11769
-
#1271 Üdv.
Új bannernek? :)
-
#1270 most komolyan:miért kell összehasonlítani a kettőt?
tényleg csak annyi az egyezés hogy tps,nagy,szabadon bejárható város,és persze mind2-ben lehet autókat vezetni+lőni.ennyi erővel minden fps-re lehetne mondani hogy egy ócska sz.r,mert neked egy másik tetszik,csak ugye fps-ből annyi van mint a szemét,ilyen játékból meg 2-3 évente
és persze a legfőbb különbség lényege:ne hasonlíts össze egy mostani akciófilmet egy 40-es,50-es években játszódó maffiafilmmel!
persze Danman mondta meg a tutit:ízlések és pofonok! -
#1269 nagycsoportosok csend legyen! Ízlések és pofonok, itt a pont:D -
Dave0092 #1268 lécci ne egy gta fan jöjjjön ide helyeslni hogy mit lehet hozzá hasonlitani mihez és mit nem.... -
ldavid #1267 ezért nem kell hasonlítgatni a kettőt, kurvára alig van valami közös bennük... -
Dave0092 #1266 a sok teszt a gta-t fogja elsőnek irni..
de a gta sorozat ugymond egy játékok alszégyene... semmitse kell csinálnod
ok nélküld megbaszol egy nőt, vagy kinyirod, ocsmány grafikával, lehet szabad játék, de pl ha 300 al mész a kocsival, egyszerűen beveszed a kanyart. viszont a Mafia 1, az igen, az eg játék volt, nem a kocsikázásrol szolt, de szinte szimulátort kaptunk a kezünkbe... remek hangulat, sztory, graff, jo optimizálás, mi kell még?
-
#1265 Lehet, hogy csak én látom rosszul, de szerintem ez még nem akkaora grafikai ugrás az első részhez képest, hogy atom gép kelljen neki. Szerintem akinek ment az első rész frankón, annak ez is fog. Meg most nyilván az Illusionnak sem érdeke, hogy olyan gammát csináljon,amivel kevesek tudnak gémelni. Véleményem szerint nem kell naki erőmű. Azt azért látom itt többek állítják, hogy üti majd a GTA4-et. Hát én erre nem fogadnék. Majd összevetjük őket 2008-ban. -
Dave0092 #1264 a Mafia 1 be nagyon sokat döntött hogy miyen a zene is, mert jo zene volt benne, ha ezt, meg a nagyvárosi régi hangulatot átóltetik a játékba, és oylan lesz mint a mafia 1, hogy niscnneke tele iyen jelzésekkel mint a gta hogy hány nőt basztál em emg iyenek, akkor nagyon jo lesz.... -
#1263 elveszett menyország se volt naon azXD -
Beagie #1262 Számomra az első rész minden idők legjobb játéka, remélem a 2. sem fogja alulmúlni ezt -
#1261 helo ez brutál grafja lesz én hiszek a képeknek mert az 1. rész is 2002-ben és még mai szemmel is nézve szép.a sztori biztos más lesz szerintem egyik kedvenc játékom volt az 1-es. -
RedRiot #1260 Empire City? Hmm, vmi New York szerű város lesz? Bronxi mese? :) -
tzsoltika #1259 Kiváncsian várom a gépigényt! Az rendőrautós képen az üldözött autónak a lámpái elég kockásak, szerintem nem lesz nagy gépigénye: 2 Ghz, 512 mb ram, 256-os videókártya. Javitsatok ki ha tévedek. -
Dave0092 #1258 Hmm lesz áru szálito kamion is ahoygan látom -
#1257 akkor Empire City lesz a neve?:/ nem túl kreatív szvsz:D -
Richard90 #1256 Empire City Transport :) -
#1255 nemtudom néztétek-e, de ezen a képen a busz hátulján van valami felirat...én nem tudom elolvasni, addig jutottam hgoy az első szó "Empire"...hátha vmi érdekes infó:P
ja és éljenek a tűzlétrák!:D -
#1254 Utolsó képen van egy kamion is^^ -
#1253 menni fog a topik ezerrel szvsz hivatalos oldal linkt a bannerba, akkor talán nem fognak majd képek után kunyizni;) -
#1252 "-a kép jobb oldalán a járdán nem egy gyerek sétál? (a barna harisnyás, a két kalapos fószer között) Érdekes lenne, mert eddig ilyen stílusú játékokban még nem bukkantak fel gyerekek. Elég brutális és izléstelen lenne gyerekeket hentelni. De akkor ki az ott a képen? Esetleg egy nő?"
tisztán látszik hogy az egy nő:S
"-Mikor játszódhat? Kocsik alapján '50-es évek eleje. Úgy látszik mint az első Mafiában, itt sem valódi márkák lesznek, de néhány jellegzetes forma felismerhető: a piros kabrió egy '53-as Buick, a narancssárga teherautó egy Chevrolet COE, kb '48-53 közti. A fekete limó egy '48 vagy '49-es Cadillac. Az üldözős képen a rendőrautó leginkább '55-ös Fordnak tűnik."
A fiktív sztori az 1940-es évek végén, 50-es évek elején játszódik.
