11769
-
Lefi #1031 pl ojan ahol csak a szöveg magyar de szöveg alatt nincs felirat.már kipróbáltam 1et és az nem ment gondolom azér mer azt német verzios mafiárol fordították de nekem angol van és ott nincs felirat!!!!!!!! -
#1030 Nem kéne gumit csinálni, ha lesz Mafia 2 ha nem. -
#1029 magyarosítás kb csak 2 hónap múlva lesz. hosszú játék.. -
bitubo #1028 nem de az 1.7.0.2 es patchet most dobják majd ki asszem -
#1027 A mafia 2-höz már kijött a magyarosítás vagy a szinkron? -
#1026 :DDDD -
#1025 mé, még milyen magyarosítás van?^^ -
Lefi #1024 mafia 1-hez tud vki ojan magyarítást amin a beszédeket is feliratozzák??? -
#1023 megjelent a játék már? -
#1022 tényleg kezd gumi szaga lenni ennek a topiknak... xD -
#1021 Már megjelent a mafia! 2? -
#1020 Hát persze... -
Pill #1019 VAn hát -
#1018 Mafia 2 az van? -
#1017 Asszeretnem megkerdezni mar van Mafia 2? -
#1016 Sziasztok, van mar Mafia 2? -
#1013 az már volt velem is :D az ilyeneket tudod,hogy hova kell küldeni... -
PBence #1012 Köszi, én is így gondoltam, csak 1 ismerősöm nagyon bizonygatta hogy megvan neki -
Csoder #1011 nem -
PBence #1010 Na megjelent már a 2??? -
#1009 Nekem is tetszett már a saját gépen. Ahol irja a rekordokat a gép ott a harmadik lettem, de csak azért mert vmit elbasztam egy kanyarba, arra ráment vagy öt mp. -
#1008 Én nemtudom ott mivolt. Elöször haver gépén játszottam, qrva nehéz volt, talán 15.-re ha megcsináltam. Az én gépemen meg teljesen más volt az auto fizikája, és megcsináltam másodikra, fékezés nélkül, csak motorfékkel. Nagyon könnyü volt, és teljesen más volt a kocsi a két gépen. -
#1007 Mindenki a versenyes résszel baszakszik? Nekem kifejezetten tetszik... -
#1006 Kormánnyal laza a verseny, bár ott is az első körben meg kell szokni a "nagy" sebességet. :-) -
#1005 egy kis csalással is meg lehet csinálni hogy a második kanyarnál bemeni alezárt utszakabba, végigmenni, és mikor kiérünk, resetelni.... de csais kizrólag ha már sehogysem megy -
#1004 Én azt vettem észre, hogy csak az első két autó megy igazán gyorsan, és azok is csak akkor, ha nem zavarja őket semmi. Hát, én bezavartam nekik. A legelső kanyarban nem kell lassítani, csak full gázzal belemenni, lehetőleg a pirosba. Az ütközés lelassít annyira, hogy be lehessen venni normálisan a kanyart, és megpörgeti az ellenfelet. Ez jó esetben megakasztja a fehéret is, elkezdenek szerencsétlenkedni, közben a mezőny pár autója beelőzi őket, és onnantól sétagalopp, persze ha nem rontja el az ember... -
#1003 az az apróságos igaz... nagyon oda kell figyelni,szerintem ha már elég sokszor játszottad a versenyt,akkor menni fog,meg nem kell bepánikolni,hogy valaki a hátad mögött van egy cm-rel. -
Csoder #1002 Jah könnyű, de az a tudat, hogy 'bármikor elcseszhetem a futamot egy aprósággal' megzavar, és nem tudok koncentrálni. Ezért nem szeretem az autós játékokat, van hozzájuk tehetségem de pszihikailag nem vagyok teljesen okés. -
#1001 mikor én anna játszottam,nem tom hogy,de megnyertem,nekm ez volt a legnehezebb az 1 esben... úgy resgett a kezem,mikor elsőként befordultam az utolsó kanyarba,utánna 5 percig nem tudtam a bill. hez nyúlni :) -
Csaba #1000 Pedig könnyű! Az a titka, hogy a nehezebb kanyarok előtt lefékezel, hogy ne sodródj ki, és mikor a kanyarba érsz, már ne nyomd se a gázt, se a féket, csak kanyarodsz. Ha nagyon lelassulnál, akkor nyomd kicsit a gázt és a kanyart felváltva, de ne egyszerre! Arra is ügyelj, hogy ne úgy kanyarodj, hogy benntartod a kanyar gombot, hanem kicsiket nyomd meg. Így nem fogsz kicsúszni, és tök lazán végig lehet nyomni úgy, hogy olyan 1:32 körüli köridőket mész, és még a 2. helyezettet is 10-15 másodperccel lehagyod. -
Csoder #999 Hát én a készítők helyében bele sem mernék kezdeni, nehogy elrontsam :).
