11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Kandurex
    Nagyon komoly grafikája van!
  • zolo
    OMG, hát ezt is megértük, Colt és Tommygun újratöltve.
    Ha az autókázós rész lesz olyan jó , mint az előző részben, akkor már örülni fogok.

Remélem EA is észreveszi a konkurenciát, és a Godfather 2-t nem nagyolják el úgy, mint az 1-et.Egyszerre kettő gengszteres játék, jó év lesz a 2008-as :)
  • Csuhai G

Yeeah! Ez nagyon jónak tűnik! Jelenjen meeeg! :)
  • rotator
    Hivatalos oldal
  • spy803
    Nagy felbontású képek
  • Picar77
    legyen igazad
  • theodor
    -de ez xD
  • theodor
    Az 1. rész is über király volt de ez már csak ezen 5 kép alapján meg az 1. rész alapján biztosra tudom és sztem mindenki más rajtam kívül, hogy ez lesz az eddigi legjobb gengszteres gamma.
  • Szabi84
    JJJJJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ hazajövök a melóból és ez fogad!!!!4
  • Drephis
    nagyon szép!:)
  • spy803
    Második kép tiszta Elvis.
  • Palinko
    attól félek :(
  • Picar77
    biztos jó nagy....
  • Palinko
    hm. szerintetek milyen gépigénye lesz? emígy nagyon király :)
  • kirol
    Az első képről nekem A Keresztapa jutott eszembe.
  • theodor
    Nagyon faxa. De tökre olyan a tag mint én gec.
  • Picar77
  • báttyó02
    huhhhh vééégreee
  • AntiHero
    leszarom ha kamu:) TUTI előrendelem:) Akár már most is:D

Tényleg nem lehet már előrendelni:D?
  • kirol
    Szuper!
  • Inquisitor
    Na most lehet rinyálni, hogy csak kamu az egész :D
  • AntiHero
    Nagyon tutiiiiiii:D
  • ProGabe #1209
    mindenki kapaszkodik?akkor hajrá :)

Az olasz rendőrség által maffia szimulátornak titulált Mafia c. játékból cirka 2 milliót adtak el világszerte, mely némi pénzhez juttatta a fejlesztést végző Illusion Softworksöt és a kiadásért felelős 2K Games-t. Az elmúlt években megszámlálhatatlan alkalommal beszélgettünk a fiúkkal arról, hogy mikor jön már a játék, miért szenvednek ennyit az Illusion-nél, miért kellett negyvenkét projektet bevállalniuk és még sorolhatnánk. Egy a lényeg, a folytatás él és virul, létezik, gyönyörű és 2008-ban érkezik természetesen konzolokra és PC-re. (Thx TnS!)

A fiktív sztori az 1940-es évek végén, 50-es évek elején játszódik. Sajnos ekkora Abe Reles és Arnold Rothstein már alulról szagolta az ibolyát. Hollywood-i tálalásra, átvezetőkre, karakterekre, szóval egy minden hájjal megkent gengszter drámára számíthatunk.

forrás:hardwired.hu
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDD
  • Pepsi Twist
    lollyta :D
  • báttyó02
    :ASDASASASDADSDS
  • joebacsi
    :D
  • passatgt
  • Palinko
    hát ha nem is magát a gzorsulást emelik hanem úgy csinálják meg hogy olyan érzésünk legyen mintha szakítanánk valszeg nem lenne gyanúnk hogy miért érünk oda lassan. és ha hasonló hangulatos zene lesz akkor meg szinte repülni fogunk 60 al :)
  • RedRiot
    "meg a '10-es években nem volt thompson"

áááá, tényleg! :) Most csekkoltam a wikin, 1921-től gyártották nagyobb sorozatban. Pedig ha Mafia, akkor tommygun kötelező!

Benkőszabi: autók voltak már szép számmal, ha kutatsz kicsit a neten amerikai nagyvárosokról korabeli képeket látható hogy náluk akkor kezdődött a motorizáció.

forgalom, 1918

Mondjuk még a lovaskocsik nem tűntek el addigra teljesen, és az autóknál a 60-70-es végsebesség már jónak számított. :) Bár lehet hogy lehetne kicsit csalni, és legalább a gyorsulást jobbra csinálni picit.

A "Volt egyszer egy Amerika" c. filmet láttátok? Egyik legjobb gengszerfilm, és az első része a '10-es években játszódik. A főszereplők akkor még kb olyan 12-13 évesek, de már simán bezsarolják a rendőröket, és csinálják a kisebb balhékat. Na, vmi ilyesmi elférne egy új Mafia játékban. De bízzunk Dan Vavra zsenialitásában, és várjuk meg a Games Convention-os trailert!