"-géppisztolyos kép: mit keres a csóka egy whisky üzemben? A szesztilalom '33-ig tartott, utána már másban utaztak a gengszterek. Lehet hogy mégis lesz egy-két régebben játszódó mission?"
Még ebbe az időbe(1940-es évek végén, 50-es évek elején) is sokat lehetett kaszálni a szesz biznisszel. -
#1251 Hát ez istenkirály lesz. Én is betettem az utolsó képet háttérnek... :D
-
#1250 hát szerintem nem gyerek. ha gyereket rakna bele az már elég brutál lenne gondolj bele jönne veled szembe a lány a anyuka és a apuka előveszel egy fegyvert oszt mind a 3-mat fejbe lövőd az már azé brutál -
#1249 lehet olyan lessz mint a legujabb driverbe hogy majd lehet választani évet... -
RedRiot #1248 Ááááá, beszarok, agyhalál, minden, atomállat képek! Egy hete még elküldöm a picsába ha vki azt mondja hogy lesz Mafia2, erre itt vannak ezek a screenek! Áááááá!!!!
Az uccsó kép az gyönyörű! Beállítottam desktopnak azonnal, holnap a hátamra tetováltatom!
Elemezzük csak:
-a kép jobb oldalán a járdán nem egy gyerek sétál? (a barna harisnyás, a két kalapos fószer között) Érdekes lenne, mert eddig ilyen stílusú játékokban még nem bukkantak fel gyerekek. Elég brutális és izléstelen lenne gyerekeket hentelni. De akkor ki az ott a képen? Esetleg egy nő?
-lehet hogy lesz koszolódás/por effekt a kocsikon? A piros kabrió szélvédője és a motorház pereme kissé porosnak tűnik...
-a háttérben lévő épületek kevésbé részletesek. Remélhetőleg így nem kell atomerőmű a játékhoz. Az első Mafia viszonylag jól volt optimalizálva, reméljük az új kódját sem csapják össze.
-vki kiszúrta a négy repülőt a kép tetején. Érdekes, tényleg B17-nek tűnnek. De mit keres egy kötelék alacsonyan egy város felett?
-Mikor játszódhat? Kocsik alapján '50-es évek eleje. Úgy látszik mint az első Mafiában, itt sem valódi márkák lesznek, de néhány jellegzetes forma felismerhető: a piros kabrió egy '53-as Buick, a narancssárga teherautó egy Chevrolet COE, kb '48-53 közti. A fekete limó egy '48 vagy '49-es Cadillac. Az üldözős képen a rendőrautó leginkább '55-ös Fordnak tűnik.
Kicsit kilóg a sorból a forgalmas képen lévő rendőrautó. Túl régi a többi kocsihoz képest. Ilyen kiálló fényszórós kocsikat kb. '38-ig gyártottak Amerikában. Az ötvenes években már nem használt a rendőrség ilyen régi kocsikat.
-géppisztolyos kép: mit keres a csóka egy whisky üzemben? A szesztilalom '33-ig tartott, utána már másban utaztak a gengszterek. Lehet hogy mégis lesz egy-két régebben játszódó mission?
-
#1247 atyavilág:|
mikor jelenik meg? 2008?:D addigra be kéne szermányolni egy kis géptuningot:)
amúgy überfaják a pikcsőrök:) -
#1246 Ezt én nemtudom ki mibe nyúlhat bele! -
Dave0092 #1245 de nem lesz köze hozzá ugye? mármint nemnyulnakb el a játékba.. -
#1244 2K Games játékkiadó cég! -
Dave0092 #1243 wez a 2k az micsoda?
-
#1242 Hát ha ez valóban ilyen lesz akkor várom ezerrel remélem nem parasztvakítos képek!!! -
#1241 ezezezezezez naon faxa lesz:O:O:O:O:O -
#1240 Szerintem csak te nem tudsz olvasni, mert az első a sorban az írásuk szerint: PC ! -
#1239 azt se tudod, hogy milyen lesz a két játék, de azért mondod....
:) -
Dave0092 #1238 jááázusom, kösöznöm köszönöm köszönöm köszönöm istenem, csuda szépek a képek, nah wz a gta4-et, meg a következő gtakat is porrá veri..
de amugy a főhős eléggé hasonlit ami tommy-nkra...
GS en aztirják csak konzolra elsz de remélem csak lehagyték hogy PC -
#1237 én sem, ezeket nlzd#1227 -
#1236 Bázze én nem látom a képeket semmivel... se mozarella se expórer se semmi se opera se safari semmi -
#1235 amig nem kerül több info ki ^^ -
#1234 bannernak? -
#1233 Hihetetlen télleg ez a graf...bár elsö képek minden játéknál csalósak...:D -
DJviolin #1232 Figyelitak az uccsó képet? A kép jobb felső sarkában négy darab B-17 Flying Fortress húz el. Vagy legalábbis nagy valószínűséggel azok. :) Erről lehet tudni, hogy repülőgépek, ha csak nem vezethető formában is, de cirkálni fognak a város felett. :) És ez jó. :) Elvégre háborús időkben fog játszódni a sztori.