11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • hiba
    hal:)
  • hiba
    duke nukem4ever a hallhatatlan meg nem szuletett :)
  • Taranov
    Mi az a DNF?
    Egyébként engem nem érdekel a Mafia 2, ha tényleg 2007-ben jön ki.
    Van a várakozásnak is határa, lehet, hogy akkor már nem is fogok játszani stb. :)
    Szóval a 2005-ös játékokra még várok, de azután már nem :)
  • Sadun Tryst
    dnf már sose lesz. ha pedig igen, akkor csak azért adják ki, h lássuk, h tényleg csináltak valamit az elmúlt 8 évben... :)
    nyereséges üzlet már sose lesz belőle. még ha minden idők legsikeresebb játékai is lenne, akkor sem hozná be azt az összeget, ami már belefektettek...
  • Vlala #611
    Ha addig hegesztik, biztos nem kapkodják el. De inkább adják ki később, minthogy elkapkodnák. (másrészt, nikább mondjanak későbbi dátumot, és adják ki időben / kicsivel előbb, mint - á la DNF - húzzák-halasszák a kiadási dátumot.
  • Duddits
    2007-ben.
  • Duddits
    Tudtátok, hogy 207-ben jön ki?
  • Duddits
    Hát remélem igaz lesz!
  • Sadun Tryst
    titokban. tehát még semmisem biztos. erről meg már jó ideje tudunk.
    de azért remélem a pletykák igazak, és tényleg lesz 2. rész.
  • Duddits
    Ezen majdnem örömgörcsöt kaptam a buszon!
  • Duddits
    Nah! Sikerült beizzítani a szkennert!
  • Skiper
    :DDDDDDD
  • Duddits
    Telómé nem lesz valami szép. De várj, megoldom valahogy.
  • akyyy
    fényképezd le kamerával
  • Csoder
    £o£, ezen jót röhögtem :D
  • Duddits
    ááááhhhh. Már 1000 éves. De nem az a baj. Valamiért nem olvassa be.
  • Csuhai G
    Garancia levél?
  • Duddits
    Nem tom feltölteni, mert a köcsög szkennerem nem akar elindulni.
  • mafiahq
    Váo, és olyan hírt kell közölni ami már 1-2 éves????!!!
  • BBird
    Rengeteg kis tökmag nem is hallott róla, olvastam gamepro fórumon. Amúgy Maffia nem egy játékra utal. 5 évvel ezelőtt sem a Mafia játékra asszociáltunk e szó hallatán. Ezért nem jogos a felháborodásod. :-)
  • Duddits
    Pl. Godfather! Azt is ugyan így csinálták!!

Pill, most töltöm a szkennerem softwerjét.
  • MagyaR
    A ****** készítők mérnem képesek egy nyamvadt képet a jatekról közzétenni ? :DDD.

Az lesz az egésznek a vége, hogy semmi hír a gameról és az eggyik nap csak úgy hirtelen megjelenik.
    Semmi dátum meg ilyenek, csak egyszerűen már lehet majd kapni.

Persze csak titokban!!!
  • akyyy
    érdekes, elkezdtünk itt 'hülyülni', erre sztem a következő gamestarba is bene lesz egy mafia 2-ős hír

ezmár röhej
  • akyyy
    szkennelés?
  • Duddits
    Bakker!!! Nem hiszem el amit láttam ma a PC Guruba!!!! 1 ÉVE csinálják TITOKBAN a játékot!!!
  • rorr
    Star wars 4? 5? 6? Kenobi?
  • rorr
    mondj egyet? :)
  • akyyy
    például?
  • Sadun Tryst
    elég sok film van, mikor egy faszi monológot mond miután megölték.
  • rorr
    Lehet ,hogy csak álmodta mert miután lelövik is beszél Tommy! Mintha mi sem történt volna, egyes számban folytatja a monológját!
  • mafiahq
    Akkor is nem tudtak újat mondani, (olyanokat közölnek amit mindenki tud, semmi újat..) meg úgy írták ki mintha a "maffia" egy játék lenne. Akkor mértnem azt írták Mafiás játékok, **** banda!
  • Davidka
    Talán, mert nem csak a MAfiára vonatkozik (alatta szerepel többekközt a Godfather is....)
  • mafiahq
    Akkor miért írják 2 ff el a Maffiát a címlapon?! Elég nagy hiba.
  • akyyy
    a lövésre felébred saránál
  • Vlala #581
    Ennél már csak az Alien 4 rosszabb Ripley klónozásával...
  • Vlala #580
    közelről beledurantottak egy Luparával, és túlélte? Ez rosszabb lenne, mint a Dallasban Bobby feltámadása.
  • akyyy
    amugy épp nemrég jutott eszembe, hogy a végén mikor lelövik, csak az eszméletét veszti el, sőt, az egészet csak álmodta, esetleg dumála rendőrrel, de az egész kisé hazugság, és Saleroék benyitnak és lelövik a felügyelőt, és 99% övék a város........
  • BBird
    Hát most nincs nálam az újság, de kb annyit írtak, amit mi is tudunk, hogy kb. 2éve felreppent a hír a folytatásról, közben cáfoltak, aztán kivált a csapattól egy fontos kulcsfigura. Most a jelenben meg néha-néha csiripelnek a madarak, de hivatalos bejelentés még semmi. (Állítólag nagy a titoktartás, főleg a Hidden 2 és kiegészítője után).
  • Duddits
    Mi volt benne?
  • BBird
    Sikeresen elolvastam. Így már érthető, hogy beleírták a Mafia-t, viszont a címlapra nem írtam volna ki. Viszont az is érthető, hogy sokan címlap alapján vásárolnak. :-)