11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Csoder
    Ha mégis lesz Mafia 2.. én attól félek a legjobban, hogy elba...a az 1 történetét így utólag.
  • akyyy
    AZ egyről beszéltem! Hogy én utólag sokat olvastam akészülő mafiáról. IGaz , 1 év, és már megjelent rá!

A legjobb, ha kivárjuk, a készítő legujabb játékát, és utána van remény, hogy bejelenti, készül a mafia 2.... eddig semmi
  • 12346
    kenem vágom, csak abból indultam ki, hogy láttam má nem egy arcot aki nagy gta fannak vallja magát, a mafiát meg én mutattam be neki, mert azt se tudta, hogy létezik ilyen. szal étted.
  • Csoder
    Egyetértek ^^
  • Duddits
  • BBird
    Egy smiley többet mond minden szónál. ;-)
  • zaki
    Mafia 1:
    Mafia 2:
  • M@TriX
    pontosan, ha mondjuk egy évvel a megjelenés előtt szólnak az úgy kb ok lenne, de mind1 erről még kár beszélni, ha valami hiavtalos infó kiszivárog arról úgyis tudni fogunk ;)
  • BBird
    Az évek múlnak, a virtuális világ meg szokásosan rohamosan fejlődik. Jobban kitudják engedni a fantáziájukat a fejlesztők. Tény, hogy mai napig nagyon jó a Mafia, de már nem mai darab.
    Én is imádtam, főleg azt, hogy a játék során annyira változatosak voltak a texturák a házakon, hogy hamar meglehetett tanulni, hogy mi merre van, és merre érdemes rövidíteni, merre van dugó, stb.

Szerintem teljesen mindegy, hogy van-e hírverés... lényeg, hogy örülnének neki egy "páran". Ha most elkezdődne a reklámkampány, de kijelenté a csapat, hogy még 3-4 évet kell várni, az nem esne valami túl jól. Hasonló eset a DNF, STALKER...
  • 12346
    azért jobban örülnék, ha a 2 (ha lesz) nagyobb hírveréssel közeledne. méltánytalanul hanyagolódik az első rész is, pedig ezerszer profibb minden téren bármelyik hasonló kategóriájú gémnél sztem.
    a gta meg driver (hogy ne csak a gta legyen mindig terítéken:P ) karakteker olyan semmit mondó poligonhegyek némi textúrával, meg space nyomkodós átvezető animokkal. ellentétben a mafiával. ott vhogy éltek a karakterek, volt személyiségük stb:)
  • BBird
    Nyelvtanilag valahogy nem sikerült túl jól a mondatod. Most az akkor készülő Mafia 1-ről beszélsz, vagy mostanában olvasol és nézel videókat, képeket, híreket a folytatásról?

A Mafia 2 eddig megjelent dolgai nem voltak hivatalosak, a terjedő dolgok videók pedig vagy a Mafia első részéből valók, vagy egyszerű 3D és PS trükk. (Nem nagy kunszt ilyeneket kreálni) Feltételezem voltak olyan képek is, amelyek a Mafia 1 -ből valók, csak különböző módifikációkkal megspékelve.

Az első résznél meg érdekes mód én olyan cikkekre emlékszem, hogy "a semmiből felbukkanó maffiás játék, már több éve titokban készült, s már csak finomítások vannak hátra", bár akkor is eltelt egy kis idő, mert ugye az évek során fejlődtek a grafikus kártyák képességei.
  • M@TriX
    mindjárt begörcsöl az agyam, a mafia 2ről semmi nem jelent még meg hivatalosan. valódi persze

vagy az 1ről beszélsz?, az meg már kit érdekel, akkor berobbant és megjelent na.
  • akyyy
    Hát érdekes, és a gamestaokban sok képet, VIDEÓT!, híreket olvasok az akkor készülő mafiáról!
  • Duddits
  • BBird
    Egyébként az eddig megjelent dolog mind FAKE! Az a bizonyos fényben, fal mellett álló régi kocsis kép egy egyszerű 3D grafika.
    Az is kamu, hogy Las Vegas a címe, mert ha az első részben sem vették meg a jogokat, akkor most miért tennék?

