11769
-
#706 Vagy ellehet menni közben kajáni, kutyát simogatni :) , A bárátnővel..... -
Vlala #705 nem tart sokkal tovább, mint más 3CD-s gémek. Köben ismerkedhetünk a szereplőkkel is, vagy be leeht izzítani az aknakeresőt... -
#703 de már volt fent régen
csak most nincs kedvem -
#702 Honnan tudod, hogy sokáig tart, ha még nem raktad fel? :DDDD -
#701 nem veszitek észre
én azé mondtam hogy mafiahq-nak visszaadjam a baszogatásait
mind1
egyébként megvan a mafia, csak nincs kedvem felrakni mert sokáig tart. -
#700 nincs és az e3 előtt nem is várható, az biztos, hogy a srácok az Enemy in sight című háborús gémet fejleztsik, ami egy elég nagy prjekt, így én személy szerint nem hinném, hogy fejlesztés alatt vana MAfia 2, de majd meglátjuk.
Örülnék persze ha nem lenne igazam, de ha megnézük az első rész még napjainkban is megállja a helyét mind grafban mind játékélményben.
szerintem 2. résznek egy igazi nagy dobást akarhatnak ami talán még arrébb lesz.
A The Godfathert is ha megnézitek grafban szinte 1:1-ben a Mafia, csak szebb karakerek.. sztem.
de attól függyetlenül jöhet! :) -
#699 azt én sem tudom, de most rendet vágok :) -
#698 Hozhat, de nem neked. -
#697 Így van...ha valakinek nem tetszett az első rész annak nem fog a második se, nem értem miért is várja.... -
#696 Most mé M@TriX lett a modi???!
Maffiahq inkább ne! E-mailbe is zaklatott engem! -
#695 a mafia 1 nem tetszik annyira
de a 2 hozhat újakat -
#694 az má nincs itt -
#693 hát te itt? ehh...
aki utálja a MAFIA-t, annak ne keljen a MAFIA 2, nemde? -
#692 majd maffiahq -
#691 ok
légy moderátor
van már hír a gameről? -
#690 Elválalhatom a moderátori jogot? Kitisztítanám a topikot, stb... Ügyelni kellenne a rendre. -
#687 deszar .dddddd -
#684 Pisti??! Hát te mit csinálsz? -
#683 :) -
#682 khm -
#680 Minek logó? -
steffelpityu #674 mikor fogják kiadni vagy már kintvan?
-
#673 ez még találgatásnak is gyenge, legfőképpen azért mert a CVG nincs is ilyen infó, így sztem csak magukat égetik ezzel a hírrel. :)
azaz rákerestem mégis van, de az egy 2003 decemberi hír :)
szóval hajrá :) -
#672 A borítóterv már kész van!!! :-) -
#671 :DDDDDDDDDDDDDD -
#670 csak az azért elég nagy projektnek tűnik, egy Mafia 2 pedig megint csak nem lenne ksi vállakozás ha jót akarnak, na legyen már E3!!! ;) -
Gyusz #669 Az Enemy in Sight bejelentésekor elmondták, hogy más projekteken is folyik a munka. Úgyhogy ez nem akadályozó tényező, persze nem is bizonyíték a Mafia 2-re -
#668 amúgy annyit megjegyeznék a témában, hogy az Illusion, a Mafia fejlesztője az Enemy in sight vagymi című háborús taktikai FPS-en dolgozik, lehet mellékesen a tarsolyában ott a Mafia 2, de erre így egyre kevesebb az esély... -
#667 Már alig várom! -
#666 május 12-14. (plusz-mínusz 1-2 nap) -
#665 Annyit visszaolvastam,de nincs semmi biztos. :( -
#664 mikor lesz az E3? -
#663 Csak 1 oldalt kellenne visszaolvasnod. Vagy felet. -
#662 par hozzaszolast olvass vissza, pont errol van most szo -
#661 Bocs előrre is, de most nincs hangulatom viasszaolvasni 660 hsz-t.
Lehetséges az hogy készül egyátalán Mafia 2?? Hisz az első rész már olyan régen megjelent. Én nagyon várnám, mert ez az egyik kedvenc játékom, nagyon szuper volt a hangulata, a küldetések meg minden. -
#660 szerintem a várjuk ki az E3-at, addig felesleges találgatásokba bocsátkozni... -
#659 Valami hír hogy mikro jelenik meg? Lehet hogy ép a Keresztapa megjelenésével egy időpontban adják ki ezt is. Valyom melyik lessz a nyerő?? -
#658 Ugye-ugye... gumicucu páwá! :-) -
#657 pontosan -
#656 Meg lehet, hogy a Keresztapa miatt is inkább még titokban tartják, így hátha jobban izgatja a fantáziáját a játékosoknak, kíváncsiskodnak, vagy előbb megvárják, hogy az kijöjjön, hogy ezt követően robbantsanak.
Az is lehet, hogy megvárják a Keresztapát, az elért eredményeit, hiányosságait, stb... ők ebből tanulva fejlesztik, stb stb.
De leginkább szerintem azért nem jelentik be, mert elfogyott a fundy gumicukruk, ezért most duzzognak. :-)