Húh, megint megjött a kedvem egyet játszani, de az az átkozott autóversenyes küldinél tartok.. Szal inkább mégse :/ -
Csaba #998 Szívemből szóltál. A legjobb játéknak, amit valaha is csináltak, illene egy méltó folytatás... -
#997 Ebből is látszik, hogy #995 -ben van rátapintva a lényegre. -
#996 Ennyit beszélni egy játékról amit el sem kezdtek csinálni.... -
oaken #995 Miért ne lenne rá igény akár 10 év múlva is?! A Doomra is volt igény,pedig egy rakás fos lett!Meg ugye lenne igény a Duke Nukem Foreverre is, ugyan csak kb. 10-15 év elteltével is!A MAFIA pedig ezeknél a játékoknál azért sokkal jobb,legalábbis számomra! -
#994 azt a sok ezret, ami a gumiba volt, ki lett törölve:) -
#993 Már csak azért mert nem lesz Mafia 2.. a semmiről meg mit lehet beszélni? -
#992 Szia, inkább nem írtál volna semmit, úgy még reménykedhettünk volna egy kicsit -
#991 hát, ezalapján sztem zárható is lehetne a topic:( -
Csu #990 Szevasztok! Adminisztrátor vagyok a legnagyobb internetes MAFIA-portálon. (mindenképp látogassátok meg ha még nem tettétek volna: mafiascene.com)Gondoltam itt az ideje hogy én is beírjak, hiszen pontosan tegnap volt az a nap, amelyet az a bizonyos 'Computer&VideoGames' info (amit itt többen emlegettetek) release date-nek megadott a MAFIA 2-vel kapcsolatban. Nos, hát ez nagyon úgy néz ki hogy nem jött be. Legalábbis 'pontosan' nem. De amúgy azóta -a C&VG 2003-as keletű hírére gondolok- Petr Voczhoka (vagy mi a bánat) fejlesztési vezetővel 1 vagy max. 2 alkalommal sikerült kapcsolatba lépni, annak ellenére hogy bajtársaim minden lehetséges nyelven és formában megpróbálták már utolérni, de a MAFIA 2-vel kapcsolatos kérdésekre minduntalan kitérő vagy 'nem cáfoló' válaszokkal élt. A hivatalos honlapon az ég világon semmi újdonság, és minden más felrebbenő hír puszta pletykaként értékelhető.
A legutolsó 'életjel' talán az az email volt, amit Tim barátomnak sokadszori próbálkozása után sikerült válaszként kicsikarnia egy IS asszisztenstől, de természetesen abban egy szó sem esett bármiféle folytatásról, valójában csak 2 sornyi kedveskedő válasz érkezett számára Libor Kvasnicka úrtól.
Szóval sok pozitívat én sem mondhatok, tudnék még mesélni egy tucat friss pletykát, amiknek azonban sajnos semmi valóság alapjuk sincs, hiszen hivatalos forrásból senki sem informálódhatott. Az IllusionSoftworks és a TakeTwoInteractive részéről csak a mesteri titoktartás és az ignorancia legfelső fokáról vehettünk tanúbizonyságot. Ezért inkább csak személyes eszmefuttatásomat közölném itt: egy biztos, az pedig a Godfather, amely azonban a MAFIA 2 szempontjából csak rosszat jelenthet, hiszen nyilván csak jóval a keresztapa megjelenése után állhatnak elő egy újabb mafiás játékkal. Amely azonban így talán már 2007 utánra tehető, hiszen nehéz elképzelni hogy valójában a MAFIA 2 már készen áll és kiadásra vár, márpedig ha nincs akkor mindenképp meg kell várniuk vele a keresztapa lecsengését, kérdés viszont hogy mire az megtörténik, vajon lesz-e egyáltalán érdeklődő egy 2002-es keletű játék folytatására...
Na kellemes karácsonyt everibádi!