11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • SCooBYY
    Ki monta hogy nem folytatják ? Miket beszéltek ti ?!! Tiszta értelmetlenségeket hordtok össze.
    Aki még nem tudná , a mafia2-t titokban készíti egy társaság, és manapság fognak kiadni róla több infót. A gamme ősszel, vagy jövő elején jön meg.

Azért a nagy titkolózás , mert nem volt tuti a folytatásos project- ezért inkább nem kockáztattak.
  • effe
    Az lehetetlen h. egy ekkora játékot, mint a Mafia ne folytassanak!

előbb vagy utóbb de (én)biztos vagyok benne, hogy IGENIS LESZ MAFIA 2!!!:)
    mert ha nem akkor nagyon szomorú leszek.

ja és nem lenne jó, ha a folytatás más korban játszódna, mert akkor a játék elvesztené azt a varázsát, ami az 1-et jellemezte.
  • Duddits
    Nah, nyugodjál!
  • Sadun Tryst
    ha ennyi lenne, akkor mér rég bejelentették volna :P
  • Szabi84
    Biztos hogy meg fog jelenni, mert sokat kaszálnak vele. Ennyi.
  • Istencsászár
    majdha hivatalos bejelntés lesz akkor elhisszük mi naivak:) addig nincs maffia2
  • MrMafioso
    levagy sz****, megfog jelenni, az ökrök mikor találták ki hogy leálitották? márciusban, szal az hülyeség volt!!!
    Lesz Mafia 2!!!!
  • M@TriX
    1. ez egy április 30-ai hír
    2. ez nem a gamespot, vagy a fejlesztők honlapja akiknek esetleg elhinném...
    3. 2006-2007 baromira messze van, szóval csak a kis pociukra ütöttek
    4. ennyi erővel én meg mondhatom, hogy 2007 janur 12-én fog megjelenni, ami csak akkor derül ki (2007 január 12-én), ha igazam volt most avagy sem.
  • MrMafioso
    van egy jó hírem, nem álitották le a Mafia 2 fejlsztését, belinkelem!
    3DGPU.com » Mafia 2 Not Cancelled, Expected 2006-07Mafia 2 nem lett leálitva várhatóan 2006-2007
  • Sadun Tryst
    arra gondoltam, h esetleg nem csak a 30-as években játszódhatna a játék...
  • Csoder
    "ráadásként szerintem nem muszáj a korban is megmaradni, mert akkor túl egysíkú lenne."

Szerintem meg igenis abban a korban kellene maradni. A mafia egyik pozitívuma a gyönyörűen, hangulatossan és élethűen megalkotott környezet a kornak megfelelően, nem szeretném hogy a Mafia2ben (ha lesz...) ez változna.
  • Duddits
    A reménybe!! Azt se tudod mi a szitu... Szóval.
  • pcguru
    De még egy kép se látott napvilágot!!

