11769
-
Bammy #989 úristen!! sry skacok ezt tényleg nagyon elírtam!!! bazmeg :D sry, nem is tom hogy mé írtam ezt, hogy nem jutott eszembe h marlon brando akkor csak a keresztapában lesz hang :D na mind1, sry, télleg elírtam -
#988 Már nem azért, de az a The Godfather lesz. -
Bammy #987 Szasztok.
Nemtom hogy most mi van ezzel a Mafia 2-vel, de én nagyon örülnék neki ha lenne. Azt hallottam, vagyios valaki mo dta hogy a hangoknál Marlon Brando volt az egyik főszereplő, de ugye Marlon Brando(keresztapa..) meghalt. és akkor jött valami hír h nem lesz mafia2, de aztán meg az volt h már előre felvették a hangokat szal megvannak és lesz. én nemtom, lehet h má beszéltetek erről, nem olvastam végig a tpikot. ami az egyet illeti, a kedvenc játékom, eddig hatszor vittem végig, de most viszem hetedszerre, igazából már a 20. küldetés előtt állok. na mindegy, sztem nem adtak még ki ilyen fasza a játékot. annyit viszont láttam h beszéltetek róla h nem lenne rossz ha a mafia2 nem as 30-as években játszódna. sztem jó lenne ha ugynígy ezekben az időkben játszódna, mert ezek sz IGAZI maffiás idők. azaz voltak. az az ötlet nem lenne rossz, ha végigjátszanánk a "haverok feladása" és a "főhős meggyilkolása" közti időt. pl belekeveredett megin valami másba,m ilyesmi. vagy pedig a bosszú lehetne a téma, csak nemtom kivel kéne menni -
#986 És a többi 10000-nek? -
#985 Végülis ennek a topicnak mi értelme van? -
Csoder #984 Így van, teljes mértékben egyet értek. Mindent parancsra tett, és kényszerből. Kényszerből, mert ha nem tesz a családnak semmit, akkor előbb-utóbb dobják, és egyedül neki nagyon nehéz lenne, mert ugye Morellóék üldözték. Nem volt ő gonosz, csak akinek az élete romokban hever, az bármire képes, hogy egy jobb élete legyen!
u.i.:"nem éppen egy angyal lelkek voltak" - Úgyértem, gonosz, hidegvérű gyilkosok voltak. -
Csaba #983 Végülis Tommy csak azokat nyírta ki, akik az útjában álltak Salierinek. Ezek mind gengszterek voltak, megérdemelték a sorsukat. Kinyírt még pár politikust, akik ugye korruptságuk révén még a gengsztereknél is rosszabbak. Nem volt ő gonosz, csak parancsra nyírt, és néha meg is szegte, mert megsajnálta pl. Franket, a nőt a bordélyházban stb... De volt rá példa, hogy az egyik gengsztert nem tudta kinyírni, tétovázott, Paulie lőtt helyette. A temetésen pedig nem voltak olyan könyörületesek vele, így kénytelen volt mindenkit kinyírni. De a pap sem volt egy szent. Úgy beszélt a kis gengszterkéről, mint a ma született bárányról, a Tommytól kapott pénzt, ami piszkos pénz, egyből elfogadta...
Sam meg Salieri volt az igazi gazember. Salieri másokkal végeztette el a piszkos munkát, és az első adandó alkalommal becsapta Tommyékat (gyémántok-szivar...), holott egy rakás "nagyon fontos" küldetést hajtottunk végre neki... Sam meg egy mocskos áruló a szememben, hányszor mentettük meg Tommyval a szaros életét... Öröm volt kinyírni a végén.:-)
Szóval Tommy nem vált igazi lelkiismeretlen gyilkológéppé, és főleg ez vezetett a vesztébe...
Na, jöhetne már a 2. rész, mert imádtam az egyet. Véleményem továbbra is az, hogy a legjobb játék, amit eddig kiadtak...
-
MagyaR #982 Szntem itt is az lesz, mint a kotor esetében.
