akkor volt a nagy mafia banzáj! -
#378 thx Takezoo :) -
Takezó #377 :D semmiség -
#376 Köszi, örök hála