11769
-
#1071 hu de sokat képzelsz magadrol -
#1070 most már komolyan a fasz kivan a hülyeségeiddel.
ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ahol érdekes módon még ha a mafia 2-t nem is említik, azt viszont leírják, hogy jelenleg is dolgoznak egy játékon.
a mafia-games.com meg nem jelent semmit, h nem írnak rajta semmir, mivel az oldal csak a mafia első részére vonatkozik, semmi köze a 2. részhez.
és hangsúlyozom a vita tárgya jelenleg nem az, h nem lesz mafia 2 vagy sem, hanem az, h a fejlesztő csapat működik vagy sem.
de ha tudsz megbízható forrásból linket adni, ahol leírják, hogy a csapat megszűnt létezni, kérlek oszd meg velünk, mert nagyon kiváncsiak vagyunk.
ha meg nincs, és ez is egy olyan hír, hogy "haver mondta, biztos úgy van", akkor jobb lesz ha a továbbiakban befogod a meglehetősen nagyra sikeredet pofád. htx -
Csoder #1069 kussmár -
#1068 megnéztem az illusion oldalát az uccso hir 2005ös és a gémjeik is rakás szarok egyetlen jo cuccuk a mafia volt -
#1067 KÖTÖJELLEL HA MEGIN BESZOLNÁL -
#1066 amugyme gnem mafia.com és nemis az volt hanem mafiagame.com -
#1065 nem kel bepofázni mert nem az hogy nem járok mafia.com ra az nem jelent semmit.Másik meg hogy volt idő mikor még a csapbol is az folyt hogy csődbe ment szal nem én kezdtem beszolni magamnak lehet kezdeni békénhagyni -
#1064 mafia.com-on voltál mostanában? :D
mert nem úgy néz ki.
a csapat pedig nem ment tönkre ugyanis most is fejlesztenek játékot. ergo, továbbra is hülyeségeket beszélsz.
jótanács: nézz utána a dolgoknak, amiről beszélsz he. -
#1063 :DDDDDDDD -
#1062 te meg mit barmozol itt? ha nem teccik a topik akkor nem jössz ide többet. legalábbis normális embereknél így megy. utánna meg köcsögözöl. lol
aztán ha valaki szól akkor meg lapulsz. -
#1061 jolvan csak nembirom mikor oktalanul szolnak be -
#1060 kultúráltan pls -
#1059 figyejj köccsög van még mafia.com is attol hogy van webodlala attolmég csödbe ment bazmeg, mer ha nem tünne fel nem csak én hangsulyoztam gecci szal ne üsd bele az orrod olyanba amiről asse tod miaz jovan?Me összehajtogatlak bazmeg -
#1058 biztos téved a gs
-
#1057 Úristen! -
Gyusz #1056 Nem is lengyelek, hanem csehek... -
#1055 legalább hülyeségeket ne beszélj he.
illusion-softworks -
#1054 karcsi neked sem sok jutott észből, amugy meg nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy a mafia2-t gyártó lengyel csapat csődbe ment és nincs tőke felépíteni a gammát -
#1053 ja aza etyes nema ketes -
#1052 nekemma mekvan -
#1051 sztem már felesleges ezen filózni. ha lesz hivatalos kép és bejelentés, akkor lehet reménykedni. jelenleg nagyon úgy áll a dolog, h ez tényleg csak parasztvakítás... :S -
Bammy #1050 olvasgattam a cuccokat itt....akkor most az a tényállás h az egész mafia 2 csak egy hülyeség votl és nemis lesz? pedig egy jó történet kéne és ennyi, vinnék mint a cukrot. igaz ezután jó történetet elég nehéz lenne kitalálni, de azért lehetne jókat. -
bakolorand #1049 Na mi az abra -
#1048 na ezt a témát sem a mafia2ér nyitották ez totál állatkert etetni hollehet? -
#1047 -
#1046 már válaszoltak neki, asszed ezzel tisztelni fognak, mi?:DDDDD -
#1045 apádból. te se tudsz olvasni? -
Csoder #1044 komolyan mondom leállhatnál!
Nem érsz el azzal semmit, hogy itt össze-vissza zagyválsz, csak magadat mutatod be. Negatív oldaladról... -
#1043 akkor veled van a baj, nem a fórummal^^ -
Curesz #1042 Ez poén--->#1039
Faszom azér ien lámákat:D, "honnan lehet letölteni a mafia 2öt":D -
#1041 komolyan mondom ennyire barmokat máég nem láttam.Mer 1 valaki azt állitja hogy van maffia2(ami igazábol egy f) mindenki elhiszi mérnem jácotok marioval annak csinálok 100folytatást és akkor majd lesz köv rész -
#1040 lassant bant kéne adni annak aki még 1x megkérdi... -
Csoder #1039 innen letöltheted! -
#1038 szevasztok
Ezt a maffia 2-t honnan lehet letölteni
-
Lefi #1037 bocsi megtaláltam bár igaz ami igaz szépen eldugták -
Lefi #1036 yaya
de beállítások oldalon csak grafika és billentyű beállítás van -
Vlala #1035 Oops, tényleg, ez a kettes topic... sorry.
-
#1034 barmok nincs is mafia2 -
Vlala #1033 Nyugodjunk meg légyszi...
Feliratott találsz Beállításokban, ha angol, akkor subtitles, ha német, akkor (na ebbe belebuktam) néven. -
Lefi #1032 kül ez mafia 1 csak nem találtam a másik forumot