A 2. rész valamivel késöbb lesz az biztos, de biztos kapcsolatban fog állni az 1. résszel, tehát szntem nem egy ilyen teljesen új történet lesz, aminek semmi köze az 1hez. -
Zoleeca #981 "A játékot megismerve egy oylan karakterrel lehetett játszani az első részben, melyel tökéletessen lehetet azonosulni, és nem volt tetőtől talpig gonosz (Lásd GTA-k), és akik lelőtték tommyt, azok úgyvélem nem éppen egy angyal lelkek voltak"
Hát figyelj, szerintem ha megszámolod hogy te Tommy-val hány fickót nyirtál ki akkor lehet hogy meg fogsz lepődni, és rájösz hogy "gonosz" volt a főhősöd. Számtalan rendőr és persze más maffiózó szárad a lekén - mindegyiknek családja, barátai voltak, és a rendőrök pedig az ő részükről csak tették a dolgukat, ahogy kell, próbáltak rendet tartani. Úgyhogy szerintem akárkivel lehet folytatni ezt a történetet, ez nem akadály. De nehogy félreértsetek, az egyik kedvenc játékom, hihetetlen jó történettel, és persze én sem érzem "gonosznak" a főhőst, de azért valljuk be: erőteljesen megugrott a temetések száma virtuális városkánkban Tommy szinrelépésével, aminek eredményeként elég valószínűtlen hogy a mennybe jutott főhősünk ;) -
oaken #980 Lehet, hogy volt egy ikertestvére és őt nyírták ki!Akkor mi van?Amúgy szerintem is egy teljesen új töténettel lehet csak folytatni és azzal is,mert ha csak sima folytatás lenne már rég kész lennének vele, valszín új korban is fog játszódni! -
#979 Bobby a zuhanyozó alól? -
Csoder #978 Én is a teljesen új történet mellet állok. Nehezzen lehetne egy oylan sztorit kitalálni, ami szuper lenne, és összefüggésben állna az M1-el. -
#977 szinte a jelenről szólt. pár év távlatában, de akkor is visszaemlékezés volt.
így szerintem még mindig a legjobb megoldás aza lenne, ha az első résztől egy teljesen független másdoik részt készítenének. új helyszínnel, szereplőkkel, más időben (50-60-as évek, de akár maradhat felőle ma 20-30-as is, de az új jobb lenne, mert ezt már láttuk). -
#976 Nem, az első rész szinte a jelenről szólt, igencsak a közelmúltra emlékeztek ... -
#975 mint az első rész... kicsit rókabőr lenne... -
#974 Így van, lehetne valami visszaemlékezés szerű folytatás ... -
#973 De igy unalmas a történet mivel tudom a végét.
Nem? -
#972 Ha még emlékeztek rá Tommy már vénember volt mikor a sztori szerint kinyírták. Ergó addig még sok minden történhetett.... -
#971 nagy fantáziával van megáldva barátunk -
Csoder #970 "vagy akit lelőttek mégsem ő volt!"
Ennél szarabb ötletet már nehezen lehetne kitalálni :o -
oaken #969 A történetet úgyis lehetne folytatni, hogy Tommynak volt egy tesója és ő állna bosszút, vagy hogy mégsem halt vagy akit lelőttek mégsem ő volt! -
#968 minek hozod fel a topicot?:( -
#967 de nincs egy nyamvadt infó se, anyám -
Gport #966 engem érdekelnének a Mafia2 vel kapcsolatos infók meg ilyesmik, sőt a godgather is köszy, -
#965 Akkor mér kérdel hülyeségeket? -
#964 Az igaz. -
#963 Mafia 2 a Mafia folytatása értelemszerűen... -
#962 ehh. Lesz mafia 2? Vagy a mafia 2-t ti az EA GAMES-s The godfatherre értitek? -
MrMafioso #961 hát he, senisem ir -
#960 Ez az! Ez nem chat!! -
Csoder #959 Mégis miről?
Semmi info a gameval kapcsolatban :/ -
MrMafioso #958 na mivan nem irtok?:????????????? -
MrMafioso #957 sőt tuti, mivel a god father-t 2006 ra rakták, de a mafia 2 ről olvastam énis vmit, hogynm álitsák le a fejlezstést de csak 2006-2007-ben jelenik! -
#956 Abban én is biztos vagyok hogy nem egy időben jelenik meg a két játék! -
#955 Szokom olvasgatni a csehek jatekmagazinjait, a Vochozka (Illusion fonoke) nyilatkozott egy Keresztapas kerdesre hogy biztos hogy nem egyidejuleg fogjak kiadni a Mafia 2-ot a Keresztapaval. Az ujsagban meg allandoan toboroznak tagokat a Mafia-csapatba, ugyhogy ossze lehet rakni a mozaikot -
#954 Hát pedig van ilyen! -
#953 az én osztálytársam, aki meg ugy halota mástól meg azt mondta nem lesz -
#952 az egyik osztálytársa, aki úgy hallotta mástól... -
#951 "Az alapitvány" késziti :)
Amugy mig nincs hivatalos bejelentés addig nincs játék.
Szerinted egy nagysikeru játékot semmi reklámmal csak ugy egyik napra a másikra piacra dobnak? Hát ilyet még nem hallotam. Nincs semmi értelme annak hogy titokban készitsék.
-
#950 és kimondta ezt?