11769
-
#575 sztem megveszem mint tegnap a csajok az imet :D -
#574 Igen, ilyen hibákra gondolok. Első számban asszem Age of Empires 3-ra azt írták, hogy FPS kategória. Most meg a legújabb SW játékra írták, hogy PC-re is, miközben nincs fenn a hivatalos honlapon a PC logo. :-)
Nekem nagyon gyanús ez a csapat. Azt írták, hogy van tapasztalatuk más helyekről... hmm. Valóban? ;-)
Sebaj, kíváncsi leszek én is erre a Mafia 2 részre. Belejavítani már úgysem tudnak. :-D -
#573 -
#572 Én is ezt gondolom.Meg az is idegesít hogy mindehova odabass.ák a PC-s logott holott az adott game még be sincs jelentve PC-re. -
#571 Hát látszik, GameStar ajánlotta... -
#570 Szerintem ezek elég sokszor nincsenek képben dolgokkal. Jó, hogy olcsó, de tele van hibákkal, s van, hogy írnak 2 oldalt valamiről, ami ki sem jött még, de azért leírják, hogy rohadt jó a játék, s a tulajdonságait: Lehet benne lőni, menni, gugolni. Kb. ilyen színvonal néha-néha(?). :-)
Mafia 2 is hasonló lehet szerintem, esetleg lesz benne ennyi: "Végig vittük, és van benne egy csaj, akinek a sarkát kell kigáncsolni. Az jó rész." :-D
Adok még 1-2 lehetőséget nekik, s ha nem javul a helyzet, a felkészültség, akkor inkább veszek haribo gumicukrot két hetente. Az is annyi kb. :-) -
#569 Már nagyon várom a holnapot mit irnak róla. -
#568 Mi is. -
#567 De ez a MAFFIA egy másik játék lesz, vagy mi? Mert a mi MAFFIÁnkat Mafia-nak írjuk. Nem 2 FF-fel. -
#566 csá
vona1 kérdésem most akkó lesz vagy nem lesz mafia2? me én ugy tom hogy leálitották a gáma fejlesztését -
#565 Meg a facct! Én Battán már láttam az újságosnál! -
#564 jaah......... :):):) -
#563 Holnap jön csak ki. :-) -
#562 valaki szkennelje már be plzz -
#561 [URL=]http://www.gamepro.hu/actual/gamepro2.jpg[/URL] -
#560 Szerintem ezke olvasták az itt lévő hozzászólásokat :DDDDDD -
Beagie #559 vár, meglát -
#558 De állat! -
#557 Srácok! Most nem vagyok képben. Tudtommal leállították a fejlesztését a folytatásnak, erre most látom a GamePro újság címlapján, hogy Maffia: Godfather, Scarface, Mafia 2.
Írtam az oldalukon, hogy tudtommal leállították a fejlesztését, erre kitörölték a hozzászólásom. :-D
Most visszaírtam megint, mert én így tudom.
Azóta kiderült, hogy mégis kiadják, vagy mi? ;-) -
#556 LOL.
Hárká olvass vissza, már leírtuk a dolgokat. -
#555 Köszi! :-)
Ezzel a megoldással nem csodálkozom, hogy betiltották jó pár országban. -
#554 Ez nem bug olvastam róla fórumokon.Akkor az egy másik csaj és csak azután lesz a tűsarkú gáré.
Ezt a tűsarkatlant nagyon egyszerű kinyirni csak be kell csalni az elöttünk lévő "körbe" mert az beinditja a darut az beleakad a ruhájába és beleesik a csaj a folyékony fémbe és meghal. -
#553 Na most vagy nálam bugos a progi, vagy tényleg nincs tűsarkú a csaj lábán... ijj. Valakinek van mentése a köv. küldire? ;-) -
hárká #552 sziasztok.
van már valami hír a játékról?
nem tudni még, hogy mikor jelenik meg?
már várom -
#551 SPOLER -
#550 Ez film? -
#549 -
#548 az a DVD-s változat -
pirosba is van ám -
#546 -
#545 1941 A nagy szökés
ez lesz a demojába -