És a legfontosabb: Ha emlékezetem nem csal, akkor a Mafia első része is nagy titokban készült, nem is számított rá senki, aztán hirtelen elkezdtek megjelenni a gyönyörű grafikával megáldott képek, és rá nem sokkal már kinn is volt. Ha jól tudom ez is több éves fejlesztés volt. Szóval ha erre gondolunk, akkor gondolhatunk arra: "Miért ne folytatnák ezt a hagyományukat?" :-)
  • M@TriX
    én vagyok A(!) MáTriX :)
  • MagyaR
    Ezt itt nem a való világ!
    Már rég big brother van! :D
  • David01
    Akkor te egy Mátrix vagy? :))))
    Bocsi!
  • M@TriX
    ezt én még mindig nem értem, a nicknek miköze a gémfansághoz, véltoztassam a nevem Mafiara meg éppen az aktuális gémemre vagy mivan?

agyam eldobom néha, amilyen marhák vannak errefelé.
  • malter
    "lehet hogy te csak a Matrix topikban vagy de vannak itt Mafia rajongók is":DDDDD
  • M@TriX
    én is majdnem agyvérzést kaptam az elvakult júzerek láttán, de ez van, senki nem tökéletes ;)
  • M@TriX
    jesszusom, ez az ész nélküli belemagyarázás...
    de nem fárasztom magam, azt hiszel emit akarsz, de az téged kérdőjelez meg, hogy képeket mondasz de felmutatni azt nem tudsz, szánalmas.

amúgy szerintem is biztosan lesz Mafia 2, de hogy mikor azt még nem, mint írtam lentebb azt a háborús FPS-t nyomják most nagyon a fiuúk, mellette én kétlem, hogy lenne kapacitás, egy ekkora projektre, persze ne nekem legyen igazam és jelenjen meg, deha idén megjelennem, akkor már kinnt lett volna egy bemutatón, mert nem akarják csak úgy a vakvilágba kiadni, egy kis hírverés nekik is kell.

UFF

a hszed végét meg nem értem mit akartál írni, de gondolom csak sértegetni próbálasz szóval ennyit rólad.
    nem kell minden okoskodós hírnek bedőlnöd
  • Duddits
    Az csak kamu hír! Ők honnét tudnák, hogy készűl? Amúgy meg szerintem is készül....
  • Mafioso
    Van hir, az hogy nem készül, de valószinű azért modnják mert
    készülget és titokban akarják tartani, amugy meg a www.computergames.com vagy hol ott vn hogy készülöben a Mafia 2
    lehet hogy te csak a Matrix topikban vagy de vannak itt Mafia rajongók is!!!
  • M@TriX
    hagyd már abba, ez a topic is tök fölös, hivatalosan marhára nem készül a mafia 2, nem hivatalosan meg úgyse tud sneki biztosat mondani, szóval nem kell a sok felesleges szöveg...
  • Mafioso
    sajna nem találom, de esköüzom hogy az volt, megegyezett amikor a pcguru hirdetet a MAFIA 2 és ott volt egy kép, na csak azmár nicns emg nekem:(
    de nagyon fasza grafkája van!
  • 12346
    ha már gyíkoskodni akarsz, akkor azér azt ugye érzed, hogy szó sincs mafia 2 fejlesztésről se, és mégis közel 1000 hsz van már..:P akkor melyik is a rula gáma?:D
  • 12346
    attya úristen... kb végigolvastam csak ezt az 1. lapot, és nem tom, hogy sírjak vagy mi van.. én kérek elnézést a nevetekben is. 1-2 ember tényleg iszonytat korlátolt finoman szólva. vagy én nem értem a "poént"
  • Istencsászár
    az hogy nincs semmi intro kép info a mafia 2őről
  • Duddits
    Akkor töltsd föl, hogy lássuk!!!
  • Mafioso
    dc++ rol töltöttem le, enm biztos hogy az, de a neve az hogy Mafia_2_1024_768.jpg
  • Duddits
    Milyen kép?? Hadd lám!
  • Mafioso
    tudom, de volt tola képem,
  • Duddits
    Mi a f... bajod van? Ez egy szólás!
  • Mafioso
    álmodsz te nyomomrék!!!
  • rorr
    álmodik a nyomor....
  • DJviolin
    van egyáltalán valami médianyag mafia2-ből? Ha valaki tud ilyet, az belinkelhetné.
  • Palinko
    én láttam 2 introt is és nem panaszkodom
  • Duddits
    Olvassálmáréstagoldaszarosmondatokatbazzeg!!!!!
  • akyyy
    nekem az introja volt meg de letöröltem véletlenül:(:(:(