Akkor miben reménykedtek????
  • Sadun Tryst
    a fejlesztőknek szerintem van annyi esze, hogy ne vétsen ilyen hibát.
    ha lesz Mafia 2, akkor az csakis egy új és különálló történettel és főhőssel oldható meg.
    én mondjuk nem bánnám ha a Mafiából egy olyan sorozat lenne, mint a Final Fantasy.
    mármint, h a stílus és játékmenet a régi, csak mindig új történet és helyszín, új szereplőkkel. ráadásként szerintem nem muszáj a korban is megmaradni, mert akkor túl egysíkú lenne.
  • Falconer
    Szerintem is nagy baromság lenne, de opcióként azért nem vethető el ez a verzió sem.
  • Sadun Tryst
    tényleg nem lenne nagy kunszt, csak akkor kiváncsi vagyok, h mekkora siker lenne a játék...
  • Csoder
    Igen, de nem lenne valami jó döntés :) Ugyanis az első rész szerint csak lánya van, és ezt a tényt így utólag megváltoztatni nem a legmegfelelőbb választás.
    Vagy a köv. ötlet sem lenne rossz: hogy a tommy lánya megismerkedik egy fiúval(akit mi irányítanánk), akinek szintén van egy "családja", és a lány az ő segítségüket kéri, hogy megbosszúlhassa apja halálát.
  • Falconer
    Az mindegy :) Szappanoperákban ia aza a fordulat, hogy 20 év után derül ki, hogy valakinek van egy gyereke. Nem lenne nagy kunszt beleszőni a történetbe.
  • akyyy
    csak lánya van!
  • David01
    Vagy teljesen új történetet találnak ki hozzá vagy tényleg a Tommynak lessz egy fia aki bosszut akar álni apja haláláért vagy valami hasonló.
  • Csoder
    SZVSZ nem azokkal az ürgékkel fog folytatódni az M2 akik lelőtték tommyt.
    A játékot megismerve egy oylan karakterrel lehetett játszani az első részben, melyel tökéletessen lehetet azonosulni, és nem volt tetőtől talpig gonosz (Lásd GTA-k), és akik lelőtték tommyt, azok úgyvélem nem éppen egy angyal lelkek voltak.(Nem hinném h az M2-ben majd egy gonosz embert kell vezetnünk) Szal lehetséges hogy egy vadonat új sztorival fog folytatódni (ha fog), bár az sem kizárt, hogy egy idáig ismeretlen karakter előbukkan, és megoldják a dolgot úgy, hogy az a karakter szorossan kapcsolódjon az első részhez...
  • yksz
    Hali! Érdekelne a véleményetek hogy milyen torténettel folytatódhatna ez a játék? Ezt azé kérdezem, mert még nem láttam ilyen jó torténettel bíró játékot és ha azt akarják hogy a 2 is olyan vagy még nagyobb siker legyen, akkor legalább ilyen torténet kell, meg mint gondolom mindenkinek feltunt hogy mindenki meghal kivétel persze Tommy felesége és gyereke, akikbol nemhoiszem hogy maffioso lesz:D ÉN arra gondoltam hogy azokkal a csávókkal menni, akik a végén Salieri nevében kinyírják Tommyt. SZVSZ ez lenne a legmegfelelobb ha úgy akarják hogy 'folytatni'az 1. részt
  • 12346
    újrek, hagyjad:D
  • akyyy
    ez most mire volt jó?
  • jazzy
    -
  • BBird
    Engem ez a topic nem zavar annyira, mint a DNF -é. :-)
    (Bár ott a fejlesztők azt mondják, hogy készül)... aha, persze. :-D
  • M@TriX
    ezzel egyet értek, dehát ez egy free fórum, itt a semmiről is lehet beszélgetni, de azért moderáltan. ;)
    remélem én is hogy lesz valami hivatalos végre.
  • akyyy
    törölni kéne az egész topicot,és az utánna nyilókat is, és ha már tényleg írnak róla valami hivatalosat, akkor megengedni megnyitni!
  • Csacsi
    Ha így fojtatódik a dolog, lassan a gumban köt ki a topic. Bűr lehet ott van a helye, mert ilyen játék még nincs... pontosabban se kép, se videó, se semmi
  • Csoder
    Ó, hogy te törölni is tudsz ? Akkor meghúzom magamat ^j^
  • Duddits
    Én is elmegyek, és mi lesz itt?!
  • M@TriX
    jesszusom 7végére itthagylak titeket erre megint dugigtöltitek a topikot. anyám.
    az egészet inkább nem szedem ki had olvasson akit érdekel, de ha valaki mostantól nem tud értelmesen hozzászólni, annak persze simán törlöm a hsz-ét. ;)
  • Csoder
    Nem haragszom, sőt... :-)
  • BBird
    Én már túl nehezen, nagyon nem szeretem az ilyen stílust. Ne haragudj, hogy megelőztelek. :-(
  • 12346
    hinnye
  • Csoder
    Most legyek szemét és szoljak egy modnak, hogy adjon néhány bünti pontot?
    Mert olyan mocskos a szád, hogy azt már nehezzen bírom.
  • Vlala #913
    a game elviekben 2007 első vag második negyedévében lát napvilágot.
    (az előző hozzászólást nem nagyon értem...)
  • 12346
    :DDD helyettem kommentáltad kb:)
  • Csoder
    "de nem egy portál irja hogy mikor jelenik"
    Mikor?
    "és ez a kép mellete"
    Ha mellette van az még nem azt jelenti h Mafia2vel kapcsolatos
    "tudnátok hogy az a kép a mafia 1 böl van"
    Mivan ?? Nemrég még meg voltál győződve h az Mafia 2-es art, LOÁL kivagyte...
    "grafikája belesz épitve a Mafia 2-be"
    Fogalmazásból 5-ös...
  • BBird
    Na pontosan erről beszéltem pár perce. :-)