11769
-
#455 Egy csomó kép galéria van.. -
#454 Ez csak természetes! -
#453 hát hogyne -
#452 Van már kép a mafia 2-ről?
Ha van létszi valaki adjon 1 linket. -
#451 Én az első küldetéseknél elakadtam :D
A 2. részben a 17.-ig jutottam el, de már vért izzadtam. -
#450 -
#449 Basszus! Jöjjön már!!!
Az első rész az első játékom amit végig vittem! És nem is egyszer! És a GTA-t meg egyszer se vittem végig mert annak nincs olyan jó hangulatmenete. De hát ennek... -
nick név #448 nincsmit -
#447 köszi. mondjuk én sajna németes vok..... -
#446 a játék terén biztosan! de a grafikus mkotor optimalizálása nem lett a legjobb... :(
szerintem hiba volt a Vietcong motorját a Mafia alá tenni. sokkal okosabb lett volna 1 saját Mafia motort írni. -
#445 Hát ez a cég eléggé maximalista, ahogy a Mafia1-ből látszik. -
nick név #444 nembaj, engem nem zavarna, legalább van idejük jol magcsinálni :) -
nick név #443 kérdés: valami olyasmi ,hogy: melyik játékokat fejlesztitek most
válasz: "...something with Mafia (I can’t tell what)..."
valami a mafia -val (de nem mondhatom meg mi)
énsem vagyok nagy angolos de kb valami ilyesmit jelent :) -
#442 de hogyha jönne is a mafia2,az tuti,hogy minimum 2006-ban lenne,nem előbb -
#441 ebből én nem sokat értek -
nick név #440 I can’t tell what :((( -
#439 something with Mafia -
#438 ja -
#437 Állítólag igen, biztosra max. a készítők tudják, de talán még ők sem. -
#436 Egyáltalán lesz mafia 2? -
#435 Szerintem San Andreas-ozni előbb fogunk -
#434 mikó jön má? -
#433 Már nagyon várom -
Vlala #432 csak megsúgom: ők még a Mafiáról beszélnek, csak a kérdező topicot tévesztett. De nem tőlem tudod! -
#431 gy -
#430 hm... már kéept is tuttok csinálni a játékból???? akkor nekem először a játék kéne, mer tuttommal a mafia 2 még nem jelent meg :P
Szal, lécci a lost heaven topicjában ;) -
#429 Print screent nyomsz, aztán alt+tab-al (vagy win+d) kimész az asztalra nyitsz egy paintet és beillesztés!Ott lesz a kép! :) -
#428 valaki nem tudja?? -
#427 Hogy lehet képet csinálni a játékból, nekem printscreennel nem megy:((( -
Csaba #426 Én párszor voltam olyan béna, hogy tönkretettem az első kereket, ezért úgyis vissza kellett töltsem az állást, így beleiktattam bónusz városnézést a küldetésbe:-) -
#425 ja a mento meg a tomeg bennem is megmaradt, de nem alltam meg bameszkodni, szoritott az ido :) -
Csaba #424 ja:-) Ez a pontos megfogalmazás. -
#423 Amúgy nekem tetszett a Mafia lassú üteme. Ha száguldozni akarok, akkor GTA-zok. -
#422 Inkább halálhűen. :-D -
Csaba #421 Azért volt pár kocsi, ami bírta az emelkedőt, pl. a főnök kocsija, meg egy két járgány, bár igaz, hogy a legtöbb kocsi láthatóan lassult az emelkedőn.
Nem tudom, észrevettétek-e, amikor az az autóversenytuningolós küldetés volt, mentem a versenykocsival, és a hídon kisebb tömeg gyűlt össze, mert egy koma öngyilkos akart lenni, legalábbis én azt vettem ki belőle. Ha így van, akkor ez is mutatja, mennyire élethűen ábrázolták a várost és a városi életet... -
#420 azert ha kicsit emelkedett az ut allalaban az osszes kocsi behalt, de az a kuldetes amikor a versenyautot kellett vinni tuningolni nagyon allat volt -
Csaba #419 Ja, csak irányíthatatlanok... Egyébként nem tudom, mit sírtok, igenis lehetett száguldozni a Mafiában. Pl. a versenykocsis küldetésben, de egy pár küldetés után olyan kocsit kaptál, ami simán ment akár 170-nel is. Én pl. csináltam olyat, hogy amikor a kompátkelőhöz értem, és kezdett emelkedni, nem fékeztem, hanem gyorsítottam, és úgy átugrattam, hogy na. Rohadt jó volt!Amikor üldözted Morellit vagy más gengsztert, akkor is mentél elég gyorsan. Igaz ugyan, hogy a rendőr miatt kénytelen voltál általában lassan menni, de megtehetted, hogy rányomsz a gázra:-)
A hangulata meg olyan volt, amihez foghatót én még pc-s játékban nem láttam... Ezért muszáj, hogy legyen 2. rész. Felőlem akár megcsinálhatják hasonlóra, kicsit más sztorival, más helyszínnel, legyen nyúlás benne az 1-ből, csak legyen!!!!
Off: Nfs undergroundnak is nagyon jó a hangulata, és én pont azt csípem benne, hogy nagyon gyors, alig látni a pályát. Hatalmas ugratások, a gyorsulási verseny nagyon jó, végre egy kis újítás volt ez a játék, mert kezdett ellaposodni a sorozat... -
#418 Én leszedtem egy olyan progit amivel be lehet állítani az autók tuéajdonságát,vagy betettem másik kocsikat és már száguldozhattam is. Vagy még a Free Ride Extremes kocsik is rohadt gyorsak voltak.... -
#417 Remélem nem igaz.Mert egy jó game fejlesztését nehogymá leállítsák vagy most ez a divat?Ott volt a Trinity az is milyen game lett volna csak mert vakok leállítják. -
#416 Ez nem biztos, hogy igaz!