11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • mafiahq
    Egy csomó kép galéria van..
  • Taranov
    Ez csak természetes!
  • báttyó02
    hát hogyne
  • Evogordon
    Van már kép a mafia 2-ről?
    Ha van létszi valaki adjon 1 linket.
  • Taranov
    Én az első küldetéseknél elakadtam :D
    A 2. részben a 17.-ig jutottam el, de már vért izzadtam.
  • akyyy
  • Duddits
    Basszus! Jöjjön már!!!
    Az első rész az első játékom amit végig vittem! És nem is egyszer! És a GTA-t meg egyszer se vittem végig mert annak nincs olyan jó hangulatmenete. De hát ennek...
  • nick név
    nincsmit
  • báttyó02
    köszi. mondjuk én sajna németes vok.....
  • Sadun Tryst
    a játék terén biztosan! de a grafikus mkotor optimalizálása nem lett a legjobb... :(
    szerintem hiba volt a Vietcong motorját a Mafia alá tenni. sokkal okosabb lett volna 1 saját Mafia motort írni.
  • Taranov
    Hát ez a cég eléggé maximalista, ahogy a Mafia1-ből látszik.
  • nick név
    nembaj, engem nem zavarna, legalább van idejük jol magcsinálni :)
  • nick név
    kérdés: valami olyasmi ,hogy: melyik játékokat fejlesztitek most
    válasz: "...something with Mafia (I can’t tell what)..."

valami a mafia -val (de nem mondhatom meg mi)

énsem vagyok nagy angolos de kb valami ilyesmit jelent :)
  • báttyó02
    de hogyha jönne is a mafia2,az tuti,hogy minimum 2006-ban lenne,nem előbb
  • báttyó02
    ebből én nem sokat értek
  • nick név
    I can’t tell what :(((
  • toMpEr
    something with Mafia
  • akyyy
    ja
  • Taranov
    Állítólag igen, biztosra max. a készítők tudják, de talán még ők sem.
  • gumikacsa
    Egyáltalán lesz mafia 2?
  • Alien
    Szerintem San Andreas-ozni előbb fogunk
  • Hentes Bill #434
    mikó jön má?
  • báttyó02
    Már nagyon várom
  • Vlala #432
    csak megsúgom: ők még a Mafiáról beszélnek, csak a kérdező topicot tévesztett. De nem tőlem tudod!
  • akyyy
    gy
  • Davidka
    hm... már kéept is tuttok csinálni a játékból???? akkor nekem először a játék kéne, mer tuttommal a mafia 2 még nem jelent meg :P
    Szal, lécci a lost heaven topicjában ;)
  • Slayerboy
    Print screent nyomsz, aztán alt+tab-al (vagy win+d) kimész az asztalra nyitsz egy paintet és beillesztés!Ott lesz a kép! :)
  • Kit--Kat
    valaki nem tudja??
  • Kit--Kat
    Hogy lehet képet csinálni a játékból, nekem printscreennel nem megy:(((
  • Csaba
    Én párszor voltam olyan béna, hogy tönkretettem az első kereket, ezért úgyis vissza kellett töltsem az állást, így beleiktattam bónusz városnézést a küldetésbe:-)
  • toMpEr
    ja a mento meg a tomeg bennem is megmaradt, de nem alltam meg bameszkodni, szoritott az ido :)
  • Csaba
    ja:-) Ez a pontos megfogalmazás.
  • Bandew
    Amúgy nekem tetszett a Mafia lassú üteme. Ha száguldozni akarok, akkor GTA-zok.
  • Bandew
    Inkább halálhűen. :-D
  • Csaba
    Azért volt pár kocsi, ami bírta az emelkedőt, pl. a főnök kocsija, meg egy két járgány, bár igaz, hogy a legtöbb kocsi láthatóan lassult az emelkedőn.
    Nem tudom, észrevettétek-e, amikor az az autóversenytuningolós küldetés volt, mentem a versenykocsival, és a hídon kisebb tömeg gyűlt össze, mert egy koma öngyilkos akart lenni, legalábbis én azt vettem ki belőle. Ha így van, akkor ez is mutatja, mennyire élethűen ábrázolták a várost és a városi életet...
  • toMpEr
    azert ha kicsit emelkedett az ut allalaban az osszes kocsi behalt, de az a kuldetes amikor a versenyautot kellett vinni tuningolni nagyon allat volt
  • Csaba
    Ja, csak irányíthatatlanok... Egyébként nem tudom, mit sírtok, igenis lehetett száguldozni a Mafiában. Pl. a versenykocsis küldetésben, de egy pár küldetés után olyan kocsit kaptál, ami simán ment akár 170-nel is. Én pl. csináltam olyat, hogy amikor a kompátkelőhöz értem, és kezdett emelkedni, nem fékeztem, hanem gyorsítottam, és úgy átugrattam, hogy na. Rohadt jó volt!Amikor üldözted Morellit vagy más gengsztert, akkor is mentél elég gyorsan. Igaz ugyan, hogy a rendőr miatt kénytelen voltál általában lassan menni, de megtehetted, hogy rányomsz a gázra:-)
    A hangulata meg olyan volt, amihez foghatót én még pc-s játékban nem láttam... Ezért muszáj, hogy legyen 2. rész. Felőlem akár megcsinálhatják hasonlóra, kicsit más sztorival, más helyszínnel, legyen nyúlás benne az 1-ből, csak legyen!!!!
    Off: Nfs undergroundnak is nagyon jó a hangulata, és én pont azt csípem benne, hogy nagyon gyors, alig látni a pályát. Hatalmas ugratások, a gyorsulási verseny nagyon jó, végre egy kis újítás volt ez a játék, mert kezdett ellaposodni a sorozat...
  • Police88
    Én leszedtem egy olyan progit amivel be lehet állítani az autók tuéajdonságát,vagy betettem másik kocsikat és már száguldozhattam is. Vagy még a Free Ride Extremes kocsik is rohadt gyorsak voltak....
  • grebber
    Remélem nem igaz.Mert egy jó game fejlesztését nehogymá leállítsák vagy most ez a divat?Ott volt a Trinity az is milyen game lett volna csak mert vakok leállítják.
  • Taranov
    Ez nem biztos, hogy igaz!