11769
-
#655 erre sok válasz van, pár:
1. a többi fejlesztőcsapat kopizhatja az 5letet
2. ha berobban akkor a hiszteriaroham egekbe szökkenti az eladásokat
stb. -
#654 És miert nem? -
#653 Pl: szted van még olyan, akit érdekel a Duke Nukem Forever? :-D -
#652 Nem hát. -
#651 nem -
#650 De minek ez a nagy titkolózás? Most nem mindegy a kiadónak hogy bejelenti vagy nemjelenti be a játékot. -
#649 Hát REMÉLEM! -
#648 nekem, neked lehet -
Gyusz #647 Szerintem nagyon érik már a második rész, hiszen a Take2 nem volt hajlandó közölni az E3-on kiállított játékainak a listáját, amiből én arra következtetek, hogy nagy meglepetések lesznek. Remélem az egyik meglepi a Mafia 2 lesz... -
#646 Miért ne bizonyítana? -
#645 ez szart se bizonyít...
én lentebb leírtam már a véleményem, hogy a srácok vmin dolgoznak a HD2 óta, de hogy min azt még nem tudja senki. de valszeg az E3-on kiderül...
találgatni lehet, az nem nagy tudomány... -
#644 Itt egy kép, bár nem tudom, hogy fönt van-e még.
-
#643 Fogadjunk??! -
#642 Sajnos -
#641 Nemhiszem! -
#640 Nem, mert titokba készítik. -
#639 Esetleg valami screenshotot nemtalált valaki? -
#638 [parazs=RED]Tudja valaki hogy mikor jelenik meg???? -
#637 ezt a hülyeséget ki terjeszi? -
#636 De lesz! -
#635 nem lesz mafia 2.megszűnt a fejlesztője! -
ponki #634 De addig is van itt egy The Gothfather nevű kis programocska is. Egy halvány reménysugár.............................. -
#633 Nem holnap az tuti :D
2005 vége talán 2006 Q1 ki tudja -
#632 Mikor jön már a játék???? :D -
#631 a leállítási rémhír tényleg "igaz" volt, de a csapat felolszlás nonszensz. -
Szabi DEMON #630 Csak olyna rémisztő híreket halottam hogy leállították a projektet meg feloszltot a felejsztőcsapat, stb... ezek szerint ez nem igaz! -
#629 :)
szerintem lesz, meg ha elolvasod a lenti hozzászólásokat, abból következtethetni lehet, h lesz mafia 2. -
Szabi DEMON #628 Most az egfy dolgo hogy nem nézem a képernyőt gépelés közben, de nem lettem okosabb... -
#627 lezs is és elsz is :) -
Szabi DEMON #626 Most akkro lezs vagy nem elsz? -
Vlala #625 én lehet, hogy akkor már élni sem fogok (na hallod, ahogy vezetek :-) ), sazl.
azért belegondolni sem tudok, mit lehet két évig fejleszteni. Tiszteletem a koordinátornak, aki átlátja az egész projektet, és tud mondani egy időpontot arra, hogy mikor jelenik meg... -
nick név #624 thx
hát szerintem kacsa, de ne legyen igazam... -
#623 Valami amerikai oldaon találta. Googléba rákeresett, hogy Mafia 2, és valahol ott. -
#622 Ok. Ha feljön a csávó MSN-re megkérdem. -
nick név #621 azt mondtad segédkezel az oldalban, akkor kérdezd meg lécci, hogy honnan tudják -
#620 őőőőőő...... Nem tom. Én tegnap este jöttem vissza síelésből, úgyhogy kicsit le vok maradva.... -
nick név #619 és ők honnan tudják? -
#618 Innét. Amúgy, én is segítkezek ebben az oldalban.... -
nick név #617 honnan tudod? :o -
#616 Ja, az nem is lesz, ha kíváncsiak vagytok rá, most megmondom :D