11769
-
MagyaR #1111 Hmm. Ha engem vki ba**ogat azt nagy ívben elkerülöm, nempedig visszamegyek hozzá. Mérnem teszed te is ezt? :D.
A témához kapcsolódóan, pedig szntem is csak parasztvakítás...
De azért reménykedjünk! -
#1110 Duddits, ha kérhetném.... Vagy Slampixxx. -
#1109 de bazmeg nem fogom hagyni magam már csomoszor mondtam hogy haggyatok békén nem fogok irogatni váltsunk témát vagyis ne engem baztassatok erre jött dudits és elkezdett provokálni mostmár télleg haggyatok békén nem csak mindig a másikban kell a hibát látni -
Csoder #1108 Leszállnának rólad, ha leszállnál a topicról, érted a kettő közt az összefüggést, vagy segítsek? -
#1107 nem lehetne rolam leszállni?Akkor irok mikor kedvem tartja és nem mondtam egy szovalsem hogy ketőtt irtam én csak kettőnek irtma az időpontját -
Csoder #1106 színvonalas topic, hajrá -
#1105 de a rekodrja az egymás után 4 komment
hiába, lassan jutnak eszébe a gondolatok... :D -
#1104 számolni is tudni kéne, hármat küldtél egymás után nem kettőt:) -
#1103 lezártam felfogtam és probállak rávenni hogy olvasd el részletesebben az 1099es kommentem -
#1102 Ha lezártad, gondolom azt is felfogtad, hogy nem kéne percenként üzit küldeni... -
#1101 de én azt nem értem hogy ha vkivel ugyahogy lezárom a vitát akokr jön egy másik barom és belémköt.Ez tökre elkerölhetetlen? -
Vlala #1100 Ne veszekedjetek már állandóan. -
#1099 te betegvagy egymásután irtam két kommentet.Most az hogy az egyik 18:47:50 kor a másik meg 18:48:05 kor érkezett aználad egy perc különbség?neked kéne magad kezeltetni már boccs de a chat azmegin más ugylátszik nem vagy tisztában a szavak jelentésével de inkább lese ird őket -
#1098 Hát téged tényleg kezelni kéne...
Erről beszélek:
ma 18:47 | Privát | Válasz | #1096
ma 18:48 | Privát | Válasz | #1097
Miért kell percenként irogtani? Ez nem chat! Tanulj meg Fórumozni, különben "rossz" emberek között találod magad... -
#1097 azon mit gondolkodjak hogy tud-e vki csehül?Attol szted fogok majd tudni csehül beszélni?namind1 de a capslockot kapcsoldki mert csak téged tükröz -
#1096 neked kezeltetni kéne magad -
#1095 Kussolj!!!!!!!!!
NE IRJ MÁR PERCENKÉNT HOZZÁSZÓLÁST!!!! GONDOLKODJ 5 PERCET MIELÖTT ELKÜLDÖD AZ ÜZID, ÉS MIUTÁN SEMMI NEM JUT ESZEDBE, AKKOR NYOMD MEG A MEHET! GOMBOT!!!!! VAGY ANYUCIKÁD TELÓJÁRÓL FIZESS BE VIPSÉGRE!!!!!!!
ÉS MÁR RÉG RÁJÖHETTÉL VOLNA, HOGY A GAMESTAR EGY RAKAT SZAR!!! -
#1094 tud vki csehül? -
#1093 amugy ha felhoztad az elvielg ősz táján fog megjelenni és nan faja lesz -
#1092 arra gondoltam hogy ne basztassatok -
#1091 és mire váltsunk? bf2142? pfff
mafia 2 topik van, tehát illene arról beszélni. -
#1090 jo inkább vááltsunk témát -
#1089 te figyelj téged nem tanítottak meg olvasni? -
#1088 legalább ne 6 oldalon keresztül nyomnád a hülyeséged:D csődbe ment, LoL:D -
#1087 legalább -
#1086 nekem leglaább van mit kimosni -
Csoder #1085 Nám, csak "maffioso" száját kell kicsit kimosni, tán még az agyát is... -
#1084 Azt hiszem nyugodtan törölhető ez a topic. -
#1083 mert neked nem kell elgondolkozni azon amit irtál?hát elég rosszul hiszed mert az hogy én irtam vmit nem azt jelenti hogy igaz, én nem azt állitom hogy igazam van hanem hogy ezt én rendesen hivatalos hírként olvastam de TI mindig kiforgatjátok a szavaimat, beszélhet nektek itt az ember -
#1082 nem kell kiforgatni a szavaimat........és ha tudnád értelmezni amit irtam akkor rájönnél hogy a gsonlineon olvastam h csődbe ment és szarok az e-mailre mert az oldalra kiirhattak volna vmi hírt -
#1081 most már elképzelés? mégsem kőkemény tény? na mind1.