Amúgy hogy is volt ez? Vmikor '03-ban már szó volt a folytatásról, aztán elkallódott a dolog. Ha most is kacsa lesz, komolyan kiugrok a kilencedikről. Mafia is the best!

• spy803
    Ez most vicc ugye :P
  • akyyy
    köszi^^
  • joebacsi
    "...Bár még messze a fejlesztés vége, de a történetet már sikerült véglegesíteni. Nagyvonalakban azt tudjuk elmondani, hogy Sarah-val térünk vissza Lost Heaven-be a háború után, ahol egy világméretű neofeminista mozgalom élére kell állnunk, hogy a késői szufrazsetszekkel karöltve leszámoljunk a hímsovinisztákkal teli ellenséges bandákkal. Ja és a punci jó...meg a sör is."
  • joebacsi
    pitsába, tényleg, észrese vettem :/
  • akyyy
    23- kiderül!án
  • tpM
    meg a '10-es években nem volt thompson :]
  • benkoszabi
    egyetértek redriot-al. mafia és gta 2 különböző játék, a közös csak az bennük, hogy tps-játékok. semmi egyéb.....
    és ebben az a jó, hogy az embereknek akár mind a 2 is bejöhet, mert teljesen különböző mind2. énis imádom, egyaránt a gta-t, valamint a mafiát is. hát, az ötlet nem rossz, hogy salieri fiatalkorában játszodjon. a sztori tommy halálával lezárzl..gyenge sztori lenne, ha tommy fiának utját járnánk végig, minthogy bosszut akar állni apja gyilkosain...a salieri sztori jobb....tetszik....csak hát gondoljunk bele, milyen közlekedés is volt akkor:S - max bicikli:S - csónak...de autó..hátt....nemtidom.... max ilyen daimler gőzkocsi:D - amugy a mafiának tényleg a régebbi évtizedek állnánka a legjobban....nekem tetszene egy 60as években játszodó mafia is:):)
  • RedRiot
    "a 60as években, Al Capone idejében"

Capone '47-ben meghalt, de addigra már félig meghibbant, árnyéka volt önmagának.

Ha valóban lesz Mafia2 kíváncsi vagyok mikor fog játszódni és milyen helyszínen. A '30-as évek a legtutibb korszak a gengszterizmus történetében, de attól félek az eredeti Mafiában már minden jobb gengszterfilm-klisét elpuffogtattak. Whiskey-biznisz, tanúk kinyírása, politikai gyilkosság, bankrablás, minden amit az ilyen filmekben láttunk.

Milyen lenne, ha az új rész mondjuk Don Salieri fiatalkoráról szólna? A '10-es években kezdődne a sztori, és ott lenne vége ahol az eredeti játék kezdődik. A tizes-huszas évek fordulóján durvult el igazán a harc az olasz, az ír, és a zsidó mafia között. Még nem dőlt el, hogy ki jön ki győztesen háborúból. Mondjuk ez az autók szempontjából lenne nehézkes, mert akkoriban tényleg nagyon lassúak voltak a kocsik, a játszhatóságnak nem tenne jót.

Aminek szerintem mindenképp maradnia kéne, az a GTA-tól lineárisabb játékmenet. A Mafiában nem lehetett ruhát cserélni, gyúrni, autót tuningolni, de a sztori sokkal mélyebb volt, a karakterek kidolgozottabbak, az egésznek volt egy filmszerű dramaturgiája.

Engem nem zavart, hogy a küldetések adott sorrendben következtek. Szuper volt, hogy minden helyszín a legapróbb részletekig ki volt dolgozva. Pl. legyen csak egy lépcsőház, amin átszaladunk, legyen reptéri épület, minden korhűen ki volt dolgozva, be volt rendezve. Lehet hogy csak 10 másodpercig tartózkodik ott a játékos, de akkor sem volt összacsapva semmi. Ez volt az a mi nagyon megfogott a Mafiában.

Ha 80 felé elágazó lenne a sztori, az már a dramaturgia rovására menne, és a helyszíneket, párbeszédeket, sem lehetne az eredeti színvonalon kidolgozni.

Tehát összefoglalva nekem nagyjából mind1 mikor és hol játszódik a game, a lényeg hogy ne GTAsodjon el, maradjon meg az eredeti színvonal!
  • totyak
    Szerinted melyikünk tud csehül? Nem hiszem, hogy nagyon sokan csehül tanulnának közülünk.

Egyébként én úgy hallottam, hogy az Illusion feloszlott, vagy ez csakkacsa volt?
  • Pepsi Twist
    Konisuááá