11769
-
#535 minthacsak gumi lenne -
#534 -
#533 Inkább csak hülyeség! -
#532 Fantázia, kreativítás van bőven. -
#531 -
#530 -
#529 Na az iskolában ért egy kis meglepetés.Hivtak a portára hogy jött csomagom,megyek erre mit hoztak a 22.részt.
Nem tétlenkedtem irány a számtech terem azt felnyomtam kicsit sokat telepitette mert 4DVD-s.Kicsit akadt is az iskolai gépen,de ami a legszembetünőbb volt hogy az "ŰRBEN" mégpedig a marson játszodik.
Nagyba ott lépkedek azt megtaláltam az egyik marsjárot amit felküldtek.Az "E" akciógomb megnyomásával már átt is vettem az irányitást és a küldetés is megjelent a képernyön gyűjtsek össze minnél több bizonyitékot az élet létezésére.Ez az első küldi ,a másodikban már visszatértünk a földre ahol a régi összetörött Barkaszunkat megcsinálhatjuk és tuningal elláthatjuk.
[ez nem is olyan jó de el kell ütni az idő] -
#528 jah, majd toplistás lesz a topic, kitudja hányan fognak annak hinni, hogy kijött :D -
#527 kijött már? -
steweee #526 hol van a színház és hol a mozi ? fel van telepítve, vagy fél évvel ezelőtt megint úrja végigjátszottam ki tudja hányadszor, de most így hirtelen nem találtam az épületeket. -
Vlala #525 banyek, visszaolvastam az egész oldalt, de nemtom miről beszéltek.
Vagy Ti vagytok őrültek, vagy én vagyok fáradt.
(Egyébként amikor belejöttem a Mafiázásba, én is majdnem elüttettem a zebrán egy fekete hosszúkabátos embert... az ötszázas reményében.) -
#524 -
#523 Te nem nézed a hireket épp hogy kipörgetjük az egyik részt másnap kiadják a következöt.
Legalább lesz mit törölni :) -
#522 ezt meddig fogjátok folytatni? :D -
#521 Ott már ha jól emlékszem voltam és az egyik öltözöszekrényben volt egy kulcs ami egy nagy épületet nyitott erre meg egyszerű volt rájönnöm mert ott vlt egy kép az épületről.Nem tudtam mást tenni bementem az ojjektumba és mit látnak szemeim egy élő Fekete Pákó koncert na mondom ezt már meghalgatom ha már itt vagyok erre jönnek a CIA-sek azt elviszik mondván hogy ő tudja hol van Fekete szakál kincse.Erre mondom csipjen meg valaki mert ez már nem is a Maffia game a paraszt meg szó szerint hátulról megcsípett ám de mivel viperával.Azt lett egyből adok-kapok. -
#520 a free rideban mindenképp menj majd be a moziba. van ott egy irtó jó rész.
a vetíterem melett vana raktár... és képeket lehet látni régi maffiás részekről.....
az egyiken az 1-nek az introja van, hát az állat......
ha meg a színház öltözöjébe mész, találsz ott egy kis cetlit, amin van egy kód. sárga pete rokonánál , sajnos neve nem jut eszembe, lehet jó kis fegyverekhez jutni.
A locomotivet ki ne hagyjátok az orosz résznél!!!!!
-
#519 Jah. -
#518 Innen kéne ötleteket venni és már rég lenne game :) -
#517 Basszus mennyi baromságot tudtok összehordani! -
#516 Tényleg, ez nem is bug hanem ahányszor betöltöd a játékot mindig más autóval kell átugratnod. Én most 2x pl: Réti Wartburgal "indultam" az ugratónak na persze az utánfutó kicsit hátráltatta, de egész jól vitte a hó kupacot! -
#515 Sajna nekem akkor itt bug keletkezett a játékban mert nekem nem ifa volt hanem sima mezei barkasz.Ez kissé hátrányt eredményezet a küldetés kivitelezésében,mivel nem tudtam felgyorsulni eléggé [az ifával feltudnék] ahhoz a nagy urgatohoz ami feljuttat a Jégvárhoz mert csak lekoccoltam a hegy szélét amin a jégvár ugye ott áll,de a levegőben sikerült elkapnom egy faágat amivel a game fizikai adottságait kihasználva ,ami érzödik majd a 20.részben is ,felhuztam magam a Jégvárhoz.Tényleg fasza volt ez a rész. -
#514 Hihi, ne meséld el a végét a többiek még el se kezdték! Én már a 19. küldinél tartok (most kezdtem) a 17. vége télleg nagyon király volt! alig bírtam kiütni a tű sarku cipőjét.
Amúgy mondtam hogy a 19. végében megjelennek Salieri emberei? egy egész banda. elég húzos lesz, habár ez már Alaszkában játszódik, meg kell védeni a Jégvárat, meg a hó szállítmányt. (Ami persze nem hó szállítmány, csak annak tűnik, a végén majd kiderül, a lényeg a lényeg -> Ifá-n kell szállítani!) -
#513 Most nem felvágni akarok ,de SPOILER:
A 17.végén lesz majd amikor egy ismeretlen nő aki igazából csak számunkra ismeretlen felfedi elöttünk kilétét hogy ő Morello felesége és ő küzd meg Morello helyett.
A nő gyengepontja hogy amikor rug üssük ki a támaszkodo lábán lévő tűsarkú cipő sárkát ekkor hanyatt eseik mi meg lepuffanjuk.
A 18.rész egy csattanóval indul hogy megsem halt meg.
de nem mesélem el az egészet játszátok végig ti is -
#512 Mi folyik itt?? -
dzsungel?
én azt hittem, h a 7. rész a nevadai sivatagban játszódik... XD -
#510 Nem értem mit nem tudtok rajta, én már a 17. nél tartok, Morello fia elég nehéz ellenfél. -
#509 hát nemtom, próbáld ki ezt a cheatet, de nem garantálom hogy működni fog, anno az egybe se működött :(:(:( -
#508 A dzsungelbe nem tudtam tovább menni:(( -
#507 Passz régen volt már most a 7.rész közepénél vagyok -
#506 segítsetek elakadtam a játék 6. részének a végén ahol a maffiafőnököt kéne kinyírni:( merre kell menni? -
#505 -
#504 -
flashX #503 "itt az 1ik legtöbb a láma kérdés"
-
#502 imádom ezt a támát.
itt az 1ik legtöbb a láma kérdés... -
#501 Hamarosan itt lesznek a képek a 4. részről. -
#500 jah, csak sajnos az már túl régi, a gépemen jászhatatlan, gyors:(hiába tettem fel mindenféle szar drivert -
#499 Ááá, lejárt lemez, én már a 3.részt tolom... elég ütős! :-) -
#498 hát hogyne,már kapható a boltokban! -
#497 vazze má kijött? -
#496 leletem egy rakás képet, de sajnos mind:
-tiszta mafia
-oda van írva a menüpotn nevéhez, vagyis kivehető ebből az oroszukránszlovák névből hogya "Fake Sceenshut"