egyébként az e-mail azt bizonyítja, h a weblap is működik, mivel aktív a csapat. és a weboldalukra sem írták ki, hogy befjezték volna csőd miatt tevékenységüket.
és amúgy ezek után nem is értem, h miért állítod még az igazad, mikor már többszörösen megcáfoltuk azt.
és ha valakinek itt el kell gondolkoznia, akkor az te vagy... -
#1080 probáltam érzékeltetni hogy tőlem lehetne téma váltás erre meg másik 2 ember kezdi el azt amit egy már abba hagyott de azért köszi hogy nem hagytok békén -
#1079 tuttommal azért vannak a fórumok hogy ha vkinek van vmi elképzelése akkor megoszthassa a többiekkel nem pedig azért hogy ha ezt megteszi akkor mindneki leköcsögözi meg hülyézi és nem vagyook kiváncsi az e-mailre mikor a weboldalrol van szo -
#1078 Maffioso-nak szól! -
#1077 "énsem irnék vissza folyton csak már kurva zavaro hogy minden kibaszott kommentemre a válaszotok a hülyevagy"
Ha már egy kicsit is normálisabb lennél, akkor nem írnál ide, és senki nem basztatna! -
Gyusz #1076 Szerintem neked kéne elgondolkodni egy kicsit.
És hogy cáfoljalak, itt egy e-mail, mely az Enemy in Sight egy rajongói oldaláról származik, 2006 május 10-ei keltezéssel:
Hello,
it's very hard for me to answer your email, but I will try.
First of all, let me introduce myself, I am Jarek Kolar, at the moment producer and leader of the EIS development at Illusion Softworks.
The project is still under development for the publisher Atari, but we are not able to give you any details or new screens/videos.
I absolutely understand the power of fans and the community, and we will definitely start to cooperate with the community long time before releasing the game.
I had a lot of experience with producing game Vietcong (and Vietcong2), where we really put a lot of attention to fans. You may check what we did for our VC games on www.pterodon.com
I wish you a nice day.
Cheers
Jarek Kolar
producer
Illusion Softworks -
#1075 fejezzed már be -
#1074 és mélyen gondolkozz el azon amit irtál hátha rájössz vmire -
#1073 az meg nem kérdéses hogy lesz-e mafia2 mert még soha egy hir sem lett közölve rola.Legutolso hir amit ovlastam a gamestar.hu-n az az hogy csődbe ment s nagyba szarnak a mafia2re mert nem fogják megcsinálni és kössz hogy békén hagytok -
#1072 az hogy dolgoznak egy játékon az 2005.11.22-én lett irva és azota én nem hallottam semmit róla.És ha tudnál olvasni akkor biztos észrevetted volna hogy leirtam azt a kibaszott kifejezést hogy mindenhol azt lehetett olvasni hogy csődbe ment.IGEN MÉG A GAMESTARBAN IS.És én nemirtam semmit a mafia-game.comrol csak itt hurrogtatok a mafia.comrol hát beirtam a rendes oldalt de nemtom mit kell mindig beszolni vkinek esetleg ha témát váltanátok és nem engem basztatnátok énsem irnék vissza folyton csak már kurva zavaro hogy minden kibaszott kommentemre a válaszotok a hülyevagy