11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • maffioso
    hu de sokat képzelsz magadrol
  • Sadun Tryst
    most már komolyan a fasz kivan a hülyeségeiddel.
    ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ahol érdekes módon még ha a mafia 2-t nem is említik, azt viszont leírják, hogy jelenleg is dolgoznak egy játékon.
    a mafia-games.com meg nem jelent semmit, h nem írnak rajta semmir, mivel az oldal csak a mafia első részére vonatkozik, semmi köze a 2. részhez.

és hangsúlyozom a vita tárgya jelenleg nem az, h nem lesz mafia 2 vagy sem, hanem az, h a fejlesztő csapat működik vagy sem.
    de ha tudsz megbízható forrásból linket adni, ahol leírják, hogy a csapat megszűnt létezni, kérlek oszd meg velünk, mert nagyon kiváncsiak vagyunk.
    ha meg nincs, és ez is egy olyan hír, hogy "haver mondta, biztos úgy van", akkor jobb lesz ha a továbbiakban befogod a meglehetősen nagyra sikeredet pofád. htx
  • Csoder
    kussmár
  • maffioso
    megnéztem az illusion oldalát az uccso hir 2005ös és a gémjeik is rakás szarok egyetlen jo cuccuk a mafia volt
  • maffioso
    KÖTÖJELLEL HA MEGIN BESZOLNÁL
  • maffioso
    amugyme gnem mafia.com és nemis az volt hanem mafiagame.com
  • maffioso
    nem kel bepofázni mert nem az hogy nem járok mafia.com ra az nem jelent semmit.Másik meg hogy volt idő mikor még a csapbol is az folyt hogy csődbe ment szal nem én kezdtem beszolni magamnak lehet kezdeni békénhagyni
  • Sadun Tryst
    mafia.com-on voltál mostanában? :D
    mert nem úgy néz ki.
    a csapat pedig nem ment tönkre ugyanis most is fejlesztenek játékot. ergo, továbbra is hülyeségeket beszélsz.

jótanács: nézz utána a dolgoknak, amiről beszélsz he.
  • EmIn3m02
    :DDDDDDDD
  • reaper4
    te meg mit barmozol itt? ha nem teccik a topik akkor nem jössz ide többet. legalábbis normális embereknél így megy. utánna meg köcsögözöl. lol
    aztán ha valaki szól akkor meg lapulsz.
  • maffioso
    jolvan csak nembirom mikor oktalanul szolnak be
  • Met
    kultúráltan pls
  • maffioso
    figyejj köccsög van még mafia.com is attol hogy van webodlala attolmég csödbe ment bazmeg, mer ha nem tünne fel nem csak én hangsulyoztam gecci szal ne üsd bele az orrod olyanba amiről asse tod miaz jovan?Me összehajtogatlak bazmeg
  • maffioso
    biztos téved a gs
  • Duddits
    Úristen!
  • Gyusz
    Nem is lengyelek, hanem csehek...
  • Sadun Tryst
    legalább hülyeségeket ne beszélj he.
    illusion-softworks
  • maffioso
    karcsi neked sem sok jutott észből, amugy meg nem tudom eléggé kihangsúlyozni, hogy a mafia2-t gyártó lengyel csapat csődbe ment és nincs tőke felépíteni a gammát
  • karcsi
    ja aza etyes nema ketes
  • karcsi
    nekemma mekvan
  • Sadun Tryst
    sztem már felesleges ezen filózni. ha lesz hivatalos kép és bejelentés, akkor lehet reménykedni. jelenleg nagyon úgy áll a dolog, h ez tényleg csak parasztvakítás... :S
  • Bammy
    olvasgattam a cuccokat itt....akkor most az a tényállás h az egész mafia 2 csak egy hülyeség votl és nemis lesz? pedig egy jó történet kéne és ennyi, vinnék mint a cukrot. igaz ezután jó történetet elég nehéz lenne kitalálni, de azért lehetne jókat.
  • bakolorand
    Na mi az abra
  • maffioso
    na ezt a témát sem a mafia2ér nyitották ez totál állatkert etetni hollehet?
  • Duddits
  • akyyy
    már válaszoltak neki, asszed ezzel tisztelni fognak, mi?:DDDDD
  • [HUN]FaTaL
    apádból. te se tudsz olvasni?
  • Csoder
    komolyan mondom leállhatnál!
    Nem érsz el azzal semmit, hogy itt össze-vissza zagyválsz, csak magadat mutatod be. Negatív oldaladról...
  • 12346
    akkor veled van a baj, nem a fórummal^^
  • Curesz
    Ez poén--->#1039
    Faszom azér ien lámákat:D, "honnan lehet letölteni a mafia 2öt":D
  • maffioso
    komolyan mondom ennyire barmokat máég nem láttam.Mer 1 valaki azt állitja hogy van maffia2(ami igazábol egy f) mindenki elhiszi mérnem jácotok marioval annak csinálok 100folytatást és akkor majd lesz köv rész
  • Sadun Tryst
    lassant bant kéne adni annak aki még 1x megkérdi...
  • Csoder
    innen letöltheted!
  • ElekAdam
    szevasztok
    Ezt a maffia 2-t honnan lehet letölteni
  • Lefi
    bocsi megtaláltam bár igaz ami igaz szépen eldugták
  • Lefi
    yaya
    de beállítások oldalon csak grafika és billentyű beállítás van
  • Vlala #1035
    Oops, tényleg, ez a kettes topic... sorry.

• maffioso
    barmok nincs is mafia2
  • Vlala #1033
    Nyugodjunk meg légyszi...

Feliratott találsz Beállításokban, ha angol, akkor subtitles, ha német, akkor (na ebbe belebuktam) néven.
  • Lefi
    kül ez mafia 1 csak nem találtam a másik forumot