11769
-
Rider 92 #826 mikor jött ki van demoja itt az sg n? -
Mafioso #825 na nem írtok semmit, amugy van egy képem a mafia 2-ről nagyon állat, csak nincs már meg mert nmrég raktam ujra a windwost és nem mentettem le:(
nem baj, majd megkeresem vhol. -
#824 kinek mi,nállam nyomába se ér sa mafianak,de ez tényleg izlés kérdése mind2 jo mafia történetben részleteségben jo sa meg arcados inkább -
#823 tényleg igy semmi értelme mert nem is lehet irni bele amig nem irtál -
#822 Jaja! -
Goth #821 nem de akkor legalább írj bele, úgyis mindenki tudja hogy a maffia bújhat a picsába, szanandreasz rulza, sazl -
#820 Miért? Mi értelme?? -
Mafioso #819 miért, baj? -
#818 Nah, Mafiaso megint nyitott egy Mafia topikot..... -
#817 anyám, olyan síkak vagytok hogy az nem igaz, nem tudhatja még senki, hogy készül-e a 2. rész avagy nem. ami "bizonyíték" eddig van az szart sem ér és a cáfolatok sem.
majd meglátjuk ha kiszivárog vmi infó.
az most biztos, hogy a csapat egy háborús multis FPS játékon dolgozik. ez a tény és ennyi.
jó lenne ha befejeznétek semmiről való felesleges spemmelést. -
Paulie2005 #816 Jó a játék,az tény!
Az is tény hogy várom a 2.részt,de nem lesz! -
#815 Íme egy példa a kívételre. -
Paulie2005 #814 Már 3 éve?Hát akko tényleg leállították! -
#813 Vaoh! Te nem vagy semmi! Ezt már vagy 3 éve mondták, azért, hogy ne számítsunk rá. De mi, Magyarok, nem vesszük be. Persze vannak olyanok aki beveszik, de hát ez van. -
Paulie2005 #812 MAFIA 2 FEJLESZTÉSÉT LEÁLLÍTOTTÁK!!!!!!!!!!4 -
#811 de akkor női főhős lenne.
legalábbis én úgy emlélszem, hogy Tommy mondta is valamikor a történet során, h lánya van. de nekem az 50-es évek amerikájában semmi kedvem nincs egy csajjal rohangálni és gyakni a maffiózókat...
szóval vagy 1 teljesen új szálat találnak ki és a 30-as évek amerikája lesz újra, vagy inkább ne is legyen mafia 2. 1szerűen a Mafiát nem lehet folytatni az ilyen befejezés után.
kiv. ha valami nagyon nagy szarságot nem találnak ki... -
#810 Elméletileg a gyerekével kell majd menni, ezt mondták kezdetben... -
#809 ha ez lenne a története a mafia 2-nek, akkor még a netről sem tölteném le, annyit sem érne... -
#808 Szerintem ha megjelenik, akkor a csapból is ez fog folyni, ugyhogy venni is fogják majd. -
Mafioso #807 Termsézetesen fogják reklámozni, csak akkor amikor már megjelent! -
Kaslerka #806 Én is örülnék ha tényleg megjelenne, de szerintem nagyon szar reklámfogás lenne ha nem akarnának róla szólni és csak sunyib megjelenne. AZ ilyen gameket 1000el kell reklámozni. Volt már rá példa, hogy állat lett 1 játék, de mivel nem reklámozták be is bukott. -
#805 Én is örülnék ha csak sutty () megjelenne. -
Mafioso #804 Szerintem az lesz majd a story hogy:
Tommy-t nem abba az országba rakták hanem egy
teljesen másikba Las Angeles-be, és az öreg ember
akit llötek az az apja volt, és Tommy megakarja bosszúlni
őket, igy kiirtja a főtörzsi mafiát azaz a
Los Angeles-i mafiát kiirtja, ez jo story lenne.
De azt halottam hogy a Mafia 1- eredetileg 40. küldetéssel
készült volna, csak mivel a határidő 2x eltolták nem tehetek meg
a néppel hogy megint eltolják, állitolag elsőfelébe Tomyy val
lettünk volna a 2 felében meg a detektivvel, gondolom
nem volt idejük és igy megcsinálták extráként a Free Ride Extreme-t
Remélem a Mafia 2-ben nem detektivvel fogunk lenni, mert akkor
nagy szar lenne a game, megjelenés várhatóan: 2005.12.16 (nem egy helyről
van ilyen infom)
Szerintem meg besem jelentik a játékot hanem egyszeribe csak megjelenik, azsem igaz hogy leálitották, mert szerintem csak igy akarják hitegetni hogy nem készül, hanem megjelenik karácsonyra,és szép kis meglepetést okor nekünk az
Illusion Sotworks. Na mindegy, majd kiválik minden decemeberre!
Úgyis irnak majd valamelyikújságban róla! -
#803 Az a jó! Szerintem az összeset törölhetné egy-két kivetelével. -
#802 gondolom takarít a házigazda... -
Mafioso #801 folyamatosan valaki töröli az üzenetetket!!!!!! -
#800 akkor megfogalmazod,én meg leszek,olyan hülye,hogy el is küldöm,csak még meg kell nézni a mailcímüket,a hivatalos oldalon,aminek a címét szintén nem tudok. -
#799 Az uj misszio az egyértelmü :) ln pl tudok angolul -
#798 igen-igen,meg új missiók,meg egy két extra :)
akkor elküldjük azt a mailt? :)))) ki tud profin angolul? :ÖÖ -
#797 Nekem is, csak legyen jobb a grafika, meg néhány extra legyen benne -
#796 És ha ugyan olyan lesz mint az 1. rész? Kit érdekel??! Nekem az is tetszene! -
#795 hát legalább :) -
#794 Te nem vagy észnél :D -
#793 a béta verzió kurva nagy kamu :) végülis mit vártatok pár száz kb-tól? az install ugyanaz mint az egyesnél... mikor százon van akkor mennyetek a daljera,vagy mire... és akkor kidobja,az ugratást + egy honlapcímet. -
#792 #773 szerintem van benne valami.
biztos lesz második rész,ha az elsőből sokat adtak el.. az első része év játékot is nyert,ezért is biztos,hogy kiadnak egy másodikat és ha sok újítást nem tudnak berakni,akkor bővül eggyel az unlmas szar gamek játéka :) de miért ne tudnának? -
Mafioso #791 ohh, azt hittem igazi béta! -
#790 Nekem 100%-nál megállt. -
#789 Gameszarba hiszel? Én meg a PCGuruba azt olvastam, hogy fejlesztik... -
Kaslerka #788 Onnét szedem, hogy a gamestar irta, hogy leállították a fejlesztést és szélnek is eresztettek pár embert a csapatból.
Leszedtem, de nem ismerlek, igy nem bízom meg benned. Szóval töröltem is. :) -
#787 egy egy hülyeség, azt tetteti, hogy a mafia 2-őt telepíti , majd a véghén közli, hogy "örülnél neki, mi?:):)" most vírusok után